Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha, czy to jest coś w stylu: http://allegro.pl...uzy-i2914407464.html
malutka456 nie przejmuj się. Ja w ostatniej ciąży z dużym brzuszkiem wsiadam do tramwaju, wolne miejsce było, więc do niego zmierzałam, w jednej chwili do tramwaju wbiegła babcia i rzuciła się na to miejsce tylko po to by walnąć na nim siaty. A ja co? Stałam jak głupia 19 przystanków... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak tylko jaką farbę? Można taki materiał wózkowy gotować? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja znajomym nic nie sprzedaję, zwłaszcza sprzętów które nie mają druków, właśnie po to by ominąć problem z tym, co będzie jak się sprzęt popsuje. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Głównie plamy po jakimś błocie, nie chce się to sprać, a w pralni nie chcą się podjąć czyszczenia. Oprócz tego jest miejscami wyblaknięty materiał od słońca. Chciałabym więc przyciemnić kolor bo jest jasny - błękitno - szary. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i chyba muszę zainwestować, bo najlepsza zabawa to ściąganie spodni i skarpet. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę to samo
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jola my oboje dość hmm wybuchowi, do tego mąż uparty jak osioł. Czasem doprowadza mnie to do szewskiej pasji. A jego podobno ja wkurzam często, bo zołza jestem. I jakoś tak sobie żyjemy tłukąc czasem coś. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Free Runner. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Że barmanem zostanie
Macie pomysł czym przefarbować wózek? Jest tak brudny, że nie daje rady się go doprać, myślałam, żeby przyciemnić więc kolor. Macie jakiś pomysł? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to my właśnie tak samo sos, przepis był kiedyś w gazecie Mens Health. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hyhy też tłuczesz?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zajrzyj do topu: Wygraj mi/Wygram za, tam masz czarno na białym. Koleś chciał zagarnąć nagrodę na siebie nie mówiąc jaki konkurs, a szukając jelenia co by mu ją wygrał. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o to, że nie zawracaj tu ludziom tyłka skoro i tak nie chcesz wyjawić info na temat konkursu. Konkursy powinny znajdować się w bazie, dostępne dla ogółu. To jest jasne, że tu nikt nie wygra za ciebie, zwłaszcza jak nagroda jest jedna i cenna. Każdy będzie wtedy grał dla siebie!
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo nawet banem.
Po co zaczynać temat jak robi się wielkie tajemnice... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no coś ty, nigdy żadne z nas nie rzuciło czymś w kogoś. Zawsze cierpią tylko przedmioty.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gorzej, że teraz muszę gipsu szukać. Dziura w ścianie o średnicy z 4cm i głębokości około dwóch. Bardziej ściana ucierpiała niż kubek, któremu tylko ucho odpadło. Pomijając już fakt, że kubek miał zawartość, przynajmniej na początku i ona wylądowała na jasnym dywanie. Cud, że plam większych nie ma. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane