Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6142678 Napisano: 09.01.2016 16:32:29 w Dziś cieszę się z.....
noisy0000 napisał(a):

Dziś cieszę się... że umówiłam się na PIERWSZĄ od wielu lat RANDKĘ!
Półtora roku temu zakończył się boleśnie mój wieloletni związek i nie miałam ochoty na takie rzeczy, tęskniłam, wspominałam itd.. ale w sylwestra postanowiłam sobie KONIEC - trzeba przestać się użalać, rozdrapywać lekko zagojone rany i iść naprzód. 
Niby się cieszę ale też baaaardzo stresuję i denerwuję emotka

No była ta randka czy nie była??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6142577 Napisano: 09.01.2016 10:53:19 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luko922 napisał(a):

A mi wszystko jedno jaki kolor emotka

Dżentelmen emotka
ten turkusowy chyba za bardzo daje po oczach, nawet jezeli ma "ostrzegać" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6142549 Napisano: 09.01.2016 01:24:58 w SZUKAM....
stefania7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

sugeruję portale randkowe, a nie konkursowe emotka  tam są większe szanse, niż tu

znaleźć dziewczynę na forum to prawie jak wygrać w loterii emotka

myślę, że jakby tak rozbić na losy- dziewczyna, ładna, miła, normalna, zadbana, młoda- to coś mógłby trafić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6142546 Napisano: 09.01.2016 01:10:48 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

sugeruję portale randkowe, a nie konkursowe emotka  tam są większe szanse, niż tu

ależ tu nie ma żadnej normalnej dziewczyny, tutaj wszystkie są sfiksowane.. konkursowo, no ale jednak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6142543 Napisano: 09.01.2016 00:51:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luko922 napisał(a):

#01A9DB  :D

#00FFFF  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6142510 Napisano: 08.01.2016 23:20:08 w Wkurza mnie...
goldbutterfly napisał(a):

kemli napisał(a):

życie, ganglion na nadgarstku i bezsilność.  emotka

Nie martw się - ja mam już w ciągu 2 lat piąty ganglion na nadgarstku. Dwa wycięte chirurgicznie. Trzy pękły zanim doczekałam się zabiegu (3-5 miesięcy oczekiwania w kolejce na zabieg). Teraz zmieniam chirurga, bo ponoć dobrze wycięty nie odrasta nigdy emotka Tak więc leć do dobrego chirurga na zabieg, nie ma co się męczyć - jak wdaje się stan zapalny to boli tragicznie emotka Możesz też spróbować kurację witaminą D3 - ponoć po 3-miesięcznym stosowaniu ganglion sam się wchłania. Powodzenia emotka

Jeżeli w kwestii ganglionow nic sie od kilku lat nie zmienilo, to nigdy nie ma 100% pewnosci, ze nie wroci.
Na usuwanie chirurgiczne decyduja sie lekarze, gdy jest on naprawde bardzo bolesny dla pacjenta, wlasnie ze wzgledu na niemoznosc przewidzenia efektow. Masowac, masowac i masowac.   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6141482 Napisano: 07.01.2016 00:32:53 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

Gwarancje promocyjną podbija agencja reklamowa. emotka

niestety, w moim przypadku nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6141478 Napisano: 07.01.2016 00:18:15 w SZUKAM....
malutka456 napisał(a):

szukam osoby, która wygrała u Kiory "pracą - tekstem" wysyłanym na adres @ emotka  mam parę pytań emotka

To ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6141477 Napisano: 07.01.2016 00:15:38 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

kahahaha napisał(a):

ziolko napisał(a):

przy nagrodzie powinnaś mieć protokół odbioru nagrody, taki papierek robi za dowód zakupu.
Jeśli nie masz, to musisz skontaktować się ze sponsorem/organizatorem i poprosić o jakieś potwierdzenie, że to wygrana.

Właśnie nie otrzymałam żadnego protokołu.
Dziękuje bardzo za odpowiedzi!

Bez protokołu, czy wspomnianej wyżej gwarancji...nie masz praw do reklamacji sprzętu. 

Czy na podstawie protokołu,  ktory nie ma pieczątki organizatora,  ani jego nazwy, TYLKO nazwe konkursu i ogolnie nagrode ( w sensie, tekefon/tablet) Samsung podbije te gwarancje promocyjna?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6141357 Napisano: 06.01.2016 17:36:12 w Dziś cieszę się z.....
buncia88 napisał(a):

"Dziewczyny wychodźcie za mąż! Żadnego mężczyznę nie powinna ominąć kara." emotka

A tak serio-powodzenia! Może to właśnie z nim będziesz się bujać na huśtawce przed domem jako "stary piernik" emotka

a ootem ze smiechem bedziecie szukać jednej lub dwoch sztucznych szczękemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6141133 Napisano: 05.01.2016 23:52:17 w Dziś cieszę się z.....
Haha, no to pocieszylas dziewczyne emotka
Teraz to się będzie stresowac.
Noisy0000, no jakas gafa musi byc, bo z czegos sie trzeba bedzie smiac za jakis czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6140955 Napisano: 05.01.2016 17:03:30 w Kupię...
Ipnohe 6czarny - kupie oczywiscie Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6140940 Napisano: 05.01.2016 16:32:56 w WC - rozmowy o wszystkim
lolka182 napisał(a):

alusia29 napisał(a):

Ja NC+ polecam. Może i drożej ale w premium masz wszystko i wszystko zawsze chodzi. Sprzęt ideał. Zawsze idą na rękę jak sie przedłuża umowę, ciut się trzeba tylko potargować emotka
Kiedyś dostałam jakiegoś zaćmienia i przeszłam na polsat - to była najgorsza z decyzji. Ich sprzęt do bani, tuner 3 razy z łaską wymieniany, wiecznie się wszystko zawiesza, piloty chodzą jak chcą. Oferta niby bogata, ale jednak brakuje kilku fajnych programów. Do tego wieczny problem z odbiorem pakietu, który jest abonamencie. Mimo, że płacone było za pakiety z HBO chodziły bardzo rzadko albo wcale. Przepychanki na infolinii doprowadzały mnie do białej gorączki. Tak niekompetentnych ludzi w obsłudze wcześniej nie spotkałam. Jak tylko umowa dobiegła końca w podskokach leciałam na pocztę odsyłać sprzęt, mając ogromną ochotę dołączyć liścik o treści: " a ch..j wam w d..ę".

dziękuję ! muszę to w takim razie jeszcze raz solidnie przemyśleć emotka

Zobacz jaka maja oferte dla NOWYCH klientow. Bardzo czesto oplaca sie bardziej, rozwiazac umowe i podpisać od nowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6140939 Napisano: 05.01.2016 16:30:24 w Dziś cieszę się z.....
noisy0000 napisał(a):

@Vi. napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

toka napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Dziś cieszę się... że umówiłam się na PIERWSZĄ od wielu lat RANDKĘ!
Półtora roku temu zakończył się boleśnie mój wieloletni związek i nie miałam ochoty na takie rzeczy, tęskniłam, wspominałam itd.. ale w sylwestra postanowiłam sobie KONIEC - trzeba przestać się użalać, rozdrapywać lekko zagojone rany i iść naprzód. 
Niby się cieszę ale też baaaardzo stresuję i denerwuję emotka

powodzenia!Trzymam kciuki żeby było fajnie emotka

Dziękuję emotka

Zazdroszczę emotka Mam nadzieję, że będzie miło emotka

Ja mam nadzieję, że nie stchórzę i nie odwołam w ostatniej chwili emotka

To potraktuj to, nie jak randke, a spotkanie z lubianym kolegą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6140575 Napisano: 04.01.2016 23:47:52 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

Czy ktoś może uzupełnić tekst kubusia?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6140467 Napisano: 04.01.2016 20:58:35 w Wkurza mnie...

wkurza mnie że prawie po roku przerwy, po powrocie tak niemiło zostałem przyjęty przez kilka osób!

Przeciez sam sobie  taki"pijar" zrobiłeś Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6140455 Napisano: 04.01.2016 20:36:29 w Popraw sobie humor...
Cos dla wkurzających sie na oferty cenowe

http://nieogar.pl/z689/index.html?new Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6140089 Napisano: 03.01.2016 23:22:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Vivacia napisał(a):

Ja najpierw też zgłupiałam, ale potem rozszyfrowałam: w danej sieci masz inne nagrody I stopnia (jakieś aparaty itp.) i nie bierzesz udziału w walce o nagrody I stopnia ogólnopolskie. Ale bierzesz udział w konkursie ogólnym o nagrody GŁÓWNE, czyli wycieczki.

wynika z tego, ze sa tylko 3 wycieczki, a nie 12... Tak ? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6140087 Napisano: 03.01.2016 23:18:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
To ja proponuje karniaka, za bledne daty, a co! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6140071 Napisano: 03.01.2016 21:39:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkmadzia7 napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

kadett33 napisał(a):

staszek napisał(a):

http://www.twojst.../files/regulamin.pdf
W regulaminie jest napisane, że dowolny sklep na terytorium RP, na stronie, że tylko Leclerc, SPH i Natura. Jak w końcu jest?

w tych sklepach dodatkowy jest konkurs.

Dzięki, czyli można kupić wszędzie, ale jak się kupi w tych 3 sklepach to można wziąć udział w ogólnopolskim i sieciowym?

Ano tak to wyglada emotka

Raczej nie ...

w regulaminie do. SuperPharm wyczytałam, że ...

"Paragon zgłoszony do Konkursu w Super-Pharm nie może zostać zgłoszony do konkursu ogólnopolskiego przez Uczestnika. Konsument dokonuje wyboru co do udziału w Konkursie Super-Pharm lub Konkursie ogólnopolskim. Wybór skutkuje inną ofertą Nagród I stopnia, gdyż Nagrody Główne są wspólne dla obydwu dróg udziału. "

To też dodałam w opisie naszym tu emotka

Aaa to w te poszczegolne sie nie wczytywalam, to przepraszam za wprowadzenie w błąd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0