Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#6049522 Napisano: 27.07.2015 16:50:47 w Rossmann
stelka napisał(a):

Ta pani powinna zostać zdyskwalifikowana za nabijanie głosów. Także mam nadzieję, że nawet jeśli wygrywa pierwsza 10-tka to ona w niej się nie znajdzie  emotka

zdaje sie, ze nie tylko ta Pani powinna zostac zdyskwalifikowans za nabijanieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6049059 Napisano: 26.07.2015 01:29:42 w Rossmann
stelka napisał(a):

dolly napisał(a):

Hahaha, mnie najbardziej bawi, ze ludzie sie rzucili na nabijanie, jak to nie ma znaczenia przy wyborze, no ale czytac trzeba umiec emotka
W ostatnim momencie widzialm, ze na dwoch pierwszych miejscach bylo to samo dziecko tylko na jednym w koszulce a na drugim bez emotka

Hmmm. Chba dobrze zrozumieli, bo ja rozumiem tak samo. Zwycięzcami zostaną autorzy 160 najciekawszych prac konkursowych, wyłonieni w drodze głosowania internautów. Autorzy 10 najciekawszych prac otrzymają nagrodę I stopnia, a pozostałych 150 - nagrody II stopnia. Czyli tych 10 z największą liczbą głosów to teoretycznie "najciekawsze prace". Zadaniem komisji jest niby weryfikacja, przynajmniej ja tak to rozumiem.

"Oceny prac konkursowych Komisja Konkursowa dokona według własnego uznania"
Okaże się przy wynikach emotka Jedna pani jest z imienia i nazwiska, także zobaczymy czy będzie w czołówce, ja mam jednak nadzieję, że dobrze zrozumiałam zamysł, choć faktycznie nie jest to napisane konkretnie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6049058 Napisano: 26.07.2015 01:14:16 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

Dzięki dziewczyny za odzew, przemyślę wszystko. Mam jeszcze miesiąc na podjęcie decyzji, chętnie dałabym mu coś materialnego + coś od siebie, czego nie można kupić. Jeszcze raz dzięki!

Asante a ja postawilabym na złoty łańcuszek z medalikiem. I pamiątka- medali, a i pozniej moze wykorzystać emotka

zdolnabestia napisał(a):

Ma ktoś może doświadczenie z butami, w których paski są z gumy? Coś w tym stylu:
http://www.clothi...gsale,wm-footwear-sl
Mam pewne sandałki na oku, ale sporo kosztują i nie wiem czy się taka guma nie rozciąga, albo w jakiś inny sposób nie niszczy.

Zdolna, ja mialam takie jak bylam nastolatką i nic sie z gumą nie działo. Wyrwała się cala z podeszwy, ale nie rozciągnęła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048894 Napisano: 25.07.2015 00:30:28 w Rossmann
stelka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Mało tego, niektórzy zamieszczają po kilka zdjęć z różnych kont.  Na kilku nawet widać, że dziecko to samo, no chyba, że sobowtóra ma emotka

Jedna dziewczynka jest aż na 4 zdjęciach. Ale najlepsze jest to, że ludzie wstydu nie mają. Autor zdjęcia, które ma najwięcej nabitych głosów podpisał się nawet imieniem i nazwiskiem  emotka

Hahaha, mnie najbardziej bawi, ze ludzie sie rzucili na nabijanie, jak to nie ma znaczenia przy wyborze, no ale czytac trzeba umiec emotka
W ostatnim momencie widzialm, ze na dwoch pierwszych miejscach bylo to samo dziecko tylko na jednym w koszulce a na drugim bez emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048892 Napisano: 25.07.2015 00:17:14 w SZUKAM....
Vivacia napisał(a):

koper napisał(a):

Inpost wozi też zestawy Jacobs

Nie wygrałam w Jacobsie emotka

a carex? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048734 Napisano: 24.07.2015 16:24:29 w SZUKAM....
olabas napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy ktos mi moze powiedziec, czy byl i poleca wyjazd na tropikalna wyspe w Berlinie?
Chcialabym zagrac w konkursie, ale zastanawiam sie czy faktycznie warto tam jechac.

całkiem tam fajnie, ale "na raz" - byłam i specjalnie mnie nie ciągnie, żeby pojechać tam znowu, ale bawiłam się dobrze.

jeśli masz dzieciaki - powinny być zachwycone

Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048426 Napisano: 23.07.2015 23:28:40 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

ace napisał(a):

Tak sie zastanawiam czy można oddać cos co upiłam, a w domu okazało sie ze jest potłuczone? 

Mój mąż próbował, ale mama nie chciała mnie z powrotem.... emotka

Może za dużo za Ciebie wzięła i teraz Jej nie wypadało przygarniać.
Moja chciała od niedoszłego zięcia 2 wielbłądy, a obecnemu oddała chyba emotka za darmo
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048412 Napisano: 23.07.2015 22:37:33 w SZUKAM....
Czy ktos mi moze powiedziec, czy byl i poleca wyjazd na tropikalna wyspe w Berlinie?
Chcialabym zagrac w konkursie, ale zastanawiam sie czy faktycznie warto tam jechac. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048269 Napisano: 23.07.2015 16:46:58 w SZUKAM....
Dziękuje Olunka za odpowiedz, a moze moglby ktos wstawic realna fotke? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048264 Napisano: 23.07.2015 16:37:18 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

dolly napisał(a):

Szukam informacji, czy ręczniki z korala tesco są fajne jakościowo, czy "pozostawiają dużo do życzenia"?

fajne, tzn mnie sie podobają:)

a grube czy zwykłe, typowo plażowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048261 Napisano: 23.07.2015 16:34:29 w SZUKAM....
Szukam informacji, czy ręczniki z korala tesco są fajne jakościowo, czy "pozostawiają dużo do życzenia"? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048225 Napisano: 23.07.2015 15:06:31 w Intermarche
jokan napisał(a):

doris1 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

I po ile wychodzi najtańszy zakup?

Żel pod prysznic 7,99 zł, nic tańszego nie znalazłam.

na ktory to konkurs, Lirene?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048196 Napisano: 23.07.2015 14:17:34 w Rossmann
becia1973 napisał(a):

stelka napisał(a):

becia1973 napisał(a):

czy miał ktoś sytuację, że brał udział w konkursie wstawiał zdjęcie do galerii, a tego zdjęcia nie ma??????  

Ja tak miałam. Ale w zakładce moje konkursy jest zaznaczone, że wzięłam w danym konkursie udział. Może za dużo zdjęć jest i nie pokazuje już wszystkich...

ok bo troszkę się zmartwiłam - dziękuję za pocieszenie

też tak wczoraj mialam wczoraj, miałąm dzisiaj do nich dzwonić, ale się pojawiło w galerii....

staszek napisał(a):

Nie doczytałam, że Gerber to konkurs na fotki i lajki, więc udziału nie wezmę. Weszłam w galerię. Na każdej fotce dziecko, ale konkurs dotyczy jedzenie dla dzieci to ok. Ale fotka chłopca, który siedzi golusieńki w jakimś baseniku i widać mu siusiaka to już przegięcie pały na maksa!

nie na każdej, na niektórych same produkty, bez dziecka, albo brzuchatki bez głowy, a tego dzieciaka kojarze i nawet moj sie pytal, czy tam widac siusiaka, ale ciemno było wiec wydawalo mi sie ze nieemotka
Wklejane produkty gerbera to już żenada, ale pośmiać się mozna, czy tacy ludzie naprawdę wierzą, że wygrają? O nabijaniu punktów nie wspomnę. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6048180 Napisano: 23.07.2015 13:31:28 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

7232 - podwójne smsy od wczoraj po kolei na wszystkie numery. Znowu ktoś sprzedał dane.emotka
Nie chce mi się blokować tego, bo za dwa dni i tak zmienią numer na inny... Czytać też mi się nie chce, ale coś tam o zarobkach jest.  emotka

Ludziom to się już zupełnie w dupskach poprzewracało, 5tyś miesiecznie dają, a niektórym się nawet sms nie chce przeczytac, nie mówiąc już o ruszeniu czterech liter.

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6047988 Napisano: 22.07.2015 22:58:24 w TESCO konkursy
anialistopad napisał(a):

A jak to się przelicza na na te bony? Miałam np. 2000 tys punktów clubcard  ile to w bonach?

niech mnie ktos poprawi jak źle, ale to jest chyba 20zl Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6047834 Napisano: 22.07.2015 16:52:40 w Wkurza mnie...
Ziolko, przestanie bolec jutro a ouchlizna zejdzie za jakies 3 dni, wazne ze jest leczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6047695 Napisano: 22.07.2015 14:17:04 w Intermarche
estrelitta napisał(a):

mia a pytałaś może czy główne powiadomione? emotka

Jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6047471 Napisano: 22.07.2015 02:21:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
Nooooo to jak autko to gratuluję Kadjas emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6047291 Napisano: 21.07.2015 17:43:02 w Wkurza mnie...
kaskaderka1 napisał(a):

Są fajne maści z antybiotykiem bez recepty.Polecam .
Ostatnio również coś dziwnego mnie ugryzło i maść idealnie pomogła.W 3 dni wszystko zeszło .

A pamietasz nazwę?

Olunka, wlasnie te cho..ry tak gryzą emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#6047288 Napisano: 21.07.2015 17:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

Reni napisał(a):

deva napisał(a):

nouvelle napisał(a):

staszek napisał(a):

vickichelm napisał(a):

staszek napisał(a):

vickichelm napisał(a):

dzięki frodo emotka bo ja wysłalam i nic emotka może jeszcze przyjdzie

jak wysyłałam do Leclerca to nie było zwrotek z Orange, a potem się okazało, że w ogóle nie doszły te smsy. Z innych sieci było ok.

no to ja wysyłalam z orange.. a jak to rozwiazac? emotka

nie wiem, zauważyłam że nie poszły jak konkurs się już skończył emotka

Mnie też nie doszły. Mówiłam, że będą jazdy z tą agencją, bo to jakaś eventowa, nie konkursowa. Bez doświadczenia.
Trzeba pisać. newlook@newlook.com.pl

juz jest jazda, bo sa po terminieemotka

pisałam dzisiaj do nich w sprawie HEBE, dostałam odp, że jeszcze nie poinformowali laureatów - ale też nie napisali kiedy mają zamiar to zrobić... emotka

Ja napiszę do Garniera. Szkoda mi nawet 2 głupich smsów, które poszły do kosza, bo nie uruchomili Orange. Niech wiedzą, że tania agencja nie znaczy dobra agencja.
serwis.konsumencki@pl.loreal.com

o kurde, myslalam, ze to jakis blad u mnie, ale widze ze u wiekszosci taki numer z orangeemotka Wyświetl w wątku >>
0 0