Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma sie co dziwic, skoro raz trafi sie na oszusta, to sila rzeczy innych traktuje sie juz gorzej.
Pojechalam kiedys do tesco, a jeżdżę poznymi wieczorami, wiec ciemno juz i podszedl człowiek, czy moge dac na bulki. Powiedzialam od niechcenia, ze nie dam, ale jak chce to moge mu kupić, ale dopiero ide, wiec troche sie zejdzie, z godzinę na pewno.
Robiac zakupy powkladalam dodatkowo rzeczy dla Niego, te ktore sami jemy, zeby sie nie zmarnowały w razie czego.
Przy kasie rodzielilam do drugiej siatki i poszlam do auta. Pakujac rzeczy, widzialam katem oka jak siedzi pod sklepem z drugim.
Zobaczyl mnie, wstal, podszedł, odwrocilam sie wyciagajac do Niego siatkę, bez słowa. Wziął, powiedzial normalne dziekuje, podszedl do kolegi. Wtedy tamten wstal i poszli...
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Duzo zdriwka, snu i sil dla Was.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem, ta zmiana, bedzie na gorsze. Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak serio, to dobre czy złe ( według nas) hasło, może sie komus w komisji spodobac i dlatego wygrywa. Kazdy z nas wie, ze jedna osoba moze napisac dwa różne hasla i jedno będzie super, a drugie kiepske i co wiecej obydwa wygraja nagrodę glowna i tak juz jest.
Ja sie ciesze jak na forum wpadają główne nagrody i mimo , ze czasami ktoś 'walnie' z błędem, to wole pogratulowac takiej osobie, niz takiej ktora, uwaza sie za "ą" i "ę"
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro Ci sie nie podoba to co Ci proponuje, to po sie zgadzasz, to raz, a dwa to chyba normalne, ze moga miec teraz faktycznie maly wybor.
Wez gleboki oddech i pomysl na spokojnie, jak sie dogadac, bys mogla wymienic na cos po dostawie i juz.
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam z kilkuminutowymi przerwami na drzemke, takze nie bede sprawdzac jak to brzmi w calosci
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic mi to nie dalo, bo paragon mam od 3 etapow, a pytanie tak mi nie lezy, ze jeszcze nic nie wymyśliłam
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane