Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6103938 Napisano: 30.10.2015 14:49:25 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

Córka ma 13 lat chodzi do  pierwszej klasy  gimnazjum , jest alergikiem . Już nie wiem jak jej pomóc ona ma skórę  jak  100 letnia  osoba .

:( Podejrzewam, ze juz wszystkiego probowalas, ale moze te kapiele w krochmalu lub siemieniu pomoglyby przetrwac do wizyty? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6103713 Napisano: 30.10.2015 11:37:21 w Wkurza mnie...
Buahahahahha o rany, 79Magda jeszcze wg drugiej litery nazwiska przeciez sprawdzają emotka  niektórzy to wszystko "łykną" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6103377 Napisano: 29.10.2015 21:53:42 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

http://images77.f...a9ee38e2c7b2egen.jpg
masakra tak to jest jak płaci się kartą a paragon ogląda w domu!!! emotka przed 25.10 nigdy takiej sytuacji nie miałem!!!
ale warto było <mniam> emotka

Nie ma sie o co wkurzać  emotka  Idziesz tam ponownie, pokazujesz w BOKu paragon i grzecznie zwracaja kasę  emotka

Ale.... paczka juz nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6103296 Napisano: 29.10.2015 19:50:19 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

http://images77.f...a9ee38e2c7b2egen.jpg
masakra tak to jest jak płaci się kartą a paragon ogląda w domu!!! emotka przed 25.10 nigdy takiej sytuacji nie miałem!!!
ale warto było <mniam> emotka

emotka  a mówią, że ze na lotnisku najdrożejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6103278 Napisano: 29.10.2015 19:38:24 w Wkurza mnie...
boom30 napisał(a):

jola29k napisał(a):

Wkurza mnie  że córka ma  atopowe zapalenie skóry  jest tak mocno wysypana  cały czas się drapie a dermatologa mam dopiero we wtorek , i jeszcze pediatra robi problem żeby zwolnić ją z basenu

A czy córka nie jest była przypadkiem szczepiona jakiś czas temu  ? To częste powikłanie po szczepienne niestety.

https://www.googl...q=azs+po+szczepieniu 

Boom30, ale to sa stare dane, ja tam widze 2013r 
Podejrzewam, ze coreczka Jola29k jest duzo starsza, skoro ma basen, ale nie wuem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6103266 Napisano: 29.10.2015 19:28:19 w Wkurza mnie...
ewikewik napisał(a):

Cyt
No to się szarpnęli

Taaaaaaaaaaa, szarpnęli, łatwo się wydaje kasę, której nie ma. Wkurza mnie takie populistyczne gadanie: tym damy, tamtym damy, niech powiedzą skąd ta kasa, bo za chwilę jako państwo zbankrutujemy.

Dadzą radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102985 Napisano: 29.10.2015 13:24:53 w Biedronka
magdalena1020 napisał(a):

Moc się kończy dziś czy jutro? emotka

Dzis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102981 Napisano: 29.10.2015 13:23:28 w Pomocy!!!!
bamfarfe22 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Ktoś mi podpowie, jak to jest, znajomy ma zablokowane sms premium - znaczy nie wyśle nic konkursowego emotka ale zagrał w konkursie Biedronki o Leonki emotka tam akurat wypełniało się na stronie i teraz oboje się zastanawiamy, czy jeśli wygra ewentualnie, sms dotrze na jego numer bez problemu - czyli taki gdzie premium do wysyłania ma zablokowane? No chyba że będą dzwonić to już co innego.. Podpowie ktoś? Z góry dzięki emotka

wpiszcie w gogle nazwę sieci i blokada sms premium - na pewno wyskoczy info o blokadzie i jak ją odblokować. 
W większości sieci wysyła się smsa odblokowującego, ale żeby były zablokowane trzeba było je pierwsze zablokować więc jak tego nie robił to nie powinno być problemu emotka

Właśnie blokował kiedyś bo go wkurzały te wszystkie wróżki, i inne dziady emotka ogółem nie gra w konkursach no ale na Leonka się skusił emotka
dziękuję

Bamfarfe22 jesli blokowal to musi teraz odblokowac. Szkoda, zeby cos przepadło.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102911 Napisano: 29.10.2015 11:54:25 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
frodo napisał(a):

Czy to wątek dla mnie? Bo nie bardzo jestem w temacie tego wątku a okazało się, że mój pies ma pasożyty?!

emotka  jestes w temacie, jesteś,  ale nie za karę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102909 Napisano: 29.10.2015 11:51:55 w Biedronka
jarko44 napisał(a):

Marzenia  milczą...?

Jeszcze tak, chyba, ze o czyms nie wiemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102739 Napisano: 28.10.2015 23:30:56 w SZUKAM....
darog napisał(a):

szukam informacji: kiedy odblokują mi wątki konkursowe-dodane 5 czy 6 dzisiaj konkursów i  nic. Blpokada. Długo się czeka na dostęp do wszystkiego?

zazwyczaj krótko, kilka godzin, ale w tej chwili jest faktycznie chwilowy zastój w zliczaniu, z ważnych powodów osobistych administratora Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102738 Napisano: 28.10.2015 23:27:21 w Pomocy!!!!
michałek13 napisał(a):

dolly napisał(a):

Michałek13, widzę że argumentów  zabrakło, skoro do obrażania się posuwasz.
Oj nieładnie, nieładnie. emotka
Już byś w tym czasie ten regulamin przeczytała, a nie tak czas marnujesz, no chyba, że to taka forma ładowania akumulatorów.

Ależ gdzie ja Ciebie obraziłam? Poczułaś się urażona emotka  Przykro mi najmocniej emotka  Smsa już wysłałam, pomoc uzyskałam od życzliwych na PRIV, mam podzielność uwagi. 

Gratuluję. Urażona się nie poczułam, o poziomie akurat z Tobą rozmawiać nie będę, zwłaszcza, że pokazałaś już jak udajesz i kim próbujesz być.
Ps.Ależ Ty jesteś agresywna i niechcący wydało się kto czyje posty czyta emotka  
Z mojej strony to wszystko. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102731 Napisano: 28.10.2015 23:16:34 w Pomocy!!!!
bridget napisał(a):

dolly  ja tez mam  awersję   do regulaminow, ile razy juz zle cos kupiłam:)) zle cos wysłałam, wiem ze to moja wina:) ale tez i czasu mi brakuje i gdy moge wcale sie nimi nie posiłkuje, wowczas bardzo tego załuje i zle sie z moja niechęcia do czytania regulaminow czuję:)

A czujesz, jak rymujesz? emotka
Keiti78zg, jest różnica między awersją i brakiem czasu, a nagminnym olewaniem i zasłanianiem się własnymi dziećmi.

Michałek13, widzę że argumentów zabrakło, skoro do obrażania się posuwasz.
Oj nieładnie, nieładnie. emotka
Już byś w tym czasie ten regulamin przeczytała, a nie tak czas marnujesz, no chyba, że to taka forma ładowania akumulatorów.
A teraz biegnij do adminów, poskarżyć się. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102727 Napisano: 28.10.2015 23:09:11 w Pomocy!!!!
michałek13 napisał(a):

To skup się kochana na wpisach innych a moje sobie odpuść. Ja na czytanie regulaminów średnio mam czas, ale na pomoc ludziom z forum owszem zawsze.  Zresztą cechą głupoty jest wytykanie błędów innych a zapominanie o swoich. Powodzenia w śledzeniu forum i wyszukiwania tematyki do zbędnej polemiki.

emotka Oczywiście, Ty nie masz czasu na czytanie regulaminów i innych zbędnych rzeczy, Ty tu przychodzisz by spamować - aaa sorrry już z tym skończyłaś- lub zadawać pytania, a potem pisac placzliwe prywatne wiadomości, że nie wiedziałaś, że nie wolno, ze nie masz czasu, że Ty masz dwójkę dzieci i to dlatego. Wyobraź sobie, że przynajmniej połowa osób z  forum, ma dzieci i jakoś nikt się tak nie zachowuje.
I tak, Ty masz ten zaszczyt, niestety akurat trafiam na te ......... wpisy

Edith: "kochana" to nie ten kierunek. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102718 Napisano: 28.10.2015 22:52:11 w Pomocy!!!!
michałek13 napisał(a):

dolly napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Na konkurs tesco winiary, który nr paragonu trzeba wpisać ten koło daty czy nr systemowy?
Powiedzcie proszę.

Moze byc choc raz sama przeczytala regulamin.... to nie boli i czasu duzo tez nie zajmuje

Nie bądź taka uszczypliwa standardowo zresztą bo w regulaminie nie ma jasnego zapisu. Jeśli nie chcesz pomóc to sobie daruj pisanie. A ty tak każdego traktujesz, czy ja mam ten zaszczyt? Chyba trudno ci w życiu z takim charakterem.

Mam ochotę to będę pisała, a Ty jak masz ochotę grać, to trochę wysiłku w to włóż, bo co widze Twój wpis, to właśnie tego typu co powyżej. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102715 Napisano: 28.10.2015 22:47:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

Czy mógłby ktoś wkleić treść oświadczenia w NIVEA z Drogerii Natura?
Z góry dziękuję.

https://www.e-kon...257/p/2553/#p6101525
nie wiem czy ktoś gdzieś później dawał jakieś info odnośnie tego oświadczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102711 Napisano: 28.10.2015 22:41:59 w Pomocy!!!!
michałek13 napisał(a):

Na konkurs tesco winiary, który nr paragonu trzeba wpisać ten koło daty czy nr systemowy?
Powiedzcie proszę.

Moze byc choc raz sama przeczytala regulamin.... to nie boli i czasu duzo tez nie zajmuje Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102686 Napisano: 28.10.2015 21:14:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
polarniczka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

To jak rozumieć konkurs aktualny w Żabce dokończ zdanie? Krótko czy opowiadanie? A może dwa zgłoszenia jedno takie, drugie takie co by jury jak się zdecyduje na długość miało co wybierać .

smsowy?

Mysle ze 160 znakow bedzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6102548 Napisano: 28.10.2015 18:05:52 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

Wątek o przelewach emotka .

Wiesz, jeszcze by tu rozlew krwi byl i co wtedy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly