Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6176766 Napisano: 25.03.2016 10:06:13 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

dolly napisał(a):

Szukam info co zawiera paczka colgate z ITM 

Jeśli chodzi o konkurs "Czysta radość wygrywania" to pastę Elmex, szczoteczkę Colgate, mydło w płynie Palmolive i płyn do szyb Ajax. emotka

Tak, dziekuje bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6176757 Napisano: 25.03.2016 09:46:57 w SZUKAM....
Szukam info co zawiera paczka colgate z ITM  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6176723 Napisano: 25.03.2016 01:07:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

Czy ktoś coś w ogóle wygrał w rządowej loterii paragonowej  ?

Yhy, kolezanka pani minister emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6176720 Napisano: 25.03.2016 00:43:57 w WC - rozmowy o wszystkim
Buaha ja natrafiłam na gola pupę,  lewe dyplomy i napalona Kaśkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6176707 Napisano: 24.03.2016 23:22:18 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

Popatrz na to:) ja osobiście pękam głupota nie zna granic:) 

Basti, a po co Ty tam wchodzisz na te stronę? 
Bo ja tam różne ogłoszenia widzę,  ale na szczęście żadne mnie nie zainteresowało emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6176606 Napisano: 24.03.2016 18:41:25 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

dolly napisał(a):

1. zeby miec dziecko, nie trzeba  mieć męża.
2. Basti, a Ty w swoim poprzednim avatarze nie miales dziecka?

1. emotka emotka Szok, ja nie mam męża, to znaczy że mam się spodziewać dziecka?? emotka
2. W poprzednim wcieleniu chyba emotka W tym dopiero szuka kobiety emotka emotka By mieć dziecko, męża może nie potrzeba, ale kobietę i owszem emotka

1. Jeżeli zamiast penisa masz w majtkach vagine, do tego jesteś wiatropylny, to jest taka ewentualność emotka
2. To w końcu potrzeba czy nie?  emotka  Bo mam wrażenie, ze jakiś niezdecydowany jesteś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6176561 Napisano: 24.03.2016 17:08:08 w Gratulacje! Dla wygranych!
zaczytana-pola napisał(a):

ita1987, gratulacje emotka

Gratuluje i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6176560 Napisano: 24.03.2016 17:06:29 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

kachakacha napisał(a):

(...) On mieszka kilka lat w Polsce, po polsku nie mówi, nie pracuje. (...)

Mój ulubiony typ obcokrajowca emotka

I po kij tu siedzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6176550 Napisano: 24.03.2016 16:45:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piłkarzyki z Kindera emotka  
Kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6176327 Napisano: 24.03.2016 00:14:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Wyjatkowo, tak emotka
Choć,  zeby miec dziecko, nie trzeba  mieć męża.
Basti, a Ty w swoim poprzednim avatarze nie miales dziecka? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6175984 Napisano: 23.03.2016 03:04:55 w WC - rozmowy o wszystkim

Kobiety cos dla Was- "Ślub za 8 tys.zł w Polsce ,tylko 4 dni z życia Szukam kobiety do 35 lat ,która wyjdzie za mąż za pieniądze ,chodzi o wizę dla mojego szwagra ,tylko 4 dni z życia,ślub w Polsce,bez meldowania,wszystko jasne i przejrzyste,od razu możesz wziąść rozwód,pieniądze do ręki."

Któraś zainteresowana? Oczywiście nie polecam!!
Link do ogłoszenia- http://www.oglasz...o-4-dni-z-zycia.html
Myslałem że już mnie nic nie może zdziwić!

po co umieszczać takie ogłoszenie,  jak sie go nie poleca?emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6175905 Napisano: 22.03.2016 21:27:13 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

To samo pomyślalam dolly...Pytanie co miało to znaczyći jaki miało mieć to wpływ na moją rezerwacje?

Gdyby było od razu o mężu,  to by bylo jasne- Basti szuka żony, budki nad morzem ma, to jest i miejsce i towarzysz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6175890 Napisano: 22.03.2016 21:00:44 w Wkurza mnie...

mczarna napisał(a):

A mnie wkurza,że już nad polskim morzem (bardziej pomorskie szukam) domków nie ma w terminie, w jakim chcemy jechać!!!

to się ożeń:)

Chyba "wyjdź za mąż" 
Basti masz jakas propozycje dla mczarnej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6175592 Napisano: 21.03.2016 23:42:35 w WC - rozmowy o wszystkim
mczarna napisał(a):

Proszę was nigdy nie sprzedawajcie swoich dzieci!!

A czy zgłosiłeś owy link policji?

Ty widzialas inne zamieszczane tam ogłoszenia?  
Paranoja normalnieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6175404 Napisano: 21.03.2016 15:43:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Kurier dostarczajac Ci nagrodę,  nie ma prawa spisywać takich danych z dowodu.
Jeżeli dodatkowo zachowywał się obcesowo, to ja bym zadzwoniła do najblizszego oddziału firmy kurierskiej ze skargą.
Informujesz o próbie wyludzenia danych i zachowaniu kuriera.
Jezeli chcesz miec pewność,  ze masz rację, zapytaj czy firma odgornie wymaga podawania takich danych i dopiero później powiedz o sytuacji, jaka Cie spotkała (siostrę). O tym, ze jest wg. kuriera nienormalna tez.

Edit:  Jeżeli na protokule( od agencji) jest wymagany numer dowodu, to zmienia to kompletnie postać rzeczy. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6175397 Napisano: 21.03.2016 15:29:17 w WC - rozmowy o wszystkim
magdalena-1989 napisał(a):

Otrzymałam nagrodę z ITM - zestaw produktów z CZYSTA RADOŚĆ WYGRYWANIA

Siostra odebrała paczkę a kurier prosił ją o jej numer dowodu, ona nie chciała mu go podawać, zadzwoniła do mnie i rozmawiałam z nim, kurier bardzo nieuprzejmy, że tu ma potwierdzenie że osoba, która odbiera musi podać numer dowodu, no i mówię że pierwszy raz słyszę o podawaniu nr dowodu (ponoć było już kilka afer, oszustw, dlatego siostra się boi, i nie chce podawać)

No i mówię, że ja mu podam swój nr dowodu, bo to paczka dla mnie, i nie chce jej robić problemu, czemu ma za mnie podawać nr dowodu.

No i potem mi siostra przesłała skan: Nagroda 3 stopnia, moje imię, nazwisko i adres i pod spodem: dowód osobisty - no i faktycznie to miał być mój nr dowodu, a nie od niej. 

Dlaczego kurier się tak upierał? Kurier mówił mojej siostrze, że jest nienormalna, wydzierał się na nią, że robi problemy itp...
Czy jak odbieracie nagrody to podajecie nr dowodu osobistego? Trzeba podawać?

Dzwonisz do biura ze skarga. NIE MA prawa, żądać takich danych. Skoro nie zna procedur,  to niech go przełożony uświadomi. 
Takie dane podaje się tylko wtedy, gdy kurier przywozi umowę ( z banku, ubezpieczenia, telefoni komorkowej etc.) Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6174988 Napisano: 19.03.2016 23:14:54 w Konkursowiczki w ciąży
nanajka81 napisał(a):

benasia napisał(a):

ja przy córce 6 mies. Wymiotowalam codziennie i tez musialam brać leki na wymioty, przy synu bylo lżej emotka

tak z ciekawosci zapytam: jakie to sa leki na rzyganie?
i z innej beczki: jakie witaminy lekarka polecila wam do jedzenia?

Syropy hamujące odruch wymiotny
Omegamed optima forte DHA lub samo optima DHA sa swietne, ale dosyc drogie Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6174882 Napisano: 19.03.2016 12:54:46 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

skowronek napisał(a):

Nie damy się nabrać! Twoja postać to typowy Dr Jekyll i Mr Hyde emotka

emotka emotka
Ufff, przywracasz mi wiarę w potęgę umysłów na forum emotka
Trafiony-zatopiony. Od siebie jeszcze dodałbym do tej mieszanki, że prawidłowa pisownia nazwiska jest nieco inna, bo nie każdy wie,  iż wspomniany bohater był Irlandczykiem emotka no i w moim przypadku jeszcze kongenialnie komponuje się z wyglądem: Mr O'Hyde emotka

Chciałoby się napisac, ze przeciez nie liczy się wygląd tylko wnętrze, ale ... nie w tym przypadku...emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6174836 Napisano: 19.03.2016 02:15:42 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

androm napisał(a):

ja pierdziu, Ty masz... serce?? i to dobre emotka unbelieveable

emotka
Nie mam serca. Cyborgi są zimne jak kosmiczna pustka. Wredne i bezinteresownie złośliwe emotka

Nie wierzę emotka
mia napisał(a):

Masz kolejny dobry uczynek, dzięki! emotka

gosposia07 napisał(a):O jejku!:)  Złoty człowiek z ciebie skoro tak innym marzenia spełniasz

No i narozrabiałeś, całą misterną pracę nad opinią licho wzięło  emotka   emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6172818 Napisano: 14.03.2016 23:32:07 w SZUKAM....
Constanza, a czemu tak sie nakrecacie, ze coś może być nie tak? To bylo normalne ogloszenie o prace i kolezanka poszła?  Bo jak tak to chyba nie ma co sie az tak stresowac. Oczywiscie, lepiej nie dawać i nie pozwalac na ksero, albo od razu z zaznaczeniem, ze mają skreslic przy nas, ale jezeli to ona poszla do nich i do tego podpisali umowe, czyli ja chca, to raczej nie po to by ja w balona zrobic. Wyświetl w wątku >>
0 0