Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5330495 Napisano: 16.08.2012 08:04:29 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

fajnie że się wam podoba, pewnie kiedyś podeślę foto Mikolajka w nowym nabytku emotka

ja mam prawie identyczną dwustronną, tylko taka jasna strona jest w prążki - sztruksowa, a taki materiał jak ta Twoja jest w kolorze granatowym.
Uwielbiam tę kurteczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5330475 Napisano: 16.08.2012 07:47:55 w Carrefour konkursy
visserarthur napisał(a):

Luko, dlaczego taki chudy jestes... bys przytyl troche

nie mogę, emotka Drzemek gdzie jesteśemotka
I jeszcze ta stopka emotka emotka
Visserarthur emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5330458 Napisano: 16.08.2012 07:33:42 w TESCO konkursy
olivkap napisał(a):

Czy ktoś wie jak się rozwiązała sprawa z plagiatem w konkursie Lubelli? Widzę, że link nie działa, zignorowali sprawę? emotka

https://www.e-kon...77-cat-5-pg-784.html Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5330422 Napisano: 16.08.2012 07:01:58 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

Banki mnie wkurzają emotka dawali kiedyś ludziom kredyty na potęgę a teraz oferują jakieś śmieszne pieniądze emotka jak żyć? emotka

a mnie wkurza oprocentowanie na kontach. Kiedyś były większe jak teraz na lokatach, ech
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5330234 Napisano: 16.08.2012 04:42:24 w Konkursowiczki w ciąży
ninka28 napisał(a):

Na C&A wyskoczył mi jakiś kod promocyjny -10% C6EZEXJEJZ ważny niby 24 h może komuś się przyda bo ja nie będę korzystać.

dziekuję, skorzystałam emotka

Benasia, ja nie jestem z Wrocławia Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5330094 Napisano: 16.08.2012 02:57:00 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Dzwoniłam przed chwilą - pani twierdzi, że laptopy wyjdą dzisiaj o 17-tej. emotka
Oby - bo w weekend wyjeżdżam.

O kosmetyki nie pytałam - jak ktoś chce, to niech zadzwoni - 22 511 24 20.

jak wyjdą o 17-ej to na jutro ich raczej nie będzie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5330071 Napisano: 16.08.2012 02:39:47 w Popraw sobie humor...
joan napisał(a):

alis1955 napisał(a):

http://deser.pl/d...zarobic_krocie_.html
emotka

emotka emotka emotka

o matko, poplułam monitor
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5330057 Napisano: 16.08.2012 02:34:35 w Wkurza mnie...
moloes napisał(a):

Wkurza mnie ,że jeden dzien wolnego w środku tygodnia i już nic nie załatwisz ,bo większość sobie tygodniowe wakacje z tego zrobila emotka

no, ale przecież właśnie od tego sa wakacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5330037 Napisano: 16.08.2012 02:21:45 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

taaaak, dziennikarze to zli ludzie. zgadzam sie z Toba emotka

bbbuuuuuaaahhhhahahaaha spadłam z krzesła
emotka emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5330028 Napisano: 16.08.2012 02:18:50 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

my na 15 idziemy na szczepienie...
jedna paskudna szczepionka + rota... jakoś się boję emotka

dobrze, rozumiem, bo tez będę szczepić, ale inna szczepionka...
trzymam kciuki. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5329020 Napisano: 15.08.2012 07:43:51 w Rossmann
vilemo napisał(a):

a co sądzicie o tym?http://24timezone...saw_czas_lokalny.php ja gram według tego i nie wiem - może zmienić na greenwich?

moim zdaniem się opóźnia, znacznie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5329014 Napisano: 15.08.2012 07:40:32 w Rossmann
dochaaa napisał(a):

sniper1 napisał(a):

podajcie hasło ze skarbu......i magiczne słowo proszę:)

masz podane kilka stron wczesniej

dokładnie 13-ście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5327760 Napisano: 14.08.2012 07:28:50 w Konkursowiczki w ciąży
Malenka89, trzymaj się dzielnie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5327735 Napisano: 14.08.2012 07:13:20 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Wiesz co, ja rozumiem, kiedy ktoś się wlecze, czy gramoli przez pasy jak niepełnosprawny. Ale jak kobieta widzi, że jest ruch koło targowiska, że i tak jej nikt nie przepuści, a wcisnąć się zwyczajnie nie potrafi, to mówiąc szczerze, mam w nosie jej nerwy- każdy przechodzień ma prawo przejść obok jej auta, jeśli czuje taką potrzebę. A ona albo powinna stulić japę, jak widzi starszą kobietę i poczekać w spokoju, albo wybrać się na jakieś jazdy doszkalające, skoro wyjechać z parkingu bez krzyczenia do ludzi nie potrafi emotka Kultura przede wszystkim!

Ja uważam, że gdyby ludzie nie myśleli tylko o sobie, to dużo łatwiej i przede wszystkim bezpieczniej byłoby na ulicach.
I mój pierwszy wpis nie odnosił się jak pisałam do Ciebie i mamy, ale ten piszę konkretnie do CIebie.
Bliska mi osoba mieszka przy targu i 2x w tygodniu jest sajgon. Podejrzewam, że jest mniej więcej tak samo jak u Ciebie, aby wyjechac z parkingu na ulicę musisz przejechac przez chodnik, na którym cały czas ktos jest- babcie z pieskami, torbami na kólkach, dzieci z mamami, dziadkowie z siatami. Wyjeżdżasz i czekasz- sznur ludzi się ciągnie- czekasz minutę, dwie, trzy, sznur jak był tak jest- no szlag Cię nie trafia, że żadna babcia się nie zatrzyma, bo przecież się śpieszy na zakupy? No trafia, ale:

1) grzecznie czekasz dalej, może ktoś się zlituje i się zatrzyma
2) powoli zaczynasz się wpychać:
-babcia idąca tyłem, bo krzyczy coś do sąsiadki, wpada CI na auto... i sie zaczyna....
- matka z dzieckim staje CI przed maską i Ci rzuca mięsem, że Ona przeciez z dzieckiem idzie... i się zaczyna
- pan z siatami zaczyna biec, bo On jeszcze zdąży zanim Ty wyjedziesz na uloce, przebiec CI przed maską, więc inna babcia zaczyna krzyczeć, ze chcesz przejechac człowieka.. i się zaczyna..itp. itd
3) grzecznie czekasz, napięcie rośnie, widzisz, że robi sie przerwa i możesz wyjechać, ale..... idzie jeszcze pani.... i co dalej????
Ona wybuchła, ja bym pewnie podkręciła obroty silnika, ktoś inny wyjedzie, ktoś będzie stał, a ktos inny wróci i pojedzie do pracy rowerem.....

Merkana
, nie wiem, czy Twoja mama była jedyna, ale smiem podejrzewać, że tak.
Rozumiem, że sie wkurzyłaś, i pojechałas słownie, ja też bym staneła, za swoja mama, ale teraz spójrz na to z perspektywy kierowcy. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5327643 Napisano: 14.08.2012 06:31:35 w Wkurza mnie...
Ziolko, az mi się gorąco zrobiło czytając te historię... całe szczęście, że nic poważnego się nie stało... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5327627 Napisano: 14.08.2012 06:22:22 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

Eh, zazdroszczę emotka U nas nie dość że ospa to jeszcze pogoda paskudna emotka

Pocieszaj się, że właśnie w taką pogodę nie możesz wyjść, bo tak nie ciągnie na dwór jak przy super słoneczku emotka

Ps. Dziękuję emotka

size napisał(a):

dolly napisał(a):

Size, no rozejdzie się, rozejdzie, teraz kupisz nianie, ale co kupić jak sie rozejdzie po okolicy z chłopakami? emotka emotka

Ps. przeszło jak tylko wróciliśmy do domu emotka
emotka

No, będzie wesoło emotka Na szczęście jeszcze trochę poczekam na atrakcje emotka

Ps. Super, że wszystko ok emotka

noo my będziemy mieć łatwiej, tylko jednego do pilnowania, a Wy wszystkich chłopaków w okolicy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5327605 Napisano: 14.08.2012 06:12:04 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

abc999 - kolejny spamer. dostalem dzis od tego kogos kilka prosb o glosy. zobaczcie, jakie ma dotychczasowe wisy na forum - zadnego normalnego posta, wylacznie kliknij mi.
bede tu podawal kazdego cholernego spamera, skoro nie zamierzaja respektowac postanowien regulaminu tego forum emotka

aż mnie korci, żeby CI coś naskrobać na pw, tylko nie wiem jeszcze co emotka emotka

merkana napisał(a):

A mnie dzisiaj na maksa wkurzyła lalunia, którą zestresował ruch miejski, nie mogła wyjechać z parkingu i wkurzona burknęła do mojej mamy No idźże do cholery kobieto!, bo przechodziła przez pasy i kierownica nie miała jak wyjechać. O jak ja jej dałam! Bób się z mych ust posypał jak nigdy. Co jak co, ale za mamę to bym oczy wydrapała emotka emotka

A mnie wkurza, jak jakaś lalunia idzie, nie przepraszam wlecze się po ulicy, bo przecież Ona jest na pasach, więc może. Niedługo to sobie będą pogawędki urządzać na środku... babka z wózkiem potrafi się wtoczyć na jezdnię, nie patrząc nawet czy coś nadjeżdża, bo przecież jest uprzywilejowana- kurde czemu nie wlezie ciągnąc wózek za sobą , a nie pchając przed sobą wrrr.
Ja przechodzę żwawo przez pasy, nawet na światłach, bo auta mogą też skręcać, więc po co sobie nawzajem utrudniać.
Merkana, nie odnosiło się do Twojego przypadku, tylko do sytuacji z drugiej strony. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5326810 Napisano: 14.08.2012 10:36:11 w Konkursowiczki w ciąży
Beniaminowa to ten rowerowy z rossnetu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5326783 Napisano: 14.08.2012 10:22:47 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Dolly dzieki za poprawke choc pisalam o łozeczku a nie zabezpieczeniu emotka
Mamy takie łozeczko http://www.ceneo....3r5rECFcUNfAodcA0Aew

hehe, zasugerowałam się postem Size, w którym pisze o zabezpieczeniu emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5326725 Napisano: 14.08.2012 09:43:08 w Konkursowiczki w ciąży
size napisał(a):

No wiem emotka Mamy taki materac z gąbki też (jakby co). Myślałam o takim zabezpieczeniu do łóżka - chyba w lidlu właśnie kiedyś było.Bardziej boję się, że młoda na metraż się rozejdzie. Barierki schodowe też potrafi ominąć.Zamknę ją na klucz jak nie dam rady i kupię dla trzylatki nianię elektroniczną... <żal>

Ps. Dolly, wszystko ok? Przeszło?

Taki materac to super sprawa, bo masz zabezpieczenie na całej długości- ja 2 wielkie miśki układam, choć juz nie spada z łóżka, ale niech sobie leżą jakby co emotka Tej osłonki na bok łóżka , juz bym nie kupowała, ale to zależy jak spokojnie śpi Twoja malutka
Size, no rozejdzie się, rozejdzie, teraz kupisz nianie, ale co kupić jak sie rozejdzie po okolicy z chłopakami? emotka emotka

Ps. przeszło jak tylko wróciliśmy do domu emotka
emotka

Grusia dałas link do siedziska kąpielowego, a nie zabezpieczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0