Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6166112 Napisano: 27.02.2016 22:18:09 w PRZEPROSINY
batistutek123 napisał(a):

kalka napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

kalka napisał(a):

Piszę do kogoś (nie zapamiętałam niku), kto napisał do mnie  na pw w sprawie opiekacza, a ja niechcący skasowałam tę wiadomość- PRZEPRASZAM -  nie mogę odpisać,więc proszę o ponowny kontakt    

Przepraszam kalke.

A za co konkretnie Batistutek? No chyba, że jako przedstawicielkę kobiet   emotka   emotka

Za to że nie spałaś kiedyś w nocy i Twój mąż był zły.

Ależ On nie byl zły,  wiedzial , ze jest ze mną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6166012 Napisano: 27.02.2016 14:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Ale sobie zrobiłaś konkurencję emotka nawet bym nie grała, a tak wysłałam zgłoszenie! Z telefonu poszło dopiero na chrome emotka

no nie? emotka

Buahaha, moze wlasnie o to chodzilo, nikt nie gral to niby nie działa,  a tu reklama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165997 Napisano: 27.02.2016 13:30:43 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Dobrze, że w niedalekiej przyszłości w perspektywie przeprowadzka do domu.

Ja pierdziele!!! Buahahah, Aga podrzucić Ci troche trochę gumek??? emotka   emotka   emotka
zwizualizuj mine mam- Twojej i Teściowej emotka

Ale nam gumek nie brak emotka   Świadomy wybór, zawsze chcieliśmy czwórkę. PS. Dziewczyny jak to jest z urlopem wychowawczym? 

emotka  napisz jak mamy zareagowaly emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165974 Napisano: 27.02.2016 12:00:00 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

Od tych konkursów ze słodyczami tyłek rośnie.. emotka do Gołębiewskiego nie pojadę ech.. emotka szukam  stronki o której kiedyś słyszałam, jest w języku angielskim, zakłada się konto i wpisuje co się zjadło, można kontrolować kalorie, wartości odżywcze itd. jak się zaplanuje dietę to pokazuje ile jeszcze możesz zjeść w danym dniu, podobno w bazie są wszystkie produkty, więc jak zjem kolejną Milkę, Magnetica albo coś z Wedla to tam będzie miało informacje ile czego ma.  emotka

Mnie by limit pokazało tuz po śniadaniu emotka

emotka
ech ale nikt nie potrafi pomóc emotka no nic jak znajdę tą magiczną stronkę to Wam wrzucę emotka

Mysia, bo nikt nie chce by go jakis program ograniczał emotka  
Jakby jeszcze podawalo jaka aktywnosc fizyczna spala ile kalorii, to moze byloby wiecej chetnych a tak to wiesz... tylko zakazy, nic przyjemnosci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165855 Napisano: 26.02.2016 21:23:02 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

Od tych konkursów ze słodyczami tyłek rośnie.. emotka do Gołębiewskiego nie pojadę ech.. emotka szukam  stronki o której kiedyś słyszałam, jest w języku angielskim, zakłada się konto i wpisuje co się zjadło, można kontrolować kalorie, wartości odżywcze itd. jak się zaplanuje dietę to pokazuje ile jeszcze możesz zjeść w danym dniu, podobno w bazie są wszystkie produkty, więc jak zjem kolejną Milkę, Magnetica albo coś z Wedla to tam będzie miało informacje ile czego ma.  emotka

Mnie by limit pokazało tuz po śniadaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165851 Napisano: 26.02.2016 21:17:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
moniazr napisał(a):

Zaproponowałam jednemu z jurorów, że zabiorę go ze sobą do Gołębiowskiego i ........wygrałam!emotka

emotka przecież w komisji same babeczki siedziały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165827 Napisano: 26.02.2016 20:29:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
tomniewkurza napisał(a):

(...)
Pochwaliłem się niedawno (miedzy wierszami co prawda) dwiema wygranymi w Laysach - jedna już zrealizowana, kumpela z synem była w Paryżu, ja mam lecieć do Madrytu w marcu - i zobacz, jaka cisza emotka Nie ma w wątku "gratulujemy zwycięzcom wielkich wygranych". No przecież nie TAKIEMU komuś emotka

Tyyy Malllluda, a ktos zostal wyrozniony gratulacjami w zwiazku z tym konkursem ? emotka
Chyba nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165753 Napisano: 26.02.2016 17:32:58 w Dziś cieszę się z.....
8000 postów emotka
 Chyba sie rozgadalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165749 Napisano: 26.02.2016 17:21:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy magnetic wysyłał już maile, bo nie wiem czy to ja czy nie? emotka

Wyslali emotka  zostajesz ze mną emotka

:( to może gdzie indziej pojedziemy? emotka to nie Gołębiewski, ale kto wie co w środku jest? emotka

Proponuje poczekac do wakacji, w najgorszym wypadku przekimamy na plaży emotka

kalka napisał(a):

Chwaliła się jedna osoba na forum -szczęściara zarejestrowała się na forum na 3 dni przez zakończeniem konkursu i od razu w nim wygrała emotka
Nikt poza nią, więc może jeszcze ślą emotka   (ale już się łudzić nie mogę, zostaję z Dolly emotka

emotka  " Będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu nocy będzie mało. Będzie głośno, będzie radośnie..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165704 Napisano: 26.02.2016 16:12:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Czy magnetic wysyłał już maile, bo nie wiem czy to ja czy nie? emotka

Wyslali emotka  zostajesz ze mną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165697 Napisano: 26.02.2016 16:06:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
tomniewkurza napisał(a):

malutka456 napisał(a):

ten mężczyzna z wczorajszego selfie, to chyba w jakimś programie telewizyjnym się udzielał, coś mi się wydaje, że o szukaniu drugiej połówki czy coś emotka  nie oglądałam, ale widziałam gdzieś tą twarz emotka

Wszystko więc wskazuje, że to może być nawet basisutek emotka emotka

Nie wpowadzaj zainteresowanych kobiet w błąd emotka  Zaslepione nie zauważą wyrazu " nawet", ktorego brak zmienia informację emotka
To nie On emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165686 Napisano: 26.02.2016 15:56:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
leona napisał(a):

dolly napisał(a):

leona napisał(a):

Mąż wczoraj obserwując moje kolejne selfie ciacho wysiłki: "jeśli tak bardzo czegoś chcesz, to ja ci to kupię". To chyba mało delikatna sugestia, żebym dała sobie spokój emotka

Nieeee to sie nazywa liczenie w pamięci. Tyle  czasu co poświęcasz na selfie, mogłabyś poświęcić na coś innego,  co wg.Niego jest ważniejsze.
Im szybciej Ci kupi, tym szybciej zajmiesz się czymś innym :

Trochę może być racji w tym, co wywnioskowałaś. Dom w stanie mojej "kreatywności" wygląda jak pobojowisko emotka   

No widzisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165658 Napisano: 26.02.2016 15:30:39 w Wkurza mnie...
No dajcie juz spokój,  kazdy zawsze ma nadzieje, ze akurat na niego nie trafi i taki wyjazd z przymusowa wiza przypadnie komus innemu.
Troche za mocnego slowa uzyla, ale czego sie nie mówi w złości. 
Szkoda, ze nie bylo wcześniej informacji, moze udaloby sie z kims wymienic a tak to kicha i żal. 

Aniabania, prenalen gardło,  z szalwia ostrożnie.  Jezeli boli bardzo i masz gorączkę , to do lekarza, zeby Ci się angina nie przyplatala. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165642 Napisano: 26.02.2016 15:13:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
leona napisał(a):

Mąż wczoraj obserwując moje kolejne selfie ciacho wysiłki: "jeśli tak bardzo czegoś chcesz, to ja ci to kupię". To chyba mało delikatna sugestia, żebym dała sobie spokój emotka

Nieeee to sie nazywa liczenie w pamięci. Tyle czasu co poświęcasz na selfie, mogłabyś poświęcić na coś innego,  co wg.Niego jest ważniejsze. emotka
Im szybciej Ci kupi, tym szybciej zajmiesz się czymś innym :rotlf: Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165634 Napisano: 26.02.2016 14:53:10 w Dziś cieszę się z.....
ziolko napisał(a):

a ja cieszę się z tego, że w końcu dotarła do mnie nagroda z reklamacji konkursu emotka emotka  co prawda od dostarczenia reklamacji minęły ponad 2 miesiące, a od pozytywnego rozpatrzenia ponad miesiąc, ale grunt, że w końcu ją mam emotka  
Warto składać reklamację, jeśli brało się udział i wygrało.. a na liście laureatów brak... a wyniki konkursu są niezgodne z regulaminem emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165581 Napisano: 26.02.2016 13:00:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze wystarczy na chwile nie korzystać z forum, a musze zmieniac te beznadziejna strone mobilna bo mi sie sama załącza. 
Wrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165580 Napisano: 26.02.2016 12:56:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
trebor1 napisał(a):

dorzucę jeszcze granatowy, tez chyba taki kolor istnieje

Brawo Ty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165579 Napisano: 26.02.2016 12:55:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Malinowy, to nie kolor, a malina to owoc emotka

Pomarańcz/a to tez owoc emotka
Dobrze, juz dobrze, wiesz, ze chcialam sie tylko troche podroczyć emotka

Ps. Ale wsrod kobiet kolor malinowy istnieje emotka

Dolly, akurat z Tobą, chyba się rozumiem, więc droczenie potrafię też odnaleźć emotka

No ja myślę!   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165551 Napisano: 26.02.2016 12:13:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Marguarette napisał(a):

zwierzyniec napisał(a):

melisa napisał(a):

Mam pytanie o paczkę sprzątaczkę, czy tam się wysyła zgłoszenie w dniu zakupu, czy można kupić i wysłać zgłoszenie kilka dni później?

Możesz później ale skoro losują codziennie aż do końca, to im wcześniej zarejestrujesz, tym więcej szans na wygraną emotka

Czyli to nie jest tak, że jak zarejestrowałam paragon 23.02 i 24.02 mnie nie ma na liście zwycięzców to już nie ma szans na wygraną?

Masz szanse do konca trwania konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6165508 Napisano: 26.02.2016 11:23:23 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

Czy jeśli podpisuje dzisiaj umowę o prace, która rozpocznie się o 15 kwietnia to mogę z niej zrezygnować w każdej chwili przed data rozpoczęcia pracy czy obowiązuje mnie wtedy tez jakiś okres wypowiedzenia mimo, ze praca się nie rozpoczęła?

http://www.golden...ozpoczeciem,2308424/ Wyświetl w wątku >>
0 0