Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6063965 Napisano: 31.08.2015 17:35:03 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Mój wujek kiedyś dostał polecenie zajęcia się dzieckiem, bo jego mama musiała gdzieś wyjść. Padło hasło: na kolację daj mu bułkę z mlekiem. I teraz popis kreatywności wujka: zagotował mleko, wlał je do butelki, dosypał bułki tartej, wstrząsnął. Dzieciak podobno zjadł. emotka

Matulu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6063540 Napisano: 31.08.2015 01:08:40 w SZUKAM....
kajeczka napisał(a):

Oświeci mnie ktoś, czemu zamawiając dostawę do Paczkomatu (jak zawsze, nie że pierwszy raz  emotka ) dostałam sms, że paczka czeka w Punkcie Odbioru  ? emotka  O co kaman ?  czemu nie w paczkomacie ? 

czasami jak nie ma juz miejsca w paczkomacie to gdzies stawiaja kuriera, ktory bidny czeka i rozdaje paczki;- nazywaja go punktem odbioru emotka przekierowuja do innego paczkomatu lub faktycznie wrzucaja do punktu odbioru-czyli siedziby Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6063534 Napisano: 31.08.2015 00:27:16 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

A te konkursy dodane przeze mnie,nie znikają z mojego konta wraz z chwilą gdy konkurs się kończy i znika z bazy aktualnych?

Też tak kojarze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6063261 Napisano: 29.08.2015 21:58:34 w Pomocy!!!!
aurorcia napisał(a):

dolly napisał(a):

Bjozia napisał(a):

Bjozia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Kupiłam rzecz na allegro przez aplikację mobilną żeby wykorzystać kupon rabatowy, zapłaciłam kartą żeby wziąć udział w konkursie, pojawiła się informacja że płatność została przyjęta do realizacji, a za moment była anulowana i kupon rabatowy z powrotem jest dostępny. Powtórzyłam płatność i znowu to samo, o co chodzi????

Właśnie się zastanawiałam, czy te kupony można łączyć z konkursem. Może w tym jest problem emotka

Trzeba zwiększyć limić na karcie na płatności internetowe.

Dzięki, u mnie pomogło dodanie karty do konta allegro emotka

Jestes pewna, ze to o to chodzi? Ja nie dodawalam i nie mam dodanej. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6063062 Napisano: 28.08.2015 22:49:17 w Pomocy!!!!
Bjozia napisał(a):

Bjozia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Kupiłam rzecz na allegro przez aplikację mobilną żeby wykorzystać kupon rabatowy, zapłaciłam kartą żeby wziąć udział w konkursie, pojawiła się informacja że płatność została przyjęta do realizacji, a za moment była anulowana i kupon rabatowy z powrotem jest dostępny. Powtórzyłam płatność i znowu to samo, o co chodzi????

Właśnie się zastanawiałam, czy te kupony można łączyć z konkursem. Może w tym jest problem emotka

Trzeba zwiększyć limić na karcie na płatności internetowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6062766 Napisano: 28.08.2015 13:50:59 w SZUKAM....
picola napisał(a):

czy ktoś z was może wejść do wątku "zapowiedzi"? Nie, nie chodzi o blokadę, wyświetla się tylko biała, pusta strona i nie wiem czy tylko u mnie jest błąd czy to większy problem

Bialo Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6062756 Napisano: 28.08.2015 13:42:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
staszek napisał(a):

Lirene, całkiem fajny zestaw emotka

Haha, podoba mi sie ta rozbieżność  wiekowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6062682 Napisano: 28.08.2015 11:51:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
iwona0103 napisał(a):

psika gratuluję!!! emotka
nagranie już jest: http://www.eska.p.../100_pytan_do_rio/46 emotka

A gdzie trzeba kliknac, bo nic nie dziala u mnie 

Psika, gratuluje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6062508 Napisano: 28.08.2015 00:47:17 w Wkurza mnie...
magdal14 napisał(a):

A ja się wkurzam na to, że termin porodu minął, a tu cisza. Lekarz mówił, że lekkie rozwarcie jest i nic. Na KTG maleńka za bardzo "ruchliwa i żywiołowa" i teraz myślę od tygodnia, czytam i tylko się stresuję. Każde ukłucie, każde coś mam nadzieję że to już, że pojadę i nic... Mój narzeczony miał dzisiaj wypadek, całe szczęście że prócz złamanego obojczyka jest cały. Auto kupione i wyremontowane 2 tyg temu całe do kasacji, do starej pracy nie wróci na bank bo daleki dojazd i ciężka i nawet już nie ma czym, wysoki mandat, masa badań i zamiast on mnie, ja odwiedzam w szpitalu jego. Chyba, że jutro w końcu lekarz mnie skieruje do szpitala, to będziemy razem. Z tego wszystkiego jak przypomniałam sobie warunki w szpitalu, zapach itd. to moja odwaga minęła no i znowu wrócił strach przed porodem... I nawet jak się zacznie to nie będę mogła powydzierać się i ochrzanić mojego łosia jak chciałam (a niby pomaga w bólu) co uszłoby mi płazem, bo on połamany i szkoda... 

Nie czytaj i sie nie stresuj emotka wystarczy stres zwiazany z mezem. Jak malutka bedzie gotowa, to wyjdzie emotka
Odpoczywaj, poki mozesz emotka Trzymaj się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6061456 Napisano: 26.08.2015 10:58:45 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

dolly napisał(a):

buncia88 napisał(a):

emotka Nie dostanę linku do udziału w konkursie na allegro,bo...miałam wyłączone powiadomienia o promocjach/reklamach emotka

A gdzie to mozna sprawdzic? Czy z wczoraj ktos otrzymal link?

Niektórzy otrzymali. Na swoim koncie allegro masz powiadomienia i Ja...miałam prawie wszystkie wyłaczone, bo mnie wkurzało wieczne zalewanie skrzynki przez nich no i dzis super informacja z ich strony...

Bosze...Jaka jestem zła....!!! Humor poprawić mi dzisiaj moze jedynie wygrana emotka

Ok, dziekuje. Sprawdzilam u siebie, jest wszystko ok, ale linku nadal nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6061420 Napisano: 26.08.2015 10:30:09 w Pomocy!!!!
Akurat w tym przypadku zgodze sie z przedmowcami, bo w tej chwili nie mam czasu na grzebanie winternecie, a jak mam chwile, to wole ja wykorzystac na to by usiasc i sie odprezyc i zebrac sily na kolejne godziny. Pomijam fakt, ze na odblokowanie trzeba bedzie poczekac 2-3 dni , zanim konkursy zostana dodane. I bedzie burdel w temacie szukam i dyskusjach i wcale sie nie dziwie. Wprowadzic limit na sam koniec miesiąca,  kiedy multum się kończy? ??  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6061410 Napisano: 26.08.2015 10:14:59 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

emotka Nie dostanę linku do udziału w konkursie na allegro,bo...miałam wyłączone powiadomienia o promocjach/reklamach emotka

A gdzie to mozna sprawdzic? Czy z wczoraj ktos otrzymal link? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6060938 Napisano: 25.08.2015 12:27:45 w Pomocy!!!!
grabek03 napisał(a):

Czyli jeśli zamawiam kuriera i wybieram przesyłkę pobraniową to w kwocie do zapłacenia doliczam koszty przesylki czy tylko tę kwotę którą kupujący musi zapłacić za mój towar? emotka  z tym towarem bez skojarzeń proszę!  emotka

Nie eysylakam za pobraniem, ale moim zdaniem dajesz calosc. Towar+ koszt jego wysylki Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6060931 Napisano: 25.08.2015 12:22:35 w Wkurza mnie...
kozuszka38 napisał(a):

Dziękuję wszystkim za rady i pomoc musiałam na IPKO zwiększyć limit na zakupy internetowe i już minie to nie wkurza emotka
Teraz czekam na link do konkursu i naal go nie mam a to jest wkurzająceemotka  Długo każą czekać,wie ktoś?

Na drugi dzien od platnosci Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6060896 Napisano: 25.08.2015 11:17:49 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

dolly napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

pierwszy raz kupuję przez allegro kartą, krok po kroku robię co piszą ,kartę wpisałam i niby nią płacę a na maila przychodzi komunikat anulowanie płatności przez payU.Wkurza mnie,że jestem tępa i nie wiem co robię źle ....

Sprawdz jaki masz limit na karcie na platnosci karta w internecie

a czy to nie jest tak, że payu jest tylko do przelewów? dawno nic nie kupowałam, i nie pamiętam:( w opcji do płacenia ma być zaznaczone kółeczko nie przelew, tylko płatność kartą.

Payu obsluguje i karty. Mozna placic. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6060888 Napisano: 25.08.2015 11:04:08 w Wkurza mnie...
kozuszka38 napisał(a):

pierwszy raz kupuję przez allegro kartą, krok po kroku robię co piszą ,kartę wpisałam i niby nią płacę a na maila przychodzi komunikat anulowanie płatności przez payU.Wkurza mnie,że jestem tępa i nie wiem co robię źle ....

Sprawdz jaki masz limit na karcie na platnosci karta w internecie Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6060763 Napisano: 24.08.2015 22:45:40 w Wkurza mnie...
Ilona, jeżeli w innych klasach dzieciaczki sa wymieszane, to ja bym spróbowała zadziałać nim rok szkolny sie zacznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6060628 Napisano: 24.08.2015 18:19:07 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie, że mój syn razem z innym dzieckiem z miejscowości będzie w innej klasie, niż dzieciaki z naszej ulicy, bo są 7- latkami emotka

Noooo a u nas łączą,  a mieli rozdzielać. ..  Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6060612 Napisano: 24.08.2015 17:57:06 w Konkursowiczki w ciąży
madziamck napisał(a):

Witam drogie mamy
Jakie polecacie buty na zimę dla niespełna 1.5 rocznego aktualnie dziecka? Jak duże trzeba kupić by wystarczyły do wiosny?
Nie chce wydać fortuny na buty. Czy jedna para maluchowi wystarczy?

Ja kupilam za rada jednej z mam sandalki emel i jestem zadowolona, wiec jesienne i zimowe tez kupie emelki.
Wybralam te z serii "roczki" one sa do rozmiaru 23.
Musza byc wieksze o ok. 1cm od stopy dziecka.

Eniki, w jakim sensie oznaczac? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6060359 Napisano: 24.08.2015 10:12:30 w Biedronka
agakaka13 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Ja dziś w Biedronce spotkałam Panią, która przy wyjściu prosiła wszystkich o paragony. Zastanawia mnie, po co? Czy to żebractwo po paragony bo a nuż zdarzy się konkursowy? Spotkałyście się z takim czymś?

Kochani, w październiku ma wystartować loteria Ministerstwa Finansów, trzeba będzie rejestrować paragony od 10 pln w górę, nie wiadomo jaki okres będą obejmowały, może trzeba już zbierać:-)))))))))))))))))

Trzeba bylo zapytac po co te paragony i ciekawosc bylaby zaspokojona.
Prawdopodobnie robia badania sondaż owe czego kupujemy najwięcej.  Wyświetl w wątku >>
0 0