Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6232506 Napisano: 23.07.2016 21:54:32 w Wkurza mnie...
Faktycznie brak powiadomień jak sie nie wstawi @ przed nickiem emotka
A Jak z opiniami o amico, bo ostagnio ladne te sprzety wypuscili, ale jakos  nie mam do nich zaufania. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6232503 Napisano: 23.07.2016 21:35:27 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę skorzystać z max.zwrotu za zakup sprzętów Amica, bo...organizator narzucił sobie ceny minimalne. Cztery rzeczy sie kwalifikują a okap....no własnie OKAP! Potrzebuję podszafkowy (nie teleskopowy) i musze go kupić za min.349zł a wszystkie w każdym sklepie są góra do 279zł emotka  

Nigdy nie pomyślałabym, że będę szukała najdroższej ceny zakupu, żeby z niej skorzystać emotka

A patrzylas na beko? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6232499 Napisano: 23.07.2016 21:10:31 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy ktos czeka na karty sodexo z avanti (tesco)?

Tak, czekam na kartę z II etapu.

Dziękuję emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6232463 Napisano: 23.07.2016 18:26:24 w SZUKAM....
Czy ktos czeka na karty sodexo z avanti (tesco)? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6231600 Napisano: 21.07.2016 11:26:31 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

barcza napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

Wtedy klikamy koniczynkę i ... zgłaszamy błąd emotka

wtedy powinien być karniak dla takiej osoby co wprowadza w błąd . Ja dostałam karniaka za wpisanie gratuluje wygranej w  wygranych a tutaj ludzie tracą kasę bo kupią produkty 

Konkursowicz ma obowiązek zapoznać się z Regulaminem, w którym są daty rozpoczęcia i zakończenia konkursu. emotka   A błąd przy prowadzaniu daty w formularzu może zdarzyć się każdemu. Nie dość, że ktoś poświęca czas i dodaje konkurs, to jeszcze źle emotka

Ilona, nikt nie zmusza do dodawania konkursu, jezeli na to robic źle to niech nie robi wcale.
Blad przy wpisaniu sie nie w tym topie, tez sie zdarza , a karniaki sie sypia.
Tutaj błąd moze "kosztowac" więcej Wyświetl w wątku >>

dolly

#6231525 Napisano: 21.07.2016 09:35:16 w Wkurza mnie...
29renata napisał(a):

T-mobile: Mam taryfę free i okazuje się, że po wyłączeniu promocji roku ważności konta, jego ważność nie przedłuża się o rok a jedynie o 14 dni. Teraz mam zablokowane konto i aby odzyskać środki, które tam mam muszę je doładować chyba 25 zł. Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak nie płacić co miesiąc po 3 zł za przedłużenie ważności konta? Zaznaczam, że nie mam potrzeby by co miesiąc doładowywać taka kwotą, która sama przedłuży ważność konta.

Wydalam cala kasę z tych kart by je zlikwidowac, bo to bez sensu placic co miesiac. W dniu kiedy mieli mi pobrac kase za przedluzenie, dosralam sms ze srodkow brak, oferta rok waznosci zostala wylaczona, a waznosc roku mi zostałaemotka
Teraz sie boje doladowac by mi jednak nie zezarlo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6230105 Napisano: 17.07.2016 16:54:23 w SZUKAM....
3 napisał(a):

Możesz ogolić nogi i "tam" też... nikt Ci nie zabroni...

emotka  ochroniarz nie bedzie gonił? ??  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6230104 Napisano: 17.07.2016 16:51:20 w WC - rozmowy o wszystkim
szindy napisał(a):

Czy osoby które pomagają Wam robić zakupy konkursowe (maż, żona, brat, siostra, mama, tata itp) partycypują w ewentualnej nagrodzie lub w przychodach z jej sprzedaży?

Nie. To moja wolna wola czy sie podziele i z kim emotka Wyświetl w wątku >>
1 do.ta.3 0

dolly

#6229269 Napisano: 14.07.2016 18:56:00 w Wkurza mnie...
Deszcz... caaaaaaaaaly dzień.  Wyświetl w wątku >>
0 1 29renata

dolly

#6227949 Napisano: 12.07.2016 00:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

kadett33 napisał(a):

może w tym konkursie były do wygrania szklanki i miało to jury skłonić do przyznania tej nagrody z troski o zdrowie uczestnika.

emotka na to nie wpadłam! emotka

Dolly - "... ciezkie (brudne) jest zycie konkursowicza..." - nieprawdaż? emotka emotka

Nie wiem, mnie daleko do takiego...zawodostwa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6227494 Napisano: 11.07.2016 00:15:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

angie222 napisał(a):

Hahaha, uśmiałam się, następnym razem jak zapuszczę kłaki, to będę tak wychodzić do listonosza, ot co.

Śmiejecie się z Pani Karton, zaś są jeszcze gorsze przypadki. Ostatnio wyświetlił mi się film, na którym konkursowiczka przelewała bodajże Tigera do bardzo, ale to bardzo brudnej szklanki. Okazało się, że to jedynie wisienka na torcie - w galerii na Instagramie znajdowało się wiele zdjęć niezbyt czystego mieszkania, stylizacji w tłustych włosach etc. Przy każdej fotografii umieszczono tagi konkursowe. To było przerażające.

Niedobrze mi się zrobiło, kiedy to przeczytałam... emotka

Oj tam, oj tam. Niektórzy do wc w tekefonami chodzą,  to jak ta osoba zapalony konkursowicz to umyć głowy nie mize, bo najpierw szum wody, potem suszarki, orzy odkurzaniu tez hałas, zmywac nie bedzie bo rece mokre to sie jeszcze telefon wyslizgnie....... ciezkie (brudne) jest zycie konkursowicza...  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6227473 Napisano: 10.07.2016 23:06:20 w Sport
mczarna napisał(a):

taalvikki napisał(a):

cały ten finał to szopka. a Ronaldo? hmm.. nie lubię go (bardzo, bardzo), ale w sumie się nie dziwię, że się sfrustrował. trochę ch**owo tak czekać na finał i zejść na samym wstępie. a każdy reaguje inaczej. a ja jeszcze bardziej nie lubię faworyzowanej przez sędziów francji. tfu.

A widzisz, ja jestem dziś za Portugalią, niech im będzie...

Moim zdaniem, bardziej zasłużyli na final jak Portugalia, ktora sie przeslizgnela fartem emotka Wyświetl w wątku >>

dolly

#6223143 Napisano: 30.06.2016 14:23:39 w SZUKAM....
Czy ktoś wie co to za firma JLB produkująca podróby klocków lego?
szukam informacji w necie, ale tylko linki do aukcji mi wyskakują... Coś, ktoś? Wysyp tego na każdym kroku, za niewielkie pieniądze.
Tutaj przykład  
http://spplthumb....rzedam-135908762.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6221937 Napisano: 28.06.2016 23:04:02 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

shell napisał(a):

Że osoba która miala mi pomoc jutro o 6 rano, moze to zrobic dopiero o 14.  I powiedziala mi to...przed chwila!!! emotka  A przez to wszystko b.duze trace! I jestem na dodatek stratna 300zl. Noosz.... ! emotka

A ktoś inny pomóc nie może (w zastępstwie)? Może popytaj? A tu - nikt z nas?

O 23-ej ma szukać  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6218305 Napisano: 21.06.2016 23:16:15 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja siostra i koleżanki z pracy wymyśliły, żeby złożyć się na prezent ślubny dla koleżanki z biura, który był sobotę,a na który żadna z nas nie została zaproszona. U nas w biurze nigdy nie było tradycji,aby składać się z okazji czyjegoś ślubu, co innego urodziny. Teraz wymyślają jakiś masaż dla dwojga czy kieliszki.Bardzo lubię tą koleżankę, która zmieniła stan cywilny,ale jak publicznie powiedziałam, że po co mamy się składać na coś, w czym nie brałyśmy udziału, to moja siostra wyzwała mnie od skner i Żydów i że mam siedzieć cicho i po prostu się złożyćemotka

Moge byc sknera...ja bym sie nie zlozyla. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6208347 Napisano: 06.06.2016 11:04:48 w SZUKAM....
stefania7, wlasnie wyslalam Ci pw.
Te tytuly rzucily mi sie w oczy co jokan przytoczylas. A te co Ty Stefania odkrylam w nocy i mialam wlasnie szukac opinii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6208338 Napisano: 06.06.2016 10:54:02 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

dolly napisał(a):

Czytal ktos jakas książkę  Jesper Juul'a ? Znalazłam jakies e-booki, ale nie wiem czy warto kupować. .. Ktoś coś   

ja kupilam tą ostatnia, ale dopiero zamierzam przeczytać emotka

A ktora to ostatnia?

stefania7 napisał(a):

dolly napisał(a):

Czytal ktos jakas książkę  Jesper Juul'a ? Znalazłam jakies e-booki, ale nie wiem czy warto kupować. .. Ktoś coś   

warto emotka

a co konkretnie zamierzasz kupić? (tzn jakie tytuły)

Jeszcze nie wiem, dlatego pytam czy w ogole warto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6208202 Napisano: 06.06.2016 00:08:01 w SZUKAM....
Czytal ktos jakas książkę  Jesper Juul'a ? Znalazłam jakies e-booki, ale nie wiem czy warto kupować. .. Ktoś coś    Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6193201 Napisano: 07.05.2016 23:36:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boher401 napisał(a):

https://www.e-kon...16.html#.Vy5eDOQXs0Y w tym konkursie zwykła karta do konta Visa nie przejdzie? Musi być kredytowa?

Regulamin mowi tylko o kredytowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6193190 Napisano: 07.05.2016 23:09:52 w SZUKAM....
Czy ktos moze mi polecic jakis fajny zegarek dla chlopca na komunie?
Albo z jakich wybierać Wyświetl w wątku >>
0 0