Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6149728 Napisano: 25.01.2016 10:49:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wow super, zaslinilam sie cala przez te naleśniki,  a jeszcze nic nie jadłam.
To sie teraz wszyscy rzuca na belvite haha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149671 Napisano: 25.01.2016 02:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Dolly, lubisz niespodzianki? Poniżej szyi ok, ale to, co powyżej wcale nie musi być "podobne" emotka :D i śniadanie już miłe nie będzie emotka

Ok kocie, kocie, moj wzrok jest skupiony na... tacy, ewentualnie ześlizguje sie poza jej brzeg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149669 Napisano: 25.01.2016 01:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yolka123 napisał(a):

Kurier wniesie szwedzki stół emotka

Ze niby tak... 
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149666 Napisano: 25.01.2016 01:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

dolly napisał(a):

alaalicja napisał(a):

To kto jutro ze mną zajada śniadanie z Belvity z 1 etapu? Ale jestem podekscytowana emotka  Kurier dziś dzwonił o której ma być:) 

Pochwal sie po sniadaniu jak wygladalo emotka  Ciekawa jestem, jak to wykombinowali

Dzwonili wcześniej i przedstawiali dwa warianty, ale w jednym było jak dla mnie zbyt dużo ryb heheh. W drugim proponowali, kanapki z kurczakiem, faszerowane papryczki, sałatki...Fajnie, tylko nie wiem czy to dzienne menu czy na miesiąc heheh. Ja obstawiam Belvita i jogurt heeh emotka  

emotka chyba raczej dzienne emotka
Ile to by trzeba miec czasu , by to zjeść PRZED pracą/ zajeciami/ obowiązkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149663 Napisano: 25.01.2016 01:01:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

To kto jutro ze mną zajada śniadanie z Belvity z 1 etapu? Ale jestem podekscytowana emotka  Kurier dziś dzwonił o której ma być:) 

Pochwal sie po sniadaniu jak wygladalo emotka  Ciekawa jestem, jak to wykombinowali Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149656 Napisano: 25.01.2016 00:43:57 w Lotto i inne
krseta napisał(a):

samych takich kodów Wam życzę;p

92402621

Takich to tylko 5 bedzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149491 Napisano: 24.01.2016 13:22:37 w PLAGIATY
tomniewkurza napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka  no bo "skoro jest w internecie to nie ma autora i każdy może brać, jak mu się podoba"

No. Święta racja. emotka
...zupełnie jak avatary - jest obrazek, to się go używa, bo pasuje i już emotka

emotka juz teraz wiem o co ludziom chodzi jak mowia " złość piękności szkodzi" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149356 Napisano: 23.01.2016 16:06:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@asante napisał(a):

dede napisał(a):

@asante napisał(a):

Uświadomcie mnie proszę o co chodzi z tą BelVitą, nie zamierzałam grać, ale dostałam paragon i tak: na paragonie mam BelVita ciastka czekoladowe, na pudelku nic konkretnego (to te ciastka z nadzieniem w promocji kauflandowej) i nijak nie mogę tego dopasować do produktu z listy. Mogę wziąć udział? 

Wyślij, co ci szkodzi? Jeśli nie uznają paragonu to go nie nagrodzą. Ja miałam paragon z nieczytelną datą i wysłałam żeby nie leżał  emotka

No jakoś nie lubię marnować weny na nieprawidłowy paragon, gdyby to była loteria to inna bajka  emotka

Nawet nie patrzyłam na spis- sorawdz wage j graj, to sa kakaowe Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149250 Napisano: 23.01.2016 00:58:33 w PODZIĘKOWANIA
magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

Magnus emotka  i buziak  emotka

Tak przy wszystkich ?emotka

emotka

Oj tam, oj tam, żony tu chyba nie wpuszczasz emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149063 Napisano: 22.01.2016 15:52:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek. napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy na te Lego na testmetoo miałyście jakąś ankietę wcześniej? Ja poprzednio testowałam, teraz nie miałam żadnego zaproszenia ani ankiety, a tak bym chciała testować z moimi chłopcami emotka

Też chciałąbym wiedziec miałam jakaś ankiete o zwierzetach,a  co  to była za ankieta z klockami? i kiedy?

Nie było,  od razu o adres pytali.
Ja sie wczoraj zarejestrowałam, ale pewnie po ptakach, bo tylko o psach i kotach dostakam ankiete emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149058 Napisano: 22.01.2016 15:47:40 w PLAGIATY
tomniewkurza napisał(a):

dolly napisał(a):

agicho napisał(a):

Trafiłam przypadkiem a nie lubię takich nieczystych zagrywek.ale widzę,że osoba usunęła swoje posty.

czyli jednak z forumemotka

A czy widzisz jakiekolwiek materiały tej "osoby"? Bo owszem, mogła usunąć, ale mogła także całkowicie cię zablokować, wtedy nawet pomimo tego, że wpisy "osoby" tam nadal tkwią, tylko zablokowani ich nie widzą. Miałem też tak kiedyś z jednym bezczelnym plagiatorem. emotka

Musiałaby wiedziec kogo konkretnie zablokowac. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149044 Napisano: 22.01.2016 15:25:00 w PLAGIATY
agicho napisał(a):

Trafiłam przypadkiem a nie lubię takich nieczystych zagrywek.ale widzę,że osoba usunęła swoje posty.

czyli jednak z forumemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6149034 Napisano: 22.01.2016 15:12:19 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

dolly napisał(a):

Z jakich dni dochodza koszulki lays?

Ja wczoraj dostałam z 29.11.

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6148944 Napisano: 22.01.2016 12:31:53 w SZUKAM....
Z jakich dni dochodza koszulki lays? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6148930 Napisano: 22.01.2016 12:12:07 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

mczarna napisał(a):

@asante napisał(a):

ewikewik napisał(a):

@asante napisał(a):

Do szału doprowadzają mnie papierosy! Sąsiedzi zrobili sobie palarnię w mieszkaniu, bo na zewnątrz zimno, to kto by chodził palić na balkon. Efekt - w mieszkaniu mam smród z papierochów, którego nienawidzę i na który jestem uczulona, włazi wszelkimi możliwymi dziurkami, glównei otworami wentylacyjnymi, chodzę spać ze smrodem, budzę się ze smrodem, śluzówki w nosie opuchnięte, nic nie daje palenie świeczek, kadzidełek, a wietrzenie tylko wyciąga większy smród z wentylacji. Mam ochotę tym ludziom wsadzić rozżarzonego papierocha w d...ę!

Zapomniałaś dodać, że latem otwierasz okna z nadzieją na odrobinę ŚWIEŻEGO POWIETRZA ale palacze wiszą w oknie z fajką w zębach, na zmianę, więc smród leci oknem. W chacie też palą więc zamykanie okien robi z mieszkania komorę gazową... Wkurza mnie? Nie, mam ochotę zabić.

Nie zapomniałam, na to się będę wkurzać latem  emotka
Marzę, by paczka papierosów kosztowała 100 zł, może niektórym by się odechciało kopcenia pieniędzy emotka

No przesadziłaś z tym marzeniem...Może i wódka niech kosztuje stówkę za ćwiartkę- jestem zdecydowanie ZA! Przepraszam ale ja akurat palę... 

No pierwszy raz w życiu ktoś mi powiedział, ze przesadziłam z marzeniami i w ogóle mi narzucał o czym mi wolno marzyć emotka  To moje marzenia, a Ty sobie miej swoje, np. żeby paczka papierosów kosztowała 5 zł, pozwalam Ci  emotka

Haha, ja czekam na calkowity ZAKAZ PALENIA w kraju  emotka  i mam nadzieje, ze niedlugo tak sie stanie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6148798 Napisano: 21.01.2016 23:40:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yolka123 napisał(a):

bandit napisał(a):

Zborek napisał(a):

Witam. Mam takie pytanie,czy ktos z was brał juz udzial w warsztatach kulinarnych z konkursu MasterCard-bezcenna kolacja z widokiem oraz moze
mi powiedziec jak to wygląda. Mianowicie jak z zakwaterowaniem,ile dni to trwa itp.

witam 
Mój ojciec ma wygrane warsztaty.
Przeszukałem internet i znalazłem warsztaty za 350 zł dla jednej osoby - jest to 4-5 godzin , jakis pokaz i cos tam robisz na swoim stole.
Podejrzewam że tu bedzie podobnie wartość 700 to daje po 350 na dwie osoby.
Myślę że dopiero jak skończy sie konkurs zorganizują warsztaty w kilku większych miastach i załatwią to hurtowo.

Przypuszczam , że jest tak, jak prawi bandit.  
Warsztaty są jednodniowe, natomiast dopiero Nagrody Główne będą połączone z noclegami i sądząc po cenie - z zagraniczną wycieczką.

Ktos podawal jakis link, chcac sprzedac te warsztaty i wygladalo, ze byloby z wyborem tematu warsztatow. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6148304 Napisano: 20.01.2016 23:33:13 w Wkurza mnie...
Zastanawiam się kto ma większą polewkę- Batistutek123 czy Wy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6148095 Napisano: 20.01.2016 15:18:57 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

dolly napisał(a):

@asante napisał(a):

Do szału doprowadzają mnie papierosy! Sąsiedzi zrobili sobie palarnię w mieszkaniu, bo na zewnątrz zimno, to kto by chodził palić na balkon. Efekt - w mieszkaniu mam smród z papierochów, którego nienawidzę i na który jestem uczulona, włazi wszelkimi możliwymi dziurkami, glównei otworami wentylacyjnymi, chodzę spać ze smrodem, budzę się ze smrodem, śluzówki w nosie opuchnięte, nic nie daje palenie świeczek, kadzidełek, a wietrzenie tylko wyciąga większy smród z wentylacji. Mam ochotę tym ludziom wsadzić rozżarzonego papierocha w d...ę!

Asanta, a probowalas z nimi porozmawiać?  Ja mam identyczna sytuacje, wentylacja wali ze hej.
Poszlam, porozmawialam i pala tak, ze nie czuc u mnie.
Jezeli nie da sie ugodowa, to pamietaj, ze to Ty mieszkasz na gorze emotka
No i mikrowentylacje musisz miec u siebie, wtedy masz ciag i nie powinno tak byc czuc u Ciebie

Długo by opowiadać o moich sąsiadach, ale oni są "nierozmawialni" emotka  Ja nie do końca wiem, czy to sąsiad z dołu, bo na to by wskazywały prawa fizyki, ale palarnia jest u góry. Wietrzenie właśnie potęguje smród, jakby wyciągała dym z komina, podobnie mikrowentylacja. Ale nie ma tego złego, od dawna chcę się wyprowadzić, a takie cegiełki kiedyś dadzą mi siłę napędową.      

To ja bym raz dwa kominiarza wzywala, czy Ci komina nie zatkali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6148086 Napisano: 20.01.2016 15:10:15 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

Asanta, a probowalas z nimi porozmawiać?  Ja mam identyczna sytuacje, wentylacja wali ze hej.
Poszlam, porozmawialam i pala tak, ze nie czuc u mnie.
Jezeli nie da sie ugodowa, to pamietaj, ze to Ty mieszkasz na gorze emotka
No i mikrowentylacje musisz miec u siebie, wtedy masz ciag i nie powinno tak byc czuc u Ciebie Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6148077 Napisano: 20.01.2016 14:49:31 w PODZIĘKOWANIA
Magnus emotka  i buziak  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0