Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A taka autorka jak Trudi Canavan? Znajomi się w jej książkach zaczytują, a ja nie przepadam za fantastyką. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wiem że 40 tysi się nie zmieści w portfelu, ale jakaś torebka, kieszeń etc. Dziwi mnie opcja z reklamówką
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwi mnie, kto wozi pieniądze w reklamówce. Myślałam, że takie rzeczy na filmach tylko. I podziwiam uczciwość. Jestem niemal pewna, że nie jeden by nie oddał.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurs prawka przeszłam ze 4 lata temu, jeździć potrafię, i kilka podejść do prawka mam za sobą. Dopóki Wordy są skierowane na naciąganie ludzi to dziękuję... Bo zdać graniczy z cudem przynajmniej u mnie. Za 1 razem trafiłam na gościa, który twierdził, że przy łuku najechałam na linię, sprawa poszła do marszałka województwa, i jak się okazało wcale nie najechałam - ale tu egzamin w plecy. Za drugim razem zanim weszłam do auta laska mi powiedziała po co pani zdaje - ja i tak panią uwalę - no i uwaliła. Za trzecim razem koleś chciał mi wmówić że przy skręcaniu w prawo wjechałam na podwójną ciągłą, to mu zatrzymałam samochód i pokazałam, że jestem jakieś 20cm od owej linii, woził mnie przez ponad 2h po mieście, aż w końcu sama podziękowałam bo nie miał mi się wtedy już kto zająć dzieckiem. Napisałam skargę do Wordu. A teraz jak zmienili sposób egzaminowania to też bez sensu.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I płacić za przyjazd owej policji? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wiesz może jak się to nazywało i jakiej firmy? Bo dosłownie na narożniku jest wszystko: mleko, jabłka, serki, czekolada, kaszka, kisiel, budyń... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kupiliśmy kiedyś w ikei narożnik - kolor beżowy... Synek tak go zaświnił, że nie bardzo wiem jak to uprać. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś też w parku znalazłam telefon komórkowy, jakiegoś dziecka, ale ta matka co przyszła odebrać to taka suka, że jeszcze z pretensjami jakbym ja dziecku fona ukradła. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może film długometrażowy oglądali
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak, Ewa Klucze są świetne, jakość super, bawełna konkretna taka grubsza, nadruki się trzymają. Tak samo ciuszki F&F czy Cherokee. Reszta firm już ma z tym różnie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się zraziłam kupując Kamisiowi w tamtym roku przed wakacjami ciuszki. Niby śliczne piękne, a po praniu ścierka, a piorę zawsze na lekkich programach i w niskiej temperaturze. A nadruki po dwóch praniach wyblakłe, bawełna porozciągana, nawet raz oczko się zdarzyło. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ubrania to jakby zleżałe jakieś były mam wrażenie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie smyka to tam już nic nie kupię, nadruki się spierają, bawełna jak ściera, rozciąga się itp. No szajs za nie wiadomo jaką kasę. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem smyk nie jest sklepem, do którego warto wchodzić. Ceny ciuszków czasem zabijają, a ich jakość często jest gorsza od ścierki, którą myję podłogę... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oglądałam ostatnio podobne w sklepie dziecięcym, z tym, że miały regulację na pięcie, co chyba fajne w sumie było, bo z regulacją z żadnej nóżki nie spadną. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to luzik, masz miesiąc czasu