Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5360387 Napisano: 12.09.2012 02:28:40 w Konkursowiczki w ciąży
Ja nie mam problemu by małego zaprowadzić do żłobka, nawet dziś miałam sytuację, że musiałam go na parę godzin tam zaprowadzić. Młody zawsze wraca wytulony, przewinięty, najedzony i uśmiechnięty, więc nie ma co narzekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5359763 Napisano: 11.09.2012 10:04:44 w Konkursowiczki w ciąży
Kamiś miał 4350. U nas w rodzinie to nie ma bobasów, no chyba, że sobie drugiego zrobimy. Ale to chyba nie teraz. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5359604 Napisano: 11.09.2012 07:39:34 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

benasia napisał(a):

Nie wiem czy mi usunęło czy jak bo pisałam o tym a nie widze teraz ale chcę wam się pochwalić że

zarania urodziła ślicznego dużego synka - mały waży 4790g i ma 60cm emotka emotka emotka

emotka Gratulacje emotka Kawał chłopa emotka emotka

Chyba rekord forumowy wielkości emotka Gratulacje emotka
PS> Nie wiedziałam, że wy siostry emotka

a no chyba pobity rekord emotka
No a my siostry ale pewnie wiele osób na forum ma rodzine emotka

Pewnie maluszek w ciuszki 62 od razu wskoczył emotka A ja myślałam że Kamisiul wielki bąbel był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5359285 Napisano: 11.09.2012 03:25:33 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

benasia napisał(a):

Nie wiem czy mi usunęło czy jak bo pisałam o tym a nie widze teraz ale chcę wam się pochwalić że

zarania urodziła ślicznego dużego synka - mały waży 4790g i ma 60cm emotka emotka emotka

emotka Gratulacje emotka Kawał chłopa emotka emotka

Chyba rekord forumowy wielkości emotka Gratulacje emotka
PS> Nie wiedziałam, że wy siostry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5359045 Napisano: 11.09.2012 12:27:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
To już wiem, że jak gdzieś coś wygram mega to nie będę się chwalić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5358964 Napisano: 11.09.2012 11:31:31 w Konkursowiczki w ciąży
Wiecie może gdzie kupić kółka do wózka bee bee cameleon? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5358639 Napisano: 11.09.2012 07:21:13 w Konkursowiczki w ciąży
Mój jest na drożdżach emotka No i zawsze wychodzi emotka Potem Ci Katrin podeślę. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5358547 Napisano: 10.09.2012 10:15:51 w Konkursowiczki w ciąży
Ja mam fajny przepis na prosty chlebek, całkiem smaczny wychodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5358239 Napisano: 10.09.2012 05:40:56 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

heheh, benasia - to jak proroctwo zabrzmiało emotka :D czekamy zatem na dobrą nowinę emotka

agusia - jak się prowokuje to się tak kończy emotka

Kasiu - biszkoptów mu jeszcze jakiś czas dawać nie chcę, słodycze omijamy, chciałabym, żeby zaczął jeść normalne rzeczy... wiesz, marchewka, ziemniak te sprawy emotka acz jakiś sukces dzisiaj jest - jak sam trzyma łyżkę to nawet zjada... ale nie chce jej puścić, więc jedzenie na nią też musi sam nabierać... eh, katastrofa emotka

Pytałam o radę a nie o rozliczanie moich wydatków emotka

Nasz Kamiś to wszystkie warzywka, owoce wcina i otwiera szeroko sam buzię emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5358206 Napisano: 10.09.2012 05:12:54 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

dla biedronki robi produkty połowa firm ,ktore wszyscy znaja pod markowymi nazwami .
Mieso jest gorszych ale i lepszych producentów po znacznie nizszych cenach.Pieluszki dada ? sa ok. Uzywazm zazwyczaj huggies ale i tych dady - nie narzekam. Słodycze markowe,jogurty tez.. tyle,ze po znacznie nizszych cenach

Bo są z odpadków produkcyjnych. Dlatego jogurty są tańsze itp...

A grusia to czy nam teściowie pomagają (od wakacji już nie pomagają) to nie jest twoja sprawa. Pilnuj swojego portfela. Jak będziemy chcieli to weźmiemy kredyt i pojedziemy w pizdu, będziemy szczęśliwi przez miesiąc, dwa a potem będziemy sobie spłacać. Jak ty wolisz odkładać milion lat i na swoją szczęśliwą starość pojeździć to powodzenia. Młodość jest tylko jedna i trzeba z niej korzystać i czerpać póki się da, bo ci przeleci między palcami. Tyle w temacie. Od tej pory wara od mojego portfela. Aha i grusia, jak ktoś bierze na raty lodówkę, pralkę itp to jest co? Hmm bo kupuje a nie ma? No? No i jak ci szynka by nie przeszła nie za twoje to twój problem, udław się, nam całkiem nieźle przechodziła, skoro teściowie mieli za co nam pomagać i sami się do tego garnęli.

PS. Skoro mieszkanie kupili nam w prezencie teściowie, to też jesteśmy tacy źli bo nie za nasze? Może z Twojej perspektywy, my za to jesteśmy szczęśliwi bo je mamy! Bo nie mamy mega kredytu na mieszkanie jak połowa społeczeństwa, a dzięki temu mamy mniej zmartwień i pewność, że z dnia na dzień nie wylądujemy pod mostem.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357248 Napisano: 09.09.2012 09:04:18 w Konkursowiczki w ciąży
Dobra ja idę spać, chlebuś upieczony, mięsko do chlebka też, zmywarka włączona, odkurzone, podłogi umyte, reszta na jutro. Branoc dziołchy emotka

PS. Nie mam nic nikomu za złe, i lubię z wami spędzać czas na forum mimo iż tak bardzo się różnimy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357246 Napisano: 09.09.2012 09:02:48 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Kurczę, nie doczytałam do końca, bo oglądam film, jednak chyba widzę o co kamman.
Czułam Agusia, że swoja wypowiedzią zrobisz dym... ale... nie zaglądam nikomu do portfela, bo wolę do swojego emotka ale..... mnie się z tych Twoich wyliczeń jedno rzuca w oczy... połączyłaś moim zdaniem wydatki typowo domowe, z firmowymi i stąd ta suma...

W końcu firma w domu.

Odnośnie dzieciaczków, to malutki chodzi przy meblach, albo staje i tak stoi i stoi aż w końcu wraca do parteru podpierając się łapkami. No i strasznie się cieszy jak się z nim gonimy na czworaczka. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357159 Napisano: 09.09.2012 08:04:26 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto to wy jakąś tragedię macie emotka współczuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357149 Napisano: 09.09.2012 08:01:12 w Konkursowiczki w ciąży
leoniu napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

leoniu napisał(a):

Nic nie mówcie o opłatach... 1300 za prąd nie jest zawrotną sumą, jeśli się na przykład ogrzewa prądem mieszkanie.
Ja mam 60 m w kamienicy i ogrzewam gazem. Wychodzi zimą więcej niż ogrzanie 100m domku jednorodzinnego. Bo domek sobie ocieplisz, a tu czekasz, aż wspólnota lokatorska dojdzie do ocieplania twojej części... (co mnie niemiłosiernie wkurza, tak na marginesie).

Leoniu bez ogrzewania prądem mieszkania czasem dużo wychodzi, średnia za 3 miesiące to u nas 1 tys - czasem ciut mniej, czasem więcej, ale tak jak pisałam nawet wode ogrzewamy prądem ( co wychodzi taniej,niż ciepła z miasta) Ogrzewanie mamy z miasta i wychodzi około 3000 tysięcy rocznie , o czynszu nawet nie mówie - więc nie tylko Warszawa jest tak droga - dla porównania w sąsiednim malym miasteczku w wynajmowanym mieszkaniu czasem wychodziło nam mniej ( opłacając wynajem).
Ale nie nam oceniać czyjeś wydatki, bo robi się niesmacznie.

Każdy zna swoje potrzeby o których my możemy nie mieć pojęcia

Pocieszyłaś mnie tą sumą za ogrzewanie emotka zawsze myślałam, że to miejskie wychodzi taniej. No ale my w mieszkaniu mamy zimą takie ekologiczne 21... Mój M. w krótkim rękawku, a ja w 3 swetrach. Dobrze, że bobas ma jego odczuwanie ciepła emotka

My zimą przykręcamy zawsze na maksa ogrzewanie, żeby jak najmniej płacić. Mamy gazowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357136 Napisano: 09.09.2012 07:50:06 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

agusia147 u nas bez firmy w domu rachunki za prąd licząc na kwartał ( chociaż płace co miesiąc) wychodzą nie dużo mniejsze emotka I zaznacze, że staramy sie oszczędzać na prądzie, ale wszystkie sprzęty domowe plus bojler nie pozwalają na duże oszczędności.

Dziewczyny rozumiem dobre rady, ale ktoś tutaj delikatnie mówiąc przegina...

U nas też wszystko na prąd, kuchenka, lodówka, zmywarka, tv, kompy itd... No nie da się inaczej. Wyłączamy wszystko co tylko się da itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357104 Napisano: 09.09.2012 07:34:25 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Sama dziewczyno pisałaś że nie odmawiacie sobie przyjemności i że dostajecie pomoc finansowa od rodziców więc się nie dziw temu co dziewczyny piszą. Jedni wydają to co mają inni jeszcze więcej emotka proste:). Twoja sprawa z tym ile wydajesz i twoja czy i gdzie chcesz pracować. Pytalas o radę, wydatki pisałaś jako argument za ale jak już ktoś coś wytknal to od razu oburzenie. Twoje życie twoja decyzja. Nie rozumiem o co kaman.

Nie kojarzę bym pisała o odmawianiu przyjemności, tylko to, że tanie mięso psy jedzą. Nie zamierzam oszczędzać na jedzeniu i zamiast np porządnego produktu kupować tego made for biedronka z odpadków... W końcu jesteś tym czym jesz. A cała reszta to opłaty opłaty i jeszcze raz opłaty.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357097 Napisano: 09.09.2012 07:28:11 w Konkursowiczki w ciąży
malutka456 napisał(a):

tak sobie spoglądam na listę wydatków i 1300zł za prad kwartalnie to dla mnie zawrtona kwota, my tyle placimy za niecaly rok emotka i zeby nie bylo, nie pisze tego postu przy pomocy chomika, ktory napedza za pomoca kolka obrotowego mojego laptopa emotka chcialabym miec te 6tys zl miesiecznie emotka

Mamy firmę w mieszkaniu, 13 kompów pracujących po 8 godzin dziennie nabija licznik.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357096 Napisano: 09.09.2012 07:26:55 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

no coż czytam was i jednak zgadzam się z fryteczką - nie będę oceniać kogoś wydatków bo nie w tym rzecz aczkolwiek są dla mnie emotka
Jakbym miała tyle co Agusia na miesiąc na wydatki (ok 5-6tys) na które i tak podobno im ta kwota nie starcza to chyba bym nie wiedziała co robić z reszta kasy... emotka

No to nie wiem za co wy żyjecie itp...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357093 Napisano: 09.09.2012 07:25:46 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Mało się zarabia, żyje się jak hrabia to niestety recepta na życie dla wielu ludzi. I teraz piszę tak ogólnie, spostrzeżenia z mojego otoczenia.

Moim zdaniem się zagalopowałaś, bo nie masz prawa ani mnie oceniać, ani zaglądać mi do portfela bo to moja sprawa, pytałam o radę a nie o rozliczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5357089 Napisano: 09.09.2012 07:21:52 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Rachel święte dla to ostatnie zdanie. W końcu nie ważne gdzie, ważne z kim emotka . Niestety mentalność polakow jest z gola inna od tego co my przedstawiamy - nie masz zdjęcia z wakacji na ciepłych wyspach wklejonego na nk czy facebooku to znaczy że jestes dziad i klepiesz biedę. Nieważne że tamci pozyczki pobrali na wyjazd emotka .

Agusia liczę liczę i jakos 6 tys mi nie wychodzi emotka . Pomijając fakt o którym wspomniała fryteczka.

+ ZUS 370
+ Ubezpieczenie mieszkania 49zł

Kredyt był wzięty na wydanie książki, a nie na wakacje...
Wyświetl w wątku >>
0 0