Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6086326 Napisano: 03.10.2015 15:41:44 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

fino napisał(a):

androm napisał(a):

jak można anulować wpłatę? jakiś kosmos

Jak się płaci przez PayU, to można anulować, ale zanim pieniądze zostaną zaksięgowane. Jeśli Sprzedający otrzyma od Allegro oficjalne potwierdzenie wpłaty, to Kupujący może już tylko ewentualnie dopłacić. emotka

a to to wiem, ale to jest tylko rozpoczecie wpłaty, do ktorej moze nie dojsc
potiwerdzeniem wplaty jest zawsze info od allegro o dokonaniu wplaty

Noooo chyba ze wplata byla na konto a nie przez payu Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6086324 Napisano: 03.10.2015 15:28:36 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

To ja Was wkurzę emotka moja teściowa jak chce przyjść to dzwoni z wyprzedzeniem i pyta czy może. Ona wchodzi, ja mam wychodne. Jak wracam, to ona za chwilę już wychodzi, żeby mi nie przeszkadzać. W życiu nigdzie nie grzebała i nie daje małemu niczego o czym nie powiedziałam przed wyjściem, że ma dać emotka
Fajna, co? emotka

E tam, moja jeszcze cos posprzata do tego emotka

może zaczniemy je wynajmować na godziny emotka

A cos Ty, jeszcze sie rozbestwi emotka  no i mniej czasu bedzie miala dla nas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6085991 Napisano: 02.10.2015 17:57:43 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

To ja Was wkurzę emotka moja teściowa jak chce przyjść to dzwoni z wyprzedzeniem i pyta czy może. Ona wchodzi, ja mam wychodne. Jak wracam, to ona za chwilę już wychodzi, żeby mi nie przeszkadzać. W życiu nigdzie nie grzebała i nie daje małemu niczego o czym nie powiedziałam przed wyjściem, że ma dać emotka
Fajna, co? emotka

E tam, moja jeszcze cos posprzata do tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6083627 Napisano: 29.09.2015 15:50:20 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

dolly napisał(a):

bzowapani napisał(a):

dolly napisał(a):

Potrzebuje informacji gdzie znajduje sie kod w tic tacach? Wiem, ze mam otworzyc opakowanie, ale gdzie konkretnie?

jak masz promocyjne opakowanie to kod znajduję się na naklejce po stronie gdzie jest dłuższa naklejka. Ale te naklejki łatwo schodzą więc nie trzeba otwierać aby mieć kod.

Aaaaa dziekuje, to tak sprobuje, bo bede drapac w sklepie emotka
A czy kod przychodzi od razu, czy za jakis czas?  Chodzi o to, czy zdaze, zanim zrobie zakupy....szybkie zakupy?

Nosz ....... bledny kod  emotka

U mnie dopiero za trzecim razem uznało, że kod poprawny a wpisywałam tak samo-może coś im się wiesza
Na @ też nie miałam potwierdzenia rejestracji a kod rabatowy przyszedł już bez problemu

Okkkk, udalo sie, jednak zle wpisywalam ostatnia literke, pomoglo lusterko emotka
Maila rejestrujacego tez brak, ale zalogowac mozna sie mozna.
Dziekuje za rady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6083423 Napisano: 29.09.2015 12:30:35 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

dolly napisał(a):

bzowapani napisał(a):

dolly napisał(a):

Potrzebuje informacji gdzie znajduje sie kod w tic tacach? Wiem, ze mam otworzyc opakowanie, ale gdzie konkretnie?

jak masz promocyjne opakowanie to kod znajduję się na naklejce po stronie gdzie jest dłuższa naklejka. Ale te naklejki łatwo schodzą więc nie trzeba otwierać aby mieć kod.

A czy kod przychodzi od razu, czy za jakis czas?  Chodzi o to, czy zdaze, zanim zrobie zakupy....szybkie zakupy?

Nosz ....... bledny kod  emotka

tak, przychodzi po ok 1 min. Kod chyba trzeba wpisać z dużych liter

Wpisuje z duzych, z cyferkami , z malymi literkami i nic:(
A czy faktycznie po zalozeniu konta musi przyjsc mail potwierdzajacy?  Bo moze w tym problem.... nie doszlo mi potwierdzenie zaloznia konta Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6083360 Napisano: 29.09.2015 11:14:24 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

czy Ktoś jeszcze czeka na walizkę Leona

Ja Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6083344 Napisano: 29.09.2015 10:50:21 w SZUKAM....

dolly napisał(a):

Nosz ....... bledny kod  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6083331 Napisano: 29.09.2015 10:34:57 w SZUKAM....
Potrzebuje informacji gdzie znajduje sie kod w tic tacach? Wiem, ze mam otworzyc opakowanie, ale gdzie konkretnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6082861 Napisano: 28.09.2015 15:36:26 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

dolly napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy u Kiory jest nadal ta półroczna karencja jak się wygra?

Zależy co umiescili w regulaminie. Czasami nue ma, czasami jest. Trzeba (niestety) przeczytac regulamin emotka

no dzieki dzięki emotka

Raczej nie pomogłam emotka
Ostatnio nie widzialam ograniczenia, Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6082858 Napisano: 28.09.2015 15:33:11 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy u Kiory jest nadal ta półroczna karencja jak się wygra?

Zależy co umiescili w regulaminie. Czasami nue ma, czasami jest. Trzeba (niestety) przeczytac regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6082853 Napisano: 28.09.2015 15:18:15 w Konkursowiczki w ciąży
lena5_1985 napisał(a):

Kochane czy miała któraś z Was podwyższone leukocyty w ciąży? Mam poziom 17,3 wcześniej nie przekraczało to14 i wiem że wtedy było w normie, ale teraz?

Ja nie miałam,  wiec nic nie doradze. 

A badanie moczu robilas? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6082723 Napisano: 28.09.2015 12:24:41 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

dolly napisał(a):

Dowiadywal sie ktos czy ta pepsi duza w dwupaku za 5zeta moze byc na moc?

2x1,75? Nie pytałem, ale kupiłem, bo na tych osobnych butelkach jest info o konkursie (na dwupaku co prawda nie ma, no ale chyba lepiej dla nich, jak się kupi więcej, niż mniej emotka )

u mnie problem rozwiazal sie sam, bo asortyment byl niedostepny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6082719 Napisano: 28.09.2015 12:14:40 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

Eee ją pisalam malenstwa a głupi tablet wpisal małżeństwa emotka   nie umiem na nim pisać zwykle na kompie pisze

haha, tak własnie pomyślałam po przeczytaniu Twojej wypowiedzi. emotka

Myszania, Agnike- jeszcze chwilka, jeszcze momencik ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6082702 Napisano: 28.09.2015 11:56:41 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

mąż... urlop zaplanowany (tzn z szefem gadałam czy dostanę go bo u nas dość ciężko jest dostać) kierunek zaplanowany, hotel wybrany. Moje myśli cały czas tylko o jednym... gdy dowiedziałam że że mąż planuje zmienić pracę i nie dostanie urlopu emotka

a tuz przed zmiana sie nie uda pojechac?

Wkurza mnie, ignorancja i samowola jednej z moderatorek, która "ot tak" kasuje karniaki spamerce, bo z pewnością spamuje: niechcący, nie ma czasu ,ma dwoje dzieci, a w ogóle to na pewno nie ona, tylko chomik dodał kolejny spam. Myślę, że inni również chcieliby się pozbyć swoich karniaków w tak "magiczny" sposób. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6082391 Napisano: 27.09.2015 17:13:41 w Biedronka
malutka456 napisał(a):

właśnie odkryłam wielką Biedronkę w malutkim mieście, gdzie skasowanie na 70 paragonów nie było żadnym problemem emotka grzecznie zapytałam czy mogę tak zrobić i Pani z uśmiechem na twarzy powiedziała, że oczywiście i nie widzi problemu emotka powiedziała tylko, że jak wygram kiedyś auto, to mam przyjechać się pochwalić emotka emotka emotka ps. nikt nie miał problemu z zakupami (czytaj staniem za mną), bo kasa była otwarta tylko dla mnie emotka

A widzisz, ktos tam juz buszowal przed Tobaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6082390 Napisano: 27.09.2015 17:09:45 w Biedronka
Dowiadywal sie ktos czy ta pepsi duza w dwupaku za 5zeta moze byc na moc? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6082209 Napisano: 27.09.2015 01:01:30 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

Skonczylo sie cc, Bo "wolanie" nie dalo skutku. Mloda wazy faktycznie 4 kg emotka

Tulisz juz????!!! Gratuluje malutkiej i dzielnej mamie, noo dobra tacie tez, bo mial w tym swoj udzial .

Duzo zdrowka dla Was, duzo odpoczywaj i szybkiego powrotu do pelni sil. emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6081843 Napisano: 26.09.2015 10:57:53 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

Jak informuje biedronka pralki?

Sms + lista  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6081654 Napisano: 25.09.2015 21:16:43 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

drugie dziecko, starsza corka ma 13 lat. A najlepsze jest to, ze scenariusz z 1 porodu powtarza sie przy 2 dziecku. Nawet waga sie powtarza, przeterminowanie, oxytocyna itp

Is dobrego nastawienia przede wszystkim zycze emotka  bo z tym jest pewnie teraz gorzej emotka
To jutro wielki dzien? Trzymam kciuki emotka

Kadjas123, chcialabys sie pochwalic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6081095 Napisano: 25.09.2015 11:37:46 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

A mi ciągle wyskakuje za długi sms na kosmetyczny konkurs czemu?  emotka

no bo jest za długi emotka

jak chciałaś zabłysnąć to się było brokatem posypać emotka

Pozyczam emotka Wyświetl w wątku >>