Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze się przyznaje, o której dochodzi do siebie
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
matko, dzieciak po nocy na dworzu, niemowle w domu, a matka pod wpływem
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mnie kiedy ktoś bedzie do prokuratury chciał podac to CIebie za soba pociągne, a co.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko w ukryciu bede musiala, bo ten mój, bedzie mi sie darł zaraz "ja też takie chcę" "ja też chcę tam byc"
Dobrze, że mam chłopaka to jeszcze nie wybiera sobie sam, choć o buty czasami się wykłóca
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jaaaaaakkkkk to jest byc mamą czterolatki? Jakaś zmiana?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To, że można to ja wiem, ale Ty pisałaś to tak, że człowiek odbierał to jako- "eee zazwyczaj wychodzą źle, ale zrobie sobie, co mi tam, amio i tak nie zrobię, ale te tak, bo jak wyjda ok to jest ok, ale jak wyjda zle to przeciez wszystkim tak wychodzą"
Jeżeli ktoś pyta, chce się poradzić i inni odpowiadają, to nie dziw się później że znajdzie się taka jak ja, co zacznie prostowac to co piszesz. dlatego CI napisałam, że sie zakreciłaś.
To usg moim zdaniem , to każda ma, "czy tego chce czy nie", w tym tygodniu. Przy nim jednak masz mozliwość wykonac właśnie dodatkowo test Pappa. I tu dopiero jest wynik.
Keiti78zg bardzo możliwe, ze po leku
Leoniu a za tę pierwsza płaciłaś?
nie Agusia dzisiaj, moj grzeczny, za to przedwczoraj dał czadu- zgadał sie z Bartolinim Kalisto
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak można mieć "pewność" po badaniu, o którym się sądzi, że zazwyczaj wychodzi źle
Te wyniki masz z USG?
Malutka456
sorrrry ale muszę "a nie mówiłam"
Abodak to już wiesz, jakie stroje kupować
Keiti78zg ja nie pomogę w rozmiarówce na "zaś" Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słuchajcie jak dostałam sms o koszu hortexowym w poniedziałek 1.07 to ostateczny dzień na wysłanie paragonu mam w poniedziałek 8.07 ? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954