Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5566173 Napisano: 28.01.2013 02:10:14 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Gotowac ? Niesadze .
U nas farbki do materialow sa w sklepach typu 101 drobiazgów itp . Proszek wsypuje sie do zimnej wody i w nim moczy material.

Aha, czy to jest coś w stylu: http://allegro.pl...uzy-i2914407464.html

malutka456 nie przejmuj się. Ja w ostatniej ciąży z dużym brzuszkiem wsiadam do tramwaju, wolne miejsce było, więc do niego zmierzałam, w jednej chwili do tramwaju wbiegła babcia i rzuciła się na to miejsce tylko po to by walnąć na nim siaty. A ja co? Stałam jak głupia 19 przystanków... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5566153 Napisano: 28.01.2013 01:57:46 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Wiesz możesz próbować zafarbowac w domu ale kolor może wyjść kiepsko a plamy pozostaną jaśniejsze. A kupiliście jako nowy ? Bo blaknięcie może dałoby się reklamować. Ja złożony wózek biorę do wanny wypełnionej letnia woda z dodatkiem startego na tarce mydelka dr beckmann i tak trochę mocze, gdzie ew plamy dodatkowo traktuje gąbka po czym prysznicem splukuje i suszę. Z tym ze ja nie mam jakos brudnego wózka zbytnio, ew jak mała lubisia w tapicerke wetrze czy coś w tym stylu emotka

No tak tylko jaką farbę? Można taki materiał wózkowy gotować? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5566111 Napisano: 28.01.2013 01:29:47 w Wkurza mnie...
rosik93 napisał(a):

Sprzedałem znajomej wygrany blender Braun. Zepsuł się jej, napisałem do osoby odpowiedzialnej za wydanie nagród..Przykro mi bardzo, ale nie jestem w stanie pomóc. Egzemplarze przeznaczone na konkurs nie miały niestety druków gwarancyjnych. Ehh

emotka

Ja znajomym nic nie sprzedaję, zwłaszcza sprzętów które nie mają druków, właśnie po to by ominąć problem z tym, co będzie jak się sprzęt popsuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5566102 Napisano: 28.01.2013 01:27:25 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

A z czego taki brudny? Jakieś zwykle plamy czy jakiś smar itp ?

Głównie plamy po jakimś błocie, nie chce się to sprać, a w pralni nie chcą się podjąć czyszczenia. Oprócz tego jest miejscami wyblaknięty materiał od słońca. Chciałabym więc przyciemnić kolor bo jest jasny - błękitno - szary. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5566040 Napisano: 28.01.2013 01:12:42 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

w c&a tez widziałam spodnie z szelkami emotka

No i chyba muszę zainwestować, bo najlepsza zabawa to ściąganie spodni i skarpet. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5566011 Napisano: 28.01.2013 01:01:42 w Wkurza mnie...
marzanna napisał(a):

A mnie wkurza ta reklama, która wyskakuje na stronie e-konkursy emotka Ogromne du..sko z cellulitem, które ma 25 lat, a którego mąż nigdy nie widział...Obrzydliwe, aż trzeba przeładować stronę, bo niedobrze się robi emotka emotka

Widzę to samo emotka A jak nie cenzura to wielki bebech z tekstem Skończ to, ja rozumiem, że banner to zarobek dla portalu, ale niektórych treści to drobna przesada. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5566004 Napisano: 28.01.2013 01:00:12 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

agusia147 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A mnie wkurzył nieziemsko mąż, wręcz się pokłóciliśmy. A jak my się kłócimy do latają przedmioty, no i cholera jutro gipsowanie będzie, bo kupek za mocno o ścianę poleciał...
emotka emotka emotka

Aga mnie też mój właśnie wkurzył chciałabym sobie tak kubkiem rzucić, ale czuję się tak bezsilna, że tylko chce mi się wyć:(

Emilka rzuć tym kubkiem , niech się roztrzaska, poczujesz się lepiej gwarantuję Ci to.Ja mojemu kiedyś przyłożyłam deską do krojenia , od tamtej pory jak mnie wkurzy staje daleko , abym go czymś nie palnęła
emotka

Gorzej, że teraz muszę gipsu szukać. Dziura w ścianie o średnicy z 4cm i głębokości około dwóch. Bardziej ściana ucierpiała niż kubek, któremu tylko ucho odpadło. Pomijając już fakt, że kubek miał zawartość, przynajmniej na początku i ona wylądowała na jasnym dywanie. Cud, że plam większych nie ma.

agusia to ty jesteś bojowa osoba
ja nie raz mam ochote tak przy ...... mojemu mężowi ale tego nie robie ze względu na dzieci , ale dzieci kiedyś urosną i wtedy to ja mu odpłace

Jola my oboje dość hmm wybuchowi, do tego mąż uparty jak osioł. Czasem doprowadza mnie to do szewskiej pasji. A jego podobno ja wkurzam często, bo zołza jestem. I jakoś tak sobie żyjemy tłukąc czasem coś. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565989 Napisano: 28.01.2013 12:55:31 w Konkursowiczki w ciąży
Ja już nie mam sił do tego dziecka, ciągle się rozbiera... Chyba mu szelki do spodni kupię. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565987 Napisano: 28.01.2013 12:55:01 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

jaki masz wozek ?

Free Runner. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565894 Napisano: 28.01.2013 12:06:56 w Konkursowiczki w ciąży
koper napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

przynajmniej u Nas na roczek rozkłada sie przed dzieckiem min ksiazke, rozaniec, kieliszek i pieniazki i dziecko wybiera...

A co znaczy kieliszek? Moja córeczka miała do wyboru książkę, różaniec i portfel. Mała materialistka emotka wybrała oczywiście pieniądze.

Że barmanem zostanie
emotka emotka

Macie pomysł czym przefarbować wózek? Jest tak brudny, że nie daje rady się go doprać, myślałam, żeby przyciemnić więc kolor. Macie jakiś pomysł? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565787 Napisano: 28.01.2013 11:37:31 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Ja robię ciasto do pizzy z dodatkiem ziół, papryki słodkiej i garści otrębów - wtedy ma świetny smak, na prawdę polecam emotka
A sos do pizzy :
Podsmażam cebulkę, czosnek dodaje do tego pomidory w puszce i dusze, aż się ładnie rozgotują, doprawiam solą, pieprzem i ziołami do tego ketchup i jak trzeba odrobine przecieru - sos jest pyszny, zawsze robię na zapas i wekuje w małych słoiczkach żeby było na później

No to my właśnie tak samo sos, przepis był kiedyś w gazecie Mens Health. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565701 Napisano: 28.01.2013 10:50:09 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

kvzwa kubek potluklam i kawa sie wylala ,a taka smaczna byla emotka

Hyhy też tłuczesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565700 Napisano: 28.01.2013 10:46:34 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Za rozmowy o konkursach, których nie ma w bazie, jest karniak przewidziany regulaminem. Jakby co - proszę o PW.

To zajrzyj do topu: Wygraj mi/Wygram za, tam masz czarno na białym. Koleś chciał zagarnąć nagrodę na siebie nie mówiąc jaki konkurs, a szukając jelenia co by mu ją wygrał. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565689 Napisano: 28.01.2013 10:39:48 w Wygraj mi / Wygram za...
pazdzi0h napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Skoro chcesz coś wygrać lub znaleźć kogoś to wypadało by na ogóle napisać o jaki konk chodzi a nie szczuć całą społeczność.

nie interesuje Cie to nie czytaj i nie udzielaj sie bezsensu idz pisac nastepne 3 tys postow w temacie konkursowiczki w ciazy,

nie napisalem, ze jest jakas oszustka czy cos tylko, ze odradzam i tyle w temacie, koniec OT

Chodzi o to, że nie zawracaj tu ludziom tyłka skoro i tak nie chcesz wyjawić info na temat konkursu. Konkursy powinny znajdować się w bazie, dostępne dla ogółu. To jest jasne, że tu nikt nie wygra za ciebie, zwłaszcza jak nagroda jest jedna i cenna. Każdy będzie wtedy grał dla siebie!
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565674 Napisano: 28.01.2013 10:32:07 w Wkurza mnie...
fryteczka napisał(a):

wkurzaja mnietajemnice w wygraj mi /wygram za
i posty typu : kto wygra w pewnym konkursie , info na pw i pozniej wez sie czlowieku dowiedz o jaki konkurs chodzi - bo nie ma go zazwyczaj w bazie.. takie cos powinno byc nagrodzone karniakiem

Albo nawet banem.
Po co zaczynać temat jak robi się wielkie tajemnice... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565658 Napisano: 28.01.2013 10:21:54 w Wkurza mnie...
To znajdzie się inne miejsce do handlu paragonami. Ale można by ukrócić dostęp do wątku dla nowych osób, które tylko po to zakładają konta... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565579 Napisano: 28.01.2013 09:12:23 w Wkurza mnie...
diabe napisał(a):

agusia -ja bym się zastanowiła nad takimi sytuacjami.Nie chcę nic sugerować-ale nie daj boże jak taki kubek trafi Ciebie , albo dziecko emotka

Nie no coś ty, nigdy żadne z nas nie rzuciło czymś w kogoś. Zawsze cierpią tylko przedmioty.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565572 Napisano: 28.01.2013 09:01:15 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A mnie wkurzył nieziemsko mąż, wręcz się pokłóciliśmy. A jak my się kłócimy do latają przedmioty, no i cholera jutro gipsowanie będzie, bo kupek za mocno o ścianę poleciał...
emotka emotka emotka

Aga mnie też mój właśnie wkurzył chciałabym sobie tak kubkiem rzucić, ale czuję się tak bezsilna, że tylko chce mi się wyć:(

Emilka rzuć tym kubkiem , niech się roztrzaska, poczujesz się lepiej gwarantuję Ci to.Ja mojemu kiedyś przyłożyłam deską do krojenia , od tamtej pory jak mnie wkurzy staje daleko , abym go czymś nie palnęła
emotka

Gorzej, że teraz muszę gipsu szukać. Dziura w ścianie o średnicy z 4cm i głębokości około dwóch. Bardziej ściana ucierpiała niż kubek, któremu tylko ucho odpadło. Pomijając już fakt, że kubek miał zawartość, przynajmniej na początku i ona wylądowała na jasnym dywanie. Cud, że plam większych nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565545 Napisano: 28.01.2013 08:26:35 w Wygraj mi / Wygram za...
Skoro chcesz coś wygrać lub znaleźć kogoś to wypadało by na ogóle napisać o jaki konk chodzi a nie szczuć całą społeczność. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5565540 Napisano: 28.01.2013 08:25:25 w Wkurza mnie...
Mi też jej żal i współczuję. Dopiero w takich sytuacjach można poznać kto jest kumplem a kto nie... Ale żeby paragon stawiać wyżej od koleżanki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0