Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6337925 Napisano: 24.03.2017 19:34:20 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

dolly napisał(a):

olunka napisał(a):

mogłabym udawac ciąże, ale chce sie winka napić emotka

Bedziszz mówić,  ze to sok z buraczkow, przeciez wiadomo, ze jest najlepszy na spadajaca hemoglobine w ciazy emotka

nie no, ja raczej du...ko mam a nie brzuch emotka trza się zabrać za siebie

Buahahah, to wygodnie Ci siedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, radosna 0

dolly

#6337922 Napisano: 24.03.2017 19:30:44 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

mogłabym udawac ciąże, ale chce sie winka napić emotka

Bedziszz mówić,  ze to sok z buraczkow, przeciez wiadomo, ze jest najlepszy na spadajaca hemoglobine w ciazy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6337916 Napisano: 24.03.2017 19:27:28 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

a wkurzam się właśnie na to, że większość ciuchów pochowana, kradnę czasem koszulki mężowi emotka emotka ale cóż nowa sytuacja dla mnie muszę się przyzwyczaić emotka

Zamiast sie wkurzac, ciesz sie, ze pasują emotka bo co maja powiedziec kobiety, ktore sa standardowo hm... wieksze od swoich mężczyzn emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

dolly

#6337911 Napisano: 24.03.2017 19:19:42 w Wkurza mnie...
renatak0 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Wlasnie tez to chcialam napisac. adzwonila babka  z Eski zapytala o imie i naZwisko a ja nie doslyszalam skad dzwoni , ofukalam ja , dlaczwgo mnie o to pyta ( myslalam ze naciagacze) I tyle ze zwrotu kasy.....

Ale skoro nie dosłyszałaś skąd dzwoni, to skąd wiesz,że to z Eski?Może to automat lub naciągacze.Wkurza mnie,że zostawiłam w domu dziś swój telefon komórkowy, a chciałam sobie przelać kasę z 1 konta na drugie, tylko,że tam jest potrzebny kod autoryzacyjny,aby potwierdzić przelew na daną kwotę, wrr.

Jak już ją ochrzanilam to mi powedziala....zmylił mnie warszawski nr....

No to skoro dalas jej jednak dojsc do slowa, to dlaczego nici z kasy? emotka  kara za zle zachowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6335867 Napisano: 21.03.2017 11:36:47 w Kupię...
 emotka   emotka   emotka  

BOny IKEA

emotka   emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6335601 Napisano: 20.03.2017 18:20:00 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Joan, a no to mi daje ten tysiączek,że po 5 latach w miarę regularnego oszczędzania mam odłożone około 60 tysięcy złotych.Być może to zbyt wysoka cena za mieszkanie wciąż z rodzicami i częściową utratę wolności i prywatności.

Niekoniecznie "zbyt wysoka cena", ale czy masz jakiś plan? Oszczędzasz na coś konkretnego? Czy po prostu jakoś tak bez przemyślenia te dni mijają? Bo jednak życie ma się tylko jedno emotka

bezmyślnie cudaczkowi nie mijają, przecież gra w zdrapki emotka

I do tego potrzebne jest myślenie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6335046 Napisano: 19.03.2017 11:48:54 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

Co Wy pierzecie 2x dziennie albo i częściej? emotka ja przy dwójce dzieci robię pranie, 2, max. 3 razy w tygodniu. I chodzimy w czystych ubraniach emotka

Bo Ty masz duzo ciuchow to nie musisz tak często emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6332579 Napisano: 13.03.2017 23:17:59 w Przedszkolaki i przedszkola :)
dorothy napisał(a):

hej, chcę dla córki 3,5 roku kupić pierwszy porządny rower, jakiej firmy polecacie? na co zwrócić uwagę?

Zdecydowanie b' twin z decathlonu.
Solidny i w roznej gamie kolorystycznej. Boczne kolka - jezeli mialabys uzywac- nie " lataja" sa rowno przykrecone.
Naprawde bardzo przyzwoity rower dla dziecka. Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

dolly

#6331630 Napisano: 10.03.2017 21:58:49 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

dorothy napisał(a):

Butelki kartonowe z Wypasionego można już wyrzucić prawda? emotka

Witamy,paragony oraz opakowania zgodnie z Regulaminem należałoby zachować do 2 marca 2017 r.

Pozdrawiamy
MLEKOVITA

TAK MI NAPSIALI JAK ICH PYTAŁEM, WIĘC JUŻ MOŻNA :d

to fajnie, bo ja kojarzyłam jakoś kwiecieńemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6331621 Napisano: 10.03.2017 21:47:07 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

cb656 napisał(a):

Kurcze, strasznie mnie to intryguje, spać nie mogę emotka
Czy są tu tacy, co w dobrej wierze wysyłają SMS-y do tak zwanych "konkursów" osławionych "Organizatorów", (mam na myśli różne wcielenia Media Contact), która to "agencja" specjalizuje się w robieniu szemranych, naciąganych, trwających po kilka miesięcy akcji, mających na celu wysyłanie SMS-ów Premium, a wynikami nie lubi się chwalić?

Kiedyś wysyłałam i wygrywalam. Od dłuższego czasu jednak nic nie wpadło, więc odpusciłam na dobre.

wysłałam kilka, za pierwszym razem wpadła nagroda, później już nie. O Media Contact piszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6331500 Napisano: 10.03.2017 16:32:17 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

asantesana napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Tak właściwie, to po co Wam ta silna wola? emotka

Bo jest silna, a mnie pociąga potęga  emotka

Mnie też, dlatego mam męża z silną wolą emotka

Ja tam jednak myślę cb656, że mój nie "zeżarł" -przede wszystkim- z miłości emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6330749 Napisano: 08.03.2017 23:34:16 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie Dzień Kobiet( tfu, jakie Walentynki!). Konkursowy małż Raffaello kupił. Jak kupił konkursowe, to trzeba było otworzyć. Jak już się otworzyło, to trzeba było zjeść. I tak się zjadło, bo dobre. A Fiata nie dali emotka

A ja w pracy dostałam Raffaello, ale jak można dać konkursowiczce słodycze w niekonkursowym opakowaniu?? emotka Więc u mnie na plus wyszło tylko, że póki co nie otwieram emotka

Ja stwierdziłam, że mężczyznom trzeba 'kawę na ławę' i napisałam sms, ze jak bedzie kupował raffaello to w promocyjnym opakowaniu, a jak wedla to za min. 15zł emotka
Siedzę zadowolona, wchodzi, daje wielkie pudełko raffaello... patrzę otępiałym wzrokiem (bo przecież wysłałam tego sms! czyli napisałam wprost! tak jak podobno trzeba!) i pytam -"odczytałeś sms" ?
Odpowiedź "no tak, ale to kupiłem już tydzień temu" emotka

Nie zrozumiem mężczyzn.... kupił tydzień temu i nie zjadł ani jednego emotka

emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6328514 Napisano: 03.03.2017 19:21:28 w SZUKAM....
okrysia napisał(a):

dolly napisał(a):

Szukam jakiegos kontaktu do ofemini.pl
wyslalam maila i czekam chyba z miesiac na odpowiedz.
moze ktos ma jakis inny kontakt, sprawniej obslugiwany.

może ofeminin na fb???

Dziękuję. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6328437 Napisano: 03.03.2017 17:04:25 w SZUKAM....
Szukam jakiegos kontaktu do ofemini.pl
wyslalam maila i czekam chyba z miesiac na odpowiedz.
moze ktos ma jakis inny kontakt, sprawniej obslugiwany. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6327643 Napisano: 02.03.2017 01:23:44 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

tak, wyjątkowy emotka
Dziękuję.
A gdzie można wybrać nagrodę?
Bo link nie przekierowuje , na stronie  i w regulaminie nic nie ma.

wejdź w link podany w mailu z kodem emotka

Właśnie ten link mi nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6327483 Napisano: 01.03.2017 18:01:30 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy kody z Garniera na superprezent, wysyłane mailowo, są jeszcze ważne? 

jesli chodzi o wyjatkowyprezent to tak, do lipca

tak, wyjątkowy emotka
Dziękuję.
A gdzie można wybrać nagrodę?
Bo link nie przekierowuje , na stronie  i w regulaminie nic nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6327468 Napisano: 01.03.2017 17:53:13 w SZUKAM....
Czy kody z Garniera na superprezent, wysyłane mailowo, są jeszcze ważne?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6326185 Napisano: 26.02.2017 22:30:32 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pionas napisał(a):

Szukam kogoś kto wie lub ma dojście do instrukcji postępowania dla dyspozytora numeru alarmowego 112.
Chodzi mi o to jakie zadają pytania i na jakiej podstawie podejmują działania.
Zastanawiam się czy jest jakiś schemat pytań i odpowiedzi i ich zależności....

Ja nie z instrukcji, ale z prywatnej rozmowy Ci napiszę - pytają o Pesel, dane adresowe i osobowe zgłaszającego i poszkodowanego, ogólny opis przypadku, jaki zgłaszasz, opis zdarzenia i zachowania chorego, jego stanu obecnie, podają ogólne instrukcje, co masz zrobić "na już" z tym, co zastałeś, i każą czekać na zgłoszenie odpowiedniego dyspozytora (z którym Cię dość długo łączą) - np. pogotowie, potem tamtemu jeszcze raz trzeba wszystko na nowo z głowy dyktować, tamten powtarza te same zasady postępowanie i każe czekać na "natychmiastowy" (cudzysłów nie bez znaczenia) przyjazd. Kiedy przyjadą w końcu, powtarzasz to samo po raz trzeci, ale do tego musisz mieć wszystkie dokumenty przygotowane (swoje i tej drugiej osoby). Aha, i przydałoby się też mieć w domu b. dobrą latarkę, bo oni przyświecają sobie... telefonem.  Czym przyświecają na ulicy w nocy - pojęcia nie mam i - może lepiej... emotka

hm... raz tylko mi się zdarzyło, że zapytali o imię i nazwisko (moje), w innych przypadkach od razu przełączali. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6326180 Napisano: 26.02.2017 22:12:09 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

dolly jak mnie wkurza, że mam Cię tak mało ostatnio... emotka

emotka
chciałam dać łapkę w górę, ale tak jakoś się boję koło cb656 stać emotka

emotka

ja jestem odważna, teraz możesz ustawić się obok mnie emotka
wkurza mnie, że cieszyłam się bo niby zrobiło się cieplej, a na dworze jest nieprzyjemnie emotka szaro wieje..

mam nadzieję, że jesteś wyższa ode mnie, gdyby chciał do mnie doskoczyć emotka  ale dodałaś mi odwagi emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

dolly

#6326113 Napisano: 26.02.2017 14:57:27 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Zrozumiałam już po pierwszym wpisie emotka , tylko skoro już tam zaglądasz, to czemu nie zrobisz kropki szarej?
Takie to trochę Twoje lenistwo  emotka  z mojego punktu widzenia oczywiście. Wyświetl w wątku >>
0 0