Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5573092 Napisano: 03.02.2013 05:51:28 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

Komudę też całego przeczytałam, bez jednej książki bo jej dostać nie mogę (ale sąsiad mówił że gdzieś ma, od miesiąca mi jej szuka - może kiedyś znajdzie emotka ) - a ja komudy z pdfów nie moge...za bardzo gościa lubię emotka

no to jak młody zaśnie, walnę się na sofę emotka , herbatka i chyba pratchett na próbę.. mam I tom świata dysku w pdfie - spróbujemy emotka

A taka autorka jak Trudi Canavan? Znajomi się w jej książkach zaczytują, a ja nie przepadam za fantastyką. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572917 Napisano: 03.02.2013 02:36:16 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

sama byłam świadkiem jak koleś w banku wybierał 40 tysiaków i wrzucał je do reklamówki z biedronki... w szoku byłam ,ale co tam jego pieniądze,jego reklamówka emotka
Delfinka pięknie postąpiłaś -dobro wraca,pamiętaj ! emotka emotka

To taka przykrywka, bo nikt przecież nie pomyśli, że ktoś 40 tysi w reklamówce z Biedronki nosi emotka emotka Co innego skórzany neseser emotka

Ja wiem że 40 tysi się nie zmieści w portfelu, ale jakaś torebka, kieszeń etc. Dziwi mnie opcja z reklamówką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572737 Napisano: 03.02.2013 10:40:04 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

A co byście zrobiły? Jedziecie z dzieckiem od lekarza stos recept do wykupienia,do wypłaty kilka dni a kasy w portfelu ...prawie nic.Dziecko zza siedzenia podnosi reklamówkę zawiniętą w tobołek.Chciałam aby to zostawił ale patrzę..pieniądze,cały plik pieniędzy,z banderolą.Były też papiery i umowa z bankiem..to była pożyczka z banku całe 8 tysięcy.Przez chwilę przyszło mi do głowy;wykupię leki.Potem ;skoro ktoś bierze pożyczkę to pilnie potrzebuje tych pieniędzy.w domu przeliczyłam wszystko i poczytałam umowę.Podjechałam do tych ludzi z dzieckiem (prawie na moim osiedlu mieszkali)okazało się,ze wzięli kredyt na endoprotezę biodra dla jednego z rodziców.Kiedy oddałam im te pieniądze i nic nie chciałam znaleźnego jakoś mi tak radośniej się samej w sobie zrobiło.2 tygodnie później Ci państwo przyjechali z wielkim koszem ze słodyczami,kawą ,winem:) Sumienie by mi nie pozwoliło cieszyć się cudzymi pieniędzmi.

Dziwi mnie, kto wozi pieniądze w reklamówce. Myślałam, że takie rzeczy na filmach tylko. I podziwiam uczciwość. Jestem niemal pewna, że nie jeden by nie oddał.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572567 Napisano: 02.02.2013 10:34:54 w Konkursowiczki w ciąży
Albo znak ze zdaje w złym mieście. Warszawa nie jest łatwym miastem. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572492 Napisano: 02.02.2013 09:30:02 w Konkursowiczki w ciąży
Ale poważnie moim zdaniem się uwzięli... Nie raz żałowałam, że nie mam dyktafonu bo przynajmniej bym im smrodu narobiła. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572456 Napisano: 02.02.2013 08:57:51 w Konkursowiczki w ciąży
A jak zdarza mi się wracać po mieście to jest 3-4 w nocy, kiedy to nic nie jeździ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572455 Napisano: 02.02.2013 08:57:14 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia powiem szczerze że potępiam takie coś jak jeżdzenie bez prawka- jesli ktos uwaza ze potrafi jeździć powinien je zrobić - napewno nauczy sie innych rzeczy które nie zna i pozna reguły które rządzą drogą bo uwierz mi samo jeżdzenie po polnej drodze niczego nie daje - a nawet tam moze sie stać nieszczęście i wtedy narażasz nie tylko swoje życie ale i przypadkowych ludzi...

Kurs prawka przeszłam ze 4 lata temu, jeździć potrafię, i kilka podejść do prawka mam za sobą. Dopóki Wordy są skierowane na naciąganie ludzi to dziękuję... Bo zdać graniczy z cudem przynajmniej u mnie. Za 1 razem trafiłam na gościa, który twierdził, że przy łuku najechałam na linię, sprawa poszła do marszałka województwa, i jak się okazało wcale nie najechałam - ale tu egzamin w plecy. Za drugim razem zanim weszłam do auta laska mi powiedziała po co pani zdaje - ja i tak panią uwalę - no i uwaliła. Za trzecim razem koleś chciał mi wmówić że przy skręcaniu w prawo wjechałam na podwójną ciągłą, to mu zatrzymałam samochód i pokazałam, że jestem jakieś 20cm od owej linii, woził mnie przez ponad 2h po mieście, aż w końcu sama podziękowałam bo nie miał mi się wtedy już kto zająć dzieckiem. Napisałam skargę do Wordu. A teraz jak zmienili sposób egzaminowania to też bez sensu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572428 Napisano: 02.02.2013 08:38:03 w Konkursowiczki w ciąży
A ja nie mam prawka nadal emotka Ale zdarza mi się jeździć np. jak wracamy z imprezy a ja nie piję. Albo u moich rodziców po tej wsi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572335 Napisano: 02.02.2013 07:30:32 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Nie byliśmy, cały dzień leniliśmy się emotka Jutro mój ze szwagrem popatrzą emotka
Przy uszkodzeniach auta z winy stanu dróg, zawsze trzeba wezwać policje lub zarząd dróg i wtedy raczej nie ma problemów z wypłatą odszkodowania emotka

I płacić za przyjazd owej policji? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572165 Napisano: 02.02.2013 04:31:00 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

Aga spróbuj takie cos do czyszczenia siedzeń w aucie:) na łózko mojej Emi podziałało. W przeciwienstwie do pianki z vanisha

A wiesz może jak się to nazywało i jakiej firmy? Bo dosłownie na narożniku jest wszystko: mleko, jabłka, serki, czekolada, kaszka, kisiel, budyń... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572158 Napisano: 02.02.2013 04:24:07 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

kasiu, przejdź się z kubą z tymi nóżkami się wyginającymi do lekarza, niech sprawdzi
bo tak się zaczynają wady, teraz jakby co to będzie łatwo korygować odpowiednim obuwiem, później będzie gorzej

btw
poszliśmy do ikei na obiad
wróciliśmy z 3-osobową sofą skórzaną emotka niecierpię sprzedaży okazyjnej... moja wymarzona sofa za 1/3 normalnej ceny...

teraz mnie czeka 3 dni ostrej pracy żeby na nią zarobić...

My kupiliśmy kiedyś w ikei narożnik - kolor beżowy... Synek tak go zaświnił, że nie bardzo wiem jak to uprać. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5572134 Napisano: 02.02.2013 03:54:13 w Wkurza mnie...
Ja na uczelni znalazłam kiedyś portfel. W środku nie było dużo bo tylko 100zł, jakieś drobne, bilet miesięczny i dowód osobisty, a że u mnie w szkole maile do ludzi nie są tajemnicą to napisałam do niego zapytawszy czy nie zgubił portfela. Jeszcze tego samego dnia szczęśliwy po niego do mnie przyjechał i dostałam rafaello. Miły gest, bo w sumie uczciwie chciałam oddać mu tylko portfel. Ale nie powiem miły gest.

Kiedyś też w parku znalazłam telefon komórkowy, jakiegoś dziecka, ale ta matka co przyszła odebrać to taka suka, że jeszcze z pretensjami jakbym ja dziecku fona ukradła. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5571936 Napisano: 02.02.2013 12:36:28 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

posiusiam się emotka u mnie też tak kiedyś było, normalnie na klatkę wyszłam bo nie wiedziałam, czy kogoś duszą czy co... jak juz się zorientowaliśmy o co kamman to i tak nie doszliśmy u kogo te okrzyki--- ale co zastanawiające to głos kobiety był jeden, a męskich co najmniej dwa emotka

Malenka89
to z pewnością z telewizora te odgłosy emotka

Emilka emotka

Może film długometrażowy oglądali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5571830 Napisano: 02.02.2013 10:16:22 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

A takie typowo bielizna i dla maluszka od urodzenia ciuszki kupuje/kupowałam często w miejscowym sklepie dzieciecym zazwyczaj firmy Graaf lub Ewa Klucze i jeszcze jednej firmy ale nie pamietam nazwy - i chwalę sobie bo teraz po Mikołajku siostrzeniec nosił i jak wróciły to jeszcze bedzie na kiedyś dla brata lub siostry Mikcia bo są w bardzo dobrym stanie i nic sie z nimi nie dzieje. emotka

O tak, Ewa Klucze są świetne, jakość super, bawełna konkretna taka grubsza, nadruki się trzymają. Tak samo ciuszki F&F czy Cherokee. Reszta firm już ma z tym różnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5571621 Napisano: 01.02.2013 09:07:47 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

może emilka i agusia źle trafilyście - ja gdy kupowałam malemu fakt od rozmiaru 74 w smyku aż do teraz ma kolejne rozmiary tam kupione to zawsze był strzał w 10. I ubranka często prane i używane i nic sie z nimi nie dzieje emotka

Ja się zraziłam kupując Kamisiowi w tamtym roku przed wakacjami ciuszki. Niby śliczne piękne, a po praniu ścierka, a piorę zawsze na lekkich programach i w niskiej temperaturze. A nadruki po dwóch praniach wyblakłe, bawełna porozciągana, nawet raz oczko się zdarzyło. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5571613 Napisano: 01.02.2013 09:01:29 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

Benasiu może ja źle trafiłam. Kupiłam wtedy trochę tych ciuszków i masakra była np. legginsy (na wyprzedaży 30zł więc wcale nie takie tanie) 2 razy ubrane i dziurka na kolanie, spodnie dresowe ze ściągaczami po pierwszym praniu się tak rozciągnęły jakby wcale tam ściągacza nie było itd...
Za to po świętach kupiłam w smyku małej biedronkę drewnianą z dzwoneczkami na kijku do pchania i sprawdza się super!!!

Ubrania to jakby zleżałe jakieś były mam wrażenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5571501 Napisano: 01.02.2013 07:44:44 w Konkursowiczki w ciąży
Kamiś to woła mama jak coś chce emotka Za tatą też czasem woła mama emotka Jak tato wychodzi z domu to wielki płacz, a jak ja ostatnio wychodziłam i zostawał z tatą, ja mu papapa to on mi papapa mama i odmachał. Złośliwiec mały.

Odnośnie smyka to tam już nic nie kupię, nadruki się spierają, bawełna jak ściera, rozciąga się itp. No szajs za nie wiadomo jaką kasę. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5571397 Napisano: 01.02.2013 06:10:04 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

a w sklepach typu smyk to raczej chyba takich nie znajdę... bo chciałam zobaczyc i przymierzyc na żywo...

Moim zdaniem smyk nie jest sklepem, do którego warto wchodzić. Ceny ciuszków czasem zabijają, a ich jakość często jest gorsza od ścierki, którą myję podłogę... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5571276 Napisano: 01.02.2013 04:27:19 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

ma ktoras moze takie kapcie dla maluchów?
http://allegro.pl...lna-i2923831354.html

jak sie sprawuja? czy nie spadają z nózki? jak je się zapina/zakłada? na rzepy czy tylko naciaga się na nózke?

Oglądałam ostatnio podobne w sklepie dziecięcym, z tym, że miały regulację na pięcie, co chyba fajne w sumie było, bo z regulacją z żadnej nóżki nie spadną. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5570982 Napisano: 01.02.2013 11:56:06 w Rossmann
olunka napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy ktos ma zapisane kiedy maja być wyniki tego z tuszami?

14.02

dzieki, bo teraz się zorientowałam,że 10.01 wygrałam krem emotka

No to luzik, masz miesiąc czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0