Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6170270 Napisano: 08.03.2016 15:35:47 w SZUKAM....
mika0103 napisał(a):

tak, mozna płacić punktami Payback w Smyku stacjonarnym

mixik napisał(a):

mika0103 napisał(a):

tak, mozna płacić punktami Payback w Smyku stacjonarnym

ale chyba tylko do końca miesiąca, więc nie ma na co czekać

Ooo dziekuje za informację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6170241 Napisano: 08.03.2016 15:03:36 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

Czy w Smyku stacjonarnym,  mozna placic punktami payback?

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169933 Napisano: 08.03.2016 00:14:25 w Wkurza mnie...
Na instagramie ktos znalazł profil Michała Szpaka, co z tego, ze nie tego co trzeba i podali w zagranicznych mediach. Czlowiek zwiazany z koszykowka,  po boomie na jego profilu,napisal co w stylu " dziekuje za gratulacje, ale nie jade na żadną Eurowizje, w maja sa play-offy" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169910 Napisano: 07.03.2016 22:23:18 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Kilka dni temu na facebooku wyświetlił mi się post osoby, której nie znam, ale moja znajoma go skomentowała. Były to 2 zdjęcia dziecięcego brzucha całego w wysypce, podpisanego "moja biedroneczka" czy jakoś tak. Zdjęcia były niesmaczne emotka  Byłam w lekkim szoku, że ktoś coś takiego wrzuca do sieci i gdy ten szok minął, zgłosiłam post do facebooka. Na drugi dzień dostałam od fb odpowiedź, że nie dopatrzyli się tam niczego złego. Zgłosiłam post, bo zrobiło mi się żal dzieciaka, za parę lat ktoś może dokopać się do tych fotek i zrobić mu jakąś przykrość. Na zdjęciu była widoczna pieluszka, więc dziecko nawet nie miało możliwości zaprotestować czy zadecydować o opublikowaniu swoich czerwonych krost w necie..
Wkurzyła mnie ta sytuacja.
Czy też uważacie, że coś tu jest nie w porządku, a matka jest nieodpowiedzialna, czy to ze mną coś nie tak?  emotka

Ludzie nawet nocnik z g....m wstawiają z podpisem " nasz pierwsza kupka do nocniczka"
Wszystko z Toba ok Zdolna  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169909 Napisano: 07.03.2016 22:20:57 w SZUKAM....
marzenier napisał(a):

Czy ktoś pamięta ten konkurs Sadowki,gdzie do wygrania były rowery?
Te rowery były kolejne banerami reklamowymi,czy one były łatwe do usunięcia,czy trzeba było skrobac tak ze lakier schodził emotka

One mialy drewniane wstawki, ktore mozna bylo usunąć,  ale niech ktos potwierdzi, bo wiem tylko ze slyszenia Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169709 Napisano: 07.03.2016 15:22:56 w SZUKAM....
xena napisał(a):

dostałam na meila takie coś:

Szanowny Kliencie, dnia 02.03.16 została
wysłana przesyłka o numerze 553573166 składającej się z:
sztuk paczek 1. Uprzejmie informujemy, że nasz kurier nie zastał osoby
upoważnionej do odbioru przesyłki.

W celu ponownego dostarczenia przesyłki prosimy o potwierdzenie pod
poniższym linkiem -
Xxxxxxxxxxxxx
(Jeśli link nie otwiera się po kliknięciu, należy skopiować go do paska
adresu i kliknąć klawisz Enter)
Po otrzymaniu PINU nasz kurier skontaktuje się w celu uzgodnienia
dokładnego terminu dostawy.

boję się, że to jakiś wirus, ma ktoś może podobną wiadomość? co to w ogóle za strona frot.pl -u mnie oznaczana jest jako niebezpieczna emotka

Po co wstawiacie całe maile? nie kopiujcie linkow z wirusami, przeciez ktos w to moze nieswiadomie kliknąć Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169596 Napisano: 07.03.2016 11:09:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie chce wprowadzać w błąd,  ale tam chyba 3 osobysa za lajki a pozostale wybor jury, ale nie wiem czy nie myle konkursów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169530 Napisano: 07.03.2016 00:50:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

orientuje się ktoś czy na konkurs nestle bajkowy pokój carrefour  jest  ograniczenie znaków- doczytać się w regulaminie nie mogę

Nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169528 Napisano: 07.03.2016 00:48:18 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Idź, może nie ma potrzeby od razu usuwać, zresztą przed ewentualnym usunięciem i tak trzeba rtg zrobić.
Ja mam 2 ósemki wyrwane, jedna była usuwana ok 10 minut, druga ok godziny. -dało sie przeżyć
Wiem, ze teraz w porównaniu do opieki dentystycznej sprzed 100 czy nawet 50 lat to luksus. Ale jestem tchórzem. Boli mnie już tylko trochę, ale usnać chyba nie dam rady

Ja górną miałam usuwaną tak jak donia7 bez rtg, ale przy dolnych trzeba koniecznie, bo te korzenie sa dlugie, wiec trzeba widziec czy np. Nie pozachodziły na siebie. Pojde, pojde, tylko jeszcze troszke później. Jak boli to idź, nie czekaj. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169520 Napisano: 06.03.2016 23:11:25 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Oglądam właśnie "Apetyt na miłość"- pierwszy raz i ta laska tak mnie wkurza,że masakra...Co za kretynka...

Przez Ciebie włączyłam emotka  buahaha, szkoda chłopaka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169518 Napisano: 06.03.2016 23:05:13 w Wkurza mnie...
Czarnygreg, to sie ciesz, bo mi sie dolna ukruszyla i nie wiem czy isc czy nie. Jak kiedys poszlam na konsultacje do chirurga, a ten zaczal swoje wywody od antybiotyku ogolnego, to podziekowalam i poszlam sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169498 Napisano: 06.03.2016 22:07:44 w Wkurza mnie...
Czarnygreg, a ktora to ósemka?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169443 Napisano: 06.03.2016 19:36:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Ooo to fajnje, choc ciekawe czy oni beda wiedzieli o co chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169424 Napisano: 06.03.2016 16:58:08 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

Proszę o pomoc! Nie mam doświadczenia w nadawaniu paczek do paczkomatów. Ale, chociaż z trudem, 2 razy, po sprzedaży na allegro, jakoś mi się udało:) teraz mam taką sytuację, że nijak nie mogę importować danych z allegro, niby mogę wszystko sama wpisać do wysyłki, ale, wychodzi mi kwota wyższa do zapłacenia, niż ta z allegro:( wygląda na to, że opcja współpracy inpostu z allegro jakoś się zawiesiła. Chcę spytać, czy coś można zrobić, aby dane z allegro importować do inpost w jakiś inny sposób? Czy tak Wam się zdarza, czy tylko ja taka niemota???

Delvitto, ale logujesz sie normalnie czy nie?
https://manager.paczkomaty.pl/zaloguj

@ dolly, loguję się do allegro, i stamtąd mam informację, że klient wybrał opcję paczkomaty inpost allegro. Klikam w link, który mnie przekierowuje od razu do inpost. Tam, mam wg wytycznych zrobić "import z allegro", i 2 razy jakoś z trudem, ale się udało. Teraz nic nie importuje, gdy wpisuję dane aukcji, również ich system jakby nie odnajdywał;( Wpisuję wszystkie dane sama, i wtedy mam wyższe koszta, bo bez synchronu z allegro opłata jest wyższa;( Moje konto na manager.paczkomaty jest połączone z allegro, bo tak kiedyś zaznaczałam w rejestracji.

I wchodząc bezposrednio przez managera nie masz juz danych paczki z allegro? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169356 Napisano: 06.03.2016 12:09:42 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

kalka napisał(a):

kadett33 napisał(a):
....Orange ale dopiero po 90 dniach użytkowania można za darmo włączyć rok ważności konta, tak kosztuje 3zł. doładowanie 10zł odblokowuje smsy konkursowe

emotka A to chyba jakoś od niedawna, bo dwa miesiące temu kupiłam kartę orange, od razu doładowałam i przedłużyłam ważność konta na rok 

od dawna, jak to zrobiłaś od razu to z twojego konta powinno zejść 3zł, po 90 dniach jest darmowe

No chyba, ze jakas stara taryfe jeszcze dorwalas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169320 Napisano: 05.03.2016 22:55:46 w Dziś cieszę się z.....
Michal Szpak!!! Oooo   jjjjeeeeeeee!!!!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169276 Napisano: 05.03.2016 20:47:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

nie mogę się doszukać w regulaminie "Bajkowy Pokój"/Carrefour, czy sms może być dłuższy niż 160 znaków. Akurat mój tekst trochę przekracza, i już nie mam pomysłu na to, by bardziej go skrócić. Czy ktoś wysyłał taki dłuższy?

Tak, zwrotka prawidłowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6169274 Napisano: 05.03.2016 20:41:26 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

Proszę o pomoc! Nie mam doświadczenia w nadawaniu paczek do paczkomatów. Ale, chociaż z trudem, 2 razy, po sprzedaży na allegro, jakoś mi się udało:) teraz mam taką sytuację, że nijak nie mogę importować danych z allegro, niby mogę wszystko sama wpisać do wysyłki, ale, wychodzi mi kwota wyższa do zapłacenia, niż ta z allegro:( wygląda na to, że opcja współpracy inpostu z allegro jakoś się zawiesiła. Chcę spytać, czy coś można zrobić, aby dane z allegro importować do inpost w jakiś inny sposób? Czy tak Wam się zdarza, czy tylko ja taka niemota???

Delvitto, ale logujesz sie normalnie czy nie?
https://manager.paczkomaty.pl/zaloguj Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6168741 Napisano: 04.03.2016 12:14:10 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

dolly napisał(a):

Beniaminowa emotka

emotka I jeszcze przytul emotka

emotka emotka emotka  pllloszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6168642 Napisano: 04.03.2016 01:12:47 w Konkursowiczki w ciąży