Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6152674 Napisano: 30.01.2016 22:30:31 w Rossmann
Moze mi ktos podrzucic link do skarbu on- line, szukam i nie moge znalezc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152671 Napisano: 30.01.2016 22:21:42 w WC - rozmowy o wszystkim
malinka90 napisał(a):

Witam. Mam pytanie dotyczące tego forum. Pamiętam, że dawniej był tutaj wątek KLIKNIJCIE, w którym bardzo dużo się działo, była wymiana klików. Dziś już tego nie ma, tzn. widzę, że taki wątek istnieje, ale praktycznie nikt się nie udziela. Na dzień dzisiejszy jest to sprzeczne z regulaminem?

Nie, przenioslo sie to na fb. Watek dziala, ale nie z takim rozmachem jak kiedys.

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152628 Napisano: 30.01.2016 20:32:02 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

emotka pogrzało ich?

Hehe, Ilona wczoraj k 20 wpisywalam jeszcze w starym formularzu, mimo ze juz bylo nowy, a dzisiaj w nowym bo na innej przeglądarce. 
Zmiana na lepsze, ale powinna byc od razu Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152618 Napisano: 30.01.2016 19:50:52 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo ale zycie na wsi jest BARDZO tanie. Wielu ludzi ma jakieś dobra - niektórzy mają mieszkania. za sprzedane w mieście mieszkanie
można jeszcze w tej chwili kupić chałupę na wsi ( ja kupiłem ruinę do remontu)
i jakiś samochód. Opał jest prawie darmo. Bez wielu rzeczy można się
obejść  ale trzeba chcieć. jedną z przyczyn marazmu jest fakt, że żądzą
dziś kobiety w rodzinach a one nie chcą pozbywać się wygód jakie daje miasto.
Zostaną do tego zmuszone już niedługo- część po prostu zginie w odchodach bo w
mieście jest przecież coraz gorzej. Przyjdzie czas, że za jeden dom na wsi (
wiele pustych dziś stoi) będzie się płaciło 3-ma mieszkaniami w miescie.

Ciekawe przemyslenia, ciekawe.  I jakze męskie. 
Ty sobie hulaj dusza a kobieta, zakupy, lekarz, szkola,  brrrr
A ten jakis samochod to z przodu spychacz ma, czy kobieta będzie lopata zasuwac przed ta chałupa, by z domu wyjsc. ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152614 Napisano: 30.01.2016 19:45:56 w SZUKAM....
buka napisał(a):

dolly ale ja odpowiedziałam na twoje pytanie emotka  tylko Ty przeczytałaś wybiórczo emotka    odstawić można zawsze.

Hm...niech Ci bedzie, ale bede sie bronic, ze zmylilas mnie informacją w nawiasie i podpielam ja po calosc emotka
Dziekuje emotka

Taalvikki, dzieki.

sylzab2294 napisał(a):

szukam informacji, jak to jest z gwarancją tableta Samsung, gdy nie mam protokołu przekazania nagrody?

Na infolinii twierdza, ze nie masz wtedy gwarancji.
Musisz wydębic od organizatora taki protokol, bo w serwisie beda chcieli paragon/protokol aby zrealizowac gwarancje.
Samsung zazwyczaj daje gwarancje tzw. Promocyjna, do wygranych, ale musisz miec jakis dokument, ze wygralas Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152525 Napisano: 30.01.2016 12:39:51 w BelVita - konkurs śniadaniowy
magnus napisał(a):

A dzisiaj nie ma śniadań ?

20dni to wyglada jakby robocze Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152501 Napisano: 30.01.2016 11:41:58 w SZUKAM....
buka napisał(a):

dolly napisał(a):

Pytanie za 100punktow: jak w chwili obecnej lekarze twierdza: mozna u dziecka przerwac antybiotyk po jednej dawce, czy nie mozna?
Oczywiscie w przypadku podejrzenia mylnej diagnozy, o prawidlowej nie rozmawiamy emotka

Antybiotyk zawsze można odstawić, w każdej chwili, nawet przy prawidłowej diagnozie (jeśli są działania niepożądane) .

Przy niepozadanych, to sprawa oczywista,  chodzilo mi konkretnie o to, co napisakam wyzej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152460 Napisano: 30.01.2016 01:15:30 w SZUKAM....
Pytanie za 100punktow: jak w chwili obecnej lekarze twierdza: mozna u dziecka przerwac antybiotyk po jednej dawce, czy nie mozna?
Oczywiscie w przypadku podejrzenia mylnej diagnozy, o prawidlowej nie rozmawiamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152422 Napisano: 29.01.2016 22:50:01 w Biedronka
Wysylalam po 21 i mialam stary formularz. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152371 Napisano: 29.01.2016 21:02:16 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

Słuchajcie, żeby już był spokój w wątku - zrobiłem zdjęcie. Co prawda nie ma na nim śniadania z BelVity, ale to ja. Musicie mi wierzyć na słowo emotka

Zdjęcie, jak zdjęcie, ale Ty sie lepiej przyznaj kto Ci je zrobil, bo selfie to to nie jest ! Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152335 Napisano: 29.01.2016 20:18:18 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

Eeee nie odwazy sie emotka

Odważy, dzisiejsza młodzież nie ma zahamowań emotka

Juz widzę,  te histerię malolat i wscieklosc matek, banicja jak nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152323 Napisano: 29.01.2016 20:09:39 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joan napisał(a):

Wy wredzioki, się kolega luko922 weźmie w garść i takie Wam śniadaniowe zdjęcie strzeli, że dwa miesiące z emocji spać nie będziecie mogli emotka

Ale w sensie, ze tak...?

Eeee nie odwazy sie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152211 Napisano: 29.01.2016 17:12:12 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

Chodziło mi o zdjęcia śniadań oczywiście. Poza tym ten obraz jest troszeczkę wyidealizowany emotka emotka

No prosze Cie, chyba nie bedziesz wrzucal TYLKO pudelka, wszak to konkurs belvity CIACHO tez musi byc emotka
Photoshop chyba znasz  ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152204 Napisano: 29.01.2016 17:03:53 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

Oczywiście, że będę wrzucał swoje zdjęcia! Nawet jak jedzenie będzie szpitalne, pośmiejemy się wspólnie emotka

To bedzie szal...
Luko i Jego sniadania
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6152170 Napisano: 29.01.2016 16:02:55 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

yolka123 napisał(a):

Przyszły dziś koszulki Lays, ale na każdego, co tu ze mną pomieszkuje, są za duże.
I jak tu teraz jechać na mecz bez koszulki sponsorskiej?...toć nas nie wpuszcząemotka

Nooo... to poważny problem, ja pierdziu... No i jak tu teraz w samolocie rozpoznać "swoich"?! emotka

Ciebie i tak wszyscy rozpoznają,  jak bedziesz chcial sie z pilotem spotkac, bo leci nie tak jak powinien   emotka

Nie moglam sie powstrzymać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151899 Napisano: 29.01.2016 10:55:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

Bleh, jem właśnie emotka

o tej porze się śpi, a nie je emotka

taaaaaa, ja jak niemowlak musze jesc co 2-3h emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151820 Napisano: 29.01.2016 00:50:22 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

dolly napisał(a):

constanza napisał(a):

Szukam aktualnych kuponów do McDonalds. Podaje maila na ich stronie ale nie przychodza emotka  ma ktos moze jakiegos linka do pdfu czy cos zebym sobie mogla na telefonie otworzyc?beede wdzieczna emotka

A nie mozesz sobie scagnac aplikacji na telefon, skoro i tak na telefonie chcesz?

Mam telefon ze starszym androidem na ktorego nie mozna ściągnąć tej aplikacji emotka  ściągnęłam na ipada ale pojawia sie informacja, ze brak aktualnych kuponów. A na stronie widze, ze sa nowe dostepne do 4 marca, na fb mcdonalds tez co chwila post by ściągać nowe kupony. Pytanie tylko skaD skoro ich linki nie dzialaja.

Aaa kicha, no sa bo mam wlasnie z ich aplikacji w telefonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151819 Napisano: 29.01.2016 00:48:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Buuuuu to już koniec?  A ja sobie popcorn przynioslam i piciu, rozsiadlam sie i zonk, koniec referatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151817 Napisano: 29.01.2016 00:40:54 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

Szukam aktualnych kuponów do McDonalds. Podaje maila na ich stronie ale nie przychodza emotka  ma ktos moze jakiegos linka do pdfu czy cos zebym sobie mogla na telefonie otworzyc?beede wdzieczna emotka

A nie mozesz sobie scagnac aplikacji na telefon, skoro i tak na telefonie chcesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151816 Napisano: 29.01.2016 00:38:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

snowflake napisał(a):

xpac napisał(a):

jest słodkie i to bardz, zaczałem je nosić do pracy tam mam sporo chętnych emotka ale na pewno jest zdrowsze niż ryba z biedronki emotka

Nie wiadomo czy jutro nie zobaczymy informacji, żeby zwracać Belriso emotka

Pytanie tylko czy będzie jeszcze czym? emotka

Bleh, jem właśnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0