Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6126058 Napisano: 06.12.2015 22:47:38 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

Wg mnie to Johnson`s Baby do kąpieli, ale mogę się mylić emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6126050 Napisano: 06.12.2015 22:27:03 w WC - rozmowy o wszystkim
gosposia07 napisał(a):

Jak tam Mikołajki?
Udało się wam zrobić prezenty  chociaż częściowo z wygranych, czy jednak  kupiliście? U mnie w tym roku Mikołajkowe prezenty sama kupowałam zgodnie z "Listem do Mikołaja" emotka były bejbiki do kompania, Elzy,  naklejki, słodycze  oraz trochę praktycznych typu: nowa piżama, koszulki,  buty na wf( wiecie jak to jest.., dwie pieczenie za jednym razem, czy jak to tam szło emotka . Z wygranych "prezentów "nie doszły na czas ,  więc jak się organizatorzy wyrobia to będą na gwiazdkę emotka . Moja młoda czeka na tablet, ja na praleczkę. W zeszłym roku udało mi się część Mikołajkowych prezentów zrobić z wygranych  konkursów "dziecięcych", były książeczki, gadżety Monster High, pamiętam była też fajna kolorowanka z flamastrami 3d z gratisów, sobie samej wygrałam fajną biżu z Menbur. Rodzinkę obdarowałam też kosmetykami z wygranych, albo w Milce był Kubek z flamastrem dodatek do czekolad Milka z Tesco, w tym roku są bombki, ale nie łaszę się na nie bo troszkę mało atrakcyjny gift- krótki termin "korzystania". W zeszłym roku też Jacobs było dla mnie łaskawe, dostałam jeden zestaw- ale za to jaka radość! emotka W tym roku  w Jackobsie duże ZERO i już sobie odpuściłam.
Macie teraz  jakieś ciekawe nagrody, albo aktualne konkursy promocyjne , które wykorzystacie na prezenty?
Podpowiedźcie, może na coś warto się  skusić?  emotka

Co to są bejbiki do kompania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6126043 Napisano: 06.12.2015 22:17:11 w Wkurza mnie...
Uuuuuu spoznilam sie, widze, ze ciekawie tu bylo emotka
Tsk Cudaczku, trafiony zatopiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6125881 Napisano: 06.12.2015 13:59:44 w SZUKAM....
ankasss napisał(a):

Pierwszy raz wysyłam przesyłkę przez sendit, może ktoś wie czy karton mogę dodatkowo zabezpieczyć folią, strenczem. Czy za to są jakieś dodatkowe opłaty?

Nie ma.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6125758 Napisano: 05.12.2015 22:34:11 w PLAGIATY
Strona nie działa? Wy" lobuzy," alescie narobili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6125721 Napisano: 05.12.2015 21:39:08 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka

o to mnie wkurza- nic nie napisze a rechocze się emotka emotka

Kum kum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6125718 Napisano: 05.12.2015 21:34:33 w Wkurza mnie...

dolly

#6125677 Napisano: 05.12.2015 20:03:23 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

androm napisał(a):

Jak dla Ciebie forma w jakiej piszesz jest zgłoszeniem UWAGI, to dałeś nam dowód na to kto tu jest chory, głupi, a nawet bezmyślny.

Masz uwagi do "formy", wrażliwcu? To zgłoś uwagi przez koniczynkę.
FAKTEM jest, że błędy wymagają POPRAWIENIA.
Chcesz dyskutować o formie, czy o FAKTACH?

Zgłoszone,  do adminow, ze ugryzc w jezyk sie nie umiesz.
Nie musisz tu krzyczec, większość umie czytac ze zrozumieniem.
Skoro komus zalecasz zglaszanie uwag przez konczynke, daj dobry przyklad i swoje zglaszaj w odpowiednim dziale.
Pionas zkladal stronę. .... skad ta pewność? ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6125449 Napisano: 05.12.2015 00:38:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje cc_investigator 
emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6124627 Napisano: 04.12.2015 01:08:27 w Wkurza mnie...
ewikewik napisał(a):

Tak sobie poczytałam tutaj posty osób przeciwnych dofinansowaniu in vitro i myślę, że jako szczęśliwe matki powinny tym wariatom co to im się publicznej kasy na WŁASNE BIOLOGICZNE dziecko zachciało, dać przykład i zaadoptować chociaż po jednej sierocie. Może i na 500 zł się załapią , nie tylko na dożywotnia chwałę. I potem niech innych umoralniają, a ja przyklasnę. A te z tych osób, co jeszcze o dzieciach nie myślały niech sprawdzą ile leczenie kosztuje. Bo kiedyś mogą żebrać po rodzinie... A nie, przecież pobiegną po darmowe dziecko z bidula, sorki! Przez myśl im leczenie nie przemknie, bo to grzech skoro tyle dzieci na rodziców czeka.
I żeby uniknąć durnych komentarzy: swoje rachunki płacę w 100% sama.
A w temacie wkurza mnie głupota, nawet taka, która wynika z totalnej niewiedzy...

nie chce mi sie czytać wszystkiego jeszcze raz, ale....
nie kojarzę, żeby jakas "matka" się wypowiadała przeciw in vitro, ale za juz tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6124583 Napisano: 03.12.2015 22:00:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga67 napisał(a):

Słuchajcie,w jakim promocyjnym ostatnio trzeba było kupic wodę Żywiec i coś  sms wysłac zprefiksem Zima? (na nr.7057) Z góry dziekuję za odp.

C4 zimowe szalenstwo

https://www.e-kon...oj.html#.VmCttGitZJ8 Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6124570 Napisano: 03.12.2015 21:44:43 w Pomocy!!!!
ankasss napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy jak sie zrobi zakup on- line w smyku i zaplaci voucherem, to czy przy odbiorze, moge zrobic zwrot i od razu kupic drozsza rzecz z doplata innym bonem? Chodzi o to, ze nam dwa bony- jeden do skleou on-line a drugi do stacjonarnego, a chciałbym je połączyć. 

wydaje mi się, żę voucherów nie połączysz (sklep on-line a sklep stacjonarny to jakby 2 odrębne firmy z tego co tłumaczyła mi raz babka z infolinii)

Tak, tylko jezeli bym robila zwrot, to oddaja mi na karte, wiec wtedy moge polaczyc. Pytanie tylko czy kupujac przez internet z odbiorem w sklepie, moge w nim zrobic zwrot (chwilowyemotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6124384 Napisano: 03.12.2015 17:28:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Ashedalka napisał(a):

O to dzięki za info - w razie co ukradnę Twój pomysł emotka

Choć w sumie to trochę głupie, bo skoro ABC to lepiej jakby się tak nazywały emotka
No i ciekawi mnie czy tam w konkursach duża konkurencja jest...

bardzo duza Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6124137 Napisano: 03.12.2015 12:01:44 w Pomocy!!!!
Czy jak sie zrobi zakup on- line w smyku i zaplaci voucherem, to czy przy odbiorze, moge zrobic zwrot i od razu kupic drozsza rzecz z doplata innym bonem? Chodzi o to, ze nam dwa bony- jeden do skleou on-line a drugi do stacjonarnego, a chciałbym je połączyć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6124107 Napisano: 03.12.2015 11:28:30 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

nie - oni CHCĄ mieć dziecko i tyle i dawać na to pieniądz (a o adopcji to już nie słyszeli)..

Czegoś tak bezdusznego dawno nie czytałam, tak CHCĄ mieć dziecko, to jakaś zbrodnia? Jak to się łatwo cudze problemy rozwiązuje wirtualnie,
nie możesz mieć dzieci? adoptuj! Ach! jakie to proste! I jakie dla społeczeństwa wygodne i tanie! Za in vitro nie płacimy, za dd też. Przecież adopcja to taka prosta sprawa, bierzesz spragnione miłości, słodkie dzieciątko, kochasz (cóż w tym trudnego) a masz cudną rodzinę, jak w reklamie. A  któż by się przejmował RAS, RAD czy upośledzeniem umysłowym, to tylko drobiazg a miłość wszystko pokona! 
O oświacie w szczególności, o in vitro, o adopcji  wypowiadamy się wszyscy czy mamy jakieś pojecie czy nie, jeśli to pogawędki miedzy znajomymi to ok, gorzej jak bzdury mówią ludzie, którzy potem podejmują decyzje a inni te bzdury powtarzają,
Teraz sobie teraz pomyślałam, ze ten post, do którego się odniosłam pisany był ironicznie, a mnie poniosło, kawy nie piłamemotka
moze dlatego, ze z problemami okołodzieciowymi mam w pracy do czynienia na co dzień i widzę ile to bólu przynosi, i łatwo się osądza, 

No cóż,  wg. Mnie, nie byl ironiczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6123971 Napisano: 03.12.2015 00:50:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

http://www.e-konk...co.html#.Vl9679IvfMw

zainteresowana jestem tym konkursem, ale przekierowuje mnie na stronę agancji, a tam trop się urywa. ktoś, coś? jakiś regulamin?

konkurs rozpoczyna sie 3-ego, pewnie wtedy pojawi się regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6123944 Napisano: 03.12.2015 00:05:36 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

dotti25 napisał(a):

in vitro bez dofinansowania. PIS u władzy, niedługo akcyzę na środki antykoncepcyjne wprowadzą

Nieee, ponoć ma być jakiś program prokreacyjny - pewnie sprzedaż dziurawych gumek emotka

obstawiam, całkowity zakaz antykoncepcji, prócz tej nazywanej- wstrzemięźliwość Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6123923 Napisano: 02.12.2015 23:22:42 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

joan napisał(a):

...mały człowiek musi przejść przez układ rozrodczy, inaczej to nie jest DZIECKO. Ono musi być "moje najmojsze"...

To tak, jak z jedzeniem - są ludzie, którzy się głupio upierają przy tym, że chcą SAMI własnymi sztucznymi szczękami pogryźć pokarm, a nie łykać gotowca pogryzionego przez innych, którzy dysponują całym garniturem własnych zębów.
emotka

długo nad tym myśleliście??? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6123795 Napisano: 02.12.2015 20:43:54 w SZUKAM....
Czy jak sie zrobi zakup on- line w smyku i zaplaci voucherem, to czy przy odbiorze, moge zrobic zwrot i od razu kupic drozsza rzecz z doplata innym bonem? Chodzi o to, ze nam dwa bony- jeden do skleou on-line a drugi do stacjonarnego, a chciałbym je połączyć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6123772 Napisano: 02.12.2015 20:03:22 w PODZIĘKOWANIA
magdal14 napisał(a):

Bardzo dziękuję dolly  za dobre słowo i pomoc w walce o swoje emotka

Barszcz za to samo również wielkie dzięki!

O matko, Magdal14 , nie psuj mi opinii  emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0