Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6254646 Napisano: 15.09.2016 01:04:34 w SZUKAM....
defed napisał(a):

@ donia7 - ale Was nie wywalili i nie mieli pretensji? (pytam o obsługę, bo współpasażerowie bezdzietni pewnie Was znienawidzili...  emotka  ). Bo generalnie boję się nie samego darcia ryja,ale wyproszenia z pokładu  emotka

Dzięki wszystkim za podzielenie się swoimi doświadczeniami  emotka

Defed, ale gdzie Was niby maja wywalic? Spadochron i wynocha???? emotka
Nie stresuj się,  duzo dzieci lata, jak cos bedzie nie tak, to ktos Ci pewnie jakas pomoc zaoferuje, np w postaci zabawki.
W najgorszym razie zamkniesz sie z delikwentem w wc emotka   zartuje emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6254642 Napisano: 15.09.2016 00:55:08 w SZUKAM....
Pamietam, ze juz bylo na ten temat, ale czy jest jakis sposob na przedluzenie srodkow promocyjnych w play bez utraty kasy ze srodkow głównych?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6252903 Napisano: 11.09.2016 23:55:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agencje maja swoje bazy danych i w tym zapewnie sensie napisali o tym połączeniu.  
Rejestrowanie numerów jest związane z ustawa antyterrorystyczna i dostep do danych bedzie miala tylko policja.
Nie wierze, by ja komus udostępnili.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6252897 Napisano: 11.09.2016 23:31:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Tak z innej beczki... ciekawe czy agencje będą miały dostęp do baz telefonicznych, po ostatecznym okresie obowiązkowej rejestracji?
Jak myślicie?

Nie maja do tego prawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6252001 Napisano: 09.09.2016 10:37:18 w Carrefour konkursy
dang21 napisał(a):

dolly napisał(a):

Przeciez napisalam wyzej, ze  liste mozna olac, bo wazniejszy jest regulamin, a w nim nie ma nic o wykazie.To sa slowa agencji.

Agencje różnie do tego podchodzą. Ja wybrałabym anulowanie zgłoszenia, jeśli byłaby taka możliwość.

A dlaczego, skoro jest wszystko w porzadku??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6251998 Napisano: 09.09.2016 10:36:22 w Carrefour konkursy
To nie oni dali ten wykaz. Administrator C4 musiał pokombinowac. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6251990 Napisano: 09.09.2016 10:31:59 w Carrefour konkursy
dang21 napisał(a):

monisss napisał(a):

dang21 napisał(a):

monisss napisał(a):

Aaaa ... Kupiłam w innym Carrefourze dużym,oczywiście nie ma w wykazie...,wczoraj ok 14 puściła zgłoszenie... Masakra...byłam pewna,ze w każdym dużym sklepie to obowiązuje;(

Ja zawsze po trzy razy sprawdzam czy na stronie konkursowej nie ma wykazu sklepów, żeby uniknąć takich sytuacji emotka  w c4 prawy górny róg obowiązkowo emotka

może nic nie wygram emotka a nie mogę wysłać jeszcze raz tego samego zgłoszenia z tego samego numeru, ale zakupić nowy produkt? czy lepiej olać i już się nie bawić ?:P 

Napisz do agencji z zapytaniem czy można anulować zgłoszenie. Jeśli tak, zakupisz w prawidłowym sklepie i wyślesz jeszcze raz emotka

Przeciez napisalam wyzej, ze  liste mozna olac, bo wazniejszy jest regulamin, a w nim nie ma nic o wykazie.
To sa slowa agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6251868 Napisano: 08.09.2016 22:56:45 w Carrefour konkursy
kalka napisał(a):

To regulamin jest wiążącą nas z agencją umową, zatem w mej ocenie ważne i wiążące jest to co w regulaminie, a lista sklepów nie stanowi załącznika.   emotka
Ciekawe co odpowie agencja emotka   

Agencja podpisuje się pod tym co Kalka napisała wyżej- wiążący jest regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

dolly

#6250364 Napisano: 06.09.2016 01:35:33 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
visserarthur napisał(a):

dolly napisał(a):

HOLLY czy trzeba miec karte C4 by korzystać z tych promocji?

Jaka kartę? wgraj aplikacje na telefon i pamietaj, ze kupony trzeba aktywować i dopiero dac do zeskanowania wirtualna kartę. Kupony sa jednorazowego użytku (chyba tez na jedna sztukę danej rzeczy), wiec za wiele sie nie kupi...

A widzisz kocie, teraz juz wszystko wiem emotka
Dziekuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6250363 Napisano: 06.09.2016 01:34:31 w Wkurza mnie...
kemli napisał(a):

temat dość kontrowersyjny ale... wkurza mnie to, że ludzie się nie myją. i śmierdzą. emotka  pracuję w polskiej służbie zdrowia i można by rzec, że to chleb powszedni. niby tak elementarna rzecz a jednak. i w ogóle nie wyobrażam sobie jak niby miałabym komuś zwrócić na to uwagę.

jeżeli masz możliwość, to wywieś karteczkę odnośnie smrodku- ujmując to adekwatnie do miejsca pracy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6250355 Napisano: 06.09.2016 00:13:28 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
HOLLY czy trzeba miec karte C4 by korzystać z tych promocji? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6249905 Napisano: 04.09.2016 22:40:25 w Kupię...
Bony do Ikei kupię , wymienie na inne.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6247626 Napisano: 30.08.2016 14:04:16 w Kupię...
Szukam bonów do IKEI Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6247611 Napisano: 30.08.2016 13:47:06 w dziś mam urodzinki
zaczytana-pola napisał(a):

paula9891, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin emotka emotka .

i ja i ja, dobrze, ze tortu nie mialas, bo nie lubie emotka
wszystkiego dobrego i meeeega wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

dolly

#6247580 Napisano: 30.08.2016 12:40:17 w WC - rozmowy o wszystkim
madziulka2434 napisał(a):

Jestem na etapie szukanie lampki nocnej do pokoju bobasa-czy polecacie księzyc z ikei? zależy mi by swiatło umozliwialo wykonywanie wszystkich czynnosci przy malenstwie łacznie z czytaniem...

Granatowa gwiazdka jest super- delikatne światło, ale czytanie tylko w jej bliskości. Księżyc jest chyba żółty, więc będzie jaśniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6247362 Napisano: 30.08.2016 00:03:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dowgird2 napisał(a):

Wystartowałam w Konkursie
http://www.e-konk...be.html#.V8SrABJI5Fs

http://cube.mypho...l/index.html#konkurs

Ogólnie w konkursie uczestniczyło 9 osób a wymagania spełniło 3 osoby w tym ja. mimo że nagród było 556, konkurs nie został roztrzygnięty mimo że w regulaminie nie ma zapisu o nie roztrzygnięciu konkursu.Postanowiłam napisać reklamację i dostałam odpowiedź 
w odpowiedzi na reklamację z dnia 20.07.2016 r. informujemy, iż zgodnie z §6 ust. 2 pkt 5 cytowanego przez Panią regulaminu konkursu "Konkurs
myPhone CUBE" zdobycie 20 głosów pod zdjęciem, było jednym z warunków
wzięcia udziału w konkursie, a nie wyłącznym warunkiem otrzymania
nagrody. Zgodnie bowiem z §6 ust. 5 przedmiotowego regulaminu Komisja
konkursowa dokonywała oceny zgłoszeń, które zgodnie z zasadami fair play
uzyskały co najmniej 20 głosów i wyróżniały się oryginalnością, pomysłowością i kreatywnością. Zgłoszone przez Panią, w ww. Konkursie zdjęcie, nie posiada zdaniem
Komisji konkursowej powyższych cech, w związku z czym brak jest jakich
podstaw do uznania zgłoszonej przez Panią reklamacji.

Irytuje mnie to że zdjęcie wybarałąm z 60 innych zdjęć kupiłam specjalnie telefon i zaangażowałam się w konkurs, Dlatego chciałabym się spytać co można zrobić dalej w sprawie bo zastanawiam się nad pójściem do sądu, nawet nie po nagrodę a po to żeby organizatorzy brali odpowiedzialność za regulamin którego później moim zdaniem nie dotrzymują.

Przykre, ale nie zmusisz ich do wydania nagrody, jezeli w ich odczuciu na nia nie zaslugujesz. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6247189 Napisano: 29.08.2016 16:27:02 w Rossmann
staszek napisał(a):

defed napisał(a):

Niebawem, po 4 latach wierności drogerii, wygaśnie mi karta Rossnę! Czy w związku z tym Rossmann wysyła informację/ostrzeżenie/podziękowanie albo jeszcze lepiej - może daje prezent pożegnalny?

Wysyłają informacje o końcu ważności karty i zachęcają do aktywowania kolejnej :)

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6246511 Napisano: 26.08.2016 17:12:58 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

huda napisał(a):

delfinka - jak pocieszyłaś syna? Z ciekawości pytam.

Ja mam 2 latka i aż drżę na myśl, co się będzie działo za te 10-13 lat skoro już dziś dzieci są takie "dorosłe"

Mój syn jej odpisał; niestety nie jestem w stanie spełnić twoich oczekiwań,bo śmierdzi ci z buzi. Dlatego cieszy mnie to,ze  to już koniec...wiesz on ma Zespół Aspergera,wiec niestety wali prosto z mostu

emotka  Delfinka,  to nie choroba a cięta riposta emotka
Brawo dla młodego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6246242 Napisano: 26.08.2016 01:25:53 w SZUKAM....
bzowapani napisał(a):

Czy da się włączyć rok ważności konta w t-mobile mając taryfę hot?
Właśnie wyczytalam, że tylko Frii ma te uslugę a jeszcze kilka miesiecy temu wywalilam numery z frii bo jako jedyne nie mialy mozliwosci wlaczyc tejj usługi wrrrrrr

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6243583 Napisano: 20.08.2016 11:18:31 w Paragony
Jak ktoś wygrał nadmiar walizek a brak mu paragonów to chętnie wymienię na walizkę emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0