Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6157829 Napisano: 09.02.2016 12:58:16 w Konkursowiczki w ciąży
nanajka81 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Dziękuje dziewczyny emotka  wizyta i cytologia juz zaliczona, zeby wyleczone, zaopatrze się w kwas foliowy i pomysle nad dieta emotka

ja niestety muszę coś smutnego tutaj napisać: do pierwszej ciąży  przygotowywalam sie jak glupia a zakonczyla sie ona poronieniem. A nie palę, nie piję, nie choruję, witaminki jem, krew i cały stos innych rzeczy wówczas (5 lat temu) zbadałam itp. Do kolejnych ciąż podchodziłam już inaczej - bardziej olewczo - i mam śliczną dwójkę szkrabów  - czego wszystkim tutejszym bywalczyniom życzę.

Nie bardzo rozumiem ten wpis,  co mial na celu? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6157763 Napisano: 09.02.2016 11:46:21 w Gratulacje! Dla wygranych!
malutka456 napisał(a):

Słonko gratuluje autka emotka  szerokiej drogi życzę! emotka

Brawoooo emotka  emotka
Gratulacje emotka  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6157497 Napisano: 08.02.2016 19:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@asante napisał(a):

Ale samowolka w tych Oszołomach - tu zdjęcia z bonem, tam małżeństwo nie może wygrać, czekam aż komuś striptiz każą zrobić i zamiast listka figowego użyć bonu...

E tam, ja myślę,  ze beda chcieli 100zl w banknocie, ktora oddadzą jak wrocisz z rachunkiem na ponad 100zl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6157488 Napisano: 08.02.2016 19:25:05 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

dolly napisał(a):

pionas napisał(a):

dolly jeśli ktoś zmieni wersję to ma zapisaną ją w ciasteczku, więc nie trzeba przy każdym logowaniu jej zmieniać.

Jakby tak bylo, to bym nie pytała. 

Na chwilę obecną nie ma takiej opcji, jeśli po przejściu na starą wersję i zamknięciu przeglądarki i ponownym wejściu na stronę nie wyświetla Ci starej wersji to sprawdź czy tablet/ipad zapisuje Cookies...

Dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6157482 Napisano: 08.02.2016 19:15:48 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

dolly jeśli ktoś zmieni wersję to ma zapisaną ją w ciasteczku, więc nie trzeba przy każdym logowaniu jej zmieniać.

Jakby tak bylo, to bym nie pytała.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6157458 Napisano: 08.02.2016 18:14:02 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

dolly napisał(a):

pionas napisał(a):

Pojawiła się wersja mobilna strony - działa ona na nowym szablonie.
Z telefonów dynamicznie jesteśmy na nią przekierowani, jeśli ktoś chce ręcznie wrócić do starej wersji lub przejść na nową to w stopce znajduje się link "Wersja mobilna" lub "Przejdź do normalnej wersji"

Czy ona w ktoryms momencie bedzie zmieniona, bez możliwości wyboru? Bo przyznam, ze oczoplasu dostalam i nie podoba mi sie emotka  dlatego wolalabym zostac przy starej. 

nie jest planowanie usuwanie starej wersji, nowa pojawiła się ponieważ wyszukiwarki naciskają na wersję mobilną...

tomniewkurza dodałem menu rozwijane po kliknięciu

Czy jest możliwość wybrania starej wersji na stale, bo w tej chwili musze ja zmieniac PRZY KAZDYM logowaniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6157438 Napisano: 08.02.2016 18:00:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

wlasnie brat poszedl odbierac bon.... i glupie baby z boku powiedzialy ze mu nie dadza bonu bo musi najperw dac sobie zrobic zdjecie............... z tym bonem.... normalnie szok. bon 30 zl i trza swoja facjate fotografowac!!!!!!!!!!!

Przepraszam emotka  chyba kogos mocno pogrzalo. Gdzie takie szopki? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6157400 Napisano: 08.02.2016 16:51:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

stoneface napisał(a):

Auchany już pozamiatane? 

Najprawdopodobniej tak emotka  , o  tej porze już nie miałabym złudzeń

Ja nie mam od nich żadnego majla , ani na  tak  ani  na nieemotka

Wlasnie dostalam z piatku, na "nie" Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6157382 Napisano: 08.02.2016 16:05:40 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Twoje wersy Joan, to miód na moje krzywdzone przez Smolara: serce i wenę twórczą  emotka

Następnym razem, przed wymyślaniem zgłoszenia... zajrzyj do butelki. Niekoniecznie w poszukiwaniu dżina emotka

Albo pisz na spiocha, do dzisiaj nie wiem co im wyslalam, ze wygralam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6157209 Napisano: 08.02.2016 12:53:49 w Czas na zmiany...
pionas napisał(a):

Pojawiła się wersja mobilna strony - działa ona na nowym szablonie.
Z telefonów dynamicznie jesteśmy na nią przekierowani, jeśli ktoś chce ręcznie wrócić do starej wersji lub przejść na nową to w stopce znajduje się link "Wersja mobilna" lub "Przejdź do normalnej wersji"

Czy ona w ktoryms momencie bedzie zmieniona, bez możliwości wyboru? Bo przyznam, ze oczoplasu dostalam i nie podoba mi sie emotka  dlatego wolalabym zostac przy starej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156840 Napisano: 07.02.2016 15:05:34 w Biedronka
mia napisał(a):

dolly napisał(a):

Tak sie staracie, a to wystarczy by gola pani wyskoczyla, wszyscy beda patrzec i plec zenska i meska emotka

Piszesz z paczki? emotka emotka

Ha ha, Pani z paczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156837 Napisano: 07.02.2016 14:56:08 w Biedronka
Tak sie staracie, a to wystarczy by gola pani wyskoczyla, wszyscy beda patrzec i plec zenska i meska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156694 Napisano: 07.02.2016 00:55:55 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

a żebyś wiedział emotka  tylko to fota sprzed 4 lat, trwała zeszła - teraz mam proste włosy emotka  

To jeszcze plecy wyprostuj!
No dziewczyno, wszystkie swoje walory chowasz, tak sie garbiąc.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156693 Napisano: 07.02.2016 00:43:00 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

Basti, a skąd te treści przytoczone? emotka

pewnie z mądrych ksiąg filozoficzno - psychologicznychemotka

a mnie sie z erotycznymi kojarzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156691 Napisano: 07.02.2016 00:38:32 w WC - rozmowy o wszystkim
Basti, a skąd te treści przytoczone? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156608 Napisano: 06.02.2016 21:19:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Nie wiem, czy ktoś już o to pytał, ale czy w loterii "Przesiądź się na kartę MasterCard & VISA" mogę podać swoje dane osobowe, jeżeli płacił za to swoją kartą np. mój bratemotka . Czyli, czy zgłoszenie może być tylko od osoby, która jest właścicielem danej karty płatniczej emotka ...

Bylo, bylo emotka
Zakonczylo sie tym, ze Albedo owszem dopuszcza, taka transakcję,  ale jezeli nagle przy weryfikacji im sie odmieni, to jestes na przegranej pozycji. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156581 Napisano: 06.02.2016 19:58:25 w Dziś cieszę się z.....
tomniewkurza napisał(a):

No też jestem ciekaw, jak on sam liczy upływ czasu i mierzy szanse porozumienia emotka Informatycy to specyficzny ludek, znane są opowieści dziwnej treści o zwyczajach...
- Ty, pożycz tysiąc złotych do pierwszego!
- No dobra, ale dla równego rachunku pożyczę ci 1024!
emotka

Oj tam, oj tam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156578 Napisano: 06.02.2016 19:39:26 w Dziś cieszę się z.....
tomniewkurza napisał(a):

Cieszę się, że coraz lepiej dogaduję się z pionasem - jeszcze jakieś osiem i pół roku i będziemy wzajemnie rozumieć w pełni jeden drugiego, posługując się tym samym językiem emotka

u la la , ciekawe co na to Pionas emotka

A w temacie ciesze sie ze szczesliwego porodu siostry przyjaciela emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156576 Napisano: 06.02.2016 19:34:31 w Dziś cieszę się z.....
@asante napisał(a):

Halo halo, to jest wątek "cieszę się"  emotka

A no widzisz Asante, w ostatnim czasie, wiele osob, cokolwiek sie napisze, reaguje agresja. Nie wiem, pogoda, czy hormony, czy problemy emocjonalne.  Ciesze sie jednak, że nie zdarzyło mi sie jeszcze złamać mojej dewizy "Jeśli ktoś o Tobie mówi źle, ty milcz, albo mów o nim tylko dobrze. Bo w życiu nie chodzi o to, by dorównać do czyjegoś niskiego poziomu, ale o to by być ponad Nim." I fajnie, że są też ludzie, którzy ot tak, wklejaja na pw slowa ze stopki Kaki76. Dziękuję. emotka

Ps.Przepraszam za wczorajsza prywatę czytajacych. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6156544 Napisano: 06.02.2016 16:23:48 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka napisał(a):

Dzięki Dolly. I to jest wkurzające, że osoby wpisujące konkursy nie podają tak istotnych informacji  emotka , bywa nawet, że niektórzy wpisują jako termin zakończenia konkursu datę kończącą składanie reklamacji (bo faktycznie w regulaminie widnieje zapis, że konkurs kończy się w dn.XXXXX  będącym ostatecznym terminem składanie reklamacji) Takie kwiatki też widziałam w konkursach na naszym forumemotka  

Niestety, kazdy chce szybko i nie zauważa emotka

ziolko napisał(a):

jak coś takiego zauważycie, to zgłaszajcie jako błąd z prawidłową datą zakończenia konkursu

Tak jest kapitanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0