Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6314332 Napisano: 25.01.2017 12:19:42 w SZUKAM....
paula9891 napisał(a):

dolly napisał(a):

Czeka ktos jeszcze na bransoletki biedronkowe?
Czy w sklepie DUKA mozna kupic lampy???

Raczej nie.
Mają sklep online emotka
https://dukapolska.com/

Sklep juz przejrzalam, widzialam jedną w wyprzedaży,  stad moje pytanie, bo nigdy tam sie za tym nie rozgladalam.
Dziekuje za informacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6314327 Napisano: 25.01.2017 12:08:20 w SZUKAM....
Czeka ktos jeszcze na bransoletki biedronkowe?
Czy w sklepie DUKA mozna kupic lampy??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6313507 Napisano: 22.01.2017 23:51:09 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

dolly napisał(a):

A o której to godzinie, ze nikogo w wodzie nie bylo emotka

pewno zdjęcie ze wschodu słońca, albo z pory obiadowej, jak wszystkich wymiotło  emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6313502 Napisano: 22.01.2017 23:17:16 w WC - rozmowy o wszystkim
A o której to godzinie, ze nikogo w wodzie nie bylo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6313217 Napisano: 21.01.2017 17:36:19 w Lay's
Czy w laysach jest galeria wygranych zdjęć? Nie gram, wiec nie wiem, nie bić,  jestem delikatna  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

dolly

#6313210 Napisano: 21.01.2017 17:10:31 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

bruce napisał(a):

ile jest w stanie znieść Twój żołądek; wg przepisu: 4 łyżki, pół litra na 8 ząbków...

Niektórym i same "pół litra" by starczyło emotka

Policzmy - człowiek przeciętnie ma w szczęce 4 razy po osiem ząbków, czyli wypada dwa litry na szczękę.
No ja nie dałbym rady emotka

Reksio, zdaje mi sie, uważa inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6313204 Napisano: 21.01.2017 16:54:46 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie przeziębienie które rozkłada mnie na łopatki emotka

Przykro mi bardzo... emotka emotka Pij miód z rozgniecionym czosnkiem, wodą i cytryną codziennie (proporcje w dużej mierze zależą od tego, ile jest w stanie znieść Twój żołądek; wg przepisu: 4 łyżki, pół litra na 8 ząbków i całą wyciśniętą) - sposób nader skuteczny, acz obrzydliwy (przynajmniej dla mnie). emotka

Niektórym i same "pół litra" by starczyło emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

dolly

#6312928 Napisano: 20.01.2017 15:45:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Przyszedł tablet z Gerarda z informacją, że posiada on 2 letnią gwarancję producenta. Co to oznacza? 2 lata od uruchomienia, od zakupu przez agencję czy jak?

Zazwyczaj od daty sprzedaży,  ale może być okreslony czas maxymalny, wtedh jak przelezakuje w sklepie to może być krótsza.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6312902 Napisano: 20.01.2017 15:12:32 w Udane wymiany - polecane nicki:)
emotka  Z przyjemnością polecam mixik - udana, konkretna wymiana, sympatyczny kontakt emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

dolly

#6312456 Napisano: 19.01.2017 11:03:26 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

-Violka- napisał(a):

bridget napisał(a):

czy ktos tak miał, ze wpisujac z milkowego konkursu w stokrotce kod do zalando pojawił się komunikat ze nie ma takiego kodu?

Sprawdź czy czegoś  nie da się wpisać inaczej 0 i o . I L . 
Mi wyskoczył taki komunikat, ale jak poprawiłam było już ok. 

WŁASNIE CAŁY KOD JEST PRAWIDŁOWY A CYFRY CZYTELNE I JEDNOZNACZNE
dzwoniłam Pani w systemie również go nie widzi, mam nadzieję ze uda się to szybko  odkręcić, ceny  rzeczy    z gapa  które miałam w koszyku juz zmieniły swoja wartosc na wyzsza

Kurde, co oni tak majtaja tymi cenami. Przedwczoraj normalna, wczoraj niższa, dzisiaj wyższa wrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6312344 Napisano: 18.01.2017 23:05:35 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

siostra chce sobie kupić nowy telefon i zastanawia się nad iphone od Apple.
Ma ktoś taki? Jakie macie o nim zdanie? Dobry jest? Bateria długo trzyma? Psuje się?

Mam ipad i mówię że jest super, więc telefon chyba też będzie ale prosiła się dowiedzieć emotka
będzimey wdzięczni za informację emotka

Niech nie bierze, to wciąga,  bedzie chciała ciagle lepszy i lepszy emotka  
Ładowanie codziennie. Wyświetl w wątku >>

dolly

#6312035 Napisano: 18.01.2017 00:51:22 w SZUKAM....
luckymen napisał(a):

bridget napisał(a):

szukam znizki do zalando, mialam  kod na 60zł ale sie okazuje ze był tylko do 13 stycznia, moze ktos dysponuje, a wie ze nie skorzytsa?

również szukam emotka  

To i ja sie bezczelnie podepne, moj 40zl tez stracil ważność. .. w kwietniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6311374 Napisano: 16.01.2017 15:08:46 w Wkurza mnie...
nelunia napisał(a):

mixik napisał(a):

mixik napisał(a):

monisss napisał(a):

konkx napisał(a):

100 dni ważności konta w T-Mobile. Znając ich to jak mam rok wazne konto, to skrócą do 100 dni  emotka

Ja tez mam ta cudowna nagrode... a ktos nie wygral nic?;) wydaje mi sie ze sie nie da 

Co prawda w listopadzie sie zglosilem i nic nie zasilalem, ale dzieki "az" jednemu losowi wtedy nic nie ugralem... choc patrzac na grudniowe wygrane - moze to i lepiej

Ja rejestrowałem 2 numery i 2 razy zasilałam konto i mnie nie wylosowali także się da,  nic  nie wygrać.

A ja sie zastanawialam, czy ktos nie zagra po rejestracji. I juz wiem. Ja emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6310835 Napisano: 13.01.2017 22:31:15 w SZUKAM....
elizam napisał(a):

co może iść DHLem? dostałam właśnie sms że  w poniedziałek nawiedzi mnie kurier... 

Lubella Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6310502 Napisano: 13.01.2017 01:24:47 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Czy zna ktoś jakiś skuteczny "pochłaniacz zapachu"? Odkąd zaczęły się ujemne temperatury mam w mieszkaniu niebywały smród papierosów z sąsiednich mieszkań, cały dzień, całą noc, budzę się w nocy co chwilę przez ten smród, jestem uczulona na dym papierosów. Nic nie daje wietrzenie, palenie zapachowych świec czy kadzidełek (poza bólem głowy), to działa na chwilę. Nie wytrzymam do wiosny. Nie wiem kto wymyślił papierosy, ale mam ochotę mu wydłubać oko. emotka    

Musisz miec mikrowentylacje caly czas i wtedy nie bedziesz miala tego syfu u siebie. Tak, wiec z czym to sie wiąże emotka  i kółko zamknięte emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6310499 Napisano: 13.01.2017 01:05:57 w Konkursowiczki w ciąży
Mysia napisał(a):

Dziewczyny polecacie coś na rozstępy, a raczej na zapobieganie? Słyszałam różne opinie m.in. że tak naprawdę nic nie pomoże i to sprawa indywidualna, będę wdzięczna za rady emotka

ps. dolly jeszcze raz dzięki za wsparcie w zeszłym roku, przygotowałam się, udało się i póki co wszystko przebiega prawidłowo emotka

Cieszę się emotka
I choć nie pamiętam dobrze całej sytuacji, to fajnie czytać, że mogłam pomóc emotka

Przeciw rozstepom polecam Pharmaceris M, szybko sie wchłania, nie jest uciążliwe w stosowaniu, zapach nie drażni.  

Edit: juz wiem emotka  znalazlam wpisy emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

dolly

#6310311 Napisano: 12.01.2017 14:47:16 w SZUKAM....
 Czy ktos jeszxze czeka na bransoletki z ofemin?
Czy komus rzucila sie gdzie promocja na tusze loreal?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6309075 Napisano: 09.01.2017 14:15:53 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

wkurza mnie fakt,ze musiałam  dziś przed 5 wstać jak za PRL-u żeby zapisać   dziecko na półkolonie, a i  tak byłam 13 ( pierwsza osoba stała już od 4 z krzesełkiem  pod CRS-em) gdy zapisy były od 7:30 emotka w wakacje koleżanka stała od 5:30 i nie udało jej się zapisać   dziecka... no ale temat do przodu.. emotka tylko ja padnięta.

A co to za kolonie, zs trzeba sie tak zapisywać?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6306994 Napisano: 02.01.2017 23:31:24 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

jkkp napisał(a):

Spróbuje im w liczbach i logice na własnym życiu pokazać jak to może wyglądać za rok lub dwa, bo oni tylko zawsze wybiegali w przyszłość od wypłaty do wypłaty. Może to do nich dotrze 

Tylko czas i nerwy stracisz. Bądź bardziej zimny i asertywny i nie pozycz im bez żadnego tłumaczenia.
No dobra... możesz uzyć argumentu własciwego kobietom: NIE, BO TAK!!! emotka

Zwlaszcza, że to kobieta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6306796 Napisano: 02.01.2017 17:09:27 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

gosia16 napisał(a):

jkkp napisał(a):

chciałam wejść i się wyżalić że mnie wkurza rodzina męża, bo myślą, że znaleźli kasę zapomogową u Nas, ale czy to warto tak wkurzać się od Nowego Roku? wezmę kilka większych oddechów i pewnie zaraz mi przejdzie emotka

ja usłyszałam ostatnio że powinnam się wstydzić ,że upominam się o swoje pieniądze emotka

wiem co piszesz, siostra męża 6 lat temu pożyczyła 15 tyś i cisza z oddaniem, a teraz jej młodszy brat wyjeżdża z tekstem, że chcą kupić mieszkanie pod hipotekę i nie maja nic na wkład własny i żebyśmy pożyczyli 12 tyś, no na łeb im coś padło. ale cały pic w tym że co człowiek nie zrobiłby to zostanie zły, bo jak nie da to sknera, a jak da to znowu kolejne lata kasy nie zobaczę emotka

Powiedzcie mu, ze siostra ma Wam oddac 15tys, to niech jemu odda, a Wy jeszcze chwile poczekacie emotka Wyświetl w wątku >>