Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6168425 Napisano: 03.03.2016 16:11:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Zapytam z ciekawości (choć wiem, że temat milki jest nieco drażliwy) ile wysłaliście już zgłoszeń selfie ?  emotka

ZERO emotka

I ja 0, ale ciastka mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6168251 Napisano: 03.03.2016 11:07:25 w Konkursowiczki w ciąży
nanajka81 napisał(a):

aniabania napisał(a):

A przyszłą mamę czwórki też podziwiam. Ja się obawiam jak będzie z dwojką, bo już się przyzwyczaiłam się do luksusu spania przez (czasem prawie) cała noc.

no to będzie ciężko emotka chyba że Małe będzie grzeczne i bedzie chcialo spac w swoim lozeczku. Moj synek na lozku spi jak zabity, przeniose do lozeczka i ryk. Niewiem co mu sie w nim nie podoba emotka jakies rady jak nauczyc dziecko zasypiac i spac w lozeczku?

Chce czuc Twoja bliskość emotka  mozesz spróbować wlozyc do łóżeczka,  swoja koszulkę,  w ktorej ze 2 razy spałaś, by miala Twoj zapach.  Moze sie uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6168107 Napisano: 02.03.2016 22:31:42 w Wkurza mnie...
karolinamat napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

W temacie: wkurzam się na wszelkiego rodzaju kolejki w sklepach! Nastałem się dosyć w kolejce po kawę, cukier i inne dobra w PRL-u, to teraz jestem wygodny - jak widzę więcej, niż 2-3 osoby, idę dalej, choćby kilometr, do innego sklepu emotka emotka emotka

A ja ostatnio stałam w ok20 osobowej kolejce po numer startowy na biegi i nawet mnie to nie wkurzało emotka

Bo i emocje wieksze jak przy staniu po kielbache emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6168089 Napisano: 02.03.2016 22:17:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

https://www.wygrajkuchnie.pl/zasady

czy w tym konkursie zapis dowolny sklep sieci Carrefour oznacza, że mogę również dokonać zakupu w sieci carrefour express?

Tiaaaa Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6167851 Napisano: 02.03.2016 15:17:01 w Wkurza mnie...
karolinamat napisał(a):

karolinamat napisał(a):

wkurza mnie że dodałam 5 konkursów a nadal żaden nie dodany i nadał 0 na koncie;/

nadal się wkurzam na to samo... dziś dodałam kolejne i z łaski 1 został doliczonyemotka A tamtych wiem że w bazie na pewno nie ma.....

Na koniec miesiąca jest obsuwa nawet 2-3dni. Niestety, wiekszosc zbiera sie ostatniego dnia i robi sie kolejka. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6167426 Napisano: 01.03.2016 22:41:16 w Wkurza mnie...
justekch napisał(a):

Wkurza mnie opinia o Wejherowie tutaj na forum. Nie wiedziałam, że moje miasto jest tu sławne;) Zainteresowałam się komentarzem jednej z forumowiczek do mojego pierwszego posta i wpisałam "Wejherowo" w forumową wyszukiwarkę- 7 stron! Nieźle:D Krążą pogłoski, że istnieje u nas mafia konkursowa. To prawda. Włamują się nocami do domów i kradną paragony, a całe miasto drży ze strachu emotka
Chciałam tylko nadmienić, że to nie o mnie chodzi bo ja w loteriach raczej nie biorę udziału oraz przestrzegam 5 przykazań prawdziwego konkursowicza:
1. Jest jeden regulamin
2. Jury za przestrzeganie regulaminu nagradza a za nieprzestrzeganie karze (chociaż bywa na odwrót ale wtedy karzą inni konkursowicze;)
3. Nie wysyłaj świecących laurek i linków z filmami na daremno
4. Nie wykorzystuj dzieci do filmów i zdjęć ani żadnej rzeczy, która ich jest
5. Nie kradnij i nie plagiatuj nawet samego siebie
Spoko jak powtarzają się te same miasta na listach zwycięzców, gratulacje dla nich. Trochę przykro, że niektórzy wtedy plują jadem. Oczywiście jeśli przestrzegają zasad. Jeśli nie, to kij im w oko! emotka

Sorry, ale zaczęło mi się tu podobać i chciałam zostać na dłużej ale widzę, że najpierw muszę oczyścić swoje imię;)No!
Dziękuję za uwagę emotka

Haha, dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6167220 Napisano: 01.03.2016 17:13:17 w SZUKAM....
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

OT TAk czyli nie istnieje emotka
Centrala potwierdziła,  ze nie ma prawa zadac takich danych  o ile nie sa to dokumenty do umowy-np. Bankowej czy komorkowej.

To zależy, co za kurier. Obracałam dokumentami z dostaw do osób prywatnych, gdzie ZAWSZE odbiorca musiał podać numer dowodu osobistego, bo nie wydawaliśmy towaru za kilkanaście tysiaków na gębę emotka A wierz mi, że w niejednym zakładzie produkty lubiły się "zgubić" emotka

Jezeli mieliscie konkretną umowe z jakims zakladem to ok. Nie ma jednak podstawy prawnej , ktora nakazywalaby kurierowi zbierac takie dane. Wy chroniliscie firme, a ja siebie, a prawo stoi za mna, poza oczywiscie przypadkami jak opisalam powyżej. 
Kurier ma prawo i obowiazek wylegitymowania osoby, a nie spisywania jej danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6167212 Napisano: 01.03.2016 17:04:23 w Konkursowiczki w ciąży
Patologia nie, ale ja osobiscie, nie wyobrazam sobie 5 osob , w tym 3 dzieci, non-stop w 1 pokoju, a z tego co kiedys pisalas to tak wlasnie macie.
I nie chodzi mi oczywiście o sytuacje przymusową,  tylko o taką,  jak akurat Twoja, czyli na zasadzie " stac nas" Kiedys ludzie mieszkali i po 7 osob w pokoju i dali rade, wiec tez dacie, ale bardziej rozumiem osoby, ktore sa hmmm zbulwersowane, niz Was. Zwlaszxza, ze Ty glownie potrzebujesz spokoju, ok, niech bedzie- Twoj organizm potrzebuje spokoju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6167199 Napisano: 01.03.2016 16:44:36 w SZUKAM....
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

PILNE!
Czy kurier ma prawo żądać spisania numeru dowodu osobidtego i numeru Pesel "OT TAK" ???

O ile nie widnieje taka rubryka na dokumentach zwrotnych, masz prawo odmówić podania obu informacji jednocześnie - moim zdaniem.

OT TAk czyli nie istnieje emotka
Centrala potwierdziła,  ze nie ma prawa zadac takich danych  o ile nie sa to dokumenty do umowy-np. Bankowej czy komorkowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6167149 Napisano: 01.03.2016 15:32:35 w SZUKAM....
PILNE!
Czy kurier ma prawo żądać spisania numeru dowodu osobidtego i numeru Pesel "OT TAK" ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166892 Napisano: 01.03.2016 10:07:09 w Wkurza mnie...
klaudaa napisał(a):

loteria dzieckuodmowisz GRZESKI pierwszy kod wpisalam nie mozna wyslac z Google chrome czy Firefox a wpisalam na IE i kod wczesniej wykorzystany macie problem???

https://www.e-kon...z-klikow/strona/2987 Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166828 Napisano: 01.03.2016 00:55:30 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

Witam
Może ktoś będzie zainteresowany pracą w gastronomi na cały sezon letni- bardzo dobre warunki pracy. Zapewniam dojazd do pracy i zakwaterowanie.
Dobra płaca. Startuje z nowoczesnymi budkami z lodami- mam wyłączność w Polsce. Mogą być osoby z całej Polski. Potrzebuję również do kebabów chętnych. Mile widziane osoby z doświadczeniem, ew. mogę przyuczyć.
Wszelkie pytania- dotyczące ogłoszenia możecie składać tutaj bezpośrednio w odpowiedzi lub na priv.

Zamieść to ogłoszenie tutaj:
https://www.e-kon...kursowicza/strona/45 Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166824 Napisano: 01.03.2016 00:45:14 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

To nie ma znaczenia jaki związek ma ta czy inna choroba (ta to chyba żadnego nie powinna mieć), ale nauczyciel nigdy w życiu nie powinien tak załatwiać sprawy. Zaprasza się rodziców lub do nich dzwoni, rozmawia na temat stanu zdrowia argumentując odpowiednio swoje obawy. Mam dwie siostry nauczycielki, każda po takim tekście byłaby co najmniej na dywaniku u dyrektorki.  

Dokładnie tak, stąd moje pytanie, ale juz przeczytalam odpowiedź Jola29k. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166783 Napisano: 29.02.2016 22:41:12 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

Ja  się dziś nie wkurzyłam ale wkur..... i to na maxa  mam córkę nastolatkę która choruje na AZS . Chodzi do 1 gimnazjum . Młoda chciała się zapisać na obóz sportowy  na wakacje  .  A nauczyciel  który jest sobą wykształconą  podobno  powiedział mojej córce  że to jest obóz nie dla niej  bo jest za chuda i wygląda jakby miała zaraz  zdechnąć  , jak tak można  chciałam  z nim sobie porozmawiać  , ale córka płacze żebym nie szła bo będzie się mścił palant jeden . Córka jeździła  już na obozy sportowe  bo trenowała taekwondo . Nie rozumiem nauczyciele się skarżą że młodzież jest nie wychowana  a oni co ? Córka jest bardzo nieśmiała i delikatna , a  tu taki ..... Najchętniej powiedziałabym co o nim myśle

Ja bym nie opuściła.  
A jaki zwiazek z ta sytuacja ma AZS, bo napisalas jakby jakis miał?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166314 Napisano: 29.02.2016 00:47:58 w SZUKAM....

dolly napisał(a):

Proszę nie strasz mnie:)
Liczę i bardzo pragnę poznać kogoś zbliżonego - https://www.youtu.../watch?v=Bqoc-S6VzrE

A Ty mnie emotka
Basti, czy Ty jesteś 100% Polakiem?

Rosjaninem - białym człowiekiem, w dalszej kolejności Polakiem:)
skąd takie pytanie?

Kobieca intuicja i łączenie faktów emotka   wlasnie takiej odpowiedzi sie spodziewałam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166311 Napisano: 29.02.2016 00:23:28 w SZUKAM....

Proszę nie strasz mnie:)
Liczę i bardzo pragnę poznać kogoś zbliżonego - https://www.youtu.../watch?v=Bqoc-S6VzrE

A Ty mnie emotka
Basti, czy Ty jesteś 100% Polakiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166220 Napisano: 28.02.2016 17:59:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Czy dostal juz ktos plecak od Dudka na punkty Kinder? Jestem ciekawa jaki on jest duzy. Czy glowna kieszen pomiesci format A4 czy to raczej plecaczek dla dziecka na wycieczke do kina?

gdzies mi mignelo foto na forum, ale nie pamietam gdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166198 Napisano: 28.02.2016 15:50:35 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

edzia21 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

W jakim sklepie kupię Milkę Collage ? byłam właśnie w Żabce i nie było emotka

kupowałam wczoraj w C4 emotka

BTW jest doskonała  emotka

No właśnie szukam bo muszę jej spróbować!  emotka

nie lepiej wygrać ? Prosto do domu przywiozą bez szukania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166157 Napisano: 28.02.2016 11:48:33 w SZUKAM....

@batistutek123 napisał(a):
szukam mądrej dziewczyny wygląd nie ma znaczenia- ja jestem przystojny dobrze zbudowany opalony brunet!!

Basti ja bym jednak postawiła na taką,  zycie bez wyzwań to brak emocji emotka

https://www.googl...oKHRk4D2sQMwgcKAEwAQ

Bo przy Twoich wymaganiach to Ci sie taka trafi, to Twoj ideal?

https://www.googl...rc=CiIhJqUnciH9AM%3A Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166124 Napisano: 27.02.2016 23:17:56 w BelVita - konkurs śniadaniowy
@Fan napisał(a):

cześć ,
czy macie info kiedy te pojemniki śniadaniowe będą do odbioru bo cały czas odwlekają termin emotka

Info wyślą na maile. Wyświetl w wątku >>
0 0