Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie maluszek w ciuszki 62 od razu wskoczył
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba rekord forumowy wielkości
PS> Nie wiedziałam, że wy siostry
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytałam o radę a nie o rozliczanie moich wydatków
Nasz Kamiś to wszystkie warzywka, owoce wcina i otwiera szeroko sam buzię
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo są z odpadków produkcyjnych. Dlatego jogurty są tańsze itp...
A grusia to czy nam teściowie pomagają (od wakacji już nie pomagają) to nie jest twoja sprawa. Pilnuj swojego portfela. Jak będziemy chcieli to weźmiemy kredyt i pojedziemy w pizdu, będziemy szczęśliwi przez miesiąc, dwa a potem będziemy sobie spłacać. Jak ty wolisz odkładać milion lat i na swoją szczęśliwą starość pojeździć to powodzenia. Młodość jest tylko jedna i trzeba z niej korzystać i czerpać póki się da, bo ci przeleci między palcami. Tyle w temacie. Od tej pory wara od mojego portfela. Aha i grusia, jak ktoś bierze na raty lodówkę, pralkę itp to jest co? Hmm bo kupuje a nie ma? No? No i jak ci szynka by nie przeszła nie za twoje to twój problem, udław się, nam całkiem nieźle przechodziła, skoro teściowie mieli za co nam pomagać i sami się do tego garnęli.
PS. Skoro mieszkanie kupili nam w prezencie teściowie, to też jesteśmy tacy źli bo nie za nasze? Może z Twojej perspektywy, my za to jesteśmy szczęśliwi bo je mamy! Bo nie mamy mega kredytu na mieszkanie jak połowa społeczeństwa, a dzięki temu mamy mniej zmartwień i pewność, że z dnia na dzień nie wylądujemy pod mostem.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. Nie mam nic nikomu za złe, i lubię z wami spędzać czas na forum mimo iż tak bardzo się różnimy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu firma w domu.
Odnośnie dzieciaczków, to malutki chodzi przy meblach, albo staje i tak stoi i stoi aż w końcu wraca do parteru podpierając się łapkami. No i strasznie się cieszy jak się z nim gonimy na czworaczka. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My zimą przykręcamy zawsze na maksa ogrzewanie, żeby jak najmniej płacić. Mamy gazowe. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas też wszystko na prąd, kuchenka, lodówka, zmywarka, tv, kompy itd... No nie da się inaczej. Wyłączamy wszystko co tylko się da itp. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie kojarzę bym pisała o odmawianiu przyjemności, tylko to, że tanie mięso psy jedzą. Nie zamierzam oszczędzać na jedzeniu i zamiast np porządnego produktu kupować tego made for biedronka z odpadków... W końcu jesteś tym czym jesz. A cała reszta to opłaty opłaty i jeszcze raz opłaty.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy firmę w mieszkaniu, 13 kompów pracujących po 8 godzin dziennie nabija licznik.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to nie wiem za co wy żyjecie itp...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem się zagalopowałaś, bo nie masz prawa ani mnie oceniać, ani zaglądać mi do portfela bo to moja sprawa, pytałam o radę a nie o rozliczenia. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ ZUS 370
+ Ubezpieczenie mieszkania 49zł
Kredyt był wzięty na wydanie książki, a nie na wakacje...
Wyświetl w wątku >>