Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6153516 Napisano: 02.02.2016 01:03:41 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

Albo i nie ze strachu przed rondelkiem i beczkąemotka

oj ten Basti to flirciarz. Odwaznej kobiety szuka, bo jak sie taka trafi, to moze i w beczce bedzie sie myla, ale z wielka przyjemnoscia emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153300 Napisano: 01.02.2016 17:53:01 w SZUKAM....
annb napisał(a):

Może ktoś z Was mi doradzi, które tusze są lepsze:

http://allegro.pl...vat-i5920490663.html

czy

http://www.oleole...123cmyk.bhtml#opinie

?

Kupilabym active jet Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153294 Napisano: 01.02.2016 17:43:31 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

...wszystko się obkurcza, zmarszczki się prostują, zwiotczała skóra staje się jędrniejsza... Qrczę, ja też tak chcę  dlaczego tylko kobiety?

obkurcza sie Wam, nam sie napina i wygladza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153253 Napisano: 01.02.2016 16:33:17 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

W zimie wchodze do beczki z zimna wodą i wychodzę po kilku minutach.

Beczka z wodą zimą staje się beczką z lodem - czy może do Twojej wsi mróz nie dociera?

Beczka jest w domu, stosuje tą metodę tak jak pewien Pan który żyje do dziś ma chyba coś ponad 95 lat i ma bardzo dobra kondycje i zdrowie.

I kobiete tez bys do tej beczki wrzucał?  Bo wiesz akurat  nam to służy,  ale mężczyzna po wyjsciu z takiej zimnej wody, to raczej niezbyt zachecajacy jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153248 Napisano: 01.02.2016 16:25:45 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Mysia napisał(a):

hahaha tam gdzie luko922 tam widzę "ciekawe" tematy się rozkręcają emotka a ja nie czytałam i nie oglądałam, choć w sumie jakieś fragmenty na necie widziałam, ale rozbawiły mnie i stwierdziłam, że nie będę się za to dzieło brała emotka a co do moich koleżanek które zagłębiły się w lekturę, to raczej takie spokojne, ciche kobietki emotka

Luko nie stanął na wysokości zadania,  to co zrobić Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153243 Napisano: 01.02.2016 16:17:57 w skojarzenia
0 0

dolly

#6153236 Napisano: 01.02.2016 16:07:56 w Dziś cieszę się z.....
@Vi. napisał(a):

Dziś zostałam panią inżynier emotka

elmo napisał(a):

Takie dni też czasem się zdarzają: Podwyżka w pracy emotka

Brawo, gratulacje:) Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153234 Napisano: 01.02.2016 16:06:12 w BelVita - konkurs śniadaniowy
malutka456 napisał(a):

dolly napisał(a):

Najbardziej nudny film jaki pamietam, to  chyba " cztery pokoje" czy cos takiego,  wiec moze dam rade emotka
A jak nie, to chociaz poslucham muzyki emotka

Staszek, sa, sa, ake wole kupić jak wypożyczyć a pozniej oddawać emotka

mam wrażenie, że mój mąż wolałby obejrzeć sagę Zmierzch, niż jeszcze raz Greya emotka  

Tam przynajmniej jest jakaś akcja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153231 Napisano: 01.02.2016 16:00:26 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Najbardziej nudny film jaki pamietam, to  chyba " cztery pokoje" czy cos takiego,  wiec moze dam rade emotka
A jak nie, to chociaz poslucham muzyki emotka

Staszek, sa, sa, ake wole kupić jak wypożyczyć a pozniej oddawać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153211 Napisano: 01.02.2016 15:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

czy w konkursie Biedronka auta ja mam konto  mąż jest upoważniony do mojego konta czy mogę jeden paragon wysłać  na siebie drugi na męża czy jak konto na mnie to tylko ja mogę brać udział emotka  

A karte macie jedną? 

tak jedna

To ja bym slala, tylko na siebie, mimo upowaznienia, chyba ze karta nie jest wydana tylko na Ciebie.

Wiesz ale zgodnie z regulaminem to nie musisz być właścicielem    karty chyba ,ze ja źle rozumiem ten zapis
sporządzonego na podstawie art.7 ustawy – Prawo bankowe).  . Nie jestwymagane, aby Uczestnik był właścicielem karty płatniczej, przy pomocy której
dokonywana jest Transakcja (tzn. jego nazwisko nie musi widnieć na karcie
płatniczej), jednakże dokonanie przez Uczestnika Transakcji przy pomocy danej
karty nie może mieć charakteru bezprawnego (tzn. nie jest akceptowane dokonanie
płatności na przykład: kartą ukradzioną lub przywłaszczoną, a także jakakolwiek
inna płatność dokonana bez wiedzy lub zgody właściciela karty płatniczej oraz
płatność dokonana przez osobę inną niż Uczestnik). 

Barcza, znam ten zapis, ale ja bym slala na siebie
Nie ma az tylu nagtod by wygrac w 1 losowaniu na dwie osoby, choc cuda sie zdarzaja.
A nóż widelec Albedo stwierdzi, ze poslugiwanie nie swoja karta jest niezgodne z prawem i co zrobisz?
Pójdziesz do sadu? Przyzna im racje.. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153162 Napisano: 01.02.2016 13:54:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

czy w konkursie Biedronka auta ja mam konto  mąż jest upoważniony do mojego konta czy mogę jeden paragon wysłać  na siebie drugi na męża czy jak konto na mnie to tylko ja mogę brać udział emotka  

A karte macie jedną? 

tak jedna

To ja bym slala, tylko na siebie, mimo upowaznienia, chyba ze karta nie jest wydana tylko na Ciebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153153 Napisano: 01.02.2016 13:47:03 w BelVita - konkurs śniadaniowy
ultrixx napisał(a):

Możesz sobie sprawić prezent na Walentynki:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Walentynki-Piecdziesiat-twarzy-Greya-broszura-z-filmem-DVD-1-szt,377196,1247
Ja też książki nie byłam w stanie przebrnąć, ale już film był całkiem ładnym obrazkiem do winka. Ale to tylko od strony Jamiego, bo z młodej Melanie żadna Anastasia.

ooooo widzisz, to zakladam gatki i lecę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153140 Napisano: 01.02.2016 13:28:09 w BelVita - konkurs śniadaniowy
donia7 napisał(a):

Ja zaczęłam czytać to pierwszą część i chyba jestem jakieś odchyłkiem, ale dla mnie ta książka to dno emotka

bo to ksiazka dla dziewic, a nie takich rozpustnic jak my emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153136 Napisano: 01.02.2016 13:25:35 w BelVita - konkurs śniadaniowy
malutka456 napisał(a):

dolly napisał(a):

malutka456 napisał(a):

po co czytać "50 twarzy Greya"...skoro wystarczy wejść na forum i puścić wodze fantazji emotka emotka  

Haha a doczytalas do konca? Bo ja nie, znudzilo mnie, ale film bym obejrzala ( nie wdszialam jeszcze)

w ogóle nie czytałam emotka  film zobaczyłam i powiedziałam : "Nigdy więcej Greya "  emotka

Osz Ty! I takie informacje wyciagnelas o mnie na forum buahaha emotka
A jest ten film w wypozyczalniach gdzies, co by sobie w zaciszu domowym obejrzec??? 
Ktos wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153124 Napisano: 01.02.2016 13:19:05 w BelVita - konkurs śniadaniowy
malutka456 napisał(a):

po co czytać "50 twarzy Greya"...skoro wystarczy wejść na forum i puścić wodze fantazji emotka emotka  

Haha a doczytalas do konca? Bo ja nie, znudzilo mnie, ale film bym obejrzala ( nie wdszialam jeszcze) Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153118 Napisano: 01.02.2016 13:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

A karte macie jedną?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6153058 Napisano: 01.02.2016 11:31:28 w Informują
buncia88 napisał(a):

Berliso @ o rękawicy

II etap??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152971 Napisano: 01.02.2016 01:49:21 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

że poszłam do bankomatu wypłacić gotówkę i zapomniałam wziąc karty emotka  wróciłam po 5 minutach i już jej nie było...kur... emotka

ale zeby wyjac gotowke, musisz wyjac karte z czytnika, wiec moze ja gdzies wsadzilas w kieszen... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152968 Napisano: 01.02.2016 01:12:29 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

magnus napisał(a):

...nie wiem co można zrobić w rondelku poza zagrzaniem parówki

Ależ On sie w zimnej wodzie myje

można w rondelku?

Myślisz, że Basisutek myje w rondelku swoją parówkę zimną wodą? emotka Toż to żywy kaczor!

ha ha ha tak sie wlasnie robi wywiady do brukowcow emotka

Yolka123

Jesteś na forum konkursowiczów,a nie miłośników Odnowy Świata w Duchu Piasta Kołodzieja.

pppppffffffffffffbbbbuuuuaaahhhhhaaaa
ide spac, bo juz mnie brzuch ze smiechu boli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152964 Napisano: 01.02.2016 00:43:58 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

magnus napisał(a):

A propos mycia- nie wiem co można zrobić w rondelku poza zagrzaniem parówkiemotka

Ależ On sie w zimnej wodzie myje, Magnus a feeeeee emotka

Ale co można w rondelku ?

chyba wole nie wiedziec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0