Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a sorrki, zapomniałam, że "najbliżej", a nie "tuż po".
ja myślę, że quziy i godzinowe, żądzą się innymi prawami jak opisówki. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze, że trzeba napisać, a nie pokazać. Juz widzę w galerii te fotki i filmiki
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, bidulka. w anglii tak własnie sie pobudza dzieciaczki w brzuszkach jak sie za bardzo roleniwiają. Jakby CI ktoś na dupsko lody połozył tez bys skakała
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No pędzEM, lecEM ile fabryka dała, by przeczytać te radosną nowinę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyżby jakoś konkursowicz chciał upłynnić towar kupiony na loterię nutelli
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niby tak, ale czy to będą sprawdzać
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie zapeszajmy
Rachel, za jakiś czas Ty też będziesz tak mogła
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja zła jestem, bo Agusia wczoraj pokazała ten link z zabawkami, kilka dodałam do koszyka a teraz wchodze i wykupione wrrrrrrrr
Kalisto, daj znać jak po USG Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie o to, że Minia podaje
Jak jesteś pewna, że chcesz znać możliwe reakcje to poszperaj w necie i poczytaj. Niektóre mamy zachwycone działaniem, niektóre nie. Jak masz przepisany i podajesz, a nie wiesz co robić, to zadaj pytanie lekarzowi z tej strony http://dziecko24.pl/ może potwierdzą, a może zaprzeczą. Beniaminowa i ja powiedziałyśmy swoje zdanie, Agusia147 napisała, ze podawała... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
absolutnie nie, to jest eurespal w płynie, dziękuję bardzo
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie poprawię CI humoru, ale powiadamiali... smsowo
Iskierka, ten typ tak ma- to chyba wszyscy faceci tak mają
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dziecko nie jest umorusane w błocie czy sie nie zgrzało porządnie to nie musisz codziennie kapać. Co drugi dzień w zupełności wystarczy, zwłaszcza, że jak pisze Agusia, woda baaardzo wysusza skórę, a co za tym idzie jest bardziej podatna na podrażnienia
Kali- nie pomogę, bo nie prałam, ja zawsze mam coś na materacu polożone i dopiero prześcieradło także czyściutki jest. Przy zmianie odkurzam zawsze i jest git Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahah aż mi gil poszedł