Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5109600 Napisano: 30.03.2012 08:31:45 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Agusia - mały śliczny, a taki film to super pamiątka emotka

Tak wiem emotka Mam obsesję ostatnio i robię pełno zdjęć i kręce filmik. Szkoda, że jakość nie jest the best.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5109471 Napisano: 30.03.2012 07:45:07 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ale mi się filmik udał: http://youtu.be/oLTaZkXBbvA

emotka emotka emotka SUPER emotka emotka

oj udał, udał emotka
super i poważny jaki jestem emotka

Hihi on często taki poważny, dlatego filmik minutowy na którym i ziewanie i uśmiech jest to rarytas emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5108989 Napisano: 29.03.2012 07:52:52 w Konkursowiczki w ciąży
Kupiliśmy jakiś czas temu ubranko zająca dla niego na wielkanoc, 3-6 mcy a jest na styk... Mniejszych nie było... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5108967 Napisano: 29.03.2012 07:46:12 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ale mi się filmik udał: http://youtu.be/oLTaZkXBbvA

Śliczny i jaki duży emotka

Duży, ledwie 6 tygodni ma a ludzie pytają ile ma miesięcy emotka jak mówię, że 6 tygodni to taaakie oczy wywalają
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5108940 Napisano: 29.03.2012 07:41:02 w Konkursowiczki w ciąży

agusia147

#5108863 Napisano: 29.03.2012 07:20:47 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Kobitki upiec tort to żadna filozofia emotka
Byle Wam się biszkopt udał, a reszta to już z górki. W maju moja bratanica będzie miała 2 latka i chcę jej upiec Kubusia Puchatka, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja od tych ciast i tortów przytyłam, w sukienkę z Sylwestra 2010 się nie mieszczę emotka nie dopnę, a mam za 2,5 miesiaca ślub brata i chciałam ubrać moją małą czarną... Wyglądam jak słoń w niej, nie mam talii takiej jak wcześniej i brzuch wystaje. Od dziś dieta i ruchu więcej. Muszę zrzucić z 7kg.

mooniq82 chyba wiem czemu Cię nie było emotka emotka

emotka

A gdzie byłaś jak cię nie było?

AAAAA chrzciny Kamisia za tydzień a ja nie mam kreacji!
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5108080 Napisano: 29.03.2012 03:45:27 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

fryteczka napisał(a):

ogladacie teraz rozmowy w toku ?

Ogladałam i powiem ze dziwnie mi po tym programie teraz

A ja miałam oglądać i przegapiłam! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5107963 Napisano: 29.03.2012 03:10:49 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

A my odstaliśmy w tłoku i gorącu ponad godzinę by zrobić badania jak ja uwielbiam życzliwość, uprzejmość i przepuszczanie w kolejce kobiet w ciąży brrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy emotka

ja podczas 9 miesięcy nie zostałam przepuszczona nigdzie. Najgorzej, że będąc w 3 cium miesiącu byłam w przychodni, przede mną w kolejce dziewczyna tuż przed porodem czeka na pobieranie krwi. Pod gabinetem pełno starszych ludzi, do mierzenia ciśnienia i EKG. Czy ktoś w ogóle pomyślał, że dziewczyna jest na czczo i że może warto by było ją przepuścić - oczywiście że nie. Że o marketach i kasach dla ciężarnych i matek z dziećmi nie wspomnę! totalna ignorancja...
A byłabym zapomniała czekając w kolejce do ginekologa wiele kobiet czeka z mężami, zdarza się że facet nie zajdzie z krzesła widząc ze kobieta w ciąży czeka na wizytę. Przykre są takie obrazki niestety....
Oczywiście wiem ze nie wszedzie tak jest i nie hcce uogólniać , piszę o swoich spostrzeżeniach, ja z wyrazami sympatii i przywilejów się nie sotkałam

Mnie się zdarzyło kilka razy zostać przepuszczoną w kolejce np. do rejestracji u lekarza, raz na badaniach mnie pielęgniarka jako pierwszą poprosiła, kilka razy w tesko życzliwi ludzie przepuścili, w biedronce kasjer kilka razy prosił przed kolejkę i dwa razy mi w tramwaju miejsca ustąpiono. Więc nie było źle. Ale były też niemiłe sytuacje. Dlatego ja staram się przepuszczać panie w ciąży, bo sama to przeżyłam i wiem jak zwłaszcza pod koniec brzuszek ciąży, nóżki bolą, plecy nawalają, krocze boli.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5105816 Napisano: 28.03.2012 07:18:41 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

cześć kobietki emotka dawno mnie nie było.... co robiłyście jak puchły Wam stopy?

Są skarpetki specjalne na puchnące stopy, ale ich nie sprawdzałam. Musisz przetrzymać tym bardziej, że masz już blisko.

Ja jem wszystko i małemu nic nie jest, oczywiście wszystko w umiarze. najgorsze, że ostatnio największy apetyt na słodkie i na kabanosy... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5104964 Napisano: 28.03.2012 12:40:46 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Dokladnie nikt sie nie kloci. Osobiscie ze sluzba zdrowia zwiazana nie jestem ( nie liczac zwiazku z mezem a On juz do sluzby nalezy emotka ).Po prostu jestem czlowiekiem ktory stara sie szanowac innych i miec aby odrobine empatii w sobie. Nie lubie po prostu jak ktos wyzywa sie na kims i to w taki sposob bez wiekszej przyczyny. Od razu trzeba wyzwac debilem , idiota i Bog wie kim jeszcze tak jakby mylic sie nie mogl zwlaszcza w takiej sprawie.Zazwyczaj wtedy sie zastanawiam po co chodzisz do tego lekarza skoro jest taki i siaki.Moze nie wspomnialas o oliwce wiec lekarka nie skojarzyla? A to ze pijesz mleko od poczatku tez o niczym nie swiadczy - wystarczy ze zjadlas np ser ktory w skladzie mial cos co nie spasowalo malemu. Rozumiem wyladowywanie sie ale bez przesady, jakby byl powod ... reakcja nie adekwatna do sytuacji.Po co wyladowywac flustracje na innych Bogu ducha winnych ?Tak samo mozesz miec pretensje do samej siebie ze siegnelas po te oliwke.

Takze koniec tematu emotka Fakt piekna pogoda emotka U mnie na stole 66 krokietow emotka czeka na meza emotka .No i musze wymyslec menu na swiateczny obiad bo zaprosilam rodzinke emotka

Grusia, lekarze nie powinni mylić się z diagnozą. Teraz to pierdoła, a co będzie jak pewnego dnia zamiast wyrostka wytną ci nerkę bo się pomylili? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5104717 Napisano: 28.03.2012 11:01:30 w Konkursowiczki w ciąży
Grusia? Ty ze służby zdrowia? Małego rzadko smaruję oliwką. Zaczęła mu nieładnie skórka złazić z uszek i taką jakby szorstką skórkę miał na nich i na policzkach, to poleciałam oliwką, kiedyś zrobiłam to samo, a teraz porównałam fakty i wyszło, że wina oliwki... Tym bardziej, że od pierwszego dnia jak się urodził piłam mleko na potęgę i nic mu nie było, ani krosteczki nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5104312 Napisano: 28.03.2012 08:54:31 w Rossmann
SOXO już jest i jak zwykle u mnie nic, mimo że zgłoszeń było aż 96 ;( Do tego nazwiska na liście zwycięzców się powtarzają... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5104256 Napisano: 28.03.2012 08:30:14 w Konkursowiczki w ciąży
Trafiłam na lekarkę idiotkę! Wmawiała mi że mały ma trądzik na buzi od mleka co je piję, a dokonałam odkrycia, że to od oliwki. Wczoraj miał malutko, to posmarowałam suchości na buzi i ciałku oliwką, a dziś znów obsypany. Mleka nie piłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5102585 Napisano: 27.03.2012 12:53:22 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

zaryzykuję raz z tym altacetem, zobaczę jaki efekt

btw - zostajemy w krakowie, mąż od maja zaczyna tutaj pracę
jasny gwint jak mi ulżyło.... aż mam nogi miękkie...

Żeby tak moje problemy się rozwiązały i Krzyś dostał pracę w Warszawie... Nie mam ochoty ciągnąć rodzinnego interesu w Świdnicy... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5102494 Napisano: 27.03.2012 12:31:08 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

a tak z innej beczki - mam dwa pytanka

pierwsze - Bernardzik dostał ode mnie sporo hormonów, mimo że ma już 2 tygodnie nadal ma trochę napuchnięte i twardawe piersi, lekarka mówiła, żeby mu robić okłady z altacetu to powinno zejść wszystko - nie dopytałam tylko jak często i na jak długo emotka czy któraś z was miała podobny problem? jakieś magiczne sposoby?

drugie - mam pytanie o czyszczenie noska - młody nie ma katarku, oddycha dobrze, nosek oczyszcza sobie kichaniem - czy mimo to trzeba mu jakoś z oczyszczaniem pomagać, czy fride uruchamiać tylko jak się pojawi jakiś katar czy coś?

Ja mu czyszczę watką, namaczam w gotowanej wodzie i robię takie chudziutkie waciki, kózki wyłażą a czasem mały przy okazji jeszcze odkichnie jak coś ma w nosku.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5101452 Napisano: 26.03.2012 10:15:49 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

no zmykam pospać kilka godzinek póki mój maly mężczyzna nie obudzi się, ale musze przyznac że i tak mam luksus bo mąz leci robić mleczko jak mały juz w nocy zamarudzi ja tylko mu podają no i na odbicie najczęściej w nocy też moj kochany go bierze emotka

U nas ja robię mleko, albo cycuś i karmię, za to mąż odbija emotka chyba, że ja wykończona to mąż karmi, ale szykuję zawsze ja.

beniaminowa cudny był jak miał pół roku.

A ja zawsze przysypiam podczas karmienia i mały wtedy się przypomina jak mu butla albo cycek z japy wypadnie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5101299 Napisano: 26.03.2012 08:23:59 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Aga gajerek na allegro za 30 zł kupiony. Troszkę za duży był, ale dało rady.
ZA to śpiorek rozmiar 74 na styk emotka

Ja kupiłam w sklepie do chrztu... Z allegro mogłoby już mi nie przyjść, mało czasu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5101244 Napisano: 26.03.2012 08:06:34 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mój przystojniacha (z chrztu):
http://www.fotosi...cce00b61e356bf8.html

Właśnie szukałam na Fb ale nie wiem kogo szukać

Śliczny i jakie czarujące oczka emotka ANIOŁEK emotka

śiczny i oczy chyba po mamie? emotka

hmm trudno powiedzieć po kim, w rzeczywistości ma błękitne po mnie, ale na fotce nie widać. Wydaje mi sie, że do męża jednak podobny, ale co chwilka się uroda zmienia.

Hihi Kasia jaki gajerek emotka Ja mojemu też kupiłam garniturek do chrztu emotka A chrzest w Wielkanoc.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5101141 Napisano: 26.03.2012 07:39:14 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

super dziewczyny jesteście kochane bardzo wam dziękujemy z Mikusiem emotka emotka

a może wyślijcie mi linki do swoich profili to wyślę wam zaproszenie na swoje konto fb bo też bym chciała zobaczyć wasze dzieciaczki emotka

bo maluchy tak się zmieniają i tak rosną że dopiero jak zgralam wczoraj foto od końca grudnia to zobaczyłam jak synek się zmienił i urósł emotka

Jakbyś mnie szukała na fejsie to jestem Aga Wołk emotka

wysłałam zaproszenie emotka

Zaakceptowane emotka No i fotki swoich możesz wrzucić emotka Chętnie popatrzymy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5101120 Napisano: 26.03.2012 07:32:34 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

super dziewczyny jesteście kochane bardzo wam dziękujemy z Mikusiem emotka emotka

a może wyślijcie mi linki do swoich profili to wyślę wam zaproszenie na swoje konto fb bo też bym chciała zobaczyć wasze dzieciaczki emotka

bo maluchy tak się zmieniają i tak rosną że dopiero jak zgralam wczoraj foto od końca grudnia to zobaczyłam jak synek się zmienił i urósł emotka

Jakbyś mnie szukała na fejsie to jestem Aga Wołk emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0