Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5991798 Napisano: 13.03.2015 22:21:57 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

Już nie czeka. Dzisiaj o 7. 10uroxzilam poród trwał 15min. MAla 55cm. 3150g. 

Gratulacje emotka
trzymajcie sie dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5991796 Napisano: 13.03.2015 22:20:10 w WC - rozmowy o wszystkim
parole21 napisał(a):

Moje pytanie dotyczy konkursów SMSowych w Polomarkecie. Czy zawsze numer paragonu w Polo jest numerem systemowym? Przez ilość konkursów już się gubię. W niektórych konkursach numer paragonu jest na przeciwko daty, w Polo niby numer systemowy. Zgłupiałem już. To zależy od agencji, która przeprowadza konkurs czy od sklepu?

Od agencji, zawsze info jest podane w regulaminie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5990711 Napisano: 11.03.2015 23:08:03 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

Aga wynalazła moje konto konkursowe na facebooku i zainspirowła do zerkniecia tutaj
patrzę a tu cały czas te same nicki - czy wy w wiecznej ciąży ?:D

Aga gratulacje córy! to trzeci dzieć? bo wypadłam z tematu emotka
rachel ty też na kogoś czekasz?
ktoś jeszcze?

co tam u was? emotka

Bushaha ano tak wychodzi emotka

Agi trzecie szczescie, Rachel czeka na kolejne szczescie, ja juz tez swoje mam, a reszta sie leni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5988443 Napisano: 05.03.2015 22:46:41 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Pochwale się Wam dziewczyny zorganizowalam w swoim miescie Akcję Stop Nowotworom u dzieci, jutro 2 dzien wolontariatu - poswieciłam duzo czasu i energii i choc jestem zmeczona to takie pozytywne zmęczenie. Żadne  konkursy i nagrody nie  dały  mi takiej satysfakcji  jaka w podziękowaniu  dostaje od rodziców przebadanych dzieci:) i choc konkursy odpusciłam całkowicie nie zal mi czasu i energii poswieconej na cała Akcję:)

noooo to super emotka
piekna inicjatywa i jesli do tego dala CI taka satysfakcje to gratuluje ogromnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5988439 Napisano: 05.03.2015 22:36:51 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

Nooo, ja również gratuluję Adze maleństwa i życzę szybkiego odzyskania sił emotka

Wróciłam z badań prenatalnych. Młode mam charakterne, nie będzie mu nikt w kaszę dmuchał emotka  nie dało się ustawić do badań choć lekarz przekonywał jak mógł i nawet dwa razy mnie przyjmował emotka  Stanęło sobie na głowie, nos zakryło łapką i wzgardziło nami! I dowiedziałam się, ze ciąża jest starsza o 4 dni niż wynika to z cyklu. Teraz to ja wszystko rozumiem: skąd w ogóle ta ciąża emotka  i dlaczego tak grubo przed kolejnym spodziewanym okresem czułam objawy  emotka

emotka
nooooo lepiej późno, niż później emotka

I widzisz, nie trzeba było się stresować. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5987583 Napisano: 04.03.2015 17:52:04 w SZUKAM....
aniolka2310 napisał(a):

dolly napisał(a):Szukam informacji
Czy na zbity (pajęczyna) wyswietlacz w tablecie, jest sens naklejac folię ochronna?
Wymiana 3-krotnie przewyzsza wartosc tabletu, a pajeczynka jest na samej
krawędzi, wiec generalnie nie przeszkadza- kwestia bezpieczenstwa tylko.

Pytałam kolegi z pracy, bo ja się na tym nie znam emotka  Powiedział, że jak najbardziej można. Oczywiście wyglądu to nie poprawi, ale na bezpieczeństwo - by się nie pokaleczyć jest ok. Jeśli nie będzie większego nacisku to pajęczynka się nie powiększy emotka

Dziekuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5987574 Napisano: 04.03.2015 17:44:26 w SZUKAM....
Szukam informacji
Czy na zbity (pajęczyna) wyswietlacz w tablecie, jest sens naklejac folię ochronna?
Wymiana 3-krotnie przewyzsza wartosc tabletu, a pajeczynka jest na samej
krawędzi, wiec generalnie nie przeszkadza- kwestia bezpieczenstwa tylko.

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5987316 Napisano: 04.03.2015 12:11:44 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

tak Aga urodziła - dziewczynka Zuzia własnie na fb wrzuciła fotkę   emotka

no to brawo emotka
szybkiego powrotu do pełni sił i duuuuzo snu dla maluszka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5986991 Napisano: 03.03.2015 20:22:18 w Rossmann
doris1 napisał(a):

Czy dostał ktoś maila dotyczącego odbioru biletów na Baranka z Bobini?

Wystarczy spojrzec na poprzednia strone topu. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5986550 Napisano: 02.03.2015 21:31:24 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

W środę mam badania prenatalne. Już się trochę denerwuję czy wszystko będzie ok emotka

Oj tam, oj tam, nie myśl, ciesz sie, ze bączka zobaczysz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5986253 Napisano: 02.03.2015 11:47:44 w Konkursowiczki w ciąży
dydys napisał(a):

dolly napisał(a):Dziewczyny przy zabkowaniu jak wysoko dziecko moze goraczkowac?

oj, wysoko, wysoko emotka  Moja córka miała prawie 41, drgawki o prawie przelewała się przez ręce, trafiła do szpitala. Powiedzieli, że to prawdopodobnie przez ząbkowanie. Przy każdym ząbku miała dość wysoką gorączkę O matko jak sobie przypomnę to jej ząbkowanie emotka  jeszcze tylko trójeczki jej idą i trochę spokoju. Dodam na pocieszenie, że pierwsza córka przeszła ząbkowanie prawie bezobjawowo  emotka

O matko!! Dziekuje, myślałam, że 39 to juz za wysoko, ale wszystko wskazuje na zebola... Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5986141 Napisano: 02.03.2015 08:20:27 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny przy zabkowaniu jak wysoko dziecko moze goraczkowac?
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5985635 Napisano: 27.02.2015 22:48:44 w TESCO konkursy
wojowniczka napisał(a):

dolly napisał(a):

a dlaczego maja Cie wykluczyc?

bo tak sobie kombinuję, ze jeśli tamten przydlugi też doszedł to nawet jakby się spodobał to dwa zgloszenia=dwa paragony... tak wiem, paragon niby nie problem, ale tak myślę i myślę:-)

to juz nie myśl, raczej wątpliwe, że doszedł skoro nie dostalas potwierdzenia.
A moze masz tak, ze telefon zmienia sms w mms jezeli jest dluzszy jak 3sms Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5985629 Napisano: 27.02.2015 22:42:01 w TESCO konkursy
a dlaczego maja Cie wykluczyc? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5985628 Napisano: 27.02.2015 22:40:30 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

ktoskcies napisał(a):Nie mogę znaleźć żadnego sklepu, który sprzedaje garnki olkusz, te, które z DC kiedyś do wygrania były, na parze, cedzak i 4 garnki bodajże, czy ktoś może je kiedyś sprzedawał i wie ile mniej więcej kosztuje taki komplet? Będę wdzięczny za pm.

Na allegro schodziły po 250-280zł

A ja właśnie teraz oglądam i mam tych garnków 7 a nie 8 (brak małego rondelka)- ile faktycznie powinno ich być?

3x gary; 1zestaw do gotowania na parze, cedzak i rondelek Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5985625 Napisano: 27.02.2015 22:26:15 w WC - rozmowy o wszystkim
uffff juz myslalam ze tylko ja widze jak facet- granatowo- czarnaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5985273 Napisano: 26.02.2015 22:16:49 w Rossmann
toner5 napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

toner5 napisał(a):Czy rozsyłali już maile dot. odbioru biletów na Baranka? Trochę jestem zielony w rossmanowym temacie...

bilety sa ważne do dzisiaj ja odebrałam przez przypadek bez maila odbierając inna nagrode

dzięki za odpowiedź, czyli po nagrodzie... jak nie dostałem maila, to mogę reklamować?

bezapelacyjnie tak,
tylko sprawdz czy od ogloszenia wyników nie minęło regulaminowych 21 dni na dostarczenie maila Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5984455 Napisano: 24.02.2015 22:55:13 w Pomocy!!!!
szczupak napisał(a):

szczupak napisał(a):potrzebuję pomocy technicznej, mam w domu router bezprzewodowy który do wczoraj wspólgrał ze wszystkimi urzĄdzeniami, a dzis
bunt, na laptopie jest ok, ale w telewizorze ciągle info ze sprawdź ustawienia sieci i po sprawdzeniu info ze z routerem telewizor się łączy a z internetem nie skontaktuj się z usługodawcą, tam że wszystko ok, bo przecież na laptopie i smartfonie działa itd....
może ktoś coś poradzi?

ktoś ma jakieś
pomysły?

1.przywrócić ustawienia fabryczne w tv i skonfigurować siec internetową od nowa
lub
2. sprawdzic serwery DNS jakie sa w pozostalych urzadzeniach i takie same wpisac w ustawieniach tv  ( ew. sprobuj standardowe bodajze 8.8.8.8. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5983553 Napisano: 22.02.2015 22:05:35 w Wkurza mnie...
Ja co jakiś czas sobie przypominam o tym niemowlaku emotka
Edzia, a dlaczego nie powiedziałaś, tej mamie, tego co tu nam- ze dziecko płacze w nocy?
Z Twoich postów wynika, że nie jesteś "wycofaną" osobą, stąd moje pytanie, bo ja wiem, że bym powiedziała, po takiej odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5983345 Napisano: 22.02.2015 01:07:18 w Wkurza mnie...
No i tu jest pies pogrzebany, bo TA mamusia, nie "wstaje sobie" tylko wstaje bo dziecię je budzi, nie sprząta ot tak, tylko zazwyczaj tyle, by nikt na jape sie nie wyrżnął o jakiś przedmiot, może dosypia- 15min jak Jej głowa poleci w obojętnie jakiej pozycji itd
Sąsiedzi śpią dłużej, bo ta mamusia leci do tego dziecka i albo nad nim wisi albo Ono na niej wisi, więc nie spi, a sąsiedzi juz tak.
Mamusia siedzi w domu- taaak siedzi, pachnie, paznokietki maluje i zastanawia sie co z wolnym czasem zrobić emotka fizycznej i umysłowej pracy nie wykonuje, po prostu jest.
Tak, sen to podstawa, dla mamusi też, więc trochę zrozumienia dla tej mamusi, bo Ona tez by chetnie w nocy pospała.
Temat rzeka, każdy ma swoje racje, jak to mowia- punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia, takze by juz nie przedluzac, koncze i ide spac.
Dobranoc- mamusiom i sąsiadom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0