Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5551352 Napisano: 14.01.2013 08:02:01 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Agusia wiesz co Diana to już uzależniona jest nie ma co się przejmować hi hi emotka emotka kurde mnie też wciągło w to ale w mniejszym stopniu i bardziej po swojemu emotka

Ale ci zazdroszczę tych zębów też bym chciała tak znaleźć emotka u nas nie dość że spania zero to jeszcze takie zrzędzenie przez cały dzień nic młodego nawet sekundę nie interesuje ja zwariuje emotka

Oj wiem wiem emotka Ciekawa jestem jak na tyłku wyglądają takie pieluchy.

Monia to nie pierwsze takie znalezisko, ząbki nam wychodzą nie wiem nawet kiedy. Młody aniołek zawsze. Co najwyżej bardziej wszystko do buzi pcha.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5551334 Napisano: 14.01.2013 07:49:37 w Konkursowiczki w ciąży
Znalazłam dwa zęby nowe u Kamilka! Ma już 8 sztuk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5551315 Napisano: 14.01.2013 07:28:12 w Konkursowiczki w ciąży
A ja cię Dianka podziwiam, że Ci się chce chcieć bawić się w pieluchy, których jest tyle rodzajów, tyle firm, nazw i nie wiadomo co do czego. Jakaś magia. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5551296 Napisano: 14.01.2013 07:14:23 w Konkursowiczki w ciąży
Skoro macie świra na punkcie wielorazówek to tu można wygrać żyrafkę firmy PUPUS: https://www.faceb...ejDziecka?ref=stream Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5551185 Napisano: 14.01.2013 05:26:37 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

dianek napisał(a):

kalisto, wątek dla Ciebie emotka
http://chusty.inf...=2161866#post2161866

emotka bo to twoja wina.
Miałam nie zaglądać na bazarek i co ? cenzura trafiłam na wątek pupeco emotka
Ale ja pocieszam się tym,że groszę wydałam ogólnie podliczając bo 90 % mam z wymianek emotka

Oj wy jednak pokręcone jesteście
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5551084 Napisano: 14.01.2013 04:23:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
u mnie tez wielkie nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5551075 Napisano: 14.01.2013 04:16:42 w Konkursowiczki w ciąży
Kamilek jak na razie idzie do każdego na ręce i jeszcze się uśmiecha. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5551036 Napisano: 14.01.2013 03:23:23 w Konkursowiczki w ciąży
Z Kamilkiem zawsze tak samo jak go zostawiamy. Ale nasz jest rzadko. Ale bardzo lubi, to jeszcze ten wiek co dziecko pójdzie do każdego na ręce i nie boi się ludzi, bo nie wie, że może ktoś mu zrobić krzywdę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550957 Napisano: 14.01.2013 02:03:16 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

lilithbb napisał(a):

Ja miałam w szpitalu usuwane - ze względu na miejsca intymne chyba emotka Najgorsze były kolejki do lekarza bo to przychodnia przy szpitalu onkologicznym była. Gdyby nie te kolejki znów bym się przeszła emotka Pamiętam że gdy byłam tam przed 6 rano to lekarz mnie przyjął po południu...

AAA no to chyba że tak emotka Ważne, że już po emotka

Agusia
, u mojej mamy nic emotka nie ma śladu emotka

Jeszcze pod włosami to mi zwisa czy będzie blizna czy nie, ale na ręku, czy plecach, to wiesz. jestem kobietą i sukienkę jakąś wyciętą czy coś założyć to potem wstyd.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550945 Napisano: 14.01.2013 01:41:21 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

lilithbb napisał(a):

Też miałam wycinane pieprzyki - i nie żałuję - opieka w szpitalu była super.
Tylko że znów zaobserwowałam kilka nowych - w tym na stopie a nie mogę się wziąć do lekarza...
tu dzieci, ciąża - a tak kolejki jak nie wiem co...

rany Julek w jakim szpitalu emotka toż to się usuwa w 5min i po kilku dniach śladu nie ma. Moja mama miała krio usuwane, nie zdążyła sie zorientować jak 5-ciu nie miała. Obraziłam się wtedy, że sama po cichu sobie zrobiła, a mi nic nie powiedziała.

No nie wiem, siostrzeńcowi męża na plecach szpetne białe placki po pieprzykach zostały, to ja już wolę moje pieprzyki, z którymi żyję od kiedy pamiętam.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550916 Napisano: 14.01.2013 01:16:04 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

No własnie ja chce profesjonalną w tym studio http://www.trusso.pl/ci%C4%85%C5%BCa/

Też śmieje się jak widzę te przebieranki, które wcale nie są ładne

O właśnie bardzo ładne zdjęcia i mają jakiś przekaz, uczucia, jakieś szczęście itp. Mają coś w sobie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550911 Napisano: 14.01.2013 01:10:25 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb napisał(a):

Agusia mi same zbladły tak do roku nic nie robiłam tylko chudłam emotka Także nie pomogę emotka

Mi zbladły, ale widać pod światło i strasznie mnie to drażni. A smaruję jakimiś Vichy itp i cenzura...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550909 Napisano: 14.01.2013 01:09:18 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb napisał(a):

Na taką profesjonalną to bym się skusiła, ale szczerze mówiąc jak widzę zdjęcia na FB kobiet popisanych, pomalowanych, albo przebranych za drzewa z dziurą na brzuch to mi się śmiać tylko chce emotka emotka

Ja jak myślę o sesji to mam w głowie raczej coś takiego delikatnego, czułego, z rodziną, brzuszkiem itp. A nie kobieta popisana i przebrana za drzewo emotka Takie coś też mnie bawi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550903 Napisano: 14.01.2013 01:06:05 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

lilithbb napisał(a):

konkurs na brzuszek ciązowy - ja sobie specjalnych zdjęć nie robiłam:
https://www.faceb...mp;type=1&ref=nf

szkoda,że do 27, bo na sesję chce się umawiać dopiero w lutym emotka
Chyba,że sama coś wykombinuje zwłaszcza,że brzuszek mam już duuży emotka

Aparat w łapę i focia z rąsi emotka Dziewczyny macie jakiś sposób na pozbycie się rozstępów? Strasznie mi kompleksy robią. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550894 Napisano: 14.01.2013 12:59:44 w Konkursowiczki w ciąży
lilithbb napisał(a):

konkurs na brzuszek ciązowy - ja sobie specjalnych zdjęć nie robiłam:
https://www.faceb...mp;type=1&ref=nf

Mój na razie bardziej tłuszczowy emotka i rozstępowy, po ostatniej ciąży (zbladły rozstępy, ale nie zeszły ;(), nie ma z czym do ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550881 Napisano: 14.01.2013 12:48:22 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Szczerze to nigdy pieprzykom się nie przyglądałam a mam kilka paskudnych, np. na szyi pod włosami, albo od środka ramienia, czy na środku pleców.

To czas najwyższy się przyjrzeć. Co to znaczy, że są paskudne- nie podobają się Tobie, czy wizualnie odbiegają od wyglądu pieprzyka?

U mnie też chyba nie pozwalali z cytryna, ale mnie to interesowało czysto teoretycznie, bo i tak zapomniałam zabrać.

No bo nieco odstają i czasem przeszkadzają, np. przy czesaniu, albo ten na ręku haczy czasem ubranie. Ale wyciąć się boję, boję się skalpela, bólu itp.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550878 Napisano: 14.01.2013 12:45:12 w Konkursowiczki w ciąży
Hihi moje bobo będzie letnie, więc nawet nie myślę o kupowaniu kombinezonów. Bluzy i tyle emotka Niemal wsio mam, może jeśli okazałoby się że innej płci niż poprzednie to bym myślała o ubrankach, a tak to nie.

koper napisał(a):

Cytryna nie wpływa na zawartość glukozy, w najmniejszym stopniu nie fałszuje wyniku badania!
Ktoś kto twierdzi inaczej musiał przespać kilka zajęć z biochemii...

No pewnie, a jak łatwiej przełknąć, bo przynajmniej smak się trochę neutralizuje. Cieszę się, że na razie cukier mam wzorowo, bo inaczej musiałabym robić ten test. A na samą myśl rzygać mi się chce.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550872 Napisano: 14.01.2013 12:41:40 w Konkursowiczki w ciąży
ziolko napisał(a):

no dobra... ale czy cytryna może faktycznie wpływać na wyniki? cytryna to kwas, który w żołądku zamienia się w zasadę

Nie wpływa na wynik. W niektórych laboratoriach po prostu pracują jeszcze baby, które jak się 40 lat temu czegoś nauczyły tak do teraz to kultywują i ciężko im zrozumieć, że można inaczej. Jak ja w poprzedniej ciąży przyszłam bez cytryny to babka w laboratorium bardzo się zdziwiła, mówiąc, że przecież z cytryną to lepiej się pije i mniej mdli, a tak godzinę zmulona siedziałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550719 Napisano: 14.01.2013 11:20:26 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

Agusia147 zazwyczaj są to pieprzyki, w miejscach drażliwych wtedy zwracasz na nie większą uwagę i łatwiej zauważyć. Raz na jakiś czas należy obejrzeć siebie w lustrze i przy ewentualnej zmianie zorientujesz sie, że cos jest inaczej. jeżeli zmienia kolor, jest nieregularnych kształtów to trzeba zbadać.

Szczerze to nigdy pieprzykom się nie przyglądałam a mam kilka paskudnych, np. na szyi pod włosami, albo od środka ramienia, czy na środku pleców. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5550501 Napisano: 14.01.2013 09:22:18 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

dziewczyny, dorzuciłam trochę ciuszków różnych, więc zapraszam (jest miks przeróżnych prawie w każdym rozmiarze)

a na bazarek chustowy leci część naszych pieluch - ze względu na żłobek wymieniamy część prefoldów/formowanek na kieszonki

a tak z innej beczki
w sobote dzwonili do mnie z wynikami z histopatologii
miesiąc prawie czekałam emotka a miały być po max 2 tygodniach...

tak czy inaczej - czysto
wycięliśmy w ostatniej chwili, coś się zaczęło robić, ale nie zdążyło się zezłośliwić
gdybym poczekała jeszcze ze 3-4 miesiące to bym się dorobiła czerniaka emotka
a wszystko dzięki rakowej historii Dewiś z chustoforum - po jej poście jakoś mnie zmobilizowało, żeby się sprawą zająć
chociaż to był tylko głupi pieprzyk na plecach, który po ciąży o drobinę urósł emotka

tylko po tej akcji nie wiem czy kiedykolwiek się odważę na ciążę... trochę się boję że się znów coś takiego zrobi emotka

A jak się kapnęłaś, że Ci urósł pieprzyk i to na plecach? Jak to zmierzyć?
Wyświetl w wątku >>
0 0