Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6275064 Napisano: 25.10.2016 20:49:04 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

myszania napisał(a):

Aaaa no i widzicie, jak tu sie nie wkurzać, jak nawet wy robicie to samo co ciotki i wujki emotka

Tak serio, to spodziewalas sie tylko wpisow typu " wow, super, jedz i olej" ?

Dlaczego tak się dziwisz  nam  nadzieję,że byłaś kiedyś w szpitalu zakaźnym gdzie są przypadki chorych po takich wyjazdach zawsze trzeba dmuchać na zimne gdy się jedzie z takim malutkim synkiem . Oczywiście dużo ludzi jedzie i nic się nie dzieje ale nie zawsze tak jest.

A tak wogóle to o co Ci chodzi? 
Bo albo nie zrozumiałaś co napisałam,  albo nie zauważyłaś znaków interpunkcyjnych... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6274888 Napisano: 25.10.2016 15:24:34 w Wkurza mnie...
myszania napisał(a):

Aaaa no i widzicie, jak tu sie nie wkurzać, jak nawet wy robicie to samo co ciotki i wujki emotka

Tak serio, to spodziewalas sie tylko wpisow typu " wow, super, jedz i olej" ?
Wyświetl w wątku >>

dolly

#6274531 Napisano: 25.10.2016 01:23:49 w Zabawa ostatnia litera
Amarylis - spokój Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6274530 Napisano: 25.10.2016 01:22:46 w skojarzenia
Koterbska - piosenkarka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6273769 Napisano: 22.10.2016 23:30:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalisto1986 napisał(a):

Powiedziałybyście, że narysował to 9 latek, który pierwszy raz miał węgiel w dłoni? Dodam, że zdjęcie kiepskiej jakości, więc i tak nie widać tego dobrze.

Phi, ja bym jeszcze dokladnie podala miesiac urodzin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6273744 Napisano: 22.10.2016 21:49:10 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

ale właśnie chodzi mi taki który już używałam. Bo włąśnie go odszukałam, ale jak chcę sprawdzić stan konta to wyskakuje mi, że usługa chwilowo niedostępna i nie wiem z czym to jest związane

Moze bledny kod wpisujesz?  Wszystkie trzeba zarejestrować.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6273743 Napisano: 22.10.2016 21:46:44 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Wkurza mnie moja kobita!
Mam urlop 2 tygodnie, upatrzone miejsce, hotel 5*, mój kochany Egipt, Marsa Alam - tylko kliknąć i zarezerwowane.
Pytanie - masz paszport? Przecież mam! Ważny? Sprawdź szybko - i duuuupa, 2 dni temu się zwyczajnie skończył  emotka
Zamiast opalania - parasol  emotka

a mnie wkurza takie zachowanie w "związkach". mówienie o partnerce per "kobita" oraz wkurzanie się na nią na forum przez zwykłą pomyłkę, która zapewne każdemu się czasem zdarzyła.  ale co tam, pięć gwiazdek ważniejsze niż spokojny czas z partnerką.

ale nie wiem, może to ja jestem dziwna.    emotka

Jakbym miała do wyboru parasol przeciwsłoneczny albo przeciwdeszczowy, to też bym sie wkurzyla i nie uważam tego za dziwne.
A już inna historia na kogo i na jak długo bym sie wkurzala emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6273708 Napisano: 22.10.2016 19:48:38 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze mam uszy zatkane, jestem na antybiotyku (nie wiem po co?) i jak na razie nic nie pomaga, lekarka nie przepisala zadnych kropli do uszu, jak myslicie moge sama dokupic cos?

Nie. Wez sobie cos przeciwzapalnego tylko.
Antybiotyk na  oskrzela. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6272955 Napisano: 21.10.2016 01:47:59 w SZUKAM....
Szukam informacji, czy te wszystkie leki zawierajace ibuprofen czymś się od siebie różnią, czy tylko nazwa i firma?
Potrzebuje jakis najmniej hmmmm... najbardziej " bezpieczny" Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6272234 Napisano: 19.10.2016 23:27:50 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

I co wygrał ktoś od nas ten samochód z Biedry? Ktoś coś słyszał? No bo niemożłiwe zeby na tyle aut żadnego e-konkursowicza nie wylosowali?

Ja nic nie słyszałam. Byłoby trochę smutno, gdyby nikt z forum nie wygrał emotka

Ja wiem o 2 samochodach emotka  i z tego miejsca serdecznie gratuluję ich właścicielce!  emotka

A nie trzech? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6271650 Napisano: 18.10.2016 22:08:37 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Jeśli zatem zarejestrujesz kartę w nju, odczekasz, aż spłynie bonus 1000 PLN i PO TYM doładujesz dowolną kwotą (za piątaka) to ten piątak PLUS 1000 zeta z głównego konta mogą być ważne bezterminowo emotka

Ale ten bonus 1000zl plus 10GB jest na promocyjnym, a nie głównym przecież. .. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6270717 Napisano: 17.10.2016 15:29:08 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

Trzeci dzien antybiotyku a ucho nadal zatkane i to jakby bardziej. 
I dodatkowo wkurza,  ze juz na forum zaczelam marudzic z tego wszystkiego emotka

a to ucho nie boli Cię od zęba czasem emotka Mamę mojej przyjaciółki przez dłuższy czas bolało ucho i okazało się,że to jednak z zębem jest problem

Nie, bolalo w piatek, po dicortiffenie przeszlo, ale lozostalo przytkane. Dzisiaj jest zatkane, ze nic nie słyszę, mzm wrazenie zataknia od zewnatrz, moze sie tam zebral lek , wydzielina i zatkalo emotka    a ze jeszcze lepetyna mnie zaczela zaczela bolec, to juz wogole jestem dętka.

jokan napisał(a):

dolly napisał(a):

I dodatkowo wkurza,  ze juz na forum zaczelam marudzic z tego wszystkiego emotka

ja dzisiaj po lekarzu juz, dostalam tez antybiotyk i zwolneinie na 7 dni:(, uszy zatkane, poczatek zapalenia oskrzeli, emotka

No masz. To trzymaj sie dzielnie i oby szybko przeszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6270670 Napisano: 17.10.2016 14:34:22 w Wkurza mnie...
I dodatkowo wkurza,  ze juz na forum zaczelam marudzic z tego wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6270235 Napisano: 16.10.2016 18:29:27 w skojarzenia
Cukierek - landrynka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6270156 Napisano: 16.10.2016 12:51:10 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

pionas napisał(a):

mczarna cb656 dostał zgodę ode mnie ma kilka konkursów z którymi chętnie by się podzielił ale nie ma czasu (nie chce) wypełnić formularza w związku z czym napisał do mnie gdzie takie coś wrzucić i napisałem mu aby do teraz z notatką aby dodać do bazy...

Na tygodniu postaram się zrobić specjalną podstronę na której będzie lista konkursów, ale to jak będę zdrowy...

W temacie: wkurza mnie przeziębienie i chyba zatoki emotka

jak chyba mam to samo, przeziebienie i zatoki, chociaz nigdy na zatoki nie chorowalam - feneralnie mam zatkany nos (choc kataru nie mam), nie mam smaku ani wechu, i zatkane uszy i chyba jutro do lekarza sie wybiore

Jokan weź aspiryne jak możesz,  ja wziełam raz, potem nie, zatkało mi uszy i jedna dziurkę w nosie. Jak psiknelam nasivem by na trabke nie poszlo, to na drugi dzień ból ucha, wizyta u laryngologa i antybiotyk do ucha i ogolny. 4 dawke dzisiaj wzielam, a mam dziwne wrażenie, ze nic sie nie zmienia. Na szczęście bólu nie ma, ale to pewnie dzieki dicortineffie. Takzd idz, by Ci sie nie pogorszylo. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

dolly

#6270057 Napisano: 15.10.2016 22:24:52 w Zabawa ostatnia litera
Konkursy - Yugo Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6270017 Napisano: 15.10.2016 19:31:40 w skojarzenia
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

dolly owieczka +  brak weny emotka

chyba w tym wypadku to raczej brak weŁny emotka emotka

BUAHA HA HA emotka

brak wełny--> brak owłosienia --> Brazylia  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6269751 Napisano: 14.10.2016 22:29:09 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

Pamiętaj o probiotyku. Odkąd zainteresowałam się alternatywną / niekonwencjonalną medycyną, antybiotyków w rodzinie nie używamy i naprawdę cieszę się, ze w pewnym momencie  zmieniłam swój światopogląd na temat medycyny konwencjonalnej oraz zaufania do lekarzy.

Pamiętam,  dziękuję.  Keiti78zg, u mnie wyleglo sie zapalenia ucha od zablokowanej trąbki.  Niestety glut, leczenie " jak sie przypomni" i d...
Antybiotyku nie pamietam kiedy brałam,  tym bardziej "boli" ze sie nie przypilnowalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6269733 Napisano: 14.10.2016 21:54:15 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

dolly napisał(a):

nie wiem czy bym sie odważyła wkroplić oliwe z czosnkiem do ucha.

Czosnkiem prosto do ucha zrobiłam kiedyś mężowi krzywdę. Chciałam mu pomóc, naczytałam się internetów, a czosnek wypalił mu skórę wewnątrz ucha i bolało jeszcze bardziej. Zalecam ostrożność przy aplikowaniu czosnku do ucha.

dokładnie o tym samym pomyślałam,  mimo, ze w oliwie, to jednak to czosnek.  Co innego wsadzic sobie cebule do nosa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6269731 Napisano: 14.10.2016 21:51:42 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

@cb656 zjadłam juz (czekoladę),  nie pomogła emotka
Co innego spróbuj...

Poddaję się. Jesteś ZBYT DALEKA. Pod każdym względem.

Akurat od Ciebie oczekiwalam więcej emotka
A tak serio to " tylko mnie... przytul"  emotka
Odważysz sie?

Dzięki dziewczyny, farmakologia zastosowana emotka   nie pomyślałam,  żeby wcześniej zapytać. 
Tyle lat udawało się bez antybiotyku. Wyświetl w wątku >>
0 0