Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
onlyrybka
Postów 1373
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się nie 'dostanie' do przedszkola to będzie witaj szkoło !
Pamiętam jak zapisywałam syna (ładnych kilka lat temu) to we wrześniu szliśmy i był przyjęty od ręki tam gdzie chcieliśmy.
Wyświetl w wątku >>
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
etap II są podane dokładne adresy
komuś się oberwie
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prace forumowiczów a jakże
nie to, że zazdroszczę, ale cieszę się, że w tym natłoku wchodzenia w d. udaje mi się coś wygrać Wyświetl w wątku >>
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kamisiek duży siły dla was
Wyświetl w wątku >>
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak przyszło do płacenia, to: my nie przyjmujemy bonów
Zakupy w koszyku, transakcja anulowana, kierowniczka w opałach dzwoni wszędzie co by jakiś pan informatyk ją pokierował co dalej, jak wprowadzić bon. Nikt nie miał zastrzeżeń co do autentyczności bonu, na nazwisko na bonie też nie zwracano uwagi - priorytetem było wprowadzenie go do systemu.
Skończyło się tak, że kierowniczka moje zakupy wyjęła z koszyka i ponownie wszystko skasowała, wklepała bon magicznym przyciskiem na kasie, jednocześnie przepraszając za zamieszanie, ściskając mnie i gratulując
Czekałam jakieś pół godziny, w tym czasie moja 3-letnia córcia zabawiała klientów Biedronki śpiewając im cały swój repertuar, dobrze że ja nie musiałam tańczyć
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy oni są poważni
mój bon jeszcze nie użyty, w Nowym Roku dotrę do Biedronki z tym nieszczęsnym bonem Wyświetl w wątku >>
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem.
Jak głęboko sięgają korzenie tej agencji skoro jeszcze istnieje na rynku
Skoro jest regulamin, ma być pytanie a go nie ma to do kogo reklamacje, do Tesco - oleją pewnie
Wyświetl w wątku >>
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.tesco....-konkurs-ice-age.pdf
Otrzymałam sms-a po wysłaniu zgłoszenia, że w dniu 24 grudnia zostanie wysłane pytanie i należy na nie odpowiedzieć jak najszybciej.
Nie było sms-a z pytaniem 24 grudnia, właściwie nie ma do dziś.
Organizator Media Contact --- czy ta agencja bierze nagrody dla siebie czy o co chodzi ?
Wyświetl w wątku >>
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam było tylko 5 nagród, więc możliwe, że już informowali
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja także, do auta zmieścił się bez problemu
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze nie byłam po odbiór
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Vanish Leclerc z 21.11
H&S Leclerc z 21.11
Old Spice C4 21.11
Na konkurs coca-cola ze smartfonami mam paragony z ITM, C4, Almy (daty różne, pw)
Szukam paragonu ze sklepu Piotr i Paweł coca-cola (chcę dopiero zagrać).
Wyświetl w wątku >>
onlyrybka
Postów 1373
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Było mało nagród i może mi umknęły wyniki ...