Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a widzisz, czyli zmienili coś, bo jak ja jeszcze kupowałam, to były tylko śmietankowe i tyle
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tych dwóch które pokazalaś zdecydowanie myszki, choc Kubus tez nie jest brzydki
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe Dochaaa, po prawej stronie nad okienkiem masz taki magiczny przycisk "zgłoś" wystarczy kliknąć
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toć tam tylko 4 bony a Ty 25 wysłałeś
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
17 strona http://www.okazju...8-03-2013,15130.html
ona jest dwustronna- jedna strona niebieska z białymi żeglarskimi napisami, a druga strona biała z niebieskimi napisami- także mogłaby być
Benasia, wydaje mi się, że będzie problem z zamontowaniem fotelik, bo jest za krótka rama Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz mają właśnie, od czwartku- pięękna niebieska, taka żeglarska. Skusiłam się i kupiłam, zobacze jak jakościowo bedzie Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Minia, dokładnei jak Agusia napisała, najpierw czopek, syrop w ostateczności. Czopki glicerynowe nie sa silne, daj pół do pupki i w przeciągu 30min powinno pójść. Zawsze możesz zwykłą wazelina posmarować ujście ale przy zaparciach zdecydowanie czopek Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo miałam napisać, bo zawsze... no oki, zazwyczaj jest tak, ze dziewczyny niby nie jedzą bo o linie dbaja, albo chca sie odchudzic a i tak nic z tego nie wychodzi, wiec to jest takie hmmm oszukiwanie siebie w sensie ze chce sie siebie przekonac ze sie o siebie dba czy co? Ja pytam powaznie bo ja nie stosowalam nigdy zadnej diety odchudzajacej, czy tam jakiegos odmawiania sobie pyszności Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurczę ja nie zakładałam, ale w lato, a na wiosnę hmmmmmm może faktycznie chusteczkę na uszy tylko miał, cieniutką. W zasadzie to zależy też od kasku, ale one są w zasadzie lekkie i przewiewne, bo na nartach to mi kazali bez żadnej czapki... Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JA moge polecić z tych http://www.decath...e/N-91884-rozmiar~14
Solidne, po upadku nie ma śladu, i te boczne koła są dobrze przykręcane, że sie nie odkręcaja same, ale możesz normalnie bez narzędzi odkręcić, na spacerze
Agasiam, pomyliłam, że troszkę starsze dzieciątko, ale ja i tak myślałam, o tych trójkołowych hulajnogach
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Kalisto oczywiście ze śmiechem pisane, więc się nie wkurzaj
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepraszam Cię Agasiam, ale jak widzę plastykowe koła i to jeszcze w tej cenie to z krzesła spadam - tylko nie wiem czy ze smiechu czy ze zdziwienia. Ponad 200zł za takie koła???
Jeżeli macie rowerek biegowy to ja bym tego nie kupowała, bo i po co- a jak się okaże, że będzie służył do pchania przez dziecko, to tym bardziej wyrzucicie pieniądze w błoto.
Juz duzo bardziej mi sie podobają te Puky co Ci Dianek pokazała, widać że solidniejsze
Jak bardzo się upierasz to kupcie 4-kołowy malutki, ale ja bym przeczekała mają biegowy.
Wyświetl w wątku >>