Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ugryzienie to też pewnego rodzaju obrzęk
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maścią cynkową smarowałam sobie syfki jak mi wyskakiwały kiedyś. Ona wysusza bardzo skórę. Próbuj Entilem, Fenistilem lub Altacetem.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te komary w tym roku to jakieś dziwne są, nie dość że gryzą jak najęte, to jeszcze rozcinają skórę i bąble nie chcą schodzić i nie chcą się goić. Na ręce jak mnie coś użarło tak do tej pory mam rozcięcie, a jakoś nie mam pamięci do tego by smarować, więc tak sobie ciągle rozdrapuję.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, w takiej dość małej tubce. Nie brudzi pościeli, dobrze się wchłania i działa.
Moja mama by powiedziała by spróbować Fenistilem, też jest na ukąszenia owadów, komarów itp.
Ta twoja maść pięciornikowa jest dobra, ale na oparzenia czy trądzik
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepsze są Premium Care niż Activ Baby. Nam Activ Baby bokiem przeciekały
Gryka tańsza była jak kupowaliśmy w sklepie materacyk, ale pani nam doradziła, że dla malucha kokos zdrowszy i podobno mniej alergizuje. Ile w tym prawdy? Nie wiem.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam coś z kokosem.
Btw co nie jest szkodliwe? Gotowanie w aluminium najpierw też mówili, że szkodliwe, a teraz znów aluminiowe gary wracają do łask. Co chwila coś jest szkodliwe. Szkodliwe jest też mieszkanie koło słupów wysokiego napięcia, anten radiowych, telefonicznych, a ludzie mieszkają.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A już myślałam, że mam jakieś odbicia. Ja też czułam się dużo bezpieczniej mając torbę spakowaną. Co więcej przez dwa miesiące mąż woził ją w aucie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze to ja jakaś psychiczna chyba byłam, bo torbę spakowaną miałam w grudniu
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko z ilością nie przesadź, bo tak na prawdę taki maluszek zużyje 2, może 3 paczki, a potem przesiadka na rozmiar następny.
Właściwie Kamiś od razu z Newborn na 3 przeszedł. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Newborny mają fajne wycięcie na pępuszek, czego nie ma w innych pieluszkach często; Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam 3 paczki to wybrzydzać nie będę, tylko zużyję je. U nas sprawdzają się głównie w nocy, jak mały jest spokojny lub już senny. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ściągacza nie mają, ale trzymają dobrze i są dość chłonne, choć wolę premium care. Dziwnie pachną bo podejrzewam są aromatyzowane jak podpaski
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My za godziny. 10zł za godzinę. Mały ma wtedy fajną opiekę, kilka dziewczyn się opiekuje dzieciaczkami, bujają, tulą, bawią się
Na razie nie mamy ciągłych potrzeb na wysyłanie dziecka do żłobka, ale w razie potrzeby młody jest oswojony. Więc w miesiącu może 2-3 razy jest taka potrzeba.
Wyświetl w wątku >>