Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy szaro zółtą z poprzedniej serii, teraz widzę są inne kolorki. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam huśtawkę 3w1, za 130zł z Allegro. Ma spoko melodyjki, nie jakieś upierdliwe tylko coś spokojnego ala pozytywka, ma światełko, które małemu się podoba i zmienia kolorki, no i huśta po podpięciu do zasilacza lub włożeniu baterii. Zapięty pasami. Wiadomo dziecka nie zostawia się samego sobie zwłaszcza tak małego. Ale huśtawka się sprawdziła niemal od urodzenia, mały w niej świetnie spał i nadal w dzień śpi, pozycja półleżąca, podobno da się regulować - ja nie próbowałam bo nam to pasowało. Ma zdejmowane obicie przez co jak coś łatwo się czyści. Mogę z całego serca polecić. No i starczy na dłużej. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja podobnie, dostałam becikowe od Państwa i na nic więcej liczyć nie mogę i nawet nie próbuję. W poprzedniej ciąży nie pracowałam na etat (umowa o dzieło wiadomo - się nie liczy), więc nawet macierzyńskiego nie było. Teraz mogę skorzystać z macierzyńskiego i to zrobię. Zawsze będzie łatwiej, albo kredyt się spłaci do końca.
PS. Skończyłam studia na prywatnej uczelni i dobrze mi z tym, gorsza się nie czuję, lepsza też nie. Niestety na rodziców nie mogłam liczyć, tylko na samą siebie, od nich dostawałam tylko 300zł na mieszkanie, resztę dorabiałam pracując najpierw na kasie w markecie, potem pracując w domu. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wyobrażam sobie tak żyć, a jeszcze to rodzinne jest śmiesznie niskie. 500zł na osobę, nas jest troje, to za 1500 to żywieniowo, pieluszkowo i ubraniowo w sam raz, ale w dochodzie są jeszcze rachunki... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przepisy wchodzą z początkiem 2013? Czy później? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak noworodka się przebiera, czasem nawet częściej jak np. się przesiusia czy zrobi kupkę i przejdzie.
Mam wrażenie że z proszków to najlepszy Dzidziuś. Najlepiej ubranka dopiera. Te inne są przereklamowane a kosztują słono.
Ciuszki z F&F czy C&A do najtańszych nie należą. Jakość mają niezłą, nie wyciągają się. Kamiś ma pełno ciuszków z Tesco (F&F, Cherokee) Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie ma czegoś bardziej tradycyjnego? Rosół, jakiś kotlecik może z serem i ananasem, jakieś suróweczki, ciasto, coś co każdy zje ze smakiem i nie będzie się zastanawiał jak się za to zabrać.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem lepsze carpaccio niż zupa tajska
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cholera a ja się niczym nie owijałam
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Isofix. Dwa foteliki by się zmieściły ale już beze mnie z tyłu
PS. też nie mogę się przyzwyczaić, zwłaszcza jak szukam czegoś na forum
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zmieniłam awatar z miesiąc temu, ponieważ mój się wywalił
Odnośnie fotelika my mamy Coneco, siedzenia w Lagunie są pod skosem i zamontowany fotelik zamiast leżeć to prawie siedział, a młody tak urósł, że kolana miał prawie pod brodą. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciężko nie dać jak widzi, że my się bawimy takimi zabawkami, w domu jest 10 kompów, nie uchroni się dziecka. Przynajmniej w naszym wypadku. Staramy się mu jednak takie rozrywki ograniczać do minimum.
Nasz mały siedzi przodem do kierunku jazdy w foteliku, głównie dlatego, że przestał się mieścić w drugą stronę. Dlaczego niebezpieczne jest jeżdżenie z tyłu? Wyświetl w wątku >>