Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słodziak
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My też ledwie mieszkanie zakupione doprowadziliśmy do porządku, sami malowaliśmy, remontowaliśmy, meblowaliśmy. Masa wysiłku i poświęconego czasu. A tu teraz przyjdzie się przeprowadzać do Świdnicy... Chyba w łeb sobie palnę. Wiem, że tam mamy szansę na lepsze życie, ale z drugiej strony nie lubię być przesadzana jak roślinka. Ledwie sobie tutaj wszystko poukładaliśmy...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem cię, jestem w podobnej sytuacji... Z tym że w grę wchodzi przeprowadzka do małego miasta pod Wrocławiem. Na samą myśl płakać mi się chce. Przywykłam do życia w dużym mieście. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tego nie przewidzę czy nie będzie wcześniak a z zachodzeniem też się ciężko wstrzelić;) Ostatnio 8 miesięcy mi to zajęło. Ale jeśli i tak się jest ubezpieczonym np. przez zakład pracy to taki zastrzyk gotówki jest miłym prezentem. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli jak oboje z mężem bylibyśmy ubezpieczeni to razem moglibyśmy wyciągnąć 3200, z czego ubezpieczenie wyniosłoby około 1300? To prawie 2000 zarobku na czysto, lepiej niż becikowe.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja muszę latać w te i wewte
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maść majerankowa nic nie daje. Tylko ładnie pachnie. Przepraktykowane na sobie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każde dziecko jest inne i ma inne potrzeby i trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami. Tak się tylko mówi, że co to za problem wykarmić kolejne, a tak na prawdę tak jak mówisz nie wiadomo czy dziecko nie będzie alergikiem, nie będzie musiało brać jakichś leków, mieć specjalnej diety... Tego się nie przewidzi.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam dwie siostry młodsze
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wow nieźle
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mały się naje do syta to potem jest spokój na parę godzin. I on te 200ml mojego mleka żłopie. Wiem ile wcina bo ja często odciągam pokarm, bo średnio po póltorej godziny mam tak cycki napakowane, że boli, więc jestem zmuszona do tego.
Lekarka nam nie pozwoliła karmić dziecka częściej niż co 3-4h. Kazała brać małego na przetrzymanie, ewentualnie podać jakąś herbatkę czy rumianek, albo wodę gotowaną, żeby na chwilę zapełnić brzuszek. Mały za szybko na wadze przybiera.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tyle wcina, a ma 4 tygodnie... To ile zje waha się między 160 a 200ml...
Moim zdaniem zależy od mieszanki. Bo np. Bebilon można tą godzinę przechować i podać, a np. Nan mi kisło i śmierdziało już po godzinie... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałabym wrócić do czasów kiedy mój jadł 20ml i był szczęśliwy
Ziolko jak spojrzysz na producentów proszków to zobaczysz, że Niektóre jak np. Vizir czy Omo pochodzą od tej samej firmy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
JA też nie wyobrażam już świata bez mego maluszka. Kocham go bez dwóch zdań i dla niego zrobię wszystko. Ale na razie drugiego dziecka nie planuję. Teraz w planach napisanie pracy inżynierskiej bo tylko to mi zostało by skończyć studia, od września studia magisterskie, a potem kto wie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No zapierdziela, ja widzę z dnia na dzień jak synek rośnie
Wyświetl w wątku >>