Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6289379 Napisano: 23.11.2016 22:03:01 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Cb656

Dolly

Twoja anegdotka jednoznacznie wskazuje, iż panowie się doskonale zrozumieli emotka emotka   emotka

Ależ oczywiście! emotka ONI się znali i rozmieli. Ja Ciebie nie znam i nie rozumiem. Ot, cała różnica.

I to jest prawda.
Nigdy nie poznasz i nie zrozumiesz kobiety, notorycznie uciekając pod osłoną pozorowanej obojętności i zgryzliwosci.
Spokojnej nocy Cb656 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6289284 Napisano: 23.11.2016 20:32:10 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Cb656 emotka

Dolly emotka

Ty już doskonale wiesz, co autorka miała na myśli.

Mnie to jedynie przypomina znaną anegdotkę, kiedy to zniecierpliwiony i rozgorączkowany pisarz, chcąc dowiedzieć się czegoś o wynikach sprzedaży swojej nowej książki, wysłał do wydawcy depeszę z pytaniem, a że był strasznym sknerą i czas go gonił, pytanie ograniczył do tego jednego znaku właśnie emotka
Na co dowcipny wydawca, chcąc zapewne dopasować się do stylu, w odpowiedzi przysłał także tylko jeden znak, jakże wiele jednak mówiący: emotka

emotka Ot i wszystko. Gdzie mnie tam, maluczkiemu, "doskonale domyślać się" co miała na myśli dolly. Hę emotka

Twoja anegdotka jednoznacznie wskazuje, iż panowie się doskonale zrozumieli emotka emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

dolly

#6289246 Napisano: 23.11.2016 20:05:34 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Cb656 emotka

Dolly emotka

Ty już doskonale wiesz, co autorka miała na myśli. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

dolly

#6285960 Napisano: 17.11.2016 15:32:36 w Informują
Jesien ITM karlsband - telefon- numer prywatny.
Prosza o dane + adres wysyłki.  Wyświetl w wątku >>

dolly

#6285583 Napisano: 17.11.2016 00:43:49 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy rejestracja w t-mobile powoduje stala waznosc konta, czy nadal trzeba doladowywac co kilka dni?
Wie ktos?

tylko w przypadku zamówienia kuriera i wyrażenie zgód marketingowych daje rok ważności konta.
http://www.t-mobile.pl/pl/wniosekonline

Dziekuje za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6285119 Napisano: 16.11.2016 12:30:28 w SZUKAM....
Czy rejestracja w t-mobile powoduje stala waznosc konta, czy nadal trzeba doladowywac co kilka dni?
Wie ktos? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6285030 Napisano: 16.11.2016 10:30:50 w Konkursowiczki w ciąży
Agusia147 ale śliczna! !! Gratuluję duuuuzejj kruszyny emotka
Mahuska ale masz przystojniaka emotka gratulacje. 
Dużo zdrówka i snu dla Was i maluszków! !! Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6284643 Napisano: 15.11.2016 15:23:58 w Wkurza mnie...
icotynato napisał(a):

Z tym zgadzam się w 100%
Każda cieżarna miała inne problemy a każda dostawała dokładnie te same leki.
 (...)

Miałaś cały czas, czy okresowo.
Czasami plamienia w ciąży występują w czasie, kiedy powinna wystąpić miesiączka- oczywiście gdybyś nie była w ciąży.
No ale na to, to chyba by lekarze wpadli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6284639 Napisano: 15.11.2016 15:21:00 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

dolly napisał(a):

Zadzwoń do nich, bez sensu się denerwować emotka

DO kontaktu podany jest e-mail i formularz. Na moje pytanie odpowiedzieli tylko, że punkty są naliczane do 24 h, a na pytanie dlaczego w takim razie ich nie doliczono- cisza.

Zadzwoń na podany numer w danym sklepie, przełączą Cię do odpowiedniej osoby emotka

Prad napisał(a):

Dzięki za podpowiedz emotka Masz na myśli jakiś konkretny model Samsunga?

Modelu nie.
http://www.samsun...ces/washing-machines
wybierz sobie slim i popatrz co mają, może CI jakaś przypasuje funkcjonalnie i cenowo Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6284597 Napisano: 15.11.2016 14:19:57 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

carissma napisał(a):

Prad napisał(a):

Szukam informacji i w pralce  Bosch VARIOPERFECT WAN24240PL (od Calgon) można przełożyć drzwiczki na prawą stronę lub jaką pralkę o głębokości do 45 cm polecacie?

z tego co wiem to ten Bosch ma 55 cm głębokości więc jest dużo wieksza niż taka której szukasz. co do drzwiczek nie mam pojęcia.

Właśnie wiem że jest szersza emotka dlatego pytam też inne modele który polecacie bo potrzebuję nowej a całkiem się na ty nie znam...

samsung
candy ma nawet 33cm ale osobiście nie przekonuje mnie marka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6284593 Napisano: 15.11.2016 14:17:53 w SZUKAM....

dolly napisał(a):

Pozakonkursowo.
Czy ktoś z Was korzysta z programu DOM w Leroy Merlin?
Chciałam skorzystać z rabatu, ale brakowało mi kilkanaście pkt. Zrobiłam zakupy w niedzielę, żeby zebrać odpowiednią liczbę punktów i do dzisiaj tych punktów mi nie doliczyli, chociaż w Regulaminie i na paragonie jest info, że doliczają następnego dnia. A jak w praktyce teraz to wygląda? Do tej pory zawsze naliczali punkty następnego dnia emotka

Powinny być naliczone w nocy po zakupie.

Powinny być, ale nie są. Zależało mi na tym, żeby zrobić( wczoraj) duże zakupy korzystając z rabatu i nijak nie mogę się tych punktów doprosić emotka

Zadzwoń do nich, bez sensu się denerwować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6284582 Napisano: 15.11.2016 14:12:05 w SZUKAM....

Pozakonkursowo.
Czy ktoś z Was korzysta z programu DOM w Leroy Merlin?
Chciałam skorzystać z rabatu, ale brakowało mi kilkanaście pkt. Zrobiłam zakupy w niedzielę, żeby zebrać odpowiednią liczbę punktów i do dzisiaj tych punktów mi nie doliczyli, chociaż w Regulaminie i na paragonie jest info, że doliczają następnego dnia. A jak w praktyce teraz to wygląda? Do tej pory zawsze naliczali punkty następnego dnia emotka

Powinny być naliczone w nocy po zakupie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6284257 Napisano: 14.11.2016 19:54:41 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

dolly napisał(a):

jokan napisał(a):

po 3 tygodniach leczenia po prostu czuje sie gorzej....jak lecza ci lekarze?

Jokan idz do laryngologa. 

laryngologa mam w polowie grudnia emotka , ale juz bylam raz i nic to nie dalo....

A uszy masz "czyste" ? bo pisalas, ze mialas przytkane. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6284087 Napisano: 14.11.2016 15:18:44 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

po 3 tygodniach leczenia po prostu czuje sie gorzej....jak lecza ci lekarze?

Jokan idz do laryngologa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6281664 Napisano: 08.11.2016 20:07:09 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ludzka podłość, chciwość? Nie wiem jak to nazwać. Robiłam dziś zakupy, stojąc w kolejce przeglądałam internet na telefonie, a gdy przyszło do płacenia, odłożyłam telefon na taśmę i zapomniałam o nim. Nie zdążyłam wyjść ze sklepu, kiedy się zorientowałam, że nie mam telefonu. Wróciłam się na kasę, ale po telefonie nie było już śladu. Od razu zadzwoniłam z telefonu konkursowego, ale ktoś w przeciągu pięciu minut wyciągnął z niego karty albo go wyłączył... Musiała być to osoba, która stała za mną w kolejce i za pewne mijała mnie, gdy wracałam się do kasy... Poszłam do punktu obsługi, ale telefonu nikt nie oddał, obszukałyśmy z Panią kasę i sklep, ale po telefonie ani śladu. I nawet nie liczyłam, że się znajdzie, bo ktoś zadbał o pozbycie się kart sim. Rozumiem znaleźć telefon na ulicy i mieć wątpliwości co z nim zrobić, ale na ladzie przy kasie, gdzie wiadomo, że osoba może się po niego wrócić, gdy najprawdopodobniej widziała się kto go kładzie? Żeby to jeszcze był nowiutki iPhone6! Ale to kupiony 3 lata chiński smartfon za 300 zł. 100 raz był na podłodze, jeszcze więcej na chodziku. Jestem niezdarą, więc nie kupuję drogiego sprzętu. Boki poodpryskiwane, szybka popękana, na pierwszy rzut oka widać, że to badziew nic nie warty. Bez ładowarki, zablokowany wzorem, ale ktoś się jednak pokusił na może 30 zł z lombardu? Ale nie wierzę by ktoś przy zdrowych zmysłach kupił takie telefon. Miałam tam numery, zdjęcia, filmy i inne rzeczy, które gromadziłam prze 3 lata. Dla mnie to ogromna wartość sentymentalna, a jakiś złodziej ma to gdzieś... Dziwie się jak można tak postąpić? Tym bardziej, że jakiś czas temu znalazłam portfel na Uniwersytecie, od razu zaniosłam go do dziekanatu i razem z Panią powiadomiłyśmy dziewczynę, do której należał. Jak się okazało miała w nim pierwsze stypendium... Nie wyobrażam sobie postąpić inaczej, jak oddać taką rzecz....

Moj tata zostawil w koszyku, nówka, choc nie smartfon. Jakis mezczyzna go znalazl, zadzwonil pod ostatni numer i powiedzial gdzie zostawia do odbioru. Szok, ale jaki pozytywny. Przykre to, co Cie spotkało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6281394 Napisano: 08.11.2016 13:43:58 w Połączenia nieodebrane
viviean napisał(a):

618+++405 ktoś coś wie?

Albedo, Winiary.  oddzwon. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6281204 Napisano: 08.11.2016 10:46:34 w SZUKAM....
grazia1981 napisał(a):

A propos pralek,moja ma 15 lat i choć bym chciała,nie zepsuje się emotka
Ale chyba kupię sobie srebrna LG ,czy ktoś ma tej firmy? Nie jestem jakoś przekonana do niej ma duzo funkcji i Musi być srebrna! 

Mam LG 11 lat i dopiero teraz zaczyna sie jakis problem. Wywala różnicowke jakies 5min po uruchumieniu, a orzebicua nigdzie nie ma. wczesniej działała bezawaryjnie.

A co do lodówek,  waham sue właśnie między LG a Samsungiem. Ktos moze coś doradzic? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6279028 Napisano: 03.11.2016 11:49:42 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

osz... Nie przyjęlo mi zgłoszenia z ITM... buuu tak to jest odkładać wymyślanie odpowiedzi na ostatnia chwile emotka

ja nie dostalam zadnej zwrotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6275688 Napisano: 27.10.2016 01:55:34 w WC - rozmowy o wszystkim
bezaczek7 napisał(a):

Nie wiem gdzie o tym napisać, to napiszę tutaj. Czy ktoś z was też ma problem ze zgłoszeniem paragonu na Provag? Wyskakuje mi błąd niby w telefonie, dacie i mailu oraz w równaniu. Napisałam im już maila, ale może ktoś rozwiązał ten problem lub tutaj się dowiem szybciej co odpisują emotka  zdjęcie ma 300kb, nr tel z myślnikami nie wejdzie, nie wiem.

Próbowalas z innej przegladarki? Wyświetl w wątku >>
0 0