Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja też padłam
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, ja mam 23 lata i drugie bobo w drodze. Uważam, że to super czas na dzieci. Finansowo człowiek na prawdę w tych czasach nigdy nie może czuć się stabilnie, a tak ma chociaż pociechę z dzieci
Odnośnie zabobonów, to w tym miejscu wkurza mnie moja matka np.
- zabobon ciążowy: nie patrz przez judasza bo dziecko będzie miało zeza
- pieniężny: nie wydawaj kasy w poniedziałek, bo nie będziesz miała pieniędzy cały miesiąc itepe itede...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawda prawda, najżywszy przykład to mój mąż
I ja i ja
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To by wszystko wyjaśniało
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też jeszcze nie jadłam, ale właśnie stwierdziłam, że mam ochotę na płatki chocapic z mlekiem takim z lodówki
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No mam podobnie, a potem idę do sklepu i stwierdzam, że mam ochotę na banana, albo jakieś inne tałatajstwo. Na widok Coli ślinka cieknie. Mięso to zależy jakie, ale jak pomyślę o mielonych to prawie muszę treść żołądka przełykać spowrotem, za to bym zjadła pieczonego kurczaka, albo karkówkę w sosiku
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi to do roboty.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie robili ksero z karty w urzędzie. Podobno w niektórych starcza zaświadczenie od byle lekarza, a u mnie karty sobie zażyczyli...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak skończyłaś to myślę warto.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Zofii, prosto po remoncie niemal była, bo 26stycznia została oddana do użytku nowa porodówka, a ja rodziłam 18 lutego.
Ty tylko 4 tygodnie później masz termin niż ja. A co to test Papa? I czemu nie założyła karty? Pamiętaj, że warunkiem aby dostać becikowe jest opieka lekarska od 10 tyg ciąży, a co się z tym wiąże musisz mieć kartę. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam i ani sekundy nie żałuję. Jak mi teraz mąż opowiada jak to wyglądało to ciężko sobie wyobrazić, ale wtedy w obliczu bólu było to jak zbawienie z nieba. Więc polecam. Uważam kobitki, że też zmienicie zdanie w momencie gdy będzie bolało, a jak dojdą bóle krzyżowe, to idzie się zachlastać.
Odnośnie leków rozkurczowych to mi położna powiedziała bym sobie z głowy wybiła, bo to zwalnia akcję porodową niby. Teraz przyjdzie rodzić mi w dolnośląskim, chyba, że bobo zdecyduje się wyjść wcześniej i bym rodziła na początku wakacji w warszawie, z czego bym się ucieszyła, bo szpital był super, mimo, że cholernie oblegany. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas dokładnie to samo, niby starzy schorowani, a tu takie wygibasy, zakupy wielkie itp.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro się nie chwali to dobrze, pocieszające, bo może jeszcze nie dzwonili. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja np. do gina bez potrzeby nie chodzę, w sumie tylko jak w ciąży jestem i potem jak coś chcę, ale tak czy inaczej, w tej chwili bym nie przepuściła. Wkurzają mnie też ludzie co się przepychają pod pretekstem, że oni tylko po receptę a potem siedzą i siedzą i siedzą....
Też się dziwię, bo w ciąży masz pierwszeństwo w okienku, w większości aptek.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym się pokłóciła, bo skoro są godziny wyznaczone, to tak jakby była wyznaczona kolejka. Ja przychodzę zawsze punktualnie i jakoś nie obchodzi mnie to, że ktoś przede mną już siedział w poczekalni. Godzina rzecz święta. A jak ktoś nie ma co robić i mu się nudzi to niech sobie siedzi. Wyświetl w wątku >>