Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6139965 Napisano: 03.01.2016 16:37:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

kadett33 napisał(a):

staszek napisał(a):

http://www.twojst.../files/regulamin.pdf
W regulaminie jest napisane, że dowolny sklep na terytorium RP, na stronie, że tylko Leclerc, SPH i Natura. Jak w końcu jest?

w tych sklepach dodatkowy jest konkurs.

Dzięki, czyli można kupić wszędzie, ale jak się kupi w tych 3 sklepach to można wziąć udział w ogólnopolskim i sieciowym?

Ano tak to wyglada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6139886 Napisano: 03.01.2016 12:17:54 w Carrefour konkursy
gonika napisał(a):

Chcę zagrać w Kubusiu Waterrr. Gdzie jest ten początek zdania, do którego dopisujemy rymy? Już trzeci dzień siedzę nad tym i nie mam pojęcia!

Patrzysz na kompie? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6139850 Napisano: 03.01.2016 01:47:51 w SZUKAM....
batistutek123 napisał(a):

haha Ludzie wyście całkiem pogłupieli. Trochę za bardzo się spinacie, więcej luzu i mniej stresu. Jak tak czytam wasze komentarze to nie wiem czy się śmiać a może płakać. Więcej luzu do siebie i drugiego człowieka. Była gdzieś kiedyś taka akcja chyba w radiu(nie słucham) -"Wrzuć na luz"!
Leków nie biorę, nigdy nie brałem i nie zamierzam- źle mi życzycie chcecie we mnie władować te świństwa.
Może coś z medycyny naturalnej- obecnie jem codziennie po 2 pestki moreli na zabicie ewentualnych powstających komórek rakowych jak i inne czynniki.
Już całkiem poważnie, nie sądziłem że tutaj dalej taka spinka rok temu było podobnie. Co gorsze te same osoby trochę zbyt mechanicznie spostrzegają świat, gdzie czegoś nie napiszę to zaraz burza mózgów.
Idę się zając konkursami, trochę szkoda czasu na takową rozmowę, liczyłem na jakąś "normalna" dyskusję bez obrażania.
Pozdrawiam Bardzo Serdecznie w Nowym Roku!

nooooo, to raczej nie masz tu czego tfu kogo szukać, bo Ci sie jakas nerwowa trafi... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6139838 Napisano: 02.01.2016 23:42:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiatko napisał(a):

czy jest możliwość sprawdzenia tu na forum aktualnych konkursów promocyjnych, jakiś filtr czy coś?

Klikasz dwa razy w zakladke "konkursy" i masz podzial emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6139745 Napisano: 02.01.2016 17:23:48 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

Ja szukam tutaj na tym portalu tak do 25 lat od 18. Mądra i normalna.

Ktoś się chyba batistutkowi123 włamał na konto. Albo pan ów nie wytrzeźwiał jeszcze. Jakkolwiek bądź: kończ waść, wstydu SOBIE oszczędź...

Przeglądając historię wpisów ów Pana...stwierdzam: brak włamania na konto. Równocześnie polecam ów osobnikowi zmianę lekarza, bądź odłożenie leków. emotka

Haha, oj Edzie, Edzia, nie ladnie tak czytac emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6139288 Napisano: 31.12.2015 13:56:16 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

siasiolka - no to jest już Hard Core emotka
Bardzo dobrze robisz, może się smarkacz nauczy emotka

Haha, jestem pelna uznania. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6139286 Napisano: 31.12.2015 13:53:32 w Wkurza mnie...
Wyobrazam sobie emotka
Nie ma sie co dziwic, skoro raz trafi sie na oszusta, to sila rzeczy innych traktuje sie juz gorzej.
Pojechalam kiedys do tesco, a jeżdżę poznymi wieczorami, wiec ciemno juz i podszedl człowiek,  czy moge dac na bulki. Powiedzialam od niechcenia, ze nie dam, ale jak chce to moge mu kupić,  ale dopiero ide, wiec troche sie zejdzie, z godzinę na pewno.
Robiac zakupy powkladalam dodatkowo rzeczy dla Niego, te ktore sami jemy, zeby sie nie zmarnowały w razie czego.
Przy kasie rodzielilam do drugiej siatki i poszlam do auta. Pakujac rzeczy, widzialam katem oka jak siedzi pod sklepem z drugim.
Zobaczyl mnie, wstal, podszedł,  odwrocilam sie wyciagajac do Niego siatkę,  bez słowa.  Wziął,  powiedzial normalne dziekuje, podszedl do kolegi. Wtedy tamten wstal i poszli...
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6139258 Napisano: 31.12.2015 13:03:07 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

dolly napisał(a):

Buncia88, współczuje. Ja bym pewnie od razu zadzwoniła do niej 'z prośba' o wyjaśnienie co to za aukcja. Jak mozna tak zrobic, ech

Wyslalam jej rano wiadomość wlaśnie z tym linkiem (aukcja się już zakończyła-ktoś kupił). I nic po za tym. Jest teraz w pracy, wiec nie odpisze. Poczekam aż skończy dyżur.

Nawet nie chce wiedziec jakie to uczucie, widzieć juz nawet nie kwote, która sama bys chetnie wykorzystała, a cała akcje. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6139253 Napisano: 31.12.2015 12:53:04 w Wkurza mnie...
Buncia88, współczuje. Ja bym pewnie od razu zadzwoniła do niej 'z prośba' o wyjaśnienie co to za aukcja. Jak mozna tak zrobic, ech Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6138953 Napisano: 30.12.2015 17:13:12 w Konkursowiczki w ciąży
@lena5_1985 napisał(a):

Ja też otrzymałam piękny prezent pod choinkę - urodziłam córeczkę Oliwię emotka  Terminowo pod choinkę, od wczoraj w końcu jesteśmy w domku emotka

Gratuluje, cudowny "prezent"
Duzo zdriwka, snu i sil dla Was. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6138921 Napisano: 30.12.2015 16:19:26 w Wkurza mnie...
@michałek13 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

lager napisał(a):

Wkurza mnie, że co niektórym nie chce się sprawdzić choć 1 strony wstecz w "Wynikach konkursów" czy już ktoś nie wkleił linku tylko po kilka razy jedno i to samo...

Faktycznie, to straszne. Przeczytać ponownie to, co się już wie. Okropieństwo. Takich powinni nabijać na pal, a później palić na stosie, polewając jodyną. Niemożebne marnotrawstwo czasu i nerwów.

Dolly ja pisałam odnośnie tego wpisu tomniewkurza, bo faktycznie mnie wpisy tego użytkownika irytują.
Poza tym on (lub ona) moją wypowiedź odnalazł i o to mi chodziło !

Hm... a ironia? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6138760 Napisano: 30.12.2015 12:41:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Lajkowanie postów na forum konkursowym, wydaje sie byc, wkladaniem kija w mrowisko.
Moim zdaniem, ta zmiana, bedzie na gorsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6138668 Napisano: 30.12.2015 09:54:14 w Wkurza mnie...
@michałek13 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

lager napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

lager napisał(a):

Wkurza mnie, że co niektórym nie chce się sprawdzić choć 1 strony wstecz w "Wynikach konkursów" czy już ktoś nie wkleił linku tylko po kilka razy jedno i to samo...

A które wyniki się powtarzają? Jak takie widzisz, to zgłoś proszę przez przycisk "ZGŁOŚ" przy poście.

O widzisz nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy też mogę zgłosić emotka

Duble usunięte emotka

tomniewkurza - ty chyba naprawdę znerwicowanym człowiekiem jesteś... No i co, że ktoś wkleił drugi raz... straszne rzeczy  emotka
Może dzięki temu ktoś inny dowie się, że wygrał i ma dane podesłać. Nie przesadzaj... A jak dysponujesz nadmiarem czasu wolnego, to czytaj, weryfikuj, sprawdzaj, zgłaszaj... na forum będzie jak w bombonierce Merci a administratorzy będą ci wdzięczni emotka

Czy Ty widzisz kogo zacytowałaś , a do kogo piszesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6138378 Napisano: 29.12.2015 15:55:34 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Tu nawet nie o "bardziej ambitne teksty" chodzi, ale odnoszę wrażenie, że coraz więcej analfabetów pojawia się na listach laureatów, co widać po wpisach na forum emotka Jeszcze chwila i nie będzie komu gratulować czegokolwiek emotka

emotka emotka

Joan, dzięki Twojemu wpisowi chwilowo wszystko przestało mnie wkurzać, nawet problemy zdrowotne! emotka

To co piszecie to miód na moje obolałe serce. Ostatnio coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że niewygrywanie to nobilitacja dla konkursowicza (również na podstawie wpisów na forum).  

Eee tam, przesadzacie. Jasne, ze hasla z bledami, nie powinny wygrywac, ale moze to dziecko pisało
A tak serio, to dobre czy złe ( według nas) hasło, może sie komus w komisji spodobac i dlatego wygrywa. Kazdy z nas wie, ze jedna osoba moze napisac dwa różne hasla i jedno będzie super, a drugie kiepske i co wiecej obydwa wygraja nagrodę glowna i tak juz jest.
Ja sie ciesze jak na forum wpadają główne nagrody i mimo , ze czasami ktoś 'walnie' z błędem,  to wole pogratulowac takiej osobie, niz takiej ktora, uwaza sie za "ą" i "ę" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6137716 Napisano: 28.12.2015 16:31:08 w Paragony
Paragon zywca wymienie na wygrany numer (2 paragon moj) Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6137671 Napisano: 28.12.2015 15:44:29 w Wkurza mnie...
Sorry Isiulka, ale wydaje mi sie, ze troche Cie ponioslo.
Skoro Ci sie nie podoba to co Ci proponuje,  to po sie zgadzasz, to raz, a dwa to chyba normalne, ze moga miec teraz faktycznie maly wybor.
Wez gleboki oddech i pomysl na spokojnie, jak sie dogadac, bys mogla wymienic na cos po dostawie i juz. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6137402 Napisano: 28.12.2015 00:38:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

dolly napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy ktos mi powie ile trwa tydzien konkursowy w konkursie gra warta smarta w aldiku? Konkurs zaczal sie w srode czy czwartek, trwa do niedzieli a etapy sa tygodniowe, za cholere nie moge wydedukowac kiedy konczyl sie a kiedy zaczynal kazdy kolejny etap.emotka

Ja obstawilam, ze pierwszy byl do niedzieli i kolejne tez.
Nic mi to nie dalo, bo paragon mam od 3 etapow, a  pytanie tak mi nie lezy, ze jeszcze nic nie wymyśliłam emotka

W Aldiku konkurs zakończył się o północy, mam nadzieję że zdążyłaś  emotka

Tak Monikar emotka
Pisałam z kilkuminutowymi przerwami na drzemke, takze nie bede sprawdzac jak to brzmi w calosci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6137394 Napisano: 27.12.2015 23:25:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy ktos mi powie ile trwa tydzien konkursowy w konkursie gra warta smarta w aldiku? Konkurs zaczal sie w srode czy czwartek, trwa do niedzieli a etapy sa tygodniowe, za cholere nie moge wydedukowac kiedy konczyl sie a kiedy zaczynal kazdy kolejny etap.emotka

Ja obstawilam, ze pierwszy byl do niedzieli i kolejne tez.
Nic mi to nie dalo, bo paragon mam od 3 etapow, a  pytanie tak mi nie lezy, ze jeszcze nic nie wymyśliłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6137200 Napisano: 27.12.2015 00:46:31 w SZUKAM....
snowflake napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy na fb moge jakoś zobaczyc, czy ktos ogladal dany profil? 

Nie. Czasami ktoś poleca aplikację do tego ale to zwykłe oszustwo.

Dziękuję.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6137191 Napisano: 27.12.2015 00:04:21 w SZUKAM....
Czy na fb moge jakoś zobaczyc, czy ktos ogladal dany profil?  Wyświetl w wątku >>
0 0