Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6094103 Napisano: 15.10.2015 00:31:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bezaczek7, no ale do szkoly chyba chodzilas? To sorry, ale, ze jest dzien nauczyciela wiedziec powinnaś. 
Na temat nagrod sie nie wypowiadam. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094079 Napisano: 14.10.2015 22:53:10 w Biedronka
To ja sprecyzuje, ze chodzi mi o slanie wieczorem, ze sa mniejsze szanse.
Uwazam, ze szanse sa takie same zarowno rano jak i wieczorem.
Przynajmniej ja tak mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094071 Napisano: 14.10.2015 22:44:03 w Biedronka
joan napisał(a):

targicola - wszystko się zgadza emotka

U mnie sie nie zgadza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6094059 Napisano: 14.10.2015 22:29:08 w SZUKAM....
poprostuanette napisał(a):

Okradli dom teścia. Dom ochronia firma ochroniarska. Alarm zadzwonił i przyjechali ale nie weszli na teren domu tylko wsiedli z powrotem do
samochodu i odjechali. Dom splądrowany, a firma ochroniarska twierdzi,
że nie chciała niszczyć ogrodzenia. Ogrodzenie jest solidne a nie jakaś
siatka. Czy możemy walczyć o odszkodowanie?

emotka  jak to odjechali? Nie moga odjechać, bez odwolania alarmu. Jezeli maja problem z wejsviem, to powinni wesprzeć sie policja.
Przeczytaj dokladnie umowe jaka tesc zawarł z firma ochroniarska, ale ja bym sie z nia udala do prawnika Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093972 Napisano: 14.10.2015 20:12:37 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

ale po cóż tak wyczekiwać? wrzucą, to wrzucą, odliczanie wiele w wynikach nie zmieni  :)

mnie wkurzają niektóre wpisy w mdw, takie jak: nagroda dyrektora czy też narodzenie dziecięcia. takie rzeczy, jak ktoś chce, niech wpisuje w innych wątkach, chociażby w "dziś cieszę się z..", a nie tam, gdzie ludzie szukają konkretnych informacji. jeszcze później zdziwienie, że ktoś się pyta, z jakiego to konkursu..

Ale chrzanisz.

Cudaczku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093807 Napisano: 14.10.2015 16:25:39 w Biedronka
joan napisał(a):

Przytoczę słowa z innego wątku:

agachrab napisał(a):

Wczoraj wygrany kubek z belvity a dzisiaj mi go zabrali (utrata prawa do nagrody), bo wysłałam zdjęcie paragonu w złym formacie emotka

Przeciez to jakis absurd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093487 Napisano: 14.10.2015 11:01:29 w Wkurza mnie...
emotka Ilona , a moze to kotka?  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093480 Napisano: 14.10.2015 10:57:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ja Wam powiem skąd ta dyskusja. Biedronka nie rzuciła wyników z Mocy już od piątku i wszystkim tak żyłka chodzi, że nie ma gdzie z siebie wyrzucić tej frustracji. Avanti, taki odwyk od wyników nam nie służy - upraszamy o szybkie nadrobienie zaległości emotka
Bo już nie wiadomo o co chodzi, o rzucanie chrupkami, czy cukierkami emotka

Amen!emotka
Człowiek na odwyku zły jest. I tyla w temacie.emotka

Haha a tu nadal wrze????  Raaaaannnny, ze tez o czymś konstruktywnym nie ma tyle dyskusji. Taaaaaaaakkk wszystko przez Biedronkę emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093344 Napisano: 14.10.2015 01:38:40 w Biedronka
marzenier napisał(a):

Wygrałaś emotka

W ten sposób, kolejny raz, Biedronka wygrała,
całą swą moc konkursowiczom oddała.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093341 Napisano: 14.10.2015 01:25:14 w Biedronka
marzenier napisał(a):

Podoba mi się ten plan,
Zacznę pierwsza pyr,pyr,par para pam emotka

Jedna i druga się rozochociła,
aż atmosfera się ciężka zrobiła.
Zerkają wszyscy ukradkiem po sobie,
wypadło to mnie, czy jednak Tobie.

Fuuuuuuujjjjjjjjjjjjj Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093339 Napisano: 14.10.2015 01:14:17 w Biedronka
79magda napisał(a):

Gorzka na zatwardzenie,
Mleczna na ból cenzura,
I znów kilogramów zacznie się liczenie,
Ci liczą, co na chomiki i ci, co na słupy...

A może tak na zakończenie,
by co złe poszło w zapomnienie,
wszyscy usiądą do kupy
i zacznie się ............. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093320 Napisano: 14.10.2015 00:39:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkurs14 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ziolko dala bym Ci lika za ten post ale nie ma jakemotka

lepiej daj mu jakąś wypasioną swoją nagrodę (samochód?), a nie tam jakieś lajki emotka

Ziolko, to laseczka emotka Avatar to tylko przykrywka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093318 Napisano: 14.10.2015 00:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja sie zastanawiam czy tylko ja nie rozumiem o co tu chodzi, czy tylko ja rozumiem?
Uwielbiam te "piramidki" w stylu, "o Ty jesteś be"
"o tak, tak, On jest be"
"o ten zrobił źle/dobrze"
"o tak, też uważam, że zrobił źle/dobrze"
I każda kolejna osoba, która się podpina, co raz mniej wie, czego sprawa dotyczy, no ale "coś"
napisać musi.
I obojętnie o co chodzi, to przecież to jest "oczywista oczywistość", że pisze tak bo jest- zawistny, zazdrosny, żal mu de ściska, itp. itd.
Jedno zdanie krytyki i już nagonka, bo trzeba myśleć jak wszyscy, albo się nie wypowiadać.
Tak Mahuska, pw to inna bajka, tam rozmawiasz z kim chcesz, a nie "na kogo wypadnie, na tego bęc" Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093302 Napisano: 14.10.2015 00:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asante napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

staszek, enfamka - dla mnie może być i niespełniony artystą, ważne żeby miał wiedzę, a do swojego zawodu podchodził profesjonalnie i nie sądzę, żeby zawsze robił to z nienawiści lub zazdrości.
zresztą..., "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" (Ignacy Krasicki, spełniony pisarz) - mam wrażenie, że coraz mniej takich "cnot" na forum emotka

Powiadam Ci, z cnotkami jeszcze gorzej na tym forum emotka  

każdy niech pilnuje swojej d...emotka

to apel ogólny, czy tylko do dziewic? emotka

wyjąłeś mi to z ........hm  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093282 Napisano: 13.10.2015 23:21:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

patrze i się zastanawiam,
konkurs 14...
to liczba lat, czy ilość zaliczonych konkursów? bo jedno i drugie mi tu pasuje emotka

Trebor....... Ty masz 1
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093263 Napisano: 13.10.2015 23:02:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

..., bo za dużo w konkursach ... wygrywam,

Aha, a więc to tak! na ten trzeci paragon już nie licz! emotka

to od Ciebie ten trzeci???? o kurza.... to ja swojego już na pewno nie oddam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093246 Napisano: 13.10.2015 22:31:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enfamka, czytalam pobieżnie, bo nie gram w konkursie, ale wydaje mi się, że tu chodzi o to, że można wziąć udział raz w tym konkursie, a nie o zazdrość z powodu wygrania cukierkówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6093236 Napisano: 13.10.2015 22:24:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michałek13 napisał(a):

Witam, Mam na imię Ewa - michałek13 - od imienia syna dla ciekawskich... Od jakiegoś czasu poziom strony robi się żenujący, tylko zazdrość i zawiść i tyle. Tak wygrał raz mój mąż, raz ja i na dodatek mamy paragony. I co w tym złego? Nie bardzo rozumie czemu na mój temat dyskutujecie. Pisze na priv co najmniej z 10 osobami, które codziennie wysyłają WAWEL z kilku e-maili a założę się, że niektórzy nawet e-maile na te użytek tworzą. Dlatego odpuście sobie dyskusje na mój temat. I to był mój ostatni wpis w poście moje wygrane... bo każda wygrana rodzi chore dyskusje, zamiast czas marnować wysyłajcie konkursy i powodzenia życzę

To ja proponuję nie tracić tutaj czasu, skoro tak tu źle i jeszcze każdy tylko zazdrości.
Szacun normalnie..... pisac  z kimś na pw, a później wywalać to na forum- może jeszcze nicki podaj, dla wiarygodności. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6092671 Napisano: 13.10.2015 11:19:36 w Popraw sobie humor...

dolly

#6092587 Napisano: 13.10.2015 00:41:44 w Przedszkolaki i przedszkola :)
natala91 napisał(a):

Mam takie pytanie bo synek poszedł do przedszkola pierwszy raz i nie wiem czy na dzień nauczyciela kupuje się coś panią przedszkolankom  ?

Zazwyczaj kupuje- symbolicznie kwiatki lub bombonierki Wyświetl w wątku >>
0 0