Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6151795 Napisano: 28.01.2016 23:25:54 w Udane wymiany - polecane nicki:)
mia napisał(a):

dolly - bardzo polecam i dziękuję! emotka
Super wymiana, konkretnie, przemiło i szybko! emotka emotka emotka

Oj, dziekuje i oczywiście polecam wymiany z Mia
Bezstresowo i bezproblemowo- czysta przyjemność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151544 Napisano: 28.01.2016 14:47:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

icotynato napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

icotynato napisał(a):

3. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki COLGATE, PALMOLIVE,COLODENT, elmex, AJAX, Lady Speed Stick i Protex dostępne w sieci Tesco (zwane
dalej „Produktami Promocyjnymi”). 

Powiedzcie mi jedno czemu nie ma konkursów, gdzie trzeba kupić produkt nadający się do użycia? Tylko sama chemia, której strach używać. Tragedia.

A zeby  czym myjesz?  :D 

pastą organiczną

a co to jest?

Pasta, ktora w skladzie na naturalne skladniki, pochodzenia roslinnego Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151488 Napisano: 28.01.2016 12:46:52 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

dolly napisał(a):

asia670 napisał(a):

Oj dokładnie tak już będzie od teraz-w sobotę jesteśmy umówieni z dzielnicowym,któremu nie jest bynajmniej obcy. Żałuję tylko,że człowiek czeka latami nie wiadomo na co i przeprasza ,że żyje i zakłóca dobrą zabawę innym.No w końcu jak tak można,nie? W sumie to powinnam ich zapytać,czy moze jakieś kanapeczki zrobić albo śledzika do wódeczki podać? A nie czepiać się niepracujących byków pod trzydziestkę/na marginesie rodzice bardzo fajni-na poziomie,dyrektorzy,tylko same problemy z "dorastającym" synkiem/drugi zupełne przeciwieństwo/.Pisząc tutaj oglądam sobie jednocześnie "narzędzia"zamontowane w naszych oponach-to 4 solidne gwoździe do podkuwania koni,takie na 7-8 cm każdy.Przynajmniej czegoś się znowu nauczyłam emotka bo nigdy ich nie widziałam...

Zawiazanie sznura uniemozliwiajace wydostanie sie w mieszkania jest ZAGROZENIEM ZYCIA I ZDROWIA mieszkancow mieszkania.
Na tym bym sie skupila, tu wchodzi prokurator. Zdjecia, wezwanie policji. Gdyby nie daj Boze wybuchl pozar, to jak byscie wyszli, masakra.
Nie ma znaxzenia, ze mieszkaxie na parterze, w domu moze byc starsza osoba i co? Ma skakac?

Tylko podstawowa sprawa to że sąsiada nikt nie widział jak wiązał klamkę i dziurawił opony. Dla nas to oczywiste że zrobił to sąsiad w akcie zemsty. Policja na to nie bedzie miała zadnych dowodów dla ewentualnej sprawy sądowej.Musicie się zastanowić " uzgodnić z mężem "co powiecie dzielnicowemu.

Słowo przeciw słowu emotka
Jest motyw, a kolegę tez trzeba bedzie przesłuchać (kompana dekla)  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151448 Napisano: 28.01.2016 11:49:49 w Wkurza mnie...
asia670 napisał(a):

Oj dokładnie tak już będzie od teraz-w sobotę jesteśmy umówieni z dzielnicowym,któremu nie jest bynajmniej obcy. Żałuję tylko,że człowiek czeka latami nie wiadomo na co i przeprasza ,że żyje i zakłóca dobrą zabawę innym.No w końcu jak tak można,nie? W sumie to powinnam ich zapytać,czy moze jakieś kanapeczki zrobić albo śledzika do wódeczki podać? A nie czepiać się niepracujących byków pod trzydziestkę/na marginesie rodzice bardzo fajni-na poziomie,dyrektorzy,tylko same problemy z "dorastającym" synkiem/drugi zupełne przeciwieństwo/.Pisząc tutaj oglądam sobie jednocześnie "narzędzia"zamontowane w naszych oponach-to 4 solidne gwoździe do podkuwania koni,takie na 7-8 cm każdy.Przynajmniej czegoś się znowu nauczyłam emotka bo nigdy ich nie widziałam...

Zawiazanie sznura uniemozliwiajace wydostanie sie w mieszkania jest ZAGROZENIEM ZYCIA I ZDROWIA mieszkancow mieszkania.
Na tym bym sie skupila, tu wchodzi prokurator. Zdjecia, wezwanie policji. Gdyby nie daj Boze wybuchl pozar, to jak byscie wyszli, masakra.
Nie ma znaxzenia, ze mieszkaxie na parterze, w domu moze byc starsza osoba i co? Ma skakac? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151279 Napisano: 27.01.2016 23:01:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

Nadal nie działa ani na Chrome, ani IE emotka

U mnie działa

U mnie tez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151275 Napisano: 27.01.2016 22:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

@szesnaście napisał(a):

Czy działa wam strona 
https://konkurszott.pl/

Nie działa.

Nie wiem co jest, ale u mnie wszytko śmiga emotka
Czy po zgłoszeniu odpowiedzi w konkursie Zott w Biedrze przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? Podejrzewam że nie, ale wolę podpytać emotka

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151273 Napisano: 27.01.2016 22:50:49 w Wkurza mnie...
Tak, faktycznie, jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151256 Napisano: 27.01.2016 22:30:41 w Wkurza mnie...
leoniu napisał(a):

joan napisał(a):

dolly napisał(a):

leoniu napisał(a):

Powiem brutalnie - było nie kupować. Uważam, że to jest nieuczciwe, podawanie linka dziewczyny na forum i jechanie po niej. Kupujesz taniej - twoje ryzyko. Tak jak - bywa - kupujemy taniej, ale bez gwarancji... Trudno. 

A gdzie niby ten link podany? 

Chodziło zapewne o NICK.

Masz rację emotka chodziło emotka  

To musial byc szybko usuniety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151246 Napisano: 27.01.2016 22:19:11 w Wkurza mnie...
leoniu napisał(a):

Powiem brutalnie - było nie kupować. Uważam, że to jest nieuczciwe, podawanie linka dziewczyny na forum i jechanie po niej. Kupujesz taniej - twoje ryzyko. Tak jak - bywa - kupujemy taniej, ale bez gwarancji... Trudno. 

A gdzie niby ten link podany?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151241 Napisano: 27.01.2016 22:13:01 w Sport
mia napisał(a):

Po prostu... Chorwacja w tym meczu walczyła o wszystko. A my... chyba o nic. emotka

Terenia, oni się chyba wszyscy naćpali. Inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć (sprzedaż meczu wykluczam). emotka

a ja niestety w to uwierzyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151217 Napisano: 27.01.2016 21:42:40 w Sport
Wala centralnie w bramkarza, zostawiają bez obstawy, tamci sie bawią, a nasi sie przyglądają.
Wstyd! Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151211 Napisano: 27.01.2016 21:38:59 w Sport
wesoyromek napisał(a):

normalnie nie wierzę,co widzę emotka

Dokladnie to samo weszłam napisac.
To jakas masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151125 Napisano: 27.01.2016 19:37:16 w Smolar
visserarthur napisał(a):

To on ma jeszcze śniadania... do łóżka...? emotka

No ba... chyba musisz zniechecic jakos te wszystkie lasencje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151119 Napisano: 27.01.2016 19:31:42 w Smolar
visserarthur napisał(a):

luko922 napisał(a):

emotka emotka

Miałeś propozycję, nie skorzystałeś, to teraz sobie radź sam emotka

Alez mi propozycja, z deszczu pod rynne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151096 Napisano: 27.01.2016 19:14:44 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Rozumiem, że nie tylko Wam przeszkadza? Z sąsiadem trzeba założyć sprawę o notoryczne i złośliwe zakłócenia spokoju dziennego/nocnego. Jak macie świadka to sobie poradzicie. Świadkami mogą być członkowie rodziny, znajomi będący gośćmi, którzy zgodzą się zeznawać, też przecież słyszą co facet wyczynia. Doraźnie pod kątem takiej sprawy przydadzą się codzienne notatki: data, godzina i co wyczyniał.

Dziękuję za rady . emotka

żartujecie sobie chyba , dopiero by pokazał co potrafi a jak na Was naśle kolegów i was pobija albo okradną albo będzie ktoś nagle niszczył wam drzwi i takie inne przyjemności robił może nie on sam ale zapewne ma kolegów 

??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151092 Napisano: 27.01.2016 19:11:44 w Smolar
Mysia napisał(a):

tak się rozkręciło, że chyba trzeba będzie założyć nowy temat emotka emotka

Mowilam, mowilam, ze tak bedzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151089 Napisano: 27.01.2016 19:08:30 w Smolar
barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

Ooooo hahah a ja myslalam ze swaty rodzicow to juz przeszlosc, a tu prosze, mamusie biora sprawe w swoje ręceemotka

no wiesz taki zięć przystojny konkursowicz więc zaraz z mamą wspólny język znajdzie  tylko braćemotka

no to w koncu dla corki czy dla mamy? 

Haaahaha zmieniaj ten avatar, bo polowa forum za pedofilie "poleci" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151066 Napisano: 27.01.2016 18:38:50 w Smolar
Ooooo hahah a ja myslalam ze swaty rodzicow to juz przeszlosc, a tu prosze, mamusie biora sprawe w swoje ręceemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6151000 Napisano: 27.01.2016 17:15:15 w Wkurza mnie...
asia670 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

asia670 napisał(a):

a mnie wkurza/to mało powiedziane/ mój sąsiad-lat 28,który gdy tylko mama z tatą wyjadą i chata wolna zaczyna imprezowanie z kumplami.Wczoraj, nie to już przedwczoraj -zaczął o 16 i skończył gdzies koło 8 rano następnego dnia.Wczoraj ok.21 kolesie się schodzili na "poprawiny',no dom otwarty 24 godz/dobę.Na szczęscie obyło sie tym razem bez tańców,skakania po meblach/tak.tak- kiedys tak było/puszczania na cały regulator o 5 rano muzyki.Tylko bardzo głośne "rozmowy nocne Polaków" przy wódeczce.Ponieważ stukanie,chodzenie na górę,proszenie zawsze przynosi ten sam efekt,czytaj żaden,pozwoliłam sobie zadzwonic do mamusi.I wiecie co?Do pół godziny przyszedł z kumplem wstawiony, z wielkimi pretensjami że ile to on ma lat,a ja dzwonie do matki i że go wkur.....i nie mam do niego szacunkuemotka I co byście mi poradzili???spokojnej nocy Wam życze

Sprawa karna za zakłócenie spoczynku nocnego nauczy gówniarza szacunku do Ciebie, możesz być pewna.

ciąg dalszy nastąpił-przebite 4 koła w samochodzie i zamocowany sznur od poręczy schodów do klamki.Mąz wychodził /wyskakiwał/dziś o 4 rano przez okno/mieszkamy na parterze/,bo nie dało sie otworzyć drzwi.Stracone 3 godziny na wulkanizatora i policje.OPINIA POLICJI-NISKA SZKODLIWOŚĆ SPOŁECZNA!!!emotka a sąsiad powiedział ,że sie ich nie boi i będzie robił dalej na złość.Ręce mi opadły,no wychodzi na to ,że to my jesteśmy bandytami i nie wiadomo czego chcemy....

Zadzwoniłabym do mamusi, serio, serio.
Swoja drogą,  dekiel jakis, ale czego sie spodziewać po 28-latku mieszkajacym z rodzicami. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6150995 Napisano: 27.01.2016 17:09:21 w Smolar
visserarthur napisał(a):

dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Z tego co wiem, to Luko starych nie toleruje, więc jak macie powyżej 25, to niestety... emotka

Dobrze, ze w ogole kobiety toleruje emotka

Dolly zawsze w centrum męsko męskich romansów emotka

Kocice tak mają,  ale Ty to wiesz drogi Kocie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0