Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam prawie identyczną dwustronną, tylko taka jasna strona jest w prążki - sztruksowa, a taki materiał jak ta Twoja jest w kolorze granatowym.
Uwielbiam tę kurteczkę
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mogę,
I jeszcze ta stopka
Visserarthur
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...77-cat-5-pg-784.html Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza oprocentowanie na kontach. Kiedyś były większe jak teraz na lokatach, ech
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuję, skorzystałam
Benasia, ja nie jestem z Wrocławia Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak wyjdą o 17-ej to na jutro ich raczej nie będzie...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matko, poplułam monitor
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, ale przecież właśnie od tego sa wakacje
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bbbuuuuuaaahhhhahahaaha spadłam z krzesła
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze, rozumiem, bo tez będę szczepić, ale inna szczepionka...
trzymam kciuki. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem się opóźnia, znacznie...
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie 13-ście
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja uważam, że gdyby ludzie nie myśleli tylko o sobie, to dużo łatwiej i przede wszystkim bezpieczniej byłoby na ulicach.
I mój pierwszy wpis nie odnosił się jak pisałam do Ciebie i mamy, ale ten piszę konkretnie do CIebie.
Bliska mi osoba mieszka przy targu i 2x w tygodniu jest sajgon. Podejrzewam, że jest mniej więcej tak samo jak u Ciebie, aby wyjechac z parkingu na ulicę musisz przejechac przez chodnik, na którym cały czas ktos jest- babcie z pieskami, torbami na kólkach, dzieci z mamami, dziadkowie z siatami. Wyjeżdżasz i czekasz- sznur ludzi się ciągnie- czekasz minutę, dwie, trzy, sznur jak był tak jest- no szlag Cię nie trafia, że żadna babcia się nie zatrzyma, bo przecież się śpieszy na zakupy? No trafia, ale:
1) grzecznie czekasz dalej, może ktoś się zlituje i się zatrzyma
2) powoli zaczynasz się wpychać:
-babcia idąca tyłem, bo krzyczy coś do sąsiadki, wpada CI na auto... i sie zaczyna....
- matka z dzieckim staje CI przed maską i Ci rzuca mięsem, że Ona przeciez z dzieckiem idzie... i się zaczyna
- pan z siatami zaczyna biec, bo On jeszcze zdąży zanim Ty wyjedziesz na uloce, przebiec CI przed maską, więc inna babcia zaczyna krzyczeć, ze chcesz przejechac człowieka.. i się zaczyna..itp. itd
3) grzecznie czekasz, napięcie rośnie, widzisz, że robi sie przerwa i możesz wyjechać, ale..... idzie jeszcze pani.... i co dalej????
Ona wybuchła, ja bym pewnie podkręciła obroty silnika, ktoś inny wyjedzie, ktoś będzie stał, a ktos inny wróci i pojedzie do pracy rowerem.....
Merkana, nie wiem, czy Twoja mama była jedyna, ale smiem podejrzewać, że tak.
Rozumiem, że sie wkurzyłaś, i pojechałas słownie, ja też bym staneła, za swoja mama, ale teraz spójrz na to z perspektywy kierowcy. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszaj się, że właśnie w taką pogodę nie możesz wyjść, bo tak nie ciągnie na dwór jak przy super słoneczku
Ps. Dziękuję
noo my będziemy mieć łatwiej, tylko jednego do pilnowania, a Wy wszystkich chłopaków w okolicy
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aż mnie korci, żeby CI coś naskrobać na pw, tylko nie wiem jeszcze co
A mnie wkurza, jak jakaś lalunia idzie, nie przepraszam wlecze się po ulicy, bo przecież Ona jest na pasach, więc może. Niedługo to sobie będą pogawędki urządzać na środku... babka z wózkiem potrafi się wtoczyć na jezdnię, nie patrząc nawet czy coś nadjeżdża, bo przecież jest uprzywilejowana- kurde czemu nie wlezie ciągnąc wózek za sobą , a nie pchając przed sobą wrrr.
Ja przechodzę żwawo przez pasy, nawet na światłach, bo auta mogą też skręcać, więc po co sobie nawzajem utrudniać.
Merkana, nie odnosiło się do Twojego przypadku, tylko do sytuacji z drugiej strony. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe, zasugerowałam się postem Size, w którym pisze o zabezpieczeniu
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki materac to super sprawa, bo masz zabezpieczenie na całej długości- ja 2 wielkie miśki układam, choć juz nie spada z łóżka, ale niech sobie leżą jakby co
Size, no rozejdzie się, rozejdzie, teraz kupisz nianie, ale co kupić jak sie rozejdzie po okolicy z chłopakami?
Ps. przeszło jak tylko wróciliśmy do domu
Grusia dałas link do siedziska kąpielowego, a nie zabezpieczenia