Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6343169 Napisano: 06.04.2017 16:11:16 w Wkurza mnie...
siasiolka napisał(a):

dolly napisał(a):

siasiolka napisał(a):

Spóźniam się z wysłaniem zgłoszenia na kaufland aplikacja... dosłownie kilka sekund  emotka  teksty gotowe, paragony przyszykowane, a ja jak zwykle zaginam czasoprzestrzeń wierząc, że wysadzajac jedna ręką dziecko na nocnik, a drugą tamujac wylewajaca pralke zdążę jeszcze kliknąć WYSLIJ. .. nie udało mi się.  Ech.. Niewykorzystany potencjał tekstu boli najbardziej..

Współczuję.... że Ci dziecko tak późno spać chodzi emotka

Nie chodzi późno tylko nocnikuje w nocy emotka

Domyśliłam się emotka  stąd oczko na końcu było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6342851 Napisano: 06.04.2017 00:55:26 w Wkurza mnie...
siasiolka napisał(a):

Spóźniam się z wysłaniem zgłoszenia na kaufland aplikacja... dosłownie kilka sekund  emotka  teksty gotowe, paragony przyszykowane, a ja jak zwykle zaginam czasoprzestrzeń wierząc, że wysadzajac jedna ręką dziecko na nocnik, a drugą tamujac wylewajaca pralke zdążę jeszcze kliknąć WYSLIJ. .. nie udało mi się.  Ech.. Niewykorzystany potencjał tekstu boli najbardziej..

Współczuję.... że Ci dziecko tak późno spać chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6342842 Napisano: 06.04.2017 00:05:32 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

Nie wierzę, że to widziałem... https://www.youtu.../watch?v=JNS3opMhlio

To jest żenujące... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

dolly

#6342785 Napisano: 05.04.2017 21:46:31 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

To była już czysta złośliwość ze strony tej babki, oczywiście.Niestety, żyją na tym świecie ludzie, którzy,jeśli nie zrobią komuś na udry, po złości, to po prostu nie przeżyją dnia emotka Nie rozumiem, jak można jeszcze czerpać satysfakcję z tego,że się komuś uprzykrza życie i wręcz się tym chwalić.Szkoda,że takie osoby siedzą także na tym forum emotka

To są tzw. wampiry energetyczne, jak się nie nażre, to żyć nie może emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6342444 Napisano: 05.04.2017 11:17:58 w SZUKAM....
ewunia napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

ewunia napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

Jaki wg Was jest wynik? https://www.faceb.../?type=3&theater

Na pewno jest 67X

569 

A jak Ci to wyszło? emotka Tam źle napisałem emotka Chodziło mi o 56X

Proste emotka   pierwsze dwie liczby mnożysz, z wyniku odejmujesz tę drugą  i do pierwszego wyniku dopisujesz tę ostatnią
np. 5+2=108    5x2=10   10-2=8   10 i 8=108
7+4=284  7x4=28  28-4=24  28 i 4=284

a ja te drugie też pomnozylam, ale o 1 mniej i mam taki sam wynik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6341742 Napisano: 03.04.2017 23:44:22 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

(...)Z kolei jak byłam w liceum, koleżanka zaprosiła mnie do mieszkania swoich znajomych Romów.Jeden z nich, jak twierdził "dla zabawy", schował mi gdzieś w tym mieszkaniu buty,abym nie mogła wyjść.Dosłownie ze stresu płakałam i trochę popuściłam w gacie emotka Wtedy zlitował się i oddał mi te buty.Jednak po dziś dzień jak widzę Cyganów, to "siedzi" we mnie ten sam lęk. Jednakże pomimo to uważam się za osobę tolerancyjną- nie mam nic przeciwko mniejszościom seksualnym.

Cudaczku, czy tu aby na pewno miało być seksualnym? emotka

emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6341273 Napisano: 02.04.2017 20:21:27 w Konkursowiczki w ciąży
Mysia napisał(a):

dziewczyny pooooowoli się rozglądam za wózeczkiem, jakie firmy polecacie? emotka

Teutonia emotka
I piękną torbę do wózka i nie tylko, którą akurat mam na zbyciu emotka   emotka   emotka  
http://www.pinkor...#product-description   emotka

kachakacha napisał(a):

Jak już będziesz kupowała większe pampersy, to polecam feedo.pl lub emag.pl. Na emag jest darmowa dostawa, na feedo czasami też. I bardzo często mają promocje. Teraz za rejestrację na stronie pampers.pl dostajesz jeszcze kod zniżkowy na 19zł do wykorzystania w tych dwóch sklepach.

Ja z kolei odradzam.
Część pieluch jest z rynku czeskiego, kiedys mieli (nie wiem czy nadal) jakies gifty do zakupow, najpierw przyslali jakies czeskie probki w rozowej tandetnej saszetce, zamiast torby z kosmetykami, a po upomnieniu przyslali przeterminowane zestawy dove w klejacej sie torbie. Masakra. Dziewczyny sie skarzyly, ze pieluchy walily masakycznie. Bleh. Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

dolly

#6340716 Napisano: 31.03.2017 16:40:09 w Lay's
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy wszyscy maja koszulki w rozmiarze L ?

Nie wszyscy. Ja noszę rozmiar XL emotka

emotka
To Laysowej nie ponosisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6340553 Napisano: 31.03.2017 11:39:56 w Lay's
Czy wszyscy maja koszulki w rozmiarze L ? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6340418 Napisano: 31.03.2017 00:13:56 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Lista szkodliwych kosmetyków: [url=http://zdrowie.ra...ncje-2017-00001533  /templateshttps://www.e-konkursy.info/public/img/emots/evil.gif
Konkursowo większość z nich dobrze znana  emotka

STRONY NIE ZNALEZIONO Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6340397 Napisano: 30.03.2017 22:59:24 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

Muszę ponarzekać, bo może akurat tu znajdzie się ktoś z podobnym problemem, kto wie? Nie znoszę swojego ciała i jego pokraczności, ale cóż, żyję z tym jak najlepiej mogę. Ostatnio mam kryzys związany z wyglądem, więc jakże dobrze usłyszeć, że powinnam schudnąć od człowieka w wieku mojego ojca chwilę po tym, jak przyuważył, że chodzę w płaszczu w rozmiarze XS. Dobiło mnie ironiczne pytanie, czy jestem taka niska? Wydawało mi się, że te 166 to taka średnia, ale może mi się tylko wydawało... Zawsze będę "grubą beką" i tyle, powinnam to zaakceptować i cieszyć się, że w ogóle jako szpetna kobieta jestem w stanie wyżyć i utrzymać 30 metrów...

Jak to Cudaczek napisała:
 " cudaczek121 napisał(a):
To jakiś patafian zafajdany z tego gościa jest "

Podpisuje się obydwiema łapkami, to raz, a dwa, że koleś chciał Ci ewidentnie dowalić i jak widać mu się udało. TrZeba takiemu pojechać od razu po ego, bez ogladania się na konwenanse i nie dać sobie popsuć humoru emotka
Jak dla mnie to jesteś za chuda emotka żeby nie było, że się czepiam, to sama ciągle to słyszę, więc z dziką rozkoszą przekazuję to dalej emotka

lola.lola napisał(a):
Ja za to wzięłam sobie do serca fakt, że podobno ludzie widzą Cię o 20% bardziej atrakcyjnym niż sami się postrzegamy  emotka  
(...)

Nie znałam tego emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6339545 Napisano: 29.03.2017 11:17:28 w SZUKAM....
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

A to Ona przychodzi tam sprzątać czy oceniać umiejętność sprzątania pracodawcy?  emotka

Myślę, że tu chodzi bardziej o to, iż ta dziewczyna przychodzi uprzątnąć standardowy poziom bałaganu, czyli taki co się w domu wytworzy przy normalnym trybie życia. Poodkurzać trzeba, gary włożyć/wyjąć ze zmywarki, blaty przetrzeć, podłogi umyć, pościel zmienić, łazienkę odkazić itp. Tego się osoba sprzątająca spodziewa i nawet nie skomentuje, bo w domu przecież też tak robi. A tutaj ktoś na bezczela tydzień żył w syfie i smrodzie, bo "przyjdzie pani sprzątaczka" i "przecież ja płacę za sprzątanie!" Gdyby dziewczyna zachorowała i przełożyła wizytę o tydzień, ten babsztyl jeszcze 7 dni by w chlewie żył emotka

Joan, wiem o co chodzi emotka
ale wkurza, ze takie "brudy" sa wywlekane na forum i to jeszcze przez osobę niezainteresowaną.
Ja bym sie wstydziła tak gadać, jak i taki syf zostawiac, dlatego ogarniam sama. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6339540 Napisano: 29.03.2017 11:03:02 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Wy się śmiejecie,ale moja koleżanka, która dorabia sobie w weekendy sprzątając u ludzi opowiadała mi ostatnio,że jak poszła sprzątać do swojej znajomej, to ta pani ponoć jej powiedziała: "Basiu, wiedziałam już tydzień temu,że miałaś przyjść do mnie sprzątać, więc zrobiłam sobie urlop od porządków". Koleżanka moja zastała tam syf-malarię, zaschnięte talerze i patelnie, łazienkę tak zapuszczoną,że na sam widok omal nie puściła pawia emotka Ja tam nie wiem,ale nawet mając świadomość,że ktoś miałby przyjść mi pomóc posprzątać za pieniądze, to wstydziłabym się zostawić taką stajnię Augiasza emotka

A to Ona przychodzi tam sprzątać czy oceniać umiejętność sprzątania pracodawcy? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

dolly

#6339532 Napisano: 29.03.2017 10:53:35 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Moje wieczne niezorganizowanie i zostawianie na ostatnią chwilę, z Jogo spóźniłam się minutę, już miałam napisane i wypełnione... Na kompie miałam jeszcze 23:59 emotka

Pomyśl sobie , że masz 23:59:23 i dodajesz zgłoszenie a przycisk... nie reaguje.... a 30sek pozniej przeskakuja Ci strony z info.... "zgłoszenie nie moze zostac ponownie wysłane".... az do tej pożądanej.... "zgłoszeni zostało przyjęte" emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

dolly

#6339165 Napisano: 28.03.2017 15:14:09 w Kupię...
emotka   emotka   emotka

bony do IKEA

emotka   emotka   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6338167 Napisano: 25.03.2017 19:28:18 w Zjazd e-konkursowiczów
jankowska napisał(a):

I żadnego faceta...

Dziwicie się....? jak cały bilard zajęły emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6338157 Napisano: 25.03.2017 18:55:38 w Zjazd e-konkursowiczów
Hehe, no raczej ,że nie Ty. Toć to Cb656 jest prowodyrem. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

dolly

#6338156 Napisano: 25.03.2017 18:53:47 w PODZIĘKOWANIA
przemekm77
Bardzo dziękuję za prezencik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6338153 Napisano: 25.03.2017 18:45:28 w Zjazd e-konkursowiczów
ziolko napisał(a):

cb656 napisał(a):

bc14 napisał(a):

ja juz Wam zazdroszcze baterii naladowanych checia zdobywania nagrod;) nastepny zjazd za pol roku?

Następny zlot ziółek proponuję w ŁODZI emotka

dlaczego akurat "ziółek"?? emotka  i dlaczego w Łodzi? emotka  

bo to ma być dla niepoznaki, alibi znaczy.... ziółka, łódź, zLOT... rozumiesz? emotka
mi to przemytem jakimś pachnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

dolly

#6338073 Napisano: 25.03.2017 10:38:06 w Zjazd e-konkursowiczów
joan napisał(a):

jankowska napisał(a):

Przykro mi,ale ja odpadam... emotka
Niestety grypsko mnie dopadło...

Oj szkoda, kuruj sie emotka

Mysia - a luko będzie? Bo nie wiem, czy nogi golić... emotka

nogi nogami, ale wąsy powyrywaj emotka Wyświetl w wątku >>