Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6269670 Napisano: 14.10.2016 20:02:57 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

dolly napisał(a):

Ucho... boli emotka   --> antybiotyk emotka   emotka   emotka

Nie stosowałam ciepłej oliwy z czosnkiem, ale zaciekawił mnie ten artykuł:
http://www.aniama...ic-bol-ucha-moj.html

Dziękuję,  faktycznie ciekawy, ale nie wiem czy bym sie odważyła wkroplić oliwe z czosnkiem do ucha.

@cb656 zjadłam juz,  nie pomogła emotka
Co innego spróbuj. ..
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6269647 Napisano: 14.10.2016 19:24:05 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Ucho... boli emotka   --> antybiotyk emotka   emotka   emotka

...szeptu, szeptu, słodkie świństwa na uszko emotka emotka emotka
Pomogło? emotka

Nie, musisz się bardziej postarać  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6269642 Napisano: 14.10.2016 19:16:13 w Wkurza mnie...
Ucho... boli emotka   --> antybiotyk emotka   emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6268427 Napisano: 12.10.2016 16:53:35 w Wkurza mnie...
A ja bym sobie pofikala na wf emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

dolly

#6268286 Napisano: 12.10.2016 13:45:06 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Zmieńcie skórkę, na taką sezonową pt. złota jesień,złote listki itd. emotka emotka , później jakieś mikołajki, prezenty ..., no wiecie o co chodzi emotka

niestety nie mamy żadnej jesiennej szaty...

I cale szczęście. ..
Czy przycisk "w górę" wróci? ??

Edit: wrócił emotka  Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6268250 Napisano: 12.10.2016 12:56:58 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

dolly napisał(a):

cleopatra napisał(a):

ludzie, lekarze, szpitale, przychodnie to nie święte krowy...idziesz i żądasz...ja ostatnio zrobiłam awanturę na izbie przyjęć, bo czekałam z mężem przy okienku a żadna laleczka nie podniosła oczu by zapytać o co chodzi....jak ryknęłam to wszyscy na baczność stali, włącznie z policją która przyjechała z kimś z interwencji....idź do szpitala, i jak Cię odeślą niech Ci dadzą na piśmie, że Cię nie przyjmą...żądaj!!!! 

Dobrze, ze Cie od razu na psychiatrie nie przetransportowali emotka
Rejestracje sa różne,  w niektórych faktycznie sie pracuje,  w innych zaś obija. No i zależy na kogo sie trafi, dlatego potrafię zrozumieć,  że ktos moze sie wydrzeć, a nie grzecznie dopraszac sie pomocy, ktora sie należy. 

czasami porzucam konwenanse, dobre wychowanie i wyłazi ze mnie krzyczące babsko....no cóż jak inaczej się nie da? kiedyś stałam grzecznie i potulnie jak baranek, wszyscy mnie olewali, bo głośno nie dopominałam  się o swoje....czasami trzeba zrzucić ten biurowy kostium grzecznej asystentki....życie....

emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6267795 Napisano: 11.10.2016 17:27:31 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

ludzie, lekarze, szpitale, przychodnie to nie święte krowy...idziesz i żądasz...ja ostatnio zrobiłam awanturę na izbie przyjęć, bo czekałam z mężem przy okienku a żadna laleczka nie podniosła oczu by zapytać o co chodzi....jak ryknęłam to wszyscy na baczność stali, włącznie z policją która przyjechała z kimś z interwencji....idź do szpitala, i jak Cię odeślą niech Ci dadzą na piśmie, że Cię nie przyjmą...żądaj!!!! 

Dobrze, ze Cie od razu na psychiatrie nie przetransportowali emotka
Rejestracje sa różne,  w niektórych faktycznie sie pracuje,  w innych zaś obija. No i zależy na kogo sie trafi, dlatego potrafię zrozumieć,  że ktos moze sie wydrzeć, a nie grzecznie dopraszac sie pomocy, ktora sie należy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6266688 Napisano: 10.10.2016 10:12:21 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Niestety, nie wierzę w Twoje słowa, Cb656. emotka Nigdy w życiu nie uwierzę, że nie zgodzisz się oddać jednego, jedynego głosu dla znajomego, którego ubóstwiasz ponad wszystko na świecie, zawsze on Ci pomagał, nigdy nie zawiódł, oddawał solidarnie głosy na Twoje prace (nawet, gdy Ty tego nie chciałeś), znasz jego wartość i wysoki poziom intelektualny, ba! - podziwiasz go za to, że jest taki, jaki jest. Piszę czysto teoretycznie, ale przecież jesteśmy w stanie sobie teoretycznie wyobrazić, że ktoś taki kiedyś pojawi się na tym łez padole.  emotka Wtedy zadziałają nie: "jednopółkowe: kumoterstwo, kolesiostwo, układy i układziki, obłuda czy plagiaty itp.", lecz: solidarność, życzliwość, wzajemna pomoc, gest czysto przyjacielski, odwzajemnienie się za coś przeszłego, ale - nigdy nie zapomnianego, a dodatkowo w głębi serducha czuć będziesz, że diabelnie mu na tym Twoim głosie zależy. Wrażliwemu Intelektualiście nie trzeba wykładać znaczenia tych pojęć. emotka Zagłosujesz na człowieka, choć w głębi duszy przyznasz, że może akurat ta jego praca niekoniecznie jest najwyższych lotów i w sumie działasz trochę wbrew sobie. Każdy w końcu może mieć kiepski dzień na zgłoszenie jakiejś pracy w jakimś konkursie...  

Chyby czegoś nie rozumiem, najpierw jakiś skok endorfin, a później przyznanie racji?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6266352 Napisano: 09.10.2016 00:51:02 w SZUKAM....
Finezyjna napisał(a):

memos napisał(a):

koper napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Szukam lalki ręcznie szytej dla córki, możecie polecić mi jakieś strony? Lub może macie jakieś doświadczenie w tym temacie.

Ja z czystym sumieniem polecam dziewczyny z Ala ma kota
http://www.alamakota.net/ala_ma_kota
Widziałam wiele ich prac, wszystkie super.
Mają niesamowite pomysły i szyją przepiękne lalki.
Jak do nich napiszesz i opowiesz jaką chciałabyś lalkę, np. podobną do córki, albo z akcesoriami zgodnymi z zainteresowaniami córki to na pewno coś fajnego Ci uszyją. 

Piękne,na pewno coś znajdę odpowiedniego:)

Niby wyroslam już z lalek, ale faktycznie sa piękne emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

dolly

#6266238 Napisano: 08.10.2016 19:25:53 w Konkursowiczki w ciąży
mczarna napisał(a):

defed napisał(a):

"Też masz małe odstępy i pewnie jesteś zadowolona" - przeczytałam ROZSTĘPY i zastanawiałam się chwilkę jak można czerpać z tego satysfakcję  emotka

buhahha:-)

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6266097 Napisano: 08.10.2016 01:35:33 w SZUKAM....
Czy to jest sprawdzona strona? Kupował ktoś tutaj i może polecić?
http://enbutique.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6266085 Napisano: 08.10.2016 00:17:40 w Konkursowiczki w ciąży
cb656 napisał(a):

Odczuwam ruchy emotka emotka emotka

ciesz się, że nie skurcze emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, freyja88 0

dolly

#6266083 Napisano: 08.10.2016 00:15:15 w Czas na zmiany...
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Lubię swoje koniczynki i chcę by u mnie zostały emotka

Od dziadka słyszałem, że trzeba pilnować żywiny, by nie wlazła w koniczynę emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6266062 Napisano: 07.10.2016 23:23:04 w Czas na zmiany...
defed napisał(a):

-Ciekawy pomysl z licznikiem konkursow w poczekalni emotka  Jestem za.
-Polaczenie kategorii rtv,agd,elektronika - jestem bardzo na tak.
-Co do wyroznienia uzytkownikow - niech zostanie jak jest, bo: ocenianie tylko na podstawie ilosci dodanych konkursow do bazy jest tak samo niesprawiedliwe jak ocenianie na podstawie samej ilosci wpisow, bo niektore tzw. obiboki duzo wnosza do forum informujac o szybkich konkursach tylko tu i teraz, daja cynki w zapowiedziach lub pomagaja w odszukiwaniu zaginionych regulaminow, itp. itd. Dobro cenne dla konkursowiczow mozna czynic na wiele sposobow.

podpisuje sie pod Defed w 100%.
1.tak
2.tak
3.nie. Lubię swoje koniczynki i chcę by u mnie zostały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6266058 Napisano: 07.10.2016 23:15:41 w Wkurza mnie...
Zott mnie #$%^&*(*&^%$#emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6265618 Napisano: 07.10.2016 11:48:47 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Zastanawiam się, czy Ty trolujesz, czy serio nie dociera do Ciebie, że aby był paragon musi być najpierw zakup emotka

A tak w ogóle, to na forum jest kilku panów z glacą, domagam się ich natychmiastowej dyskwalifikacji w kontekście Syossa! emotka

Bardzo proszę o nie wprowadzanie w błąd emotka W moim rejonie, glaca to nie tylko i wyłącznie łysa głowa, włochata też może być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6265384 Napisano: 06.10.2016 19:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

czy wszyscy dostali  odpowiedz od Zywca odnosnie konkursu Tesco?

a ktos dostal? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6265161 Napisano: 06.10.2016 13:58:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

dolly napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy wpisujecie te wszystkie dane do protokołu z konkursu Tesco Anengers z klockami? pesel, nr dowodu, imiona rodziców, data urodzenie, nie za dużo trochę? czy aby odprowadzić podatek agencja potrzebuje aż tyle danych? I czy nie odporowadza się podatku dopiero od nagród powyżej 700 zł z groszami?

Imie, nazwisko, data urodzenia i adres.
Wystarczy im.

Tam na protokole jest wpisana wartość nagrody. Może ją skreślić i wpisać np 150zł i strzelić parafkę obok emotka emotka

kwoty bym nie pisala, w zaleznosci od miejsca rozna moze byc. Mozna wpisac adnotacje, ze cena zawyzona i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6265152 Napisano: 06.10.2016 13:48:49 w Pomocy!!!!
lena5_1985 napisał(a):

ziolko napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

W jaki sposób mogę oznaczyć kogoś z forum w wypowiedzi?  emotka

po pierwsze - cytując wypowiedź tej osoby
po 2 - kopiując nick tej osoby, np cb656  - sorry, ale byłeś pierwszy powyżej wpisu o pomoc emotka  
a tu netka2000 - druga osoba 

jak osoba jest zaznaczona, to nick jest na czerwono

Jednak mi nie działą emotka  Chciałam oznaczyć polecane nicki - udane wymiany i nie mogę emotka

Normalnie kopiujesz nazwę nicku? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6265150 Napisano: 06.10.2016 13:46:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy wpisujecie te wszystkie dane do protokołu z konkursu Tesco Anengers z klockami? pesel, nr dowodu, imiona rodziców, data urodzenie, nie za dużo trochę? czy aby odprowadzić podatek agencja potrzebuje aż tyle danych? I czy nie odporowadza się podatku dopiero od nagród powyżej 700 zł z groszami?

Imie, nazwisko, data urodzenia i adres.
Wystarczy im. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0