Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze mam dylemat, bo na mojej byłej uczelni robią studia podyplomowe pięknie dofinansowane przez unię, że za całość w sumie wychodzą grosze i taaaak bym chciała pójść, a od września marzą mi się studia magisterskie. Tylko zastanawiam się jeszcze nad tym kto maluszkami się zajmie. Mężu pracuje poniedziałek - piątek, czasem sobota. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie pampersów to w Tesco są na promocji po 39,90 bodajże. Ale ja mam jeszcze dwa opakowania zapasu więc nie kupuję. Kupujemy już 5tki bo są wyższe, a co za tym idzie jak młody coś zrobi do pampka to nie ma zaraz brudnego ubranka. Buuu sprzątać muszę ;(
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy jeden z Tomme Tippee, drugi z Canpola krówkę, trzeci z ikei. Ale mają trochę inne ustniki. Nie mam pojęcia jak go przekonać, bo on tylko butla i butla. Potrafi pół dnia z butelką w zębach chodzić. A mnie już dobijają plamy po mleku, herbatce czy innym piciu. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ewentualnie masz trochę czasu na poprawki krawieckie? My chrzciliśmy małego jak miał miesiąc to nie było problemu z kreacją.
Nosz kurde tak mnie mdli dzisiaj i taka zgaga, że zaraz zejdę... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz chrzest na Wielkanoc? Ja bym chyba wzięła rozmiar 86, to nie jest aż tak wielka różnica. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciesz się, że tylko listwa, u mnie młody upierniczył kawałek framugi od drzwi, a kolor ciemny brąz i nie ma co z tym zrobić, dobrze chociaż że z 20cm nad podłogą i tak się w oczy nie rzuca.
Słone paluszki i rozgazowana cola nie są złe. Mnie zawsze pomagało, ewentualnie krakersy takie solone. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie się aż tak nie obchodziło bierzmowania
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Antybiotyk z tego co słyszałam podobno można dodać do mleka. A jaki macie? My mieliśmy Ospamox i on miał gorzki posmak, weź sama spróbuj smak. Bo na prawdę antybiotyki nie są raczej smaczne. Nie wiedziałam, że jest coś takiego jak wapno bezsmakowe - zawsze jakiś smak ma. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rachel łyżka to przynajmniej u nas dość ryzykowna sprawa bo np. młody wypluwał jej zawartość, sprawdziła się strzykawka, jaką dają np. do panadolu dla dzieci i wlewanie mu do buzi po 1ml. Nie miał wtedy czym pluć. Może tak spróbuj.
Mam nadzieję, że będzie mniejsze, i że nie urodzi się 2 tygodnie po terminie.
PS. Nie mogę się doczekać kolejnego USG, żeby dowiedzieć się kto brzuś zamieszkuje
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam taką nadzieję, że będzie lżej. Młodemu idą kły i pół nocy jęczał...
Odnośnie CC to ja się liczyłam z CC, bo od razu jak chodziłam na kontrole do szpitala po terminie, to lekarz mówił, że bobo duże i kwalifikuje się do CC. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja nie miałam cesarki a mam miejsce na brzuchu bez czucia i mega rozstępy w tym miejscu.
Myślałam, że mam wysoki próg bólu, nie raz się kolczykowałam sama i nawet nie bolało, pępek sama kułam kiedyś, a jak przyszło co do czego, to bóle krzyżowe to jakaś masakra była. W obliczu tych bóli błagałam o cesarkę, a nie chcieli mi zrobić. Teraz już nie chcę takich.
Chyba jak zajdzie konieczność to i tak zrobią cesarkę, bez względu na wszystko - najważniejsze życie obojga. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma za co. Sama korzystam z tej strony, a wysyłam dość dużo paczek. K-ex nie jest zły, jest lepszy od np. DPD, które nie dzwoni i nie dostarcza paczek na czas lub w ogóle ich nie dostarcza. Koleś z k-ex to potrafi kilka razy zadzwonić, umówić się na konkretną godzinę, a jak mnie nie ma za moim przyzwoleniem zostawić paczkę u sąsiadów i jeszcze raz zadzwonić żeby powiedzieć gdzie zostawił.
Odnośnie SN to mnie poród strasznie wymęczył, jednak po nim bardzo szybko doszłam do siebie. Gdyby nie szwy to pewnie jeszcze szybciej, ale przez kilka dni bałam się normalnie wysikać. Ale i tak po tygodniu byłam jak nówka na chodzie całkowicie. Wyświetl w wątku >>