Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info. Kurde mam wrażenie, że pie***ony termometr się zepsuł, bo zawsze 36 pokazuje, 36,1 albo coś takiego, głupia elektronika, a ręką ewidentnie czuję, że synek cieplejszy. Ale jest spokojny to nie będę go truć syropkami na gorączkę.
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było iść z cytrynką, wtedy nie jest takie mdłe. Jak za pierwszym razem poszłam na badanie bez cytrynki to się nawet kobieta w punkcie pobrań zdziwiła, że jak ja mogę to wypić bez i że cytrynka nie zaburza wyniku, więc spokojnie można ją wycisnąć.
Katrin, mój ma gorączkę jak nic, jak piecyk jest. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomalowałam sobie paznokcie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My po szczepieniu. Serce mi się krajało jak mały tak płakał... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh dziś idziemy na szczepienie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas jedzenie w strzykawce przynosiły z takim jakby wenflonem i tym było dziecko karmione przy użyciu ręki w rękawiczce lateksowej... W moim szpitalu smoczki i butelki były be. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się wypróżniałam dopiero w domu, w szpitalu jakoś się bałam i miałam fobie, że coś mi się tam porozrywa, w końcu obok byłam szyta, a w domu wiadomo na spokojnie i nikt pod drzwiami łazienki nogami nie przebiera
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też chciałam ale ogólnie szpital był obłożony tak, że ja z dwoma dziewczynami byłyśmy na oddziale ginekologicznym a nie na noworodkach, gdzie brakło łóżek nawet na korytarzu. I chwała za to, bo tam już całkiem byłoby głośno i ruch non stop. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz co, ja miałam to samo, troje małych dzieci na sali wyjące jak nie wszystkie na raz to na zmianę, ani chwili ciszy i spokoju. Jeszcze pierwsza noc ok, bo byłam tak umęczona, że nic by nie obudziło, ale ta druga to jakiś horror.
Monia na kolkę najlepszy esputicon.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Moniśka!
A czemu tak długo byłyście w szpitalu? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My również gratulujemy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba mi jakiś sąsiad zeżarł... Ja nie wiem, jak można być taką świnką i zjeść nie swoje
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przynajmniej ci się nie odbijało po proszku do pieczenia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi gapa
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może niedługo. Na razie zostanę tylko przy jabłuszku, ewentualnie przy kompociku niesłodzonym z jabłuszka. Więcej mu nie dam bo się boję, że za wcześnie.
A no chyba, że zagotowany gerberek. Jednak ja chyba kupię sokowirówkę i sama będę wyciskać soczki, będzie taniej na dłuższą metę, a i będę wiedziała co daję dziecku.
Kamiś duzi chop