Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5606450 Napisano: 08.03.2013 12:20:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Zazwyczaj wina leży po środku i obie strony mają coś za uszami. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5606445 Napisano: 08.03.2013 12:19:11 w RMF
No ja też będę próbować, a jak nie to trudno. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5606401 Napisano: 08.03.2013 12:11:14 w RMF

agusia147

#5606359 Napisano: 08.03.2013 12:04:34 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

trebor1 napisał(a):

plocia napisał(a):

everettia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Jak Was czytam,to jakbym siebie słuchała emotka
Szkoda,ze już za stara jestem na zmiany,bo bym z teg kraju chętnie uciekła.Wszystkie instytucje państwowe tylko kłody pod nogi rzucają,a uczciwość to jakaś wyśmiewana w urzędach cecha!!! emotka

a propos urzędówm mi się zdawało, że o urzedach wiem sporo, bo często tam zawodowo sprawy przepycham, i raczej wydawało mi się, że nic mnie nie zaskoczy, aż tu dowiedziałem się, że możliwa jest sytacja, w której nie dostanie się pozwolenia na budowę, bo jeden z właścicieli działki sasiedniej nie żyje, a w zwiazku z czym nie można go skutecznie powiadomić o zamiarze budowy, i pozostaje tylko założyć sprawę spadkową sąsiadom (za swoje pieniądze), wtedy jak już się ureguluje czyje co je, urząd bedzie mógł dostarczyć zaintersesowanym pocztę, a ja dostanę pozwolenie, fajnie emotka

ale to chyba wina ustawodawcy emotka

Wykladasz kase na sprawę spadkową - 50 zł - i wnosisz o zwrot kosztów od uczestników emotka

wiem bo mam to na codzień emotka

nie kasa mnie w tej sprawie boli, ale czas, bo jak tej wiosny nie zacznę robót, to będę mógł dopiero zrobić to nastepnej wiosny, co mi jednak komplikuje życie

Urzędnikom nigdy się nie śpieszy. Mu w ubiegłym roku chcieliśmy fundamenty zalać. Byliśmy pewni, że na spokojnie się wyrobimy. Zdążyliśmy w ostatniej chwili emotka

Hah i zazwyczaj jak się na coś czeka to dostaje się to w ostatniej chwili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5606344 Napisano: 08.03.2013 12:01:12 w WC - rozmowy o wszystkim
kalisto1986 napisał(a):

Swoją drogą nie rozumiem takich matek emotka

Ja też nie rozumiem, zamiast się cieszyć, że ma dziecko ojca, który zabiega o kontakty z nim, dba, kocha, opiekuje się, spędza czas, to ta muchy w nosie. Trochę współczuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5606254 Napisano: 08.03.2013 11:41:25 w Wkurza mnie...
A mnie mąż od rana wkurza, jakbym czasem mu palnęła w końcu może by lepiej mi było, a tak się wkurzam i wkurzam ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5606208 Napisano: 08.03.2013 11:36:18 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

asante napisał(a):

Pionas, nie mam dzieci, ale mam z nimi i z ich wychowaniem do czynienia praktycznie codziennie. Musisz pamiętać o jednej rzeczy, że to nie mama a dziecko jest najważniejsze i że 3 pierwsze lata życia to najważniejszy okres w życiu człowieka. Co wtedy zakoduje mu się w mózgu, zostanie do śmierci. Dlatego najważniejsze jest, aby nie był świadkiem Waszych kłótni. Matce nie dogodzisz, może za jakiś czas gdy sobie poukładacie relacje. Pomysł kupienia kilku ubrań jest bardzo dobry - po co kłócić się o pierdoły. Dokupiłabym jeszcze jakieś podstawowe kosmetyki dla dzieci, kilka zabawek - tak, żeby dzieciak czuł się u Ciebie jak u siebie. Co do nocnika i smoczka. Wszystko zależy od dziecka, czy jest na to gotowy czy nie, ale ważne jest, aby uczyć siadania na nocnik w formie zabawy, a przede wszystkim nagradzania. Wiesz, dzieci uwielbiają hymny pochwalne - jaki Ty jesteś zuch chłopak, brawo, już jesteś dużym facetem bo sikasz do nocnika, a nie - o, znowu nasikałeś w pieluchę, brzydki jesteś). Podobnie ze smoczkiem, ale tu myślę, że musi być jednomyślność - co z tego, że Ty mu wytłumaczysz, że smoczek jest tylko na noc, jeśli mama będzie dawała mu w ciągu dnia. Dziecko w głowie będzie miało misz-masz.
I jeszcze jedno mi się nasuwa (z obserwacji znajomych po rozwodzie) - nie staraj się pokazywać dziecku, jaki Ty jesteś fantastyczny a mama zła - kochaj, ucz i wychowuj, a nie rozpieszczaj, by pokazać, że u Ciebie jest fajniej niż u mamy. Powodzenia! emotka

My jedynie przez smsy "rozmawiamy" bo ona nie ma ochoty ze mną widzieć się.
Ma u mnie zabawki, ciuszki, chusteczki, pampersy i itp.
No z nocnikiem to tak jest, jak mu się uda to cieszymy się, przytulam i mówię jaki jest świetny i duży i że super i że dumny z niego jestem i takie tam...
Nie wiem jak u niej ale ja go nie nastawiam przeciwko niej. Gdy zdarzy się tak że ona mi go wyprowadza to mówię daj mamie buzi, zrób cześć i papa i dopiero zabieram go do samochodu. Gdy go odbiera to mówię patrz Gabryś mama jest, wysadzam go i mówię biegnij do mamy, daj mamie buzi.
Ja staram się być normalny, nie rozpieszczam, mówię co mu wolno a czego nie, nie ma czegoś takiego że wchodzi mi na głowię, nie ma u mnie jakiegoś nastawiania przeciwko komuś czy złego mówienia o mamie, ale jak tam jest to nie wiem.

Super z ciebie tatuś, nie jedna by chciała, żeby jej facet tak się zajmował dzieckiem. Nie rozumiem tej Twojej byłej kobiety, za to rozumiem, czemu się rozstaliście emotka
Nie daj się tej lasce, bo ona szuka dziury w całym, rób swoje, ważne że dzieciak szczęśliwy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5606054 Napisano: 08.03.2013 11:05:19 w Konkursowiczki w ciąży
aneta19790411 napisał(a):

benasia napisał(a):

prywatne żłobki z tego co wiem są o wiele droższe... Można zobaczyć na jakieś strony internetowe żłobków -tam czasami są cenniki.

Tak, wiem, że prywatne są droższe. U nas czesne ok. 600 zł, a stawka żywieniowa podobna jak w państwowym, z tym, że w większości prywatnych catering - bez dokładek, bez odgrzewania....

U nas jest jeszcze możliwość dostarczania własnego jedzenia typu butelka lub słoiczki. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5605959 Napisano: 08.03.2013 10:39:30 w Konkursowiczki w ciąży
Wrrr mąż mnie dosłownie wkur**ł, młody wyje, mam dość ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5605517 Napisano: 07.03.2013 21:16:48 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sukces, młody ogarnął niekapek taki ze smoczkowym ustnikiem emotka Zawsze coś emotka

A wczoraj butelkę z kubusia waterr na spacerku emotka Nie jest źle emotka

no widzisz super agusia emotka
Czyżby taki kubek niekapek jak ci poleciłam? emotka
Water też świetna rzecz- bo moj w dzień tylko z watera pije juz.

Tak taki miękki ma dziubek coś ala smoczek emotka Butelka z waterra też jest fajna. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5605284 Napisano: 07.03.2013 17:57:53 w Oddam za darmo
agusia147 napisał(a):

oddam jeden voucher z aliora do cinema city, wazny do dzisiaj. Można za niego kupić bilet np na sobotę czy inny dzień. Mnie się nie chce iść bo mam parę kilometrów do najbliższego cinema city

Oddane barti978 emotka Baw się dobrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5605250 Napisano: 07.03.2013 17:32:37 w Oddam za darmo
oddam jeden voucher z aliora do cinema city, wazny do dzisiaj. Można za niego kupić bilet np na sobotę czy inny dzień. Mnie się nie chce iść bo mam parę kilometrów do najbliższego cinema city Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5605208 Napisano: 07.03.2013 17:09:31 w Konkursowiczki w ciąży
sukces, młody ogarnął niekapek taki ze smoczkowym ustnikiem emotka Zawsze coś emotka

A wczoraj butelkę z kubusia waterr na spacerku emotka Nie jest źle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5604824 Napisano: 07.03.2013 12:58:46 w Konkursowiczki w ciąży
A gościu miał wtedy w PZU. Tak czy siak, auta już tamtego nie mamy, a szkoda była śmieszna emotka Dobra idę z młodym na spacer, kupić bilety do kina i na bazarek po jakies warzywa. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5604528 Napisano: 07.03.2013 10:31:44 w Konkursowiczki w ciąży
My się ubezpieczamy w Liberty. Jak dwa lata temu na światłach nas gościu stuknął z tyłu, spisaliśmy protokół, przyszedł rzeczoznawca, wycenił na 2 tyś. Tyle dostaliśmy. A naprawa w rzeczywistości kosztowała nas 1/4 tego co dostaliśmy. Kasa przyszła szybko, bez problemów. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5603986 Napisano: 06.03.2013 17:14:26 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

No mam nadzieje ze juz bedziemy w wakacje po pieluchach ale nie zawsze chcieć to moc...
Poki co mam zapas pampersow na ok 2-3 miesiace i ćwiczymy nadal siku na toalete ale to chyba na tym zapasie się nie skończy...

My to jeszcze wieki wieków w pieluszkach posiedzimy. Pewnie do Bożego Narodzenia się z tym zejdzie, bo na razie mały chyba nie dość kumaty. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5603840 Napisano: 06.03.2013 15:36:02 w Konkursowiczki w ciąży
Ładna dziś pogoda. Właśnie wróciliśmy ze spacerku. 3 godziny nam się zeszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5603486 Napisano: 06.03.2013 12:01:09 w Konkursowiczki w ciąży
bridget napisał(a):

Hej,a ja melduje się ze szpitala,wczoraj dostałam krwawienia,strasznie się martwie

Trzymamy kciukasy, będzie dobrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5603307 Napisano: 06.03.2013 09:50:25 w Konkursowiczki w ciąży
Haha a wczoraj zgadałam się z dwiema sąsiadkami i okazało się, że obie w ciąży. Jedna rodzi w czerwcu, a druga ma termin taki sam jak ja emotka Śmiałyśmy się, że razem na porodówce się spotkamy. Alee fajnie, tyle dzieciaczków będzie emotka A myślałam, że Kamisiowi będzie smutno tak samemu, a tu takie towarzystwo się szykuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5602617 Napisano: 05.03.2013 13:46:16 w Wygraj mi / Wygram za...
pawel1615 napisał(a):

co to za konkurs wedel?

Nie wiem czy konkurs jeszcze trwa, ale moze ktos mi wygra albo odsprzeda karton lay's

PW z propozycją

Pewnie chodzi o dzien kobiet na fejsie
Wyświetl w wątku >>
0 0