Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zaglądałam dwa dni i odnalazłam teraz na pw informację z przed 2-óch i nie wiem , czy powinnam, ale nie moge się powstrzymać, więc najwyżej bedę poszukiwana listem gończym ;/ Gratulacje dla nowej mamusi Et1978
Duży, zdrowy synek
Et1978 dużo siły dla Ciebie i maluszka i gratulacje dla Was rodziców
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o rany, to co Ty się martwisz, pewnie kobiecina nic nie słyszała i zyje w błogiej nieswiadomości
swoja drogą, jak się na 80 nie czuje, to i szaleć może, a że i słuch slabszy to głośniej krzyczy co by się słyszeć
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoja drogą haha, niezły myk z nk
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ja w temacie... wkurza mnie, że jak jest, to ja nie chcę, a jak chcę, to nie ma...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malenka89 to z pewnością z telewizora te odgłosy
Emilka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, mnie to balneum waliło, przy bobini faktycznie przy długim stosowaniu podrażnienie, teraz jedziemy na nivea, a w stanach podrażnienia myje mydełkiem bambino. Oliatum jakos nie niwelowało. A właśnie Size, Kalisto, Beniaminowa, a czy nawilżacie skóre po kąpieli czy przed snem- codziennie? Bo inna pediatra powiedziała ze powinnam codziennie, ale ja smaruję kremem nivea sos lub linomagiem podrazneinia, to nie wysmaruję dzieciaka całego. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój marudzi, że nie lubi kupy na szybie, więc może jak tak o tych oknach nawijacie, przetrę te 3x3cm
Pola u mnie taki sam śmierdzący widok Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha ja z tych wstydliwych
oj tam zaciążonych, jeszcze mnie przez tyle czasu nie wygoniły, to siedzę i wkurzam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i niech tak zostanie, wnikać nie będę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, to moja tak szła ulica jak była moda na swetro-worki, ze się rękawami ulice zamiatało
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba było nie farbować w wieku 17 lat na rubin
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia147, 23 lata to ja szalałam, a nie myślałam o dzieciach. Śmieję sie jak kiedyś laska napisała, że dzieci trzeba mieć jak się jest mlodym, bo nie bedzie leżała na porodówce ze zmarchami i odrostami na siwej głowie. Polewałam niesamowicie.
Żeby nie było, ja potrzebowałam więcej czasu na decyzje o dziecku, Ty mniej i super. Obydwie uważamy, że zrobiłyśmy dobrze i o to przecież chodzi
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a kto by nie chciał
dolly