Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6172804 Napisano: 14.03.2016 23:08:35 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

Dolly moze sie złe wyraziłam, umowa zostanie rozwiana jak należy emotka  czy oszuści to chyba raczej nie tzn firma bo co zrobi taka sekretarka czy kto tam to żerował to juz inna sprawa emotka

no nic, jutro ja wyślę tam. Niech zabierze to xero, choc akcja miała miejsce kilka dni temu. Ale dowód nowy to moze jakoś trudniej oszustom działać z takimi

:) ok, bo żeby problemów nie miała później.  
Ja Ci powiem, ze chyba juz bym zostawiła ten dowód bez chodzenia, przeciez brali do dokumentów w sprawie pracy, no ale, kazdy odpowiada za siebie, wiec zróbcie jak uwazacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6172663 Napisano: 14.03.2016 17:31:08 w SZUKAM....
maa napisał(a):

dolly napisał(a):

joan napisał(a):

constanza napisał(a):

Potrzebuje porady - przyjaciółka pozwoliła pracodawcy zrobic xero swojego dowodu, umowa podpisana praca zacznie sie za kilka dni ale ona rezygnuje bo znalazła lepsza. Tzn ona nie podpisywała nic, ze sie zgadza na to xero, po prostu wzięli dowód, zamieszanie małe i nie zaprotestowala. Czy teraz może zażądać by jej to xero oddali?ewentualnie prz niej zniszczyli? Albo napisali oświadczenie jakieś?jak to rozegrać?nie chcemy by kłopoty miala przez to.

Najlepiej, żeby tam poszła osobiście - wtedy nie zdążą skopiować tego ksero i oddadzą jej jedyny egzemplarz.

Bardzo głupio zrobiła, tyle się mówi o oszustach kserujących dokumenty pod przykryciem "oferujemy pracę"...

Z tym, ze umowa zostala podpisna, wiec raczej nie oszustwo, tylko po co im to ksero?
Constanza, ale czy Ona może ot tak zrezygnowac teraz, skoro podpisala umowę? 

Jeśli podpisała umowę o pracę to musi ją wypowiedzieć (nawet jeśli termin rozpoczęcia pracy jeszcze się nie zaczął)

No właśnie,  też tak myślę,  stąd pytanie do Constanzy. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6172633 Napisano: 14.03.2016 16:47:51 w SZUKAM....
joan napisał(a):

constanza napisał(a):

Potrzebuje porady - przyjaciółka pozwoliła pracodawcy zrobic xero swojego dowodu, umowa podpisana praca zacznie sie za kilka dni ale ona rezygnuje bo znalazła lepsza. Tzn ona nie podpisywała nic, ze sie zgadza na to xero, po prostu wzięli dowód, zamieszanie małe i nie zaprotestowala. Czy teraz może zażądać by jej to xero oddali?ewentualnie prz niej zniszczyli? Albo napisali oświadczenie jakieś?jak to rozegrać?nie chcemy by kłopoty miala przez to.

Najlepiej, żeby tam poszła osobiście - wtedy nie zdążą skopiować tego ksero i oddadzą jej jedyny egzemplarz.

Bardzo głupio zrobiła, tyle się mówi o oszustach kserujących dokumenty pod przykryciem "oferujemy pracę"...

Z tym, ze umowa zostala podpisna, wiec raczej nie oszustwo, tylko po co im to ksero?
Constanza, ale czy Ona może ot tak zrezygnowac teraz, skoro podpisala umowę?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6172367 Napisano: 13.03.2016 22:42:06 w PODZIĘKOWANIA
size napisał(a):

Dla dolly - za całokształt emotka Jesteś świetna emotka

emotka  Size noooo   emotka
I ja Ci dziękuję,  za ... uśmiech, pobudki, nocne rozmowy, strachy na lachy, Don Pedro Karramba ....... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6171990 Napisano: 12.03.2016 01:11:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

logos89 napisał(a):

ludzie czy warto tak się wysilać aby wygrać kubek . Nie wiem może jestem zbyt leniwa ale mi by się nie chciało. 

Warto czy nie warto. Może odpowiedz pisana na inny konkurs, z bardziej wartościowymi nagrodami, a tu wrzucone zgłoszenie bo odpowiedz już napisana, a nuż się uda wygrać choćby kubek, wysiłku to nie kosztuje emotka  

A skąd myśl,  że to wysiłek?  Sa tacy, którzy taki wierszyk piszą w 3 min na kolanie emotka  i wielu ich na tym forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6171447 Napisano: 11.03.2016 00:39:33 w Wkurza mnie...
Basti a Ciebie wkurza? 
Nie wiem o czy myslisz, ale ja o słońcu.  Brakuje mi jego ciepła,  jasności jaką daje,  chcę to ciepło czuć,  co w tym zlego i wkurzajacego?
Akurat Ty powinieneś to rozumieć.   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6171436 Napisano: 11.03.2016 00:10:38 w Wkurza mnie...
Co z tego że przelecę, jak go nie poczuje emotka  cokolwiek przez to rozumiesz  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6171433 Napisano: 10.03.2016 23:57:36 w Wkurza mnie...
Chmury, chcę słońca, słońca, a tu pokazują,  że kolejne dni nadal bez niego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6171266 Napisano: 10.03.2016 17:15:43 w Wkurza mnie...

staszek napisał(a):
Moim zdaniem zdecydowanie nie, i brawo dla elotty emotka bo większość komentarzy była właśnie nieuszanowaniem decyzji cudaczka.

No to mnie zaskoczyłaś, bo ja nie odniosłam wrażenia,  że ktoś narzucał swoje zdanie, a jedynie pisał jak jest w Jego przypadku. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6171220 Napisano: 10.03.2016 15:50:28 w Wkurza mnie...
Wróciłeś i juz rozrabiasz??? emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6171204 Napisano: 10.03.2016 15:30:56 w Wkurza mnie...
elotta napisał(a):

Kto wie, może tak by się mogło stać, ale Kasia skutecznie odwróciła od niej uwagę swoim "bezpośrednim i zimnym" wpisem emotka W którym nikogo nie obraziła, nie potępiła, nie wyraziła nawet zszokowania faktem, że ktoś chce być matką. Nie. Jedynie napisała o sobie i swoich odczuciach. A w zamian słyszy "jak możesz; co ty tam wiesz; nic nie wiesz; przecież nie próbowałaś (!); to jedyna recepta na szczęśliwe życie".

Naprawdę ktoś uważa, że rodzenie dzieci "na siłę", gdy nawet sama myśl o tym rodzeniu i wychowywaniu nie mieści się komuś w głowie, jest dobrym rozwiązaniem? Jasne, ulegajmy presji otoczenia, a potem żałujmy lekkomyślnej decyzji i odgrywajmy się, nawet nieświadomie, na niewinnym dziecku.

Dziwi mnie to ostentacyjne wpychanie swojego szczęścia innym. W XXI wieku, na forum konkursowym, gdzie miałam nadzieję spotkać raczej inteligentnych i szanujących decyzje innych ludzi.

czy Ty troche nie przeholowalas z tym ostatnim zdaniem? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170941 Napisano: 10.03.2016 00:31:48 w SZUKAM....
elhad napisał(a):

dolly napisał(a):

constanza napisał(a):

O 500 zł na dziecko. Jutro mam test rekrutacyjny w urzedzie ale wątpliwości i pytań coraz więcej im dłużej to czytam emotka

tak z ciekawości,  czy te osoby, czyli i Ty, maja byc na jakis określony czas zatrudnione, czy do konca programu 500+

Z tego co słychać dookoła, to robione są nabory na zatrudnienie na razie do końca roku. Pracodawcy mają obawy co do dłuższego zatrudnienia.

Dziekuje za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170937 Napisano: 10.03.2016 00:12:52 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

O 500 zł na dziecko. Jutro mam test rekrutacyjny w urzedzie ale wątpliwości i pytań coraz więcej im dłużej to czytam emotka

tak z ciekawości,  czy te osoby, czyli i Ty, maja byc na jakis określony czas zatrudnione, czy do konca programu 500+ Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170879 Napisano: 09.03.2016 21:12:13 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Czy Ty  nie możesz wybrać się w góry w poszukiwaniu wiosny?Albo zająć się "oddemowywaniem" ludzi zamiast pisać tu? Nie lepsze by to było dla społeczeństwa? Polecam też Tobie przejście na tą telepatię, rachunki będą niższe.Tylko już więcej zniczy i wieńców nie zabieraj z grobów. P.S. To mnie wkurza.

Chwilowo Go nie ma, chyba niedlugo wróci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170690 Napisano: 09.03.2016 13:37:30 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

ziolko napisał(a):

nataszka napisał(a):

Szukam konkursu,gdzie zgłaszało się transakcje zbliżeniowe-trwa jeszcze? 

https://www.e-kon...sa.html#.Vt_oyPnhDDc

ten wiem ,ale był jeszcze gdzie były warsztaty kulinarne?

Skonczyl się Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170618 Napisano: 09.03.2016 10:52:34 w Wkurza mnie...
Ziolko, ja teraz tez tylko prawo jazdy bede pokazywała emotka
Zdolna, u fotografa tez moglam wybrać ujęcie, tylko uśmiechać się nie mogłam emotka
Joan, tak sie zastanawiam, po co to, bo, ze przy 45 paszporcie, sprawdzajacy nie jest w stanie rozróżnić , kto jest na zdjeciu, to jestem pewna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170611 Napisano: 09.03.2016 10:42:48 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

A mnie moze nie wkurza, ale nie podoba się obecny wymóg en face na zdjeciach do dowodu. Kiedyś byly normalne, ładne zdjęcia,  a teraz czlowiek wyglada tak  emotka

Dowodu ostatnio nie wyrabiałam, za to paszport kilka lat temu - tak. Wyglądam, jak mutant z epoki kamiennej, chyba babka na foto musiała mi nieco porozciągać twarz, żeby się mieściła w tym ich zasr* kółku na głowę. A Mój poszedł w lutym zdjęcie do paszportu trzasnąć, menel pierwsza klasa. Tak czy siak, nie jesteśmy do siebie nic a nic podobni emotka

Teraz nie ma roznicy miedzy zdjeciami do dowodu czy do paszportu, czyli wygladam tak jak Ty. emotka
Mam nadzieje, ze jednak ladna jestes emotka    emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170603 Napisano: 09.03.2016 10:30:57 w Wkurza mnie...
A mnie moze nie wkurza, ale nie podoba się obecny wymóg en face na zdjeciach do dowodu. Kiedyś byly normalne, ładne zdjęcia,  a teraz czlowiek wyglada tak  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170538 Napisano: 09.03.2016 00:58:48 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

dolly napisał(a):

Basti do kogo piszesz ? Do mnie, Asante, czy nas obu w jednym zdaniu?

Teraz jak to czytam to chyba do was obu emotka Smucą mnie takie negatywne komentarze, każdy jest różny nic złego nie robi tylko w odpowiednim wątku pyta- nikt nie jest idealny. Każdy z nas ma inne talenty.

Sorry, ale nie wiem o co chodzi. Odnioslam sie do wypowiedzi Asante, ktora nie rozumie jak mozna, specjalnie niszczyc sprzet by dostac nowy i ja tez tego nie rozumiem. 
Druga czesc Twojej wypowiedzi tyczy sie zadanego przez Ciebie pytania tak????
Nie znam odpowiedzi, wiec nie komentuje i Asante tez nie, także nie zachowujemy sie jakbysmy wszystko wiedzialy, bo i nie wiemy.
Rozumiesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170531 Napisano: 09.03.2016 00:33:47 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

ola26, basisutku - ja udam, że tego nie widzę co napisaliście, bo przekracza to moje pojmowanie świata. Widzę, ze znicze to tylko wstęp do grubej ksiązki emotka

Czlowiek uczy sie przez cale życie,  tylko czy to mądrość czy.... cwaniactwo. Choc z drugiej strony nas tez ... Wyświetl w wątku >>
0 0