Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#5983342 Napisano: 22.02.2015 00:37:07 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

dolly napisał(a):

hittmanka napisał(a):nie jetem złośliwa, basów nie włączam  i dziecię płaczące z trudem ścierpię ...  ale edzia21 się nie dziwię .... skoro inni mają dzieci to muszą a może powinni się nimi zajmować, dlaczego sąsiedzi mają "chodzić do tyłu" bo inni mają dzieci. Ja wstaję o 3:45 i wracam do domu o 20:30 rano znowu pobudka o 3:45.... myślicie że noc nieprzespana przez cudze dzieci jest ok? ile tak można?ile miesięcy czy lat tak sąsiedzi pociągną? Mamusia jak dziecko się wypłacze to śpi w ciągu dnia razem z nim a sąsiedzi niestety nie....

a wszystko co trzeba w domu zrobią krasnoludki...albo gosposia... albo.....jednak może mamusia?

biorąc pod uwagę co to za mamusia to jednak krasnoludki emotka

czyli rozumiem, ze pisałaś odnośnie tego konkretnego przypadku, a nie ogólnie o mamusiach? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5983339 Napisano: 22.02.2015 00:28:39 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

nie jetem złośliwa, basów nie włączam  i dziecię płaczące z trudem ścierpię ...  ale edzia21 się nie dziwię .... skoro inni mają dzieci to muszą a może powinni się nimi zajmować, dlaczego sąsiedzi mają "chodzić do tyłu" bo inni mają dzieci. Ja wstaję o 3:45 i wracam do domu o 20:30 rano znowu pobudka o 3:45.... myślicie że noc nieprzespana przez cudze dzieci jest ok? ile tak można?ile miesięcy czy lat tak sąsiedzi pociągną? Mamusia jak dziecko się wypłacze to śpi w ciągu dnia razem z nim a sąsiedzi niestety nie....

a wszystko co trzeba w domu zrobią krasnoludki...albo gosposia... albo.....jednak może mamusia? Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5983336 Napisano: 22.02.2015 00:22:31 w Wkurza mnie...
Ja pierdzielę, weszłam sobie na chwilę i co?
Najpierw czytam o lasce, która wali niemowlakowi basami przez 5h , a dzieciak pewnie zwija się ze strachu (no ok, moze mu muzyka pasuje i śpi emotka )
potem o "matkach-polkach"- bo przecież kazda kobieta mająca dziecko- jest od razu tzw. matką polką, więc nie powinny się odzywać,
a na sam koniec, o tym, ze to biedne maleństwo BYĆ MOŻE, jest pozostawione na noc kompletnie samo.
I sorry, jak z reguły jestem za nie wchrzanianie sie w sprawy  innych- bo nie wszystko jest takie jak sie wydaje- to tutaj popieram dziewczyny i jak najszybciej zgłosiłabym sprawę do odpowiedniej instytucji.
Kompletnie nie rozumiem, jak można nie mieć niemowlęcia w tym samym pokoju co się śpi emotka
Wkurza mnie, ze tu weszlam i przeczytalam o tym dziecku, tuż przed snem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5983173 Napisano: 21.02.2015 14:59:20 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

zosiekcbr600 napisał(a):

już myślałam że nigdy nie będzie dane napisać mi cokolwiek w tym wątku.... a jednak - 10tc emotka

gratulacje emotka

I ja sie dolacze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5980859 Napisano: 17.02.2015 00:55:35 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

Dziewczyny udało mi się wytrzymać miesiąc I jutro rano mam wizytę u gina. Trochę odetchnelam bo jest dzisiaj 37 tydzień i 2 dzień to już nie najgorzej.  Boję się tylko ze podczas badania mnie nadwyrezy i wyląduje na porodowce :\ a jak tam u Was??? Agusia Ty jeszcze w dwupaku?? 

własnie miałam pytać co u Ciebie.
37,2 to super emotka
Podczas badania nic Ci nie zrobi, musiałby/aby masaż szyjki CI strzelić emotka
To juz bliziutko do finiszu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5979086 Napisano: 12.02.2015 11:54:34 w WC - rozmowy o wszystkim
brodziatko napisał(a):

hakunana napisał(a):

emotka  pewnie literówka jakaś była emotka

ob...ć = obiadów gotować? emotka

tak tez obstawialam z ta literowką, ale nawet po 3 razach nie rozszyfrowalam, ani sensu ani literówki

Edit: MAM emotka    obIEcYWać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5979076 Napisano: 12.02.2015 11:46:34 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

joan napisał(a):

Powiedzcie mi, bo na dłuższy czas wypadłam z gry - czy teraz na FB w każdym konkursie do komentarza należy wkleić zdjęcie swoich dzieci albo z własnego ślubu? Znaczy się: pytanie konkursowe brzmi np. "Jak pielęgnujesz swoją skórę zimą?", a ktoś wkleja zdjęcie dziecka i pisze "Kocham mojego synka najbardziej na świecie i wszystko bym dla niego zrobiła to dowód mojej miłości do męża i dla nich obu smaruję skórę wazeliną." Czy to jest normalne? Mnie się wydawało, że nie; ale powiem szczerze, że trochę zwątpiłam. Może to teraz standard? Pytam na serio.

To jeden z bardzo popularnych trendów emotka
Choć ostatnio , inny powalił mnie na kolana .Był taki konkurs 2 dni temu na stronie zegarków , grafika konkursowa , na niej 6 modeli,a w komentarzach wpisywało się ,który podoba się najbardziej  bleble bleble. 
Komentarzy 300 a wśród nich perła,cytuje,nie dosłownie ,ale sens zachowany "zegarek nr.3 bym chciała, bo już mężowi bym ob.....c nie musiała"
Tak więc z dwojga złego , wybieram już te dzieci emotka

Joan to nie wymóg, ale niestety niektorzy szastaja swoimi dziećmi gdzie popadnie, bo przeciez takie słodkie, to chociażby dlatego wygra.
Marzenier, czytalam 3 razy i choćbym nie wiem jak kombinowala nie potrafie sensu w tej wypowiedzi znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5977955 Napisano: 10.02.2015 01:09:32 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

dziewczyny a jakiej firmy polecacie fotelik powyżej >13kg?

ja mialam maxi cosi i polecam emotka
http://www.maxico...lucha/priori-xp.aspx
tylko z isofixem, bo ten wyglada jakby byl bez Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5977949 Napisano: 10.02.2015 00:29:07 w SZUKAM....
beciala napisał(a):

bridget napisał(a):

A gdzie i co najtaniej wychodzi na Timotei?

Widziałam promocję szamponów w Biedronce, jeden 6,99. 

w tesco ta sama cena

emotka wlasnie sie zorientowalam, ze loteria jest od 9ego a ja kupilam 7ego nosz cho...a emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5977412 Napisano: 08.02.2015 23:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kylomen napisał(a):

To cieszę się Twoim szczęściem. Niech tylko jeszcze Cie mama nauczy nie oceniać pochopnie i może jeszcze wyjdziesz na ludzi emotka

Proponuję zakończyć tę dyskusję dopóki ktoś nie wniesie coś nowego do tematu tego konkursu.
Pozdrawiam trzeźwo myślących.

MAmy grzane mnicha, istrę, cin cina "na tapecie"... z tym może być ciężko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5977388 Napisano: 08.02.2015 22:59:54 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

dokładnie odpowiadam tak jak dolly:) Sama musisz zdecydować
U mnie wśród 4 znajomych co ostatnio szczepili sprawa wygląda tak:
--darmowe
- darmowe + pneumokoki ( tak ja się zdecydowałam) /// oczywiście w przychodzi uchodzę jako biedaczkę którą nie stać na płatne i każdorazowo jest mi to powtarzane ,ze moze nastepnym razem nazbieram na platne;p aby dziecko nie cierpiało 3 wkuć
- płatne+ rota
-płatne+rota+pnemo+meningogoki

Matko, serio taką dawę pozwalają dawać??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5977204 Napisano: 08.02.2015 12:04:32 w Konkursowiczki w ciąży
Zdania podzielone jak wszedzie, zbyt powazna sprawa, by ktoras Ci z pelna odpowiedzialnoscia cos poradzila.
musisz zdecydowac sama. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5976895 Napisano: 06.02.2015 19:53:01 w SZUKAM....
Szukam info jakie sa teraz promocje w ccc.
PILNE. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5975874 Napisano: 04.02.2015 16:41:03 w Popraw sobie humor...
O matko Kubatbgemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5975575 Napisano: 04.02.2015 00:40:21 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

monikar napisał(a):

edzia21 napisał(a):Szukam info, gdzie najtaniej można kupić promocyjne opakowania Guseppe? Ostatnio mam mało czasu na konkursy i jakoś tak nie ogarniam emotka

W Leclercu były po 5,50zł. W Biedronce mają być podwójne opakowania za niecałe 10zł ale chyba bez promocji.

Dzięki emotka  w biedrze dzisiaj widziałam...puste miejsce w lodówce po Guseppe. 

ponoc w zabce cos cos ok. 5,50zl wlansie, ale ja nie gram to nie sie nie rozgladam za nia. Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5975022 Napisano: 02.02.2015 22:38:57 w Intermarche
anialistopad napisał(a):

Myślicie ,że już koniec ?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5974698 Napisano: 02.02.2015 15:13:26 w Intermarche
pioge7 napisał(a):

nie, po prostu chcę wiedzieć czy rzeczywiście moje było tak denne że nie wygrało emotka nie chodzi mi o pisanie całego wierszyka czy czegoś, mniej więcej o czym pisaliście, ja np. że można z niego zrobić łańcuch choinkowy, widocznie im nie przypadło do gustu emotka

o kurcze, buahha, a jjakie bylo pytanie, emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5974689 Napisano: 02.02.2015 15:07:40 w Intermarche
zezowaty_kot napisał(a):

yonia napisał(a):

pioge7 napisał(a):powie ktoś mniej więcej co wygrało ? jakaś zajawka wygranego zgłoszenia emotka

A co chcesz uzyc w tym konkursie, co bedzie w tesco

emotka
Tak.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#5974669 Napisano: 02.02.2015 14:47:14 w Intermarche
ilonaxx5 napisał(a):

to była 1 mikrofala na dzień emotka

nie, taki system dzwonienia sobie wymyslili Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly