Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5600862 Napisano: 03.03.2013 17:03:58 w GFK
Łazienki: chodzi o bidet i miskę ustępową jak to nazywają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5600669 Napisano: 03.03.2013 14:05:17 w Konkursowiczki w ciąży
Od października bym bardzo chciała na magistra na uczelni męża. Chociaż głupio tak mieć za nauczycieli ludzi, z którymi spotykamy się na imprezach czy z nimi pijemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5600577 Napisano: 03.03.2013 12:11:59 w Konkursowiczki w ciąży
Wczoraj mieliśmy w domu imprezę emotka Już zapomniałam, że wśród ludzi może być tak fajnie, a malutki też szczęśliwy i nowego wujka sobie znalazł emotka Jak zaczął mu się drapać na kolana, tak tylko u niego chciał siedzieć emotka

Kurcze mam dylemat, bo na mojej byłej uczelni robią studia podyplomowe pięknie dofinansowane przez unię, że za całość w sumie wychodzą grosze i taaaak bym chciała pójść, a od września marzą mi się studia magisterskie. Tylko zastanawiam się jeszcze nad tym kto maluszkami się zajmie. Mężu pracuje poniedziałek - piątek, czasem sobota. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5600192 Napisano: 02.03.2013 19:05:42 w Dziś cieszę się z.....
A ja egoistycznie cieszę się, że goście do mnie przychodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5599354 Napisano: 01.03.2013 17:05:01 w Oddam za darmo
Znajomy ma do oddania 4 wejściówki na http://www.facebo...lugo&h=NAQF5ffqa info pw Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5599329 Napisano: 01.03.2013 16:32:01 w Konkursowiczki w ciąży
Hihi a ja dziś nawiązałam kontakt z sąsiadką co ma synka w wieku Kamilka. Byłyśmy razem na spacerze z maluszkami emotka Fajnie, bo normalnie czasem nie mam do kogo gęby otworzyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5599289 Napisano: 01.03.2013 15:44:59 w Konkursowiczki w ciąży
Nas 5 tego czeka MMR. Nie znoszę szczepień, Młody ostatnio panią pielęgniarkę skopał, aż się boję teraz tego...

Odnośnie pampersów to w Tesco są na promocji po 39,90 bodajże. Ale ja mam jeszcze dwa opakowania zapasu więc nie kupuję. Kupujemy już 5tki bo są wyższe, a co za tym idzie jak młody coś zrobi do pampka to nie ma zaraz brudnego ubranka. Buuu sprzątać muszę ;(
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5598315 Napisano: 28.02.2013 17:04:22 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

My mamy 3 różne niekapki i Kamiś z żadnego pić nie chce ;(

Agusia a próbowałas z takiego jak ten pierwszy link?
Powiem ci że niepozorny a fajny, napewno załapie Kamil bo ustnik jest silikonowy jak w butelkach i miękki, ale nie kapie i żeby się napić musi zaciągnąć. Po tym napewno odstawi butle - tak było u nas emotka
A cena nie wygórowana i znajdziesz go nawet w supermarketach typu tesco czy intermarche emotka

poza tym mój Mikolaj uwielbia teraz pić z Kubusia Watera - wiec wlewam mu tam tez jego picie bo ile mozna kupowac - wczoraj potrafił przez 2 godz wypić całego świeżo kupionego...

Mamy jeden z Tomme Tippee, drugi z Canpola krówkę, trzeci z ikei. Ale mają trochę inne ustniki. Nie mam pojęcia jak go przekonać, bo on tylko butla i butla. Potrafi pół dnia z butelką w zębach chodzić. A mnie już dobijają plamy po mleku, herbatce czy innym piciu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5598275 Napisano: 28.02.2013 16:25:54 w Konkursowiczki w ciąży
My mamy 3 różne niekapki i Kamiś z żadnego pić nie chce ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5598081 Napisano: 28.02.2013 14:01:54 w Konkursowiczki w ciąży
3 butki super. Ja się właśnie na zakupy wybieram z małym, a on ostatnio taki aniołek na zakupach, że chyba sobie buty jakieś kupię na wiosnę. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5597778 Napisano: 28.02.2013 10:29:05 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agasiam napisał(a):

dokładnie 10 dni. zobaczę co przyjdzie z 80 najwyżej wymienię na większe.

Masz chrzest na Wielkanoc? Ja bym chyba wzięła rozmiar 86, to nie jest aż tak wielka różnica.

tak agusia tylko spodnie się będą ciagnąć za nim a a to już chodzący mały kawaler.Do tego musze kupić białe butki ale jakieś do chodzenia. masakra wszystkie typowe do chrztu to takie papucie. Znalazłam jedną firmę ale cena powalająca jak na jeden raz.

Ewentualnie masz trochę czasu na poprawki krawieckie? My chrzciliśmy małego jak miał miesiąc to nie było problemu z kreacją.

Nosz kurde tak mnie mdli dzisiaj i taka zgaga, że zaraz zejdę... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5597664 Napisano: 28.02.2013 07:09:36 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

dokładnie 10 dni. zobaczę co przyjdzie z 80 najwyżej wymienię na większe.

Masz chrzest na Wielkanoc? Ja bym chyba wzięła rozmiar 86, to nie jest aż tak wielka różnica. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5597301 Napisano: 27.02.2013 18:15:01 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

A u nas ból pleców u mamusi, tato zapracowany a synek robi co mu się podoba. I mamy pięknie wygryziony kawałek szafki rtv na samy środku(listwa) w kolorze wenga. Super to wygląda. Młodemu zęby dokuczają.
Zapraszam na aukcje mam trochę nowych ciuszków na sprzedaż z C&A
http://allegro.pl...2225931&view=gal
i znajomej też C&A http://allegro.pl...7104061&view=gal

Ciesz się, że tylko listwa, u mnie młody upierniczył kawałek framugi od drzwi, a kolor ciemny brąz i nie ma co z tym zrobić, dobrze chociaż że z 20cm nad podłogą i tak się w oczy nie rzuca.

Słone paluszki i rozgazowana cola nie są złe. Mnie zawsze pomagało, ewentualnie krakersy takie solone. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5596944 Napisano: 27.02.2013 12:20:54 w Konkursowiczki w ciąży
allice napisał(a):

Dziewczyny, a tak z innej beczki...
Bratanica męża poprosiła mnie o bycie świadkiem na jej bierzmowaniu i teraz mam dylemat jaką pamiątkę jej sprezentować. Bo tak z pustymi rękami to jakoś głupio. Macie jakieś pomysły? Myślałam o łańcuszku z medalikiem lub krzyżykiem.

U mnie się aż tak nie obchodziło bierzmowania emotka Ale np. Obrazek taki platerowany srebrem, z dedykacją z tyłu - dziewczyna doceni, łańcuszek z medalikiem to pewnie już ma od chrztu albo od komunii, może więc coś bardziej osobistego i jakiś wisiorek z tekstem? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5596937 Napisano: 27.02.2013 12:14:40 w Konkursowiczki w ciąży
Hmm to sprawdź może smak to się dowiesz co małej może nie pasować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5596889 Napisano: 27.02.2013 11:27:15 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

agusia147 u nas wypluwania nie ma ale problem z zamkniętą szczelnie buzią! za nic nie chce otworzyć. Rano ładnie wypiła wapno, potem musiałam podac antybiotyk i tragednia normalnie. Chciała mi "uciec" z kolan i buzia za nic w świecie nie chciała sie otworzyć...a zawiesina która dostaje wydaje się być smaczna tak po zapachu sadzac choc moze dla niej za słodka

a swoją droga Pani doktor kazała nam kupić wapno bezsmakowe zeby z cukrem nie przesaadzac i mąż wczoraj zjechał cale miasto i nigdzie nie było:/ Co za kraj czy teraz juz dla bezpieczeństwa wszedzie wala cukier?

Antybiotyk z tego co słyszałam podobno można dodać do mleka. A jaki macie? My mieliśmy Ospamox i on miał gorzki posmak, weź sama spróbuj smak. Bo na prawdę antybiotyki nie są raczej smaczne. Nie wiedziałam, że jest coś takiego jak wapno bezsmakowe - zawsze jakiś smak ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5596873 Napisano: 27.02.2013 11:12:52 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

ja dzisiaj stoczyłam walkę z Dominisią w ogóle nie chciała lekarstwa... emotka Czułam sie jak wyrodna matka wpychajać jej ta lyzke do buzi ale tlumacze sobie ze to siła wyższa...mam nadzieje ze z godziny na godzine bedzie lepiej choć juz słysze jak sie rzuca po łóżeczku a zasnaeła 30 min temu niecałe...

Rachel łyżka to przynajmniej u nas dość ryzykowna sprawa bo np. młody wypluwał jej zawartość, sprawdziła się strzykawka, jaką dają np. do panadolu dla dzieci i wlewanie mu do buzi po 1ml. Nie miał wtedy czym pluć. Może tak spróbuj.

monika1985monik napisał(a):

U nas idzie górna 2 i też masakra jest.

Ja mogę powiedzieć że w moim przypadku 2 poród był 1000 razy gorszy od 1 ale mam na dzieje Aga że u Ciebie tak nie będzie emotka ciekawe czy teraz też będziesz mieć duże dzidzi emotka

Mam nadzieję, że będzie mniejsze, i że nie urodzi się 2 tygodnie po terminie.

PS. Nie mogę się doczekać kolejnego USG, żeby dowiedzieć się kto brzuś zamieszkuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5596824 Napisano: 27.02.2013 10:33:22 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

ania75 Oby reszta ząbków także wyszła bezobjawowo emotka U nas nie ma lekko niestety, ale może chłopcy gorzej przechodzą ząbkowanie.

agusia147 "niby" drugi poród jest lżejszy i tego się trzymaj.

Mam taką nadzieję, że będzie lżej. Młodemu idą kły i pół nocy jęczał...

Odnośnie CC to ja się liczyłam z CC, bo od razu jak chodziłam na kontrole do szpitala po terminie, to lekarz mówił, że bobo duże i kwalifikuje się do CC. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5596510 Napisano: 26.02.2013 22:07:30 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Kali nie bój cesarki, da się przeżyć, u mnie nawet blizny nie widać, mała i ma kolor skóry. Nie powiem, że nie bolało, bo bolało kilka ładnych dni, 3 dni byłam na ketonalu, ale może mniej by bolało, jakby się nie okazało, że jestem uczulona na tramal ( po podaniu myślałam, że zejdę z tego świata i zrobili mi płukankę kroplówką...), wstanie z łóżka było koszmarem, bo rana bolała i ciągnęła, ale może ja mam niski próg bólu.

Pamiętaj, że z poprzecznego jest duża nadzieja, że się obróci, z pośladkowego (jak u mnie) to już gorzej.

Nie wiem, może ja nienormalna jestem, ale ja tak panicznie bałam się sn, że cieszyłam się na myśl o CC. Żadnych skutków ubocznych nie mam, nic mnie nie boli "na zmianę pogody", mam czucie wokół blizny. Wsio Ok.

rachel współczuję, wiem co to znaczy jak dziecko na widok kropelek płacze, trzeba wtedy wziąć w garść i pomyśleć, że jutro już będzie lepiej, a dziecko nie będzie pamiętać, że było chore.

lilithbb miałaś 3 CC, to 4 już chyba nie możesz mieć, prawda? Ostatnio oglądałam program, że można miec właśnie max 3CC

A ja nie miałam cesarki a mam miejsce na brzuchu bez czucia i mega rozstępy w tym miejscu.

Myślałam, że mam wysoki próg bólu, nie raz się kolczykowałam sama i nawet nie bolało, pępek sama kułam kiedyś, a jak przyszło co do czego, to bóle krzyżowe to jakaś masakra była. W obliczu tych bóli błagałam o cesarkę, a nie chcieli mi zrobić. Teraz już nie chcę takich.

Chyba jak zajdzie konieczność to i tak zrobią cesarkę, bez względu na wszystko - najważniejsze życie obojga. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5596465 Napisano: 26.02.2013 21:10:43 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

agusia wieelkie dzięki, chyba jedyna strona w której dość duże wymiary łapią się na tą najtańszą wersję - mimo,że k-ex ale wole zapłacić mniej emotka

lilithbb nie wiem czy mniejszy ból, bo ja po naturalnym ponad miesiąc jeszcze nie mogłam za dużo chodzić, ale jednak wolałabym uniknąć cesarki

Nie ma za co. Sama korzystam z tej strony, a wysyłam dość dużo paczek. K-ex nie jest zły, jest lepszy od np. DPD, które nie dzwoni i nie dostarcza paczek na czas lub w ogóle ich nie dostarcza. Koleś z k-ex to potrafi kilka razy zadzwonić, umówić się na konkretną godzinę, a jak mnie nie ma za moim przyzwoleniem zostawić paczkę u sąsiadów i jeszcze raz zadzwonić żeby powiedzieć gdzie zostawił.

Odnośnie SN to mnie poród strasznie wymęczył, jednak po nim bardzo szybko doszłam do siebie. Gdyby nie szwy to pewnie jeszcze szybciej, ale przez kilka dni bałam się normalnie wysikać. Ale i tak po tygodniu byłam jak nówka na chodzie całkowicie. Wyświetl w wątku >>
0 0