Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Size, hm.. nie bardzo rozumiem, skąd to określenie, bo nijak to się ma do mojego zachowania czy podejścia w pewnych sprawach. ¬le mnie zrozumiałaś, bądź mylisz pojęcia, ale myślę, że najlepiej jak przeniesiemy się na pw Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dobraaa
Dobranoc
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za późno, juz jest foch
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to się pośmiałam...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa widzisz, to u mnie ślizgawica, na sankach pomykamy, autem hamować muszę nim sie rozpędzę, policzki szczypią, rumieńce wyskakują-- zima pani, zima
No moooożeee, bom strasznie tego lasu ciekawa...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To właśnie vigantol, nie devikap miał wpadkę
ja właśnie nie wiedziałam, ze jest owocowy, dlatego dopytuje dziewczyn, ale mój zachwycony cytrynką mniaam robi a mnie na mdłości brało za I razem
no i superowo, oby tak dalej. Pogodę sobie niezłą wybrałaś na pierwsze jazdy
Nie, Leoniu, nie jesteś.
Napisałam niezły poemat, ale za bardzo sie uzewnętrzniłam więc skasowałam, więc tylko napisze, że zgadzam sie z Twoim zdaniem
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Joan, niech Cie pocieszy to, że najprawdopodobniej nie kupili by tego co akurat byłoby CI potrzebne
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale Mollersa? bo ten dla dzieci w aptece anm dali, ale patrze ze i dla dorosłych to zaczęłam sama zażywać
Agusia147, nie czytaj internetu, o tej szczepionce
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jaki podajesz Benasia? Ja mam cytrynowy Mollersa i razem z małym piję, więc szybciej zejdzie
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcę naciskać, ale ja kiedyś starszej osobie musiałam dać odebrać telefon z dużą wygraną i poradziła sobie świetnie, co więcej- już machałam rękoma i nogami żeby skończyła tak sie z panią rozgadały
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo głodny dzieciak
oj żarcik taki
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pola, no a nie może ktoś odbierać za Ciebie, jak będzie taka konieczność?
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może być różnica, ja na to w ogóle nie zwracałam uwagi. Co do lekarza, z Twojego opisu wynika, że lekarz był niezbyt przyjemny- albo miał kiepski dzień, albo tak już ma. Zapytałabym o tego bliższego lekarza i sprawdziła go. USG na 100% robiłabym prywatnie, raz, że masz wydruki, zazwyczaj lepszy sprzęt, a i pamiątkę.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia, ja nie korzystan z tego banku Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczekaj, aż zacznie skakać z ich oparć. I żeby nie było, nie mysl, że na prostą powierzchnię, podłoży sobie puchato-pękate podusie i bedzie cwiczyć równowagę przy lądowaniu
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane