Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6162483 Napisano: 19.02.2016 14:23:39 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

Na randkę możesz iść, byle nie z Bastim.

Dobra,  poczekam, moze xx6xx sie zdecyduje emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6162466 Napisano: 19.02.2016 14:07:24 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

melisa napisał(a):

dolly napisał(a):

(...) Co do par to bym nie wyciagal zbyt daleko idacych wnioskow, aleeeee wiesz "co dwie glowy to nie jedna", raz waciki raz auto do podzialu i sie kreci emotka

dolly jesteś mężczyzną?  Wy ty taki gender na forum robicie, że zaczynam mieć zaburzenia tożsamości. emotka

To akurat pisał kot z avatara dolly, który dorwał się na chwilę do klawiatury, gdy dolly odeszła po waciki emotka

Dokladnie tak emotka

Zjadlam "a" emotka  ale Basti  to by sie chyba pochlastal jakby sie okazalo, ze  mężczyźnie randke proponował emotka
Choc z drugiej strony mialoby to sens (gender) , bo Staszek zagrozila, że sie do mnie nie odezwie, jak pojde na randke, a to kobieta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6162355 Napisano: 19.02.2016 12:04:58 w Wkurza mnie...
melisa napisał(a):

To wy się już w pary łączycie??? Kilka lat mnie nie było na forum i takie rzeczy się tu dzieją. Strona konkursowo-matrymonialna kwitnie. emotka Wspomnę nieśmiało, że ja również nie mam pary, ale jestem dla was za stara, więc pozostanę tylko przy aspekcie konkursowym emotka

Kobieta jest jak wino, im starsze tym lepsze emotka
Co do par to bym nie wyciagal zbyt daleko idacych wnioskow, aleeeee wiesz "co dwie glowy to nie jedna", raz waciki raz auto do podzialu i sie kreci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6162077 Napisano: 18.02.2016 22:58:02 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

elotta napisał(a):

Każdy już ma swoją forumową parę? Spóźniłam się? emotka

nie każdy, Magnus jest wolny emotka

Magnus z Mariolka kręci. ..ups cbyba sie wygadalamemotka

staszek napisał(a):

Nie wiem czy Ci wierzyć, ostatnio o Greyu sporo pisałaś, może stamtąd znasz jakieś sztuczki, ja nie oglądałam ani nie czytałam, więc nie znam emotka

Musisz! A Grey to sciema emotka

Dam jakoś radę to błahostki, myślałem że o coś poważniejszego chodzi:)

Basti, z pokora u mnie na bakier emotka  Nie dla mnie arabskie klimaty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6161948 Napisano: 18.02.2016 16:33:16 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

staszek napisał(a):

Hmm mi się wydaję całkiem odwrotnie, że to ja bardziej pasuję do Ciebie:)
Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli się umówić na jakąś spontaniczną randkę, no i później oczywiście ślub dzieci i tak dalej...

No nie! Jak się umówisz z dolly, to nigdy się już do niej nie odezwę! emotka

Staszek! Nieeeee, ja serio nic, ani ust nie przygryzalam, ani nie spogladalam spod przymknietych powiek, ani kosmykiem włosów sie nie bawilam, no nic, naprawde nic emotka

Basti, ale ja rozpieszczona smarkula jestem, nie w głowie mi kapiel w beczce i spacery po lesie. Takie rzeczy to ja moge na zdjeciach poogladac.
Spontanicznie to moge nago do basenu wskoczyć emotka
No i sam widzisz, nie mogę takiego swinstwa Staszek zrobic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6161589 Napisano: 18.02.2016 01:24:05 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

Polecam ten wątek - tomniewkurza oraz taalvikki- jak nic pasujecie do siebie:-)

Eeee mnie tam bardziej z bastim pasuje- taavikki, nie tomniewkurza emotka

A to trójkąty już nie w modzie? emotka

No chyba teraz swingers na czasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6161588 Napisano: 18.02.2016 01:19:49 w Popraw sobie humor...
mia napisał(a):

slonko365 napisał(a):

emotka emotka emotka
Cudne i logiczne w dodatku! Problem mnie akurat nie dotyczy, ale humor mi się mocno poprawił ! emotka

Buahahaha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6161585 Napisano: 18.02.2016 01:17:39 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Polecam ten wątek - tomniewkurza oraz taalvikki- jak nic pasujecie do siebie:-)

Eeee mnie tam bardziej z bastim pasuje- taavikki, nie tomniewkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6161324 Napisano: 17.02.2016 16:08:53 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

NIESAMOWICIE WKURZAJĄ MNIE KONKURSOWE ZDJĘCIA SZALENIE "SŁODKICH" DZIECI.. (...) w galerii Wedla co drugie zdjęcie przedstawia DZIECKO... praktycznie każdy przypadek to dziecko skrzywione (to pewnie coś w rodzaju uśmiechu), wymazane (tak jak w tym przypadku czymś w rodzaju kupy)... 

emotka Mam to samo... emotka

O rany, tos przywalil z grubej rury, no ale prawda, nawet na chodniku na takie atrakcje mozna wdepnac.

Co do dzieci to mam tak samo, konkurs dla pelnoletnich a jedna z druga wstawiaja biedne dzieciaczki, poprzebierane, wymazane, bo to przeciez slodkie.
Nie jest slodkie.
Dorosly podejmuje decyzje sam o sobie, ze pokaze swoja facjate, a dziecko takiej decyzji podjac nie moze, a jednak wystepuje w glownej roli.
Szkoda, ze organizatorzy przyjmują takie fotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6161242 Napisano: 17.02.2016 14:44:47 w Pomocy!!!!
monikar napisał(a):

Czy organizator ma prawo zażądać numeru dowodu przy nagrodzie wartej 80zł?emotka  

Jezeli w regulaminie bylo, ze dla osob pelnoletnich. W zasadzie to chyba zawsze moze, kwestia czy ktos bedzie chcial, okazać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6160575 Napisano: 16.02.2016 00:09:16 w Wkurza mnie...
Eeee to ja z tych wybrednych, ide po swojego z zielonej cebulki mniam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6160570 Napisano: 15.02.2016 23:59:18 w Wkurza mnie...
elotta napisał(a):

Chce ktoś chipsa? emotka

Jakiego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6160564 Napisano: 15.02.2016 23:44:12 w Wkurza mnie...

dolly napisał(a):

- kobieta powinna być "niewolnicą", tylko wtedy będzie w pełni szczęśliwa.

Cos Ty  Greya sie naogladal? 
A mężczyzna,  (wg. Mnie oczywiscie), powinien byc przede wszystkim, zaradny, czuły i opiekuńczy,  w Twoim autoportrecie tego nie widzę. 
Prosze zatem, abys nie traktowal wszystkich  kobiet "z gory" jako niegodne bycia chocby kandydatką na Twoja "niewolnice".

Kto to jest ten Grey? (nie znam sprawy)

Taki mlody bubek, ktory uwaza, ze kobieta tylko wtedy bedzie szczesliwa, gdy bedzie mu uległa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6160561 Napisano: 15.02.2016 23:40:28 w Wkurza mnie...

- kobieta powinna być "niewolnicą", tylko wtedy będzie w pełni szczęśliwa.

Cos Ty  Greya sie naogladal? 
A mężczyzna,  (wg. Mnie oczywiscie), powinien byc przede wszystkim, zaradny, czuły i opiekuńczy,  w Twoim autoportrecie tego nie widzę. 
Prosze zatem, abys nie traktowal wszystkich  kobiet "z gory" jako niegodne bycia chocby kandydatką na Twoja "niewolnice". Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6160552 Napisano: 15.02.2016 23:05:06 w Wkurza mnie...

anialistopad napisał(a):

A mnie dziś od rana wszystko wkur....pies obudził mnie o 1:30 i musiałam z nim wyjść. Później o 6 powtórka tylko tym razem załatwił mi sie na dywan . Maly do szkoly nie chcial wstac.ludzie chodzą i nie patrzą jak idą.pchają się pod tramwaj.aż kierowca zwracał im uwagę. Al zła dziś jestem i rozstawiam wszystkich po kątach

współczuję mężowi i dzieciom- dobrze że nie jestem żonaty.
Dlatego jestem zdania, że pies tylko na polu i w budzie. Czasem puszczam do domu na chwile do pieca, żeby się ogrzał jak zimno na polu.

Czyli gdzie wg. Ciebie jest miejsce kobiety?
I jaki powinien byc mężczyzna,  skoro kobieta madra, zrównoważona....? Bo rozumiem, ze Ty taki jestes? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6159783 Napisano: 13.02.2016 20:31:49 w Romanse, amory i inne pierdoly :)

dolly

#6159654 Napisano: 12.02.2016 23:45:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co sie dzieje, w tym topiku, strony przeskakuja, posty znikaja, pojawiajasia sie zdublowane w innych minutach brrrremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6159649 Napisano: 12.02.2016 23:31:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

Dolly, rzeczywiści nici z moich planów. Przeczytałam regulamin. Jak nie dostanę piłkarzyków zostanie mi tylko 10 słoików Nutelli.

Może chociaż na Walentynki się przyda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6159640 Napisano: 12.02.2016 22:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzesiots napisał(a):

Moje zgłoszenie 2.2.16 było dostarczone o 12.16 już u nich w skrytceemotka i nie wiem czy coś nie tak ze zgłoszeniem czy się czasem jakiś punkt nie odkleił i komisja stwierdzi że go nie było o też tak może byćemotka

EE tam emotka
Jeszcze malo osob sie pochwalilo, takze mysle, ze dostaniemy w przyszlym tygodniu emotka
Przynajmniej tak się pocieszam... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6159632 Napisano: 12.02.2016 22:25:02 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

nanajka81 faktycznie - nie chciałabym się z Tobą zamienić na dzieci. Ja mam luksus jak z biedronki (nawiązując do pewnego konkursu).
To tylko ze mną coś się dzieje. Odpowiadając na pytanie dolly - od około miesiąca (początku roku).  
Zaopatrzę się w żelazo, przebadam tarczycę i zobaczymy emotka  Dziękuje za odzew dziewczyny emotka

Is77 zrób morfologię i oznacz żelazo i magnez. Tarczycę też możesz, zwłaszcza jeżeli wcześniej miałaś wahania w wartościach.
Czy Ty wychodzisz na chwilę z domu, sama? Chociaż do sklepu po marchewkę wyjdź, "złapiesz powietrza" A jak Ci sie nie chce , to się zmuś emotka
Wykorzystuj każdą chwilę, żeby odpocząć, nawet jak Ci się wydaje, że nie potrzebujesz. Nie rób wszystkiego sama, zostaw coś "innym"
Teraz dodatkowo pogoda potrafi dobijać, nawet tych co to nie odczuwają jej zmian. emotka
Żelazo Actiferol Fe polecam - można otworzyć kapsułkę i wsypać do picia, Magnez, jak wyżej było Magne b6- może być w granulkach (bez popijania na język).  AAAAaaa co do figury, to daj czas ciału, możesz sobie kupić balsam poporodowy i się smarować emotka
Niedługo będzie więcej słońca, fajniejsza pogoda, to i Ty odczujesz poprawę nastroju emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0