Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5602550 Napisano: 05.03.2013 12:31:24 w Konkursowiczki w ciąży
bubulina napisał(a):

medalik to coś innego niż krzyżyk, medalik jest jak najbardziej o.k. emotka

Mówię po prostu, że pod wszystko można podpiąć jakiś przesąd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5602514 Napisano: 05.03.2013 11:51:54 w Wygraj mi / Wygram za...
kicia667 napisał(a):

pomoże ktoś wygrać tusz na rossnet?

Daj link do tuszu. Nie mogę znaleźć Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5602407 Napisano: 05.03.2013 10:11:15 w Konkursowiczki w ciąży
PS> To tak jak jest przesąd, że się zegara ani zegarka nie daje nikomu, bo niby będzie on odliczał godziny do śmierci. Terefere. A ile dzieci dostaje zegarki na komunię, albo dorosłych piękne zegary z kukułką na okrągłą rocznicę ślubu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5602402 Napisano: 05.03.2013 10:09:42 w Konkursowiczki w ciąży
bubulina napisał(a):

dolly napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Czesc dziewczyny emotka mam byc chrzestna i sie zastanawiam, co sie daje teraz w prezencie na chrzciny dla chlopczyka? dziewczynce kupilabym kolczyki i pieniazki w kopercie a dla chlopca? emotka

Ja bym kupiła złoty łańcuszek z krzyżykiem

och nie tylko nie krzyżyk....jest taki przesąd,że nie daje się krzyżyka na prezent,bo póżniej przez całe życie ta osoba "niesie na plecach ten krzyż"

moja córeczka 8 lat temu dostała na chrzciny srebrną tzn.ze srebra ramke na zdjęcie i do kompletu ozdobny album na zdjęcia z srebrnymi wstawkami.Myśle,że to fajny prezent i może być dla chłopca i dziewczynki.

To tylko przesąd. Kamiś medalik dostał złoty.

kalisto1986 napisał(a):

quaqua tak teraz ja i mam nadzieje,że ten czas szybko minie, bo powoli mam dosyć. Znowu wyniki do tyłka, szkoda gadać ...

Ja jako naczelna rodzinna fryzjerka strzygę wszystkich po kolei od mamuśki, siostry ( jak zasłużą) po moich chłopaków ( łącznie z dredami małżastego emotka ), wstyd się przyznać, ale ostatnio domiś był 1 raz u fryzjera emotka

Ja pierwszy raz u fryzjera przed ślubem byłam emotka Tak to zawsze włosy sama sobie obcinałam, a wszyscy zawsze pytali gdzie u fryzjera byłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5602101 Napisano: 04.03.2013 21:09:28 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

to http://ubrankadoc.../allegro/CW116_1.JPG gratis dostałam drugą muszkę

I to jest z taką kurteczką? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5602002 Napisano: 04.03.2013 19:58:36 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

emotka emotka emotka emotka przyszedł strój na chrzest po wielkich bojach przymierzony i jest cudny-oczywiście synek emotka Ale mi ulżyło bo bałam się zamawianego przez internet. Spodnie ciut za długie do chodzenia więc jak nie urośnie to podskocze do krawcowej. Reszta pasuje jest nawet mały zapas. Dobrze że nie zamawiałam większego.

A jakie ubranko kupiłaś? Kurcze jak tak myślę następne chrzciny to mnie w wakacje czekają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601939 Napisano: 04.03.2013 18:59:32 w Rossmann
barti978 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

z tym kodem można iść już dzisiaj?
ps. dobry jest ten proszek? emotka

Tak z kodem można już iść dzisiaj:)
Na forum piszą że nie za dobry. Ale wolę sam sprawdzić:)

Chodzi o ten proszek do zmywarek? Jak tak to ci chętnie oddam. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601772 Napisano: 04.03.2013 16:21:14 w Konkursowiczki w ciąży
jorunn2010 napisał(a):

mój synek daje się ostrzyc maszynką z niewielkim marudzeniem. U fryzjera wył ale zrobiłam błąd, bo przed salonem kupiłam mu lizaka żeby mógł lizać podczas strzyżenia, a fryzjerka kazała lizaka zabrać bo by włosy się do niego przykleiły. Tak więc fryzjer to już trauma na całe życie, za to wizyta u stomatologa- radość, zainteresowanie, otwiera paszczę aż miło!Takie małe skrajności w życiu trzylatka...

Się ciesz emotka Ja to wieki u dentysty nie byłam. Mam podejście, że jak nie boli to wsio jest ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601716 Napisano: 04.03.2013 15:42:10 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

JA strzyc psy nauczyłam się chodząc z moim psiakiem do psiego fryzjera, zobaczyłam, że to żadna filozofia, dla psa też mam specjalną maszynkę. Mój mąż odkąd pamiętam strzyże się na krótko i Jego ostrzyc to też nie problem, 15 minut i jak nowy.

Mój Kubuś jest nieśmiały w stosunku od obcych, owszem uśmiecha się, ale do nikogo obcego nie pójdzie. Z bratanicą fajnie się bawią, Ona podaje Mu zabawki, On zanosi do pudełka, gorzej jak sobie upatrzą jedną i każde to chce.

Jak ja nie lubię jak mój się strzyże. A robi to parę razy w roku jak jesteśmy u teściów. I on wtedy dość na krótko leci 1-1,5 cm. A mnie się to kojarzy jakoś tak albo jakby z pierdla wyszedł albo z wojska taki opitolony. DObrze, że włosy odrastają.

Kamilka nigdy w sumie nie czesałam zbytnio, bo nie było potrzeby. Ale szczotkę mamy - przydała się raz jak się ciemieniuchy wyzbywaliśmy. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601575 Napisano: 04.03.2013 13:43:40 w Konkursowiczki w ciąży
A myśmy Kamisia nie strzygli, bo nie ma za bardzo z czego. Ma takie piórka nie za długie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601528 Napisano: 04.03.2013 13:03:26 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 mi nie kazali się myć specjalnym mydłem. Miałam ze sobą Oilatum (bo całą ciążę się nim myłam, doopa, nie pomogło i tak mam rozstępy), ale w szpitalu gdzieś w torbie mi się zapodziało i znalazłam na szybko Dove, które też wrzuciłam i nim się przed cc umyłam, a potem położna, która mnie przygotowała, mówi "ale pani pachnie, aż miło emotka ,a wie pani jakie tu czasami kobiety przychodzą...ze szkoda gadac".

Hihi w komunikacji miejskiej czuć jakie kobiety chodzą wszędzie emotka I ni tylko kobiety. Czasem koło takiej stanąć to zemdleć można emotka

Powiem wam, że pierwszego porodu się bałam, a o drugim już myślę raczej spokojnie i bez stresu. Bałabym się jakby mi ktoś powiedział, że mam mieć cc. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601518 Napisano: 04.03.2013 12:53:39 w Konkursowiczki w ciąży
quaqua napisał(a):

prodiament ja też na Twoim miejscu posłuchałabym się gina. Chyba, że zależy Ci bardzo na porodzie SN to wtedy koniecznie porządny szpital, dobra położna, która jakby co będzie trzymała rękę na pulsie i wykonają bez ociągania CC.

Pytanko jeszcze do kobitek po CC właśnie. Miałyście robioną, albo same robiłyście lewatywę przed cięciem? W środę mam cięcie, a nie dopytałam lekarki, jakie są procedury... Boję się, że jak będę z pełnymi jelitami to będzie je ciężko "poupychać", a potem jakby mnie złapało parę godzin po cięciu to przecież ja nie wstanę... Z drugiej strony boję się sama w domu, przeddzień robić, czy to nie wywoła akcji? Poradźcie kochane...

Z tego co wiem, w większości szpitali golenie i lewatywę robią tuż przed cesarką, a potem jeszcze kąpać się każą specjalnym mydłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601491 Napisano: 04.03.2013 12:39:47 w Konkursowiczki w ciąży
prodiament napisał(a):

Jak sądzicie - czy przy wadzie wzroku -10 dioptrii powinnam rodzić naturalnie, czy przez cc?
Mój ginekolog powiedział, że on nie widzi innej opcji jak tylko cc i kazał mi się wybrać do okulisty po zaświadczenie z takim wskazaniem.
Niestety, okulistka była mało przyjemna, wręcz opryskliwa i stwierdziła, że to nie te czasy i teraz duża wada wzroku nie jest wskazaniem do cc, a siatkówka na razie mi się nie odkleja. Powiedziała, że nic mi nie będzie jak się trochę pomęczę rodząc naturalnie, a chwilę później zabroniła mi nosić ciężary, bo "od wysiłku może się Pani pogorszyć wzrok". Jak zapytałam, czy większym wysiłkiem jest poród, czy przyniesienie zakupów, wzruszyła tylko ramionami, wrrr...
Doradźcie - wybrać się do innego okulisty, czy odpuścić i zdecydować się jednak na poród siłami natury? Zostało mi 2,5 miesiąca do terminu emotka

-10? Kobieto to to przecież niebezpieczne dla ciebie, no chyba, że chcesz potem na ślepo się dzieckiem zajmować! I tu nie chodzi o moje złośliwości, ale ta lekarka to chyba jakaś niepociumana. Ty gnaj do innego lekarza, najlepiej faceta - tak z doświadczenia nic dobrego od kobiety lekarki nigdy mnie nie spotkało. Od mojego ginekologa słyszałam że już wada -6 jest wskazaniem do cesarki. Poród siłami natury byłby wielką głupotą. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601479 Napisano: 04.03.2013 12:26:47 w Wkurza mnie...
dochaaa napisał(a):

frodo napisał(a):

dochaaa napisał(a):

frodo napisał(a):

dochaaa napisał(a):

facet "narzeczony" mojej dobrej znajomej juz po raz n-ty emotka palantowi sie wydaje ze skoro ona jest pod jego dyktandem mnie rowiez moze "do pionu" postawic emotka ja juz nie wiem za kogo on sie uwaza... emotka

No cóż... moja znajoma poweidziłaby: "stary, zgorzkniały psychol" emotka

najlepsze jest to ze on nie jest stary... ja wraz z ta znajoma mamy po 21 lat, on ma 20 ... mowie Wam gorszej osoby w moim zyciu jeszcze nie mialam okazji poznac... od samego poczatku byly z nim problemy, wieczie mial o cos pretensje do kazdego emotka a jako ze ja sobie nie dam w kasze dmuchac i mowie to co mysle to sie zaczelo... ze jestem ta zla i niedobra ze kazda klotnia jaka sie miedzy nimi odbywa to moja wina i zeby ona najlepeij ze mna kontakt zerwala bo on sobie tego nie zyczy emotka (gdzie odkad ona z nim jest mamy bardzo rzadki bo on go utrudnia) emotka az rece opadaja....

Skoro on jest takim despotą mając dopiero 20 lat, to strach myśleć co będzie za 10 czy 20 lat emotka . Ja osobiście radziłabym koleżance uciekać gdzie pieprz rośnie - nich znajdzie sobie wesołego, pogodnego chłopaka, bo jak zwiąże się wiecznie nie zadowolonym z życie tyranem to tylko będzie cierpieć...

no ja jej niejednokrotnie probowalam "otworzyc oczy", z mizernym skutkiem emotka wogole najgorsze jest w tym wszystkim to ze oni sie bardzo czesto kloca i to ie tak delikatnie tylko ostro i bez jakichkolwiek skrupółów - i to doslownie wszystko, byle cenzuraa zmienia sie w taka awature ze dajcie spokoj... on przeprowadzil sie do niej z Mazur, mieszkaja z jej rodzicami ktorzy niejednokrotnie pewnie byli swiadkami ich klotni.. Ona sama do mnie wiele razy pisala czy moglabym jej pomoc bo sie poklocili i on ja straszy ze sie wyprowadzi do siebie, a ona nie chce bo go kocha itp itd. Kiedy relacjonowala mi przebieg klotni jasno wychodzilo ze to on ma cos z glowa emotka Ale ona zawsze najpierw byla na niego zla a potem obwiniala siebie ze to jej wina...Dodam ze podczas kiedy on mial zdawac mature w zeszlym roku stwierdzil ze jest mu ona totalnie niepotrzebna, spakowal manatki i przeprowadzil sie tutaj (uczeszczal do technikum to i do egzaminu zawodowego nawet nie podchodzil). Po niedlugim czasie obwinial caly swiat za co ze nie moze sobie pracy zalezc emotka Bo tam u niego dostalby bez problemu a tutaj a Pomorzu to same problemy (no chyba nie dziwne skoro nawet wyksztalcenia nie ma)... No mowie Wam jeszcze po tym co mi wczoraj apisal az sie we mnie zagotowalo.... No ale ile razy mozna probowac tlumaczyc? Ona jest w niego slepo zapatrzona chce z nim byc to i prosze bardzo... Serce boli ale co ja na to moge... emotka

Gorzej jak za 20 lat się obudzi z ręką w nocniku, samotna, zgorzkniała, bez znajomych i przyjaciół. Dla mnie porażka ten facet z tego co relacjonujesz. Lepiej żeby teraz to się rozpadło, najpierw takie kłótnie, a potem będzie coraz gorzej aż pewnego dnia podniesie na nią rękę. Niech się lepiej weźmie on za siebie, bo opcja bez wykształcenia = robol = alkohol = awantury = mordobicie w wielu przypadkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601465 Napisano: 04.03.2013 12:20:00 w Konkursowiczki w ciąży
Trzeba mierzyć butki. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601439 Napisano: 04.03.2013 11:52:04 w Wygraj mi / Wygram za...
kicia667 napisał(a):

pomoże ktoś wygrać tusz na rossnet?

chylmak napisał(a):

Pomogę wygrać zestaw hot martini do przyrządzania w domu w zamian za drobne wygrane w innych konkursach, PW

Dajcie linki. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601387 Napisano: 04.03.2013 11:19:09 w Konkursowiczki w ciąży
Mój usypia z butelką, może być pusta, może leżeć gdziekolwiek w łóżeczku ale musi ją widzieć. A tak nie ma problemów z zasypianiem. Gasimy światło, zostawiamy go samego i po chwili śpi. Nigdy nie bawiliśmy się w żadne rytuały usypiania.

Odnośnie nocnika to jak dziecko zmotywować, żeby chciało z niego korzystać? Kamisia tak on intryguje, że woli siedzieć obok nocnika i go oglądać. emotka

Kurcze to Kamiś ma nieźle duże stopy bo rozmiar 21 nosi jak chodzi o butki. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601354 Napisano: 04.03.2013 10:43:00 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

U nas obiadek zawsze o 12 emotka emotka emotka

aaa emotka U mnie to często śniadanie o tej porze. Lubimy sobie pospać. Obiad około 15 lub 16 zawsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601329 Napisano: 04.03.2013 10:24:10 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

benasia wyjęłaś mi to z ust emotka właśnie weszłam by to napisać emotka my tylko obiadek zjemy i idziemy na słoneczko emotka emotka emotka

To o której wy jecie obiadki, że ta spytam? Ja jeszcze jestem przed śniadaniem emotka U mnie mimo słoneczka to zimno strasznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5601138 Napisano: 03.03.2013 22:24:59 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

maribog napisał(a):

Wkurzył mnie Orange. Likwiduje od jutra usługę przelew sms emotka

Nie no, szlag mnie trafi z tymi sieciami. T-mobile wprowadza opłaty za roczne konto, Orange likwiduje usługi... emotka
Za chwilę okaże się, że Play w tym rozrachunku najlepiej wychodzi... Ino kto wtedy będzie do mnie dzwonił? emotka

Ty będziesz do wszystkich dzwonić emotka W playu dają teraz darmowe do wszystkich sms, i duże pakiety minut. Więc spoko. A u nich przynajmniej wszystko działa. Wyświetl w wątku >>
0 0