Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5996955 Napisano: 25.03.2015 22:58:16 w Konkursowiczki w ciąży
Myszania, nic się nie martw, początek jest zawsze nerwowy emotka
A co do tarczycy, to czy wcześniej miałaś z nią problemy, czy to wyszło dopiero przy kontrolnym badaniu w ciąży?
Pytam, bo na początku ciąży wartości TSH mogą trochę wariować i warto powtórzyć badanie po 12tyg by sprawdzić, czy wróciło do normy.
Ponoć zdarza się to dosyć często, a trochę bez sensu brać leki, jeżeli nie ma potrzeby.

Tato999- ja prałam w jelpie, ale dziewczyny pisały, ze sie slabo rozpuszcza i zatyka rury, więc sie przerzucilam na bobini Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5996480 Napisano: 25.03.2015 11:08:19 w Konkursowiczki w ciąży
dotti25 napisał(a):

Trochę w temacie i nie w temacie jednocześnie. Kilka dni temu odwiedziłam znajomą, która ma synka w wieku mojej córci (17 mieś). Patrzyła oburzona jak daję córci kawałek czekolady deserowej i z naganą w głosie pouczyła mnie o szkodliwości cukru. Godzinę później wyciągnęłam słoiczek z obiadkiem dla córci, a ta była bardzo zdziwiona, ze daję jej ot tak nieprzyprawiony, bo ona to zawsze dosala, bo "przecież tego nie da się jeść".
Po prostu prawda jest jak d..., każdy ma swoją

emotka

Myszania witaj.
A jak sie czujesz, w porzadku, czy cos Cie niepokoi? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5996476 Napisano: 25.03.2015 11:05:39 w Konkursowiczki w ciąży
tato999 napisał(a):

nom dobrze emotka wywołałam małą burzę i teraz mam rozkminkę czego używać do kąpieli, na jakie składniki uważać

Wejdz sobie na stronke www.srokao.pl tam dziewczyna opisuje sklad konkretnych produktow, moze cos wybierzesz. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5996459 Napisano: 25.03.2015 10:36:48 w Konkursowiczki w ciąży
Olunka, ja stosuje zwykly linomag i nigdy moje dziecko odparzenia nie miało.
Kalisto, a gdzie ja napisalam, ze chemia jest dobra i ze ktos powinien jej używać?  Kolejny raz dorabiasz sobie własną ideologie do mojego wpisu. Uwazam, ze ktoś ostro przesadza i mam prawo to napisać, tak jak i ta osoba, a to że komus sie to nie podoba,  to juź Jego sprawa.
Icotynato, ja moge powiedziec, ze jestes zarozumiala, bo Twoj wpis zabrzmial jak reprymenda, a nie chec podzielenia sie wiedza. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5996441 Napisano: 25.03.2015 10:26:19 w Konkursowiczki w ciąży
Kalisto, jezeli Twoje dzieci, raptem nie potrzebuja nawilżenia, to super. Widocznie masz rewelacyjna wode, ja niestety takiej nie mam, wiec maluchowi musze nawilzac skóre, bo ma czasami przesuszona.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5996428 Napisano: 25.03.2015 10:16:37 w Konkursowiczki w ciąży
Popadanie w paranoje tez odbija sie na zdrowiu- naszym i dzieci.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5996405 Napisano: 25.03.2015 09:31:22 w Konkursowiczki w ciąży
icotynato napisał(a):

tato999 napisał(a):

Drogie mamusie do rozwiązania jeszcze a może tylko 3 miesiące emotka znacie jakieś stronki gdzie za rejestracje dostaje się próbki kosmetyków itp. dla dzieciaczka? Jeśli mogę prosić proszę o przesłanie na pw 

To co za darmo to sama chemia, dziecko wystarczy kąpać w czystej wodzie z dodatkiem gliceryny, z kremami na odparzenia też trzeba mocno uważać (najlepiej nie dopuszczać do odparzeń), chusteczek nawilżających tez nie wolno używać("może tylko od święta")-dziecko trzeba podmywać czystą wodą . My jak sie urodziliśmy to nikt Nas nie faszerował taką chemią tak teraz faszeruje się dzieci a potem rodzice się dziwią skąd problemy z alergiami i innymi chorobami. Ja tym sposobem wychowałam pierwsze dziecko i następne też tak zamierzam emotka .

Tak, tak, jeszcze pieluchy tylko tetrowe i pranie w garze tylko przez gotowanie.
a czym nawilzasz skórę malenstwa? Tluszczem zwierzecym?
Bez przesady. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5996317 Napisano: 24.03.2015 21:19:23 w Pomocy!!!!
karola-00 napisał(a):

czy ktoś moze mi podać jak powinien wyglądać pełny kod do nestle fitnes ? (multikarnet) kupiłam opakowanie i mam tylko 5 cyfrowy kod ;/

PP39N wpisuje i jest zły ;/ czy tak wygląda cały kod > mozna prosić o wpisanie poprawnego zużytego kodu ?

Twoj tez zaraz bedzie zuzyty jak go Nie skasujesz Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5996315 Napisano: 24.03.2015 21:16:34 w SZUKAM....
zuzola napisał(a):

mariwanna napisał(a):

trampek napisał(a):Mam pytanie chce kupic na prezent dla 4 latka hulajnoge ale nie wiem czy na 2 czy na 3 kolach moze mi ktos doradzic?

na 2:) dzieciaki świetnie radzą sobie na 2 kółkach

moja córa(lat 4) ma na 3 i śmiga na niej jak szalonaemotka
już od roku !
na początek myślę,że taka jest bezpieczniejsza,dziecko czuje się pewniej,
to tak jak z rowerkiem,na początek 4 kółka emotka

Zdecydowanie na 2 Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5995235 Napisano: 22.03.2015 11:30:21 w Giełda Kodów ; )
Kody na internet z frugo wymienie na kody kubusia Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5994708 Napisano: 20.03.2015 12:00:31 w Konkursy ABC
katrin1 napisał(a):

Czy wasze sklepy ABC, które są na liście  mają logo z nazwą ABC na budynku? W mojej okolicy jest kilkanaście sklepów-na liście widnieją jako ABC, jednak żaden z nich nie ma logo, przypuszczam, że już nie należy do sieci ABC. Czy mogę w takim sklepie zrobić zakupy konkursowe-bo mają być sklepy z listy tyle,  że lista nieaktualna od lat. Po jednym sklepie został tylko plac, inne już kilka razy zmieniały sieć. Jak kupię produkty na pewno nie będą mieć cen gazetkowych. Myślicie, że przeszłoby gdybym w takim sklepie zrobiła zakupy? Już z 10 sklepów w okolicy sprawdziłam i w każdym przypadku to samo-nie ma logo ABC a jest na liście.

Grac. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5994692 Napisano: 20.03.2015 11:50:56 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dolly chillafish dla roczniaka jest już super emotka
 Dla Bartka jeszcze teoretycznie jest dobry, ale on ma jakiegoś bzika siadania zaraz za kierownicą przez co automatycznie nóżki musi bardziej wyginać i nie jest mu już tak wygodnie. Tylko, że on ma tak w każdym pojeździe, który ma siodełko tak jakby łączone (bez przerwy na rame itp)

Aaaa ten... no tak on ma najpierw 3 ko l a. Tylko t a k sie zastanawiam, czy on tak samo nie zadziala jak chodzik.
A przypomnij mimkiedy Bartolini zaczal chodzic?

Ivisia emotka witaj Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5994577 Napisano: 19.03.2015 23:40:54 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Mój dostał rowerek biegowy w prezencie na 2-latka   emotka

Dolly twój smyk ma chyba jeszcze trochę czasu   emotka

No ma, ma emotka

tak z ciekawości pytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5994572 Napisano: 19.03.2015 23:20:23 w Konkursowiczki w ciąży
domino997 napisał(a):

Ja mam baby ono i też jest bardzo fajny, ale tak na prawdę przy chorobie najbardziej wierzę gdy mierzę dziecku temperaturę rtęciowym w pupce emotka

gratuluję odwagi emotka

Te rowerki biegowe, to kiedy najwczesniej dalyscie? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5993561 Napisano: 18.03.2015 12:12:49 w Konkursowiczki w ciąży
olunka napisał(a):

A ja mam do Was wielka prosbe, szukam prawdziwej opinii o aparatach wybudzeniowych i ich skutecznosci w moczeniu nocnym w wieku szkolnym, troche to kosztuje i chc bi alabym opinii od kogos kto to zna z wlasnego doswiadczenia, moze mial ktos w rodzinie taki problem, help

Olunka, nie mialam nawet pojecia, o takich aparatach, dopiero przeczytalam co to takiego.
nie znam, nikogo ( badz nie wiem, ze znam) kto by mial takiego pomocnika, takze nie pomoge. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5993543 Napisano: 18.03.2015 11:58:07 w Konkursowiczki w ciąży
staszek napisał(a):

chochliczka napisał(a):

dziewczyny a ja z zapytaniem, bo Wy bardziej zorientowane, kolezanka moja jest w ciazy i tak zastanawia, sie ile trwa urlop macierzynski. Z tego co ja czytalam na necie to wychodzi mi, ze rok lacznie z tym rodzicielskim,a jakas inna znajoma jej mowila,ze tylko 5 miechow a pozniej do pracy.  I dziewczyna sama teraz sie stresuje, bo nie wie jak to jest.podpowie ktos?

rok

Potwierdzam.
moze od razu napisac podanie o rok i wtedy dostaje 80% wynagrodzenia lub ppodzielic i dostanie 100% a pozniej 60%
Lepiej od razu na rok, bo nie musi pamiętać o kokejnym podaniu przedlyzajacym urlop. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5992474 Napisano: 16.03.2015 12:24:48 w Wkurza mnie...
Moze byloby Jej latwiej, gdyby sie o wyborze corki dowiedziala PRZED a nie PO. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5992319 Napisano: 15.03.2015 23:54:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ultrixx napisał(a):

Pytanie do tych co brali udział w konkursie 0 problemów/ Neutral na gazeta.pl:
Odsyłacie zgodę na zbieranie danych osobowych w zamian za kod do Kinoplex?

nie. niech spadją Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5992315 Napisano: 15.03.2015 23:38:27 w WC - rozmowy o wszystkim
kalinea napisał(a):

Czy znacie małżeństwa lub pary które poznały się na portalach randkowych? A może ktoś z Was sam ma doświadczenie z tego typu portalami i chciałby się wypowiedzieć? Każda opinia mile widziana.

ja nie znam, tzn znam, ale nie z portalu....chyba, bo sie nie przyznaja emotka
Jedna jedyna para, poznali sie przez internet, ale czy przez sympatie czy inne dziadostwo to nie wiem.
Natomiast, z tych portali znam kilka par, ktore sie poznaly ale nie przetrzymaly.
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5992063 Napisano: 14.03.2015 23:27:14 w WC - rozmowy o wszystkim
dorota8331 napisał(a):

hej!
Mam takie pytanie, czy komuś z Was udało się wygrać, mimo, że w zgłoszeniu był jeden błąd? wysłałam dziś zgłoszenie e-mailem (max 1000 znaków)  ale niestety później zobaczyłam, że napisałam zamiast "umieścił w internecie: to "umieścił na internecie". Nie jest to jakiś wielki ortograf ale coś tam jest nie tak://wrrrrrrr

Jakbys sobie poprzegladala niektore zwycieskie prawe, to nie 1 bład bys znalazła,  takze nie przejmuj sie.
przynajmniej nie ortograficzny strzeliłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0